51 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Πεμ Σεπ 22, 2011 2:14 pm
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πειναω....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ναι αυτη ειμαι.καποια στιγμη και εγω πρεπι να βαλω μια φωτο.ο αντρας μου δηλαδη.πρεπει να τον καλοπιασω.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:το ανοιξαμε και το 6 βλεπω.σε δεκα μερεςς θα ανοιξουμε και το 7.πολλες σκεψεις βρε κοριτσια.
ασε το κεφαλι μου ποναει απο τις σκεψεις !!!! να σου πω εσυ εισαι η Γεωργια Γ. στο φεις με τα κιτρινα λουλουδια στη φωτο!???
desT έγραψε:Σκέφτομαι... ότι το κοριτσάκι μου είναι τουλάχιστον διάνοια
Δεν με ταλαιπωρεί καθόλου με το σχολείο και μου φέρνει κάθε μέρα "Μπράβο!". (Είμαι χαζομαμά και μ' αρέσει! )
Ευτυχώς δεν έμοιασε τη μαμά της στα διαβάσματα και πήρε από τον μπαμπά.
Τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα και πάνω από όλα σωστά.
stefanakos έγραψε:καλημερα σας σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη θα παω ΠΣΚ στο χωριο γιατι μας εχουν καλεσει σε μια βαφτιση , ελπιζω να είναι καλος ο καιρος
σε ευχαριστω φυσικα και θα παρω γιατι εκει τοβραδυ τραβαει αρκετα...MariaM έγραψε:desT έγραψε:Σκέφτομαι... ότι το κοριτσάκι μου είναι τουλάχιστον διάνοια
Δεν με ταλαιπωρεί καθόλου με το σχολείο και μου φέρνει κάθε μέρα "Μπράβο!". (Είμαι χαζομαμά και μ' αρέσει! )
Α, ΜΠΡΑΒΟ! Δυναμικο ξεκινημα! Καλη συνεχεια!stefanakos έγραψε:καλημερα σας σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη θα παω ΠΣΚ στο χωριο γιατι μας εχουν καλεσει σε μια βαφτιση , ελπιζω να είναι καλος ο καιρος
Καλα να περασετε ασχετα με τον καιρο! Παρε και καμια ζακετουλα μαζι για καλο και για κακο!
Καλημερα κοριτσια!!!!
Σούλα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Σκέφτομαι :
Πότε θα βρω μια δουλίτσα ?
Θα μου πείς : τώρα σε αυτούς τους καιρούς θέλεις και δουλειά?
florentiab έγραψε:Σούλα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Σκέφτομαι :
http://www.aggeliopolis.gr/tessaloniki/Xenoglossoi_katigites_Plhris_Apasxolisi_10659821.htm?ca=3_s&w=103%3A1
μόνο τέτοιες δουλειές βρίσκεις τώρα!
εθελοντική εργασία
σημ: κλεμένο από το Λιτσάκι
florentiab έγραψε:Σούλα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Σκέφτομαι :
http://www.aggeliopolis.gr/tessaloniki/Xenoglossoi_katigites_Plhris_Apasxolisi_10659821.htm?ca=3_s&w=103%3A1
εθελοντική εργασία
Σούλα έγραψε:florentiab έγραψε:Σούλα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Σκέφτομαι :
εθελοντική εργασία
Εθελόντρια δολοφόνος θα γίνω στο τέλος...
Θα σκοτώσω 300 και θα βγω και κερδισμένη:
Δωρεάν στέγη
Δωρεάν ρεύμα νερό πετρέλαιο
Δωρεάν φαγάκι(και έτοιμο που το πας αυτό?)
Άσε που θα με έχουν σαν θεά μέσα στην στενή που θα καθαρίσω τον έξω κόσμο από τα λαμόγια μου έπρεπε να είναι μέσα..
florentiab έγραψε:Σούλα έγραψε:florentiab έγραψε:Σούλα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Σκέφτομαι :
εθελοντική εργασία
Εθελόντρια δολοφόνος θα γίνω στο τέλος...
Θα σκοτώσω 300 και θα βγω και κερδισμένη:
Δωρεάν στέγη
Δωρεάν ρεύμα νερό πετρέλαιο
Δωρεάν φαγάκι(και έτοιμο που το πας αυτό?)
Άσε που θα με έχουν σαν θεά μέσα στην στενή που θα καθαρίσω τον έξω κόσμο από τα λαμόγια μου έπρεπε να είναι μέσα..
σιγά μην σε κλείσουν μέσα.
εθνικός ευεργέτης θα ανακυρηχθείς
anthaki έγραψε:...ηθελα να γεννησω σαν τρελη και οταν μου ειπε ο γιατρος οτι εχω διαστολη 2 και ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησω τα'χω χρειαστει...
anthaki έγραψε:...ηθελα να γεννησω σαν τρελη και οταν μου ειπε ο γιατρος οτι εχω διαστολη 2 και ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησω τα'χω χρειαστει...
desT έγραψε:Σκέφτομαι... ότι το κοριτσάκι μου είναι τουλάχιστον διάνοια
koukida έγραψε:ωραιο το σορτ φιλμ Λιτσα
καλημερα κυρίες μου -σερνομαι- με φαγανε οι κρεπάλες...παναθεμα με
koukida έγραψε:ωραιο το σορτ φιλμ Λιτσα
καλημερα κυρίες μου -σερνομαι- με φαγανε οι κρεπάλες...παναθεμα με
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ?!Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι οτι πιανω δουλεια στις 2 σχολω στις 10.30 ξαναπιανω αυριο πρωι στις 7 και σχολω στις 2.30 το μεσημερι για να ξαναπαω στις 10 αυριο βραδυ και να σχολασω κυριακη πρωι......... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:σκεφτομαι οτι πιανω δουλεια στις 2 σχολω στις 10.30 ξαναπιανω αυριο πρωι στις 7 και σχολω στις 2.30 το μεσημερι για να ξαναπαω στις 10 αυριο βραδυ και να σχολασω κυριακη πρωι......... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης