Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni24 έγραψε:καλησπερα σας και απο μενα,σε οσες πειραμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας να μας ζησουν,και νανε παντα καλοτηχα,με υγεια και αγαπη.
και οσες περιμενεται με το καλο να ερθουν.
εγω πηρα αγκαλιτσα το αγγελακι μου την προηγουμρνε πεμπτη,και την χαζευω συνεχεια,ειναι τοσο γλυκια μουρχετε να την ζουμπουλιξω,δεν υπαρχει πιο δηνατο συνεστημα απο αυτο,ειναι οτι πιο ωραιο ειχα ποτε μου

Να σου ζήσει Ελένη μου η κορούλα σου!! Καλότυχη να είναι σε όλη της τη ζωή!! Πώς ήταν η εμπειρία του τοκετού? Με φ.τ. γέννησες ή με καισαρική?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αγαπη 25 έγραψε:
eleni24 έγραψε:καλησπερα σας και απο μενα,σε οσες πειραμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας να μας ζησουν,και νανε παντα καλοτηχα,με υγεια και αγαπη.
και οσες περιμενεται με το καλο να ερθουν.
εγω πηρα αγκαλιτσα το αγγελακι μου την προηγουμρνε πεμπτη,και την χαζευω συνεχεια,ειναι τοσο γλυκια μουρχετε να την ζουμπουλιξω,δεν υπαρχει πιο δηνατο συνεστημα απο αυτο,ειναι οτι πιο ωραιο ειχα ποτε μου

να σου ζησει η μοκρουλα!!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 215994 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 215994 στα γιαννενα γεννησες?

ναι στο πανεπηστιμιακο

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
με φυσιολογικο,αλλα μου βαλανε τεχνιτους,μπηκα στης 9 το πρωη και στης 12:20 γεννησα,πολυ καλα ουτε εγψ το περιμενα ετσι,και μπηκα ουτε με 3 διαστολη

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni24 έγραψε:με φυσιολογικο,αλλα μου βαλανε τεχνιτους,μπηκα στης 9 το πρωη και στης 12:20 γεννησα,πολυ καλα ουτε εγψ το περιμενα ετσι,και μπηκα ουτε με 3 διαστολη

α! Τέλεια! Δεν ταλαιπωρηθηκες πολλές ώρες! Είχες ξεπεράσει κατα πολύ την ΠΗΤ σου? Δεν θυμάμαι! Σε ρωτάω, γιατί κι εγώ έχω και την άλλη βδομάδα ακόμα!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ Η ΗΛΙΑΝΑ , Η ΣΩΣΩ, Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!! Very Happy

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HLIANA έγραψε:
eleni24 έγραψε:με φυσιολογικο,αλλα μου βαλανε τεχνιτους,μπηκα στης 9 το πρωη και στης 12:20 γεννησα,πολυ καλα ουτε εγψ το περιμενα ετσι,και μπηκα ουτε με 3 διαστολη

α! Τέλεια! Δεν ταλαιπωρηθηκες πολλές ώρες! Είχες ξεπεράσει κατα πολύ την ΠΗΤ σου? Δεν θυμάμαι! Σε ρωτάω, γιατί κι εγώ έχω και την άλλη βδομάδα ακόμα!
πητ κανονικα ηταν σημερα σημερα, και γεννησα μια εβδομαδα ακρηβος πιο νωρης,σημερα το αστερι μου κλεινη μια εβδομαδα

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σου ζήσει Ελένη! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 50580

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni24 έγραψε:
HLIANA έγραψε:

πητ κανονικα ηταν σημερα σημερα, και γεννησα μια εβδομαδα ακρηβος πιο νωρης,σημερα το αστερι μου κλεινη μια εβδομαδα

Μια χαρούλα Ελένη μου! Κοτζάμ κοπέλα δηλαδή μιας εβδομάδας! Φτου φτού!!

Ναι Γεωργία μου! Κι εγώ νομίζω οι 4 μείναμε! Τελικά Ρέα θα πάτε, ε? Στο Ιασώ θα ήμασταν μου φαίνεται παρεούλα! Εμείς τελικά τη βγάλαμε την κάρτα και θα δούμε αν θα τη χρησιμοποιήσουμε!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΦΕΝΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 215994
ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!! ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ?? ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 328109 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 328109
3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΜΟΝΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ, ΗΛΙΑΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ!!! ΟΥΦΦ!! ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕ-ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΠΟΝΟΥΣΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.. ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ, ΕΙΔΑ Ο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ.ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΑΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΙΩΘΩ No No No No !! ΚΑΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΕΛΙΚΑ!!
ΧΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΒΓΗΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΑ! Very Happy Very Happy

stav2007

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ.

ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΣ ΕΜΕΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ-ΤΖΑΜΙΑ-ΒΕΡΑΝΤΕΣ.Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.

stav2007

ΕΕΕΕ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?
ΗΛΙΑΝΑ ΤΙ ΚΑΡΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ?
ΣΩΣΩΚΑΜΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ?
ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΕΙΜΑΙ Η' ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ?ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΕΕΕΕ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?
ΗΛΙΑΝΑ ΤΙ ΚΑΡΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ?
ΣΩΣΩΚΑΜΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ?
ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΕΙΜΑΙ Η' ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ?ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ?

Είναι για το Ιασώ Σταυρούλα μου η καρτα! Λέμε να μην τα δώσουμε όλα μαζί τα χρήματα, αλλά σε 6 άτοκες δόσεις για να μη μας φανεί!

Μ' αρέσει που λες μπορούμε! Τώρα γύρισα από περπάτημα, μετά από 1 βδομάδα που ήμουν μέσα λόγω του κρυώματος και δεινοπάθησα! Η μέση μου πονάει, οι προσαγωγοί, έχει σκληρύνει η κοιλίτσα..μόνο για καφέ δεν είμαι! Κάτσε εκεί να γεννήσουμε γιατί δεν αντέχεται! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 585182 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 585182 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 585182

Κι εγώ το βράδυ τα ίδια ακριβώς Αναστασία όπως τα περιγράφεις..καλές 6-7 με πιάνει λίγο ο ύπνος..Είμαστε προετοιμασμένες για τα επόμενα ξενυχτια που έρχονται μωρέ! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 585182 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 585182 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 911307 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 911307

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

stav2007

HLIANA MOY ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ....Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ?ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[color=green]ΕΓΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ, ΚΟΙΤΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΤΙ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ?? ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!! ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΝΥΧΙΑ!! ΑΑΑ!! ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?? ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΔΩΡΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!![color=green]

stav2007

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΕΝΣΑΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ.....
Α1ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΧΕΡΙΑ-ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σας ευχαριστω πολυ ολες,ναστε καλα εσεις και τα μωρακια σας.
η μπεμπουλα μου γεννηθηκε 3270,φυγαμε απο το νοσοκομιο 3130 και 50,5 ποντους,σημερα ηρθε ο γιατρος και την ειδε και ηταν 3450 και 52 ποντους,την θυλαζω μονο και ο γιατρος μου ειπε οτι τρωει καλα,και οτι σηνηθως μετα της 10 μερες περνουν βαρος,αλλα εχει επιφιτιγκιτιδα στο ενα της ματι και μας εδωσε σταγωνες.
κοιμηθητε οσο πιο πολυ μπορειτε γιατι μετα θα ξυπνετε ανα 2 ωρες

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μέχρι να γεννήσω μου φαίνεται δεν θα ηρεμήσω! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 679259 Μ' έπιασε πάλι το δόντι που με πονούσε πριν κάποιες μέρες, πήρα τον οδοντίατριο και μου είπε να πάω από εκεί! Είχε μαζέψει πύον και ευτυχώς πάλι καλά μου το ηρέμησε! Να ναι καλά ο άνθρωπος!!! Κάνουμε ημίμετρα μέχρι να περάσουν οι μερες του τοκετού και μετά να πάω να το φτιάξω!

Σταυρούλα έγω συσπάσεις έχω! Τώρα αυτό με την κοιλιά δεν το καταλαβαίνω! Άλλοι μου λένε ότι έχει κατέβει και άλλοι ότι έχω μέρες ακόμη και ότι είναι ψηλά! Βλακείες δηλαδή! Αλλά εσένα δε σε νοιάζει, αφού πας με καισαρική!

Εμείς Αναστασάκι είμασττε ΑΕΚακια τρελά, οπότε κι εμείς άκυρο! Ήδη ο μπαμπάς μας την έχει επισκεφτεί την μπουτίκ της Άεκ! Όχι που θα το χάναμε! Έχουμε φορμάκια, μπαλίτσες, απ' όλα τα καλά!χαχαχα

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zουζούνες μου τι κάνετε?
Γυρίσαμε και εμείς σπιτάκι μας!
Η μπεμπούλα πολύ ήσυχη! Τρώει, την αλλάζουμε και κοιμάται! Φτου φτου! Τώρα περιμένουμε να έρθει η παιδίατρος! Τέτοια ώρα μπορούσε! Αύριο πρωί πάω να βγάλω και τα ράμματα! Αν και κοιμάται το πουλάκι μας αρκετές ώρες νιώθω πολύ κουρασμένη κοριτσάκια! Θαρείς έσκαβα όλη μέρα! Λογικά τα αιματολογικά μου θα είναι στον πάτο! Θηλάζω 10 λεπτά από το ένα στήθος και 10 από το άλλο αλλά δεν ξέρω βρε κοριτσάκια αν βγάζω και τίποτα! Σε κάποια φάση είχε γίνει πιο σκληρό το στήθος... μετά μαλάκωσε πάλι...!!! Δεν ξέρω τι γίνεται! Η μπέμπα βέβαια τρώει και συμπλήρωμα! +60 ml περίπου την φορά! Να μην κατέβηκε ακόμα το γάλα? Τι να πω? Στο νοσοκομείο μου είχαν πατήσει το στήθος μια μέρα και είδαμε γάλα να πετάγεται... αλλά μετά?
Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερά και ευτυχισμένα! Κανένα νέο και από την Φένια μας?
Σταυρουλίτσα μου δεν καταφέραμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά...!!! Όλο κάτι με ταλαιπωρούσε...!!! Ευτυχώς τώρα όλα καλά!
Περαστικούλια Γεωργία μου και Ηλιάννα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά Ηλιάννα μου δεν το συζητώ!!! Το δωματιάκι σας κουκλίστικο!!!!!!!!!
Αναστασία μου υπομονή με τις καούρες κοπέλα μου!!!!!!!!! Φτάνετε στο τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας φιλώ όλες!!!
Μας λείψατε!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni24 έγραψε:σας ευχαριστω πολυ ολες,ναστε καλα εσεις και τα μωρακια σας.
η μπεμπουλα μου γεννηθηκε 3270,φυγαμε απο το νοσοκομιο 3130 και 50,5 ποντους,σημερα ηρθε ο γιατρος και την ειδε και ηταν 3450 και 52 ποντους,την θυλαζω μονο και ο γιατρος μου ειπε οτι τρωει καλα,και οτι σηνηθως μετα της 10 μερες περνουν βαρος,αλλα εχει επιφιτιγκιτιδα στο ενα της ματι και μας εδωσε σταγωνες.
κοιμηθητε οσο πιο πολυ μπορειτε γιατι μετα θα ξυπνετε ανα 2 ωρες

Τέλεια Ελενη μου με τα κιλάκια σας! Μια χαρά το πάτε με τον θηλασμό!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 328109 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 328109
Καλά εγώ αν κοιμηθώ 2 ώρες σερί το βράδυ θα έχω πάρτυ! Ή για τουαλέτα θα σηκωθώ ή θα έχω σύσπαση ή θα πρέπει να κάνω ολόκληρη σχέδιο αλλαγής πλευρού.. Οπότε από τωρα τα ξενύχτια καλά κρατούν!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Zουζούνες μου τι κάνετε?
Γυρίσαμε και εμείς σπιτάκι μας!
Η μπεμπούλα πολύ ήσυχη! Τρώει, την αλλάζουμε και κοιμάται! Φτου φτου! Τώρα περιμένουμε να έρθει η παιδίατρος! Τέτοια ώρα μπορούσε! Αύριο πρωί πάω να βγάλω και τα ράμματα! Αν και κοιμάται το πουλάκι μας αρκετές ώρες νιώθω πολύ κουρασμένη κοριτσάκια! Θαρείς έσκαβα όλη μέρα! Λογικά τα αιματολογικά μου θα είναι στον πάτο! Θηλάζω 10 λεπτά από το ένα στήθος και 10 από το άλλο αλλά δεν ξέρω βρε κοριτσάκια αν βγάζω και τίποτα! Σε κάποια φάση είχε γίνει πιο σκληρό το στήθος... μετά μαλάκωσε πάλι...!!! Δεν ξέρω τι γίνεται! Η μπέμπα βέβαια τρώει και συμπλήρωμα! +60 ml περίπου την φορά! Να μην κατέβηκε ακόμα το γάλα? Τι να πω? Στο νοσοκομείο μου είχαν πατήσει το στήθος μια μέρα και είδαμε γάλα να πετάγεται... αλλά μετά?
Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερά και ευτυχισμένα! Κανένα νέο και από την Φένια μας?
Σταυρουλίτσα μου δεν καταφέραμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά...!!! Όλο κάτι με ταλαιπωρούσε...!!! Ευτυχώς τώρα όλα καλά!
Περαστικούλια Γεωργία μου και Ηλιάννα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά Ηλιάννα μου δεν το συζητώ!!! Το δωματιάκι σας κουκλίστικο!!!!!!!!!
Αναστασία μου υπομονή με τις καούρες κοπέλα μου!!!!!!!!! Φτάνετε στο τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας φιλώ όλες!!!
Μας λείψατε!!!!!!

Καλώς το το κορίτσι μας, που πια είναι μια γλυκιά φρεσκομανούλαααα! Να δώσεις ρουφηχτα φιλάκια στην μπουμπού σου!! 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 417472 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 417472 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 417472 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 417472 Ε! Φυσιολογικό είναι να νιώθεις κουρασμένη! Θα βρεις τα νερά σου σιγά σιγά!!
Ευχαριστούμε και για το δωματιάκι! Και το δικό σας δεν πάει πίσω όμως! Να το χαίρεται η μπεμπουλίτσα σου!

evvi

evvi
βρε κοριτσια για το θεμα του υπνου που λεγατε εμεις πλεον τον κανουμε μπανιο κατα τις 10.30-11.00 και συνηθως ξυπναει κατα τις 4.00 αλλες φορες και 3.00 δλδ 4-5 ωρες τρωει και κοιματε κατευθειαν απο εκει και περα ομως το περνουμε ανα δυωρο ειτε θα ξυπνησει γιατι τα εκανε ειτε γιατι πεινασε οποτε γινομαι κουρελι γτ μεχρι να φαει, να ρευτει, να τον κρατησω λιγο να τον παρει ο υπνος περναει η ωρα μεχρι να ξανακοιμηθω οποτε τα πρωινα ειναι λιγο βαρβαρα. τι να κανω μπας και αλλαξει το προγραμμα του?

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΡΕ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΚΟΠΥΩ Η ΦΡΑΤΖΟΛΙΝΑ ΜΑΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΗ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΙΣΕΙΣ.
Α ΡΕ ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ?ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΟΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

tzef

tzef
ΓΙΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΕΙ, Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.

ΕVVI ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΗΛΙΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΟΥ 18.9.2011  ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.4   - Σελίδα 36 612893 , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;

ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟ!!!ΦΙΛΙΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzef στις Πεμ Οκτ 06, 2011 1:30 pm, 1 φορά

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΡΑΤΖΟΛΙΝΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΗΣΥΧΗ ΕΕΕ???ΧΜΜΜ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ........ΚΟΛΙΚΟΙ ΣΥΝΑΧΗ!ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ !
ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ! ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΗΧΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ! ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΑΝΤΕ 4 ΜΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΤΙ ΚΑΛΑ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΕΣΙΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις