101 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Παρ Σεπ 23, 2011 10:43 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
οι μαμαδες που μαζευτηκατε στην Αλεξ? Βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βρε λιτσακι μηχανη ειχα αλλα φωτο δεν βγαλαμε δυστυχως .εγω εφυγα και νωριτερα γιατι επρεπε να παρω την μικρη απο το σχολειο και ετσι δεν βγαλαμε.δεν ξερω αν εβγαλαν τα κοριτσια οταν εφυγα.θα ξανασυναντηθουμε και τοτε θα σας εχουμε και φωτο.litsakos έγραψε:οι μαμαδες που μαζευτηκατε στην Αλεξ? Βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσια!!!
evvi έγραψε:σημερα πηγαμε με τον μπεμπη στην πεθερα μου. υπολογιζαμε με τον αντρα μου να παμε και για καφε να εβγαζα γαλα και να της τον αφηναμε 1-2 ωριτσες ( με το μυαλο μου να χαιροταν και αυτη) και την λεει ο αντρας μου λεμε να παμε για καφε καμια ωριτσα το απογευμα (σε καφετερια της γειτονιας) και λεει καλα με το μωρο?? και της λεει οχι να τον κρατησεις εσυ και εμεις να παμε και λεει ααααααα δε ξερω και αν κλαψει τι θα τον κανω... εκνευριστικα αλλα δεν ειπα τπτ στον αντρα μου γτ δε του αρεσε η συμπεριφορα της μαμας του ενω η δικια μου απο μονη της λεει πατε για καφε να ξεσκασετε να τον κρατησω εγω(αλλο που δεν θελει και αυτη)και το αποφυγα με τον τροπο μου πηγα κοιμηθηκα και ψιλο αργησα να σηκωθω απ το κρεβατι μετα λεω τωρα πηγε αργα που να παμε....
και επισης με συγχησε γτ οτι και να γινοταν ρωτουσε ναι ειπαμε να με ρωτας αλλα με εφτασε σε σημειο να λεω καλα αυτη απο μωρα δεν ξερει?? εβγαζε λιγο γαλα μου ελεγε ε? τωρα τι να τον κανω??? ε σκουπισετον χριστιανη μου? ή τα εκανε τι θα κανεις? αααα λεω τρεις λαλλουν και δυο χορευουν. και θελουν να τους αφηνουμε και το μωρο να το προσεχουν. καλα....
σορρυ για το μεγαλο ποστ
tatijana έγραψε:
Τι μου θυμησες ..... Χαχαχ...Οταν ηταν 2 μηνων και ηρθαν πρωτη φορα σπιτι μας τον πηρε αγκαλια και κατι της εκανε με τα ποδαρακια του και λεει εντρομη:
"παρτον,παρΤΟΝ,ΠΑΡΤΟΝ!!!!!|
ή
Τον ειχε παρει μια αλλη φορα αγκαλια παλι εκει γυρω στον 2ο μηνα του και της λεω μολις τον ταισα μην τον κουνατε ετσι θα κανει εμετο...
"Α,παρτον,εγω δε ξερω απο αυτα"
Και πως μεγαλωσες μωρη 2 παιδια?Με τσιτωσες βραδιατικα Εvvi μου...
αγγελικημαρια έγραψε:λοιπον τατιανα τον γιο σου τον θελω για γαμπρο!ειναι πολυ τρελοφατσα! μηπως οι πεθερουλες σας δεν τα μεγαλωσαν μονες τα παιδακια τους κ ειχαν βοηθεια ?
evvi έγραψε:
ε ναι λες και τι θα κανουν τα μωρακια? ή ταϊσμα θα θελουν ή αλλαγμα τοσο τραγικο? και λες και δε μεγαλωσαν μωρα οπως τα λες! που να την εμπιστευτω δλδ εγω να τις τον αφησω ωρες. ααααααααααααπα πα οοοχι
tatijana έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:λοιπον τατιανα τον γιο σου τον θελω για γαμπρο!ειναι πολυ τρελοφατσα! μηπως οι πεθερουλες σας δεν τα μεγαλωσαν μονες τα παιδακια τους κ ειχαν βοηθεια ?
Σιγουρα θα ειχαν δε γινετε ρε κοριτσια...Και να πεις οτι περασαν χρονια...και η μανα μου 4 εκανε,αλλα πολυ καλα θυμαται....
Ασχετο γιατι ειμαι ασχετη,τα κουφαλια που ειναι?
Οσο για το γιο μου?Χαρα μου με τετοιο κοριτσουμπινι....
tatijana έγραψε:evvi έγραψε:
ε ναι λες και τι θα κανουν τα μωρακια? ή ταϊσμα θα θελουν ή αλλαγμα τοσο τραγικο? και λες και δε μεγαλωσαν μωρα οπως τα λες! που να την εμπιστευτω δλδ εγω να τις τον αφησω ωρες. ααααααααααααπα πα οοοχι
Τρελλη εισαι που θα της τον αφησεις μετα απο αυτα?Ασε μη σου γυρισει και σου πει οτι το 40 ημερων μωρο φταιει που δεν ξερει να τρωει γιατι δε "ξερει" να ταιζει...Ασε ρε..
αγγελικημαρια έγραψε:τα κουφαλια ειναι εξω απ τη θεσνικη κανα μισαωρο αποσταση . αυτες παντως δε θελουν να τα κοιταξουν γι αυτο τα κανουν αυτα. ειναι απ τις γιαγιαδες που δε θελουν να ζοριζονται...
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:βρε λιτσακι μηχανη ειχα αλλα φωτο δεν βγαλαμε δυστυχως .εγω εφυγα και νωριτερα γιατι επρεπε να παρω την μικρη απο το σχολειο και ετσι δεν βγαλαμε.δεν ξερω αν εβγαλαν τα κοριτσια οταν εφυγα.θα ξανασυναντηθουμε και τοτε θα σας εχουμε και φωτο.litsakos έγραψε:οι μαμαδες που μαζευτηκατε στην Αλεξ? Βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσια!!!
florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι χθες το κοριτσάκι μου πέρασε πολύ ωραία στο πάρτυ που πήγαμε. ξεσάλωσε!
Λιτσάκι μου ήταν όλα τέλεια. η τούρτα ήταν γιαμ γιαμ. έπρεπε να πάρω ένα κομμάτι για το σπίτι. χιχι
κρυφο ταλέντο είσαι!
litsakos έγραψε:florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι χθες το κοριτσάκι μου πέρασε πολύ ωραία στο πάρτυ που πήγαμε. ξεσάλωσε!
Λιτσάκι μου ήταν όλα τέλεια. η τούρτα ήταν γιαμ γιαμ. έπρεπε να πάρω ένα κομμάτι για το σπίτι. χιχι
κρυφο ταλέντο είσαι!
ευχαριστω φιλεναδα!τα dvd ειναι οντως δωρο για την μανα χαχα!
υγ σκεφτικη μου ησουν ομως...
cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι ποσα πλυντηρια εχω να βαλω ακομα κ να απλωσω κ ποσα ειναι για σιδερο στον καναπε
απελπισια.....
κατινα έγραψε:cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι ποσα πλυντηρια εχω να βαλω ακομα κ να απλωσω κ ποσα ειναι για σιδερο στον καναπε
απελπισια.....
μια απο τα ιδια και γω με το πλυσιμο και το σιδερο και να προσθεσω οτι ποναει ολη η μεση μου & πλατη μου αααααααααααααχ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης