Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
451 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 451 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι μαμαδες που μαζευτηκατε στην Αλεξ? Βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσια!!! Very Happy

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οτι ειναι η ωρα να παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι πειναμεεεεεεεεεεεεεε!καλο μεσημερι μανουλες!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:οι μαμαδες που μαζευτηκατε στην Αλεξ? Βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσια!!! Very Happy
βρε λιτσακι μηχανη ειχα αλλα φωτο δεν βγαλαμε δυστυχως Crying or Very sad .εγω εφυγα και νωριτερα γιατι επρεπε να παρω την μικρη απο το σχολειο και ετσι δεν βγαλαμε.δεν ξερω αν εβγαλαν τα κοριτσια οταν εφυγα.θα ξανασυναντηθουμε και τοτε θα σας εχουμε και φωτο.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεννησα ενα πανεμορφο ολο χαμογελο αγορακι...
Κι ομως ακομη σκεφτομαι πως συμπεριφερθηκαν στο νοσοκομειο...
Πως συμπεριφερθηκαν τα ηλιθια πεθερικα μου...
Που δεν ειχα μπαλονακια και λουλουδακια εξωω απο την πορτα του δωματιου μου..

Και πολλα αλλα που δε θελω να θυμαμαι παρα μονο την ΣΤΙΓΜΗ που γενναγα...

Δε θελω σε καμια περιπτωση ομως να συμβει κατι τετοιο κ στην επομενη εγκυμοσυνη,που δυστυχως θα ξανα συμβει...

Κολλημενα ατομα..

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ότι μου λείπετε γιατί δεν μπαίνω συχνά.... Crying or Very sad

evvi

evvi
σημερα πηγαμε με τον μπεμπη στην πεθερα μου. υπολογιζαμε με τον αντρα μου να παμε και για καφε να εβγαζα γαλα και να της τον αφηναμε 1-2 ωριτσες ( με το μυαλο μου να χαιροταν και αυτη) και την λεει ο αντρας μου λεμε να παμε για καφε καμια ωριτσα το απογευμα (σε καφετερια της γειτονιας) και λεει καλα με το μωρο?? και της λεει οχι να τον κρατησεις εσυ και εμεις να παμε και λεει ααααααα δε ξερω και αν κλαψει τι θα τον κανω... εκνευριστικα αλλα δεν ειπα τπτ στον αντρα μου γτ δε του αρεσε η συμπεριφορα της μαμας του ενω η δικια μου απο μονη της λεει πατε για καφε να ξεσκασετε να τον κρατησω εγω(αλλο που δεν θελει και αυτη)και το αποφυγα με τον τροπο μου πηγα κοιμηθηκα και ψιλο αργησα να σηκωθω απ το κρεβατι μετα λεω τωρα πηγε αργα που να παμε....

και επισης με συγχησε γτ οτι και να γινοταν ρωτουσε ναι ειπαμε να με ρωτας αλλα με εφτασε σε σημειο να λεω καλα αυτη απο μωρα δεν ξερει?? εβγαζε λιγο γαλα μου ελεγε ε? τωρα τι να τον κανω??? ε σκουπισετον χριστιανη μου? ή τα εκανε τι θα κανεις? αααα λεω τρεις λαλλουν και δυο χορευουν. και θελουν να τους αφηνουμε και το μωρο να το προσεχουν. καλα....

σορρυ για το μεγαλο ποστ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:σημερα πηγαμε με τον μπεμπη στην πεθερα μου. υπολογιζαμε με τον αντρα μου να παμε και για καφε να εβγαζα γαλα και να της τον αφηναμε 1-2 ωριτσες ( με το μυαλο μου να χαιροταν και αυτη) και την λεει ο αντρας μου λεμε να παμε για καφε καμια ωριτσα το απογευμα (σε καφετερια της γειτονιας) και λεει καλα με το μωρο?? και της λεει οχι να τον κρατησεις εσυ και εμεις να παμε και λεει ααααααα δε ξερω και αν κλαψει τι θα τον κανω... εκνευριστικα αλλα δεν ειπα τπτ στον αντρα μου γτ δε του αρεσε η συμπεριφορα της μαμας του ενω η δικια μου απο μονη της λεει πατε για καφε να ξεσκασετε να τον κρατησω εγω(αλλο που δεν θελει και αυτη)και το αποφυγα με τον τροπο μου πηγα κοιμηθηκα και ψιλο αργησα να σηκωθω απ το κρεβατι μετα λεω τωρα πηγε αργα που να παμε....

και επισης με συγχησε γτ οτι και να γινοταν ρωτουσε ναι ειπαμε να με ρωτας αλλα με εφτασε σε σημειο να λεω καλα αυτη απο μωρα δεν ξερει?? εβγαζε λιγο γαλα μου ελεγε ε? τωρα τι να τον κανω??? ε σκουπισετον χριστιανη μου? ή τα εκανε τι θα κανεις? αααα λεω τρεις λαλλουν και δυο χορευουν. και θελουν να τους αφηνουμε και το μωρο να το προσεχουν. καλα....

σορρυ για το μεγαλο ποστ

Τι μου θυμησες ..... Χαχαχ...Οταν ηταν 2 μηνων και ηρθαν πρωτη φορα σπιτι μας τον πηρε αγκαλια και κατι της εκανε με τα ποδαρακια του και λεει εντρομη:
"παρτον,παρΤΟΝ,ΠΑΡΤΟΝ!!!!!|
ή
Τον ειχε παρει μια αλλη φορα αγκαλια παλι εκει γυρω στον 2ο μηνα του και της λεω μολις τον ταισα μην τον κουνατε ετσι θα κανει εμετο...
"Α,παρτον,εγω δε ξερω απο αυτα"

Και πως μεγαλωσες μωρη 2 παιδια?Με τσιτωσες βραδιατικα Εvvi μου...

evvi

evvi
tatijana έγραψε:
Τι μου θυμησες ..... Χαχαχ...Οταν ηταν 2 μηνων και ηρθαν πρωτη φορα σπιτι μας τον πηρε αγκαλια και κατι της εκανε με τα ποδαρακια του και λεει εντρομη:
"παρτον,παρΤΟΝ,ΠΑΡΤΟΝ!!!!!|
ή
Τον ειχε παρει μια αλλη φορα αγκαλια παλι εκει γυρω στον 2ο μηνα του και της λεω μολις τον ταισα μην τον κουνατε ετσι θα κανει εμετο...
"Α,παρτον,εγω δε ξερω απο αυτα"

Και πως μεγαλωσες μωρη 2 παιδια?Με τσιτωσες βραδιατικα Εvvi μου...

ε ναι λες και τι θα κανουν τα μωρακια? ή ταϊσμα θα θελουν ή αλλαγμα τοσο τραγικο? και λες και δε μεγαλωσαν μωρα οπως τα λες! που να την εμπιστευτω δλδ εγω να τις τον αφησω ωρες. ααααααααααααπα πα οοοχι No No No

αγγελικημαρια

λοιπον τατιανα τον γιο σου τον θελω για γαμπρο!ειναι πολυ τρελοφατσα! μηπως οι πεθερουλες σας δεν τα μεγαλωσαν μονες τα παιδακια τους κ ειχαν βοηθεια ?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:λοιπον τατιανα τον γιο σου τον θελω για γαμπρο!ειναι πολυ τρελοφατσα! μηπως οι πεθερουλες σας δεν τα μεγαλωσαν μονες τα παιδακια τους κ ειχαν βοηθεια ?

Σιγουρα θα ειχαν δε γινετε ρε κοριτσια...Και να πεις οτι περασαν χρονια...και η μανα μου 4 εκανε,αλλα πολυ καλα θυμαται....

Ασχετο γιατι ειμαι ασχετη,τα κουφαλια που ειναι?

Οσο για το γιο μου?Χαρα μου με τετοιο κοριτσουμπινι....

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:

ε ναι λες και τι θα κανουν τα μωρακια? ή ταϊσμα θα θελουν ή αλλαγμα τοσο τραγικο? και λες και δε μεγαλωσαν μωρα οπως τα λες! που να την εμπιστευτω δλδ εγω να τις τον αφησω ωρες. ααααααααααααπα πα οοοχι No No No

Τρελλη εισαι που θα της τον αφησεις μετα απο αυτα?Ασε μη σου γυρισει και σου πει οτι το 40 ημερων μωρο φταιει που δεν ξερει να τρωει γιατι δε "ξερει" να ταιζει...Ασε ρε..

evvi

evvi
tatijana έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:λοιπον τατιανα τον γιο σου τον θελω για γαμπρο!ειναι πολυ τρελοφατσα! μηπως οι πεθερουλες σας δεν τα μεγαλωσαν μονες τα παιδακια τους κ ειχαν βοηθεια ?

Σιγουρα θα ειχαν δε γινετε ρε κοριτσια...Και να πεις οτι περασαν χρονια...και η μανα μου 4 εκανε,αλλα πολυ καλα θυμαται....

Ασχετο γιατι ειμαι ασχετη,τα κουφαλια που ειναι?

Οσο για το γιο μου?Χαρα μου με τετοιο κοριτσουμπινι....

τα κουφαλια ειναι εξω απ την θεσσαλονικη

αγγελικημαρια

τα κουφαλια ειναι εξω απ τη θεσνικη κανα μισαωρο αποσταση . αυτες παντως δε θελουν να τα κοιταξουν γι αυτο τα κανουν αυτα. ειναι απ τις γιαγιαδες που δε θελουν να ζοριζονται...

evvi

evvi
tatijana έγραψε:
evvi έγραψε:

Τρελλη εισαι που θα της τον αφησεις μετα απο αυτα?Ασε μη σου γυρισει και σου πει οτι το 40 ημερων μωρο φταιει που δεν ξερει να τρωει γιατι δε "ξερει" να ταιζει...Ασε ρε..

μα παραξενευτικα σε καποια φαση που με ρωτουσε για ηλιθια πραγματα λεω πλακα μου κανει τωρα? αντι να την ρωταω εγω που στο κατω κατω απο που να τα ξερω? (αν και δε θελει και πολυ μυαλο για καποια βασικα πραγματα) με ρωταει αυτη ποσο χρονων γυναικα?

τον ειχα αγκαλια και την λεω μπορεις να βαλεις λιγο το πανι του (αυτο με το πλαστικο απο κατω δε θυμαμαι πως το λενε τωρα) για να τον αλλαξω? και να μου δωσεις και μια πανα? και εβαλε το πανι αναποδα δλδ το πλαστικο απο πανω. και το καλυτερο ειναι αλλο ειχα παρει ενα καλαθακι μαζι μου που ειχα μεσα τις πανες, μαντηλακια κρεμουλες και λοιπα χαζουλια και αντι να που πιασει την κρεμα που του βαζουμε για το αλλαγμα μου εδωσε ενα μικρο δειγματακι αφρολουτρο που ειχα μηπως χρειαστει. Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 679259 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 679259 ελεος λεμε!!!!

evvi

evvi
αγγελικημαρια έγραψε:τα κουφαλια ειναι εξω απ τη θεσνικη κανα μισαωρο αποσταση . αυτες παντως δε θελουν να τα κοιταξουν γι αυτο τα κανουν αυτα. ειναι απ τις γιαγιαδες που δε θελουν να ζοριζονται...

εγω το προτιμω βασικα να μην τον κραταει να μου το πει. παρα να τον πηγαινω και το μυαλο μου να ειναι εκει. με την μαμα μου ειμαι ησυχη τουλαχιστον γτ λεω ξερει και πολυ καλυτερα απο εμενα.

αγγελικημαρια

παιδια εγω μανα γιοκ!εχει 3 χρονια που πεθανε. λεφτα γιοκ! αρα επρεπε να γυρισω στη δουλεια πριν σαραντησω κ το κοιταει η πεθερα μου. θελει γερα νευρα αλλα απ την αρχη ειπα στον εαυτο μου οτι πρεπει να την εμπιστευτω, ωρες ωρες παραδεχομαι οτι καποια πραγματα σχετικα με το παιδι τα κανει καλυτερα απο μενα κ δε με χαλαει γιατι ετσι θα μαθω κ εγω απο κεινη που ειναι πιο εμπειρη

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκέφτομαι οτι χθες το κοριτσάκι μου πέρασε πολύ ωραία στο πάρτυ που πήγαμε. ξεσάλωσε!
Λιτσάκι μου ήταν όλα τέλεια. η τούρτα ήταν γιαμ γιαμ. έπρεπε να πάρω ένα κομμάτι για το σπίτι. χιχι
κρυφο ταλέντο είσαι!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
litsakos έγραψε:οι μαμαδες που μαζευτηκατε στην Αλεξ? Βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσια!!! Very Happy
βρε λιτσακι μηχανη ειχα αλλα φωτο δεν βγαλαμε δυστυχως Crying or Very sad .εγω εφυγα και νωριτερα γιατι επρεπε να παρω την μικρη απο το σχολειο και ετσι δεν βγαλαμε.δεν ξερω αν εβγαλαν τα κοριτσια οταν εφυγα.θα ξανασυναντηθουμε και τοτε θα σας εχουμε και φωτο.

ωραια λοιπον!next time θα σας δουμε Very Happy

florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι χθες το κοριτσάκι μου πέρασε πολύ ωραία στο πάρτυ που πήγαμε. ξεσάλωσε!
Λιτσάκι μου ήταν όλα τέλεια. η τούρτα ήταν γιαμ γιαμ. έπρεπε να πάρω ένα κομμάτι για το σπίτι. χιχι
κρυφο ταλέντο είσαι!

ευχαριστω φιλεναδα!τα dvd ειναι οντως δωρο για την μανα χαχα!

υγ σκεφτικη μου ησουν ομως...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα.σκεφτομαι τι ωραιες ηταν οι κρεπες που εφτιαξα.μιαμ μιαμ.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

florentiab έγραψε:σκέφτομαι οτι χθες το κοριτσάκι μου πέρασε πολύ ωραία στο πάρτυ που πήγαμε. ξεσάλωσε!
κρυφο ταλέντο είσαι!

ευχαριστω φιλεναδα!τα dvd ειναι οντως δωρο για την μανα χαχα!

υγ σκεφτικη μου ησουν ομως...

βάζε καμιά ταινία που και που για να τη βγάλεις καθαρή. διαφορετικά σε βλέπω στα βαρυά και όχι τίποτα άλλο, είναι και ακριβά. δεν είναι καιροί για τέτοια. Very Happy Very Happy

χθες πάντως ο εορτάζων ήταν ΑΨΟΓΟΣ!

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σκεφτομαι ποσα πλυντηρια εχω να βαλω ακομα Rolling Eyes κ να απλωσω Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 93981 κ ποσα ειναι για σιδερο στον καναπε Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 517142
απελπισια..... Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 679259

https://www.youtube.com/cretanvenus

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι ποσα πλυντηρια εχω να βαλω ακομα Rolling Eyes κ να απλωσω Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 93981 κ ποσα ειναι για σιδερο στον καναπε Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 517142

μια απο τα ιδια και γω Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 451948 με το πλυσιμο Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 93981 και το σιδερο Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 517142 και να προσθεσω οτι ποναει ολη η μεση μου & πλατη μου Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 679259 αααααααααααααχ!!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατινα έγραψε:
cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι ποσα πλυντηρια εχω να βαλω ακομα Rolling Eyes κ να απλωσω Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 93981 κ ποσα ειναι για σιδερο στον καναπε Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 517142

μια απο τα ιδια και γω Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 451948 με το πλυσιμο Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 93981 και το σιδερο Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 517142 και να προσθεσω οτι ποναει ολη η μεση μου & πλατη μου Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 - Σελίδα 5 679259 αααααααααααααχ!!!!!

καλό κουράγιο κορίτσια!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα γινω σπασικλακι!!!!!!!!!!δεν εχω ουτε βρακι ασιδερωτο!!!!!!!!χοχοχοχο ξεπατωθηκα ολο το πρωι,μαγειρεψα,σαπουνισα ενα ντουλαπι και ολο το περιεχομενο του γιατι ενα βαζο σαλτσα εσκασε,εβαλα πλυντηρια,σιδερωσα ολα τα ρουχα μας και τωρα παω για υπνο γιατι χθες ημουν νυχτερινη... Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep
και σκεφτομαι μηπως τελικα να κανω πιο πολλα νυχτερινα?ειμαι πιο δραστηρια το επομενο πρωι!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκέφτομαι πόσες φορές ακόμα θα βάλω και θα βγάλω τις μπριζόλες και το κοντοσούβλι . Μια μου λένε στο φούρνο τώρα μια στα κάρβουνα το απόγευμα . Πείτε ρε κορίτσια τη γνώμη σας; εγω λέω το απόγευμα στα κάρβουνα μπριζόλες κοντοσούφλι ψημένα λαχανικά και φέτα και παίδακια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις