851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Σαβ Οκτ 01, 2011 2:17 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Carrie μου, μην τρελαίνεσαι! Όλα καλά θα πάνε! Όπως και να έρθουν τα πράγματα όλα καλά θα πάνε στο τέλος!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
dimitra37 έγραψε:Τι εγεινε βρε κοριτσια ολα τα 20χρονα μαζι μενουν εγκυες?
dimitra37 έγραψε:Τι εγεινε βρε κοριτσια ολα τα 20χρονα μαζι μενουν εγκυες?
alexia-marinos έγραψε:dimitra37 έγραψε:Τι εγεινε βρε κοριτσια ολα τα 20χρονα μαζι μενουν εγκυες?
Αφου δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αλλο...... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:alexia-marinos έγραψε:dimitra37 έγραψε:Τι εγεινε βρε κοριτσια ολα τα 20χρονα μαζι μενουν εγκυες?
Αφου δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αλλο...... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ειπαμε λεφτα για καφεδες δεν υπαρχουν,ο μπαμπακας πληρωνει νοικι-λογαριασμους-ιντερνετ...τι να κανουν κι αυτα τα δολια????να διαβασουν?!?!?!?!ειστε σοβαρες?!?!?!!
alexia-marinos έγραψε:Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
Ασ'τα να πανε Carrie μου...εγω που την αλλη εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου κ τα παιρνω ακομα 3 φορες την μερα κ εξακολουθω να εχω πονακια τι να πω... ????
αγαπη 25 έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
Ασ'τα να πανε Carrie μου...εγω που την αλλη εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου κ τα παιρνω ακομα 3 φορες την μερα κ εξακολουθω να εχω πονακια τι να πω... ????
αχ μην μου λετε εμενα για yutopar!! εγω μπηκα στον μηνα μου την περεσμενη δευτερα και ακομα τα παιρνω αλεξια μου 3 φορες!!μισο το πρωι μεσημερι και βραδυ!!ποτε θα τα κοψω επιτελους???
Carrie έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
αχ μην μου λετε εμενα για yutopar!! εγω μπηκα στον μηνα μου την περεσμενη δευτερα και ακομα τα παιρνω αλεξια μου 3 φορες!!μισο το πρωι μεσημερι και βραδυ!!ποτε θα τα κοψω επιτελους???
Και εγώ έτσι τα παίρνω..και από ταχυκαρδίες άλλο τίποτα!!!
αγαπη 25 έγραψε:Carrie έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
καλα δεν το συζητω!!ολοι μου ελεγαν οτι αν το παιρνω για λιγο καιρο θα το συνηθισω και δεν θα εχω ταχυκαρδιες αλλα που.........
Carrie έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:Carrie έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Carrie έγραψε:Το μωράκι μου θα θέλει να με δει οικειοθελώς ή θα το προκαλέσουμε εμείς κόβοντας τα χάπια???
καλα δεν το συζητω!!ολοι μου ελεγαν οτι αν το παιρνω για λιγο καιρο θα το συνηθισω και δεν θα εχω ταχυκαρδιες αλλα που.........
Αχ αυτά τα αντράκια μας!!!Μας κάνουν να καρδιοχτυπούμε από την κοιλιά ακόμη!!!(Έτσι λέω να παρηγοριέμαι!!!!)
αγαπη 25 έγραψε:
αχ αυτο ακριβως λεω και εγω!!!σημερα ειναι το παρτυ??
Carrie έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:
αχ αυτο ακριβως λεω και εγω!!!σημερα ειναι το παρτυ??
Ναι ναι Αγαπη!!! Είναι σχεδόν όλα έτοιμα!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη ,ελπίζω να αρέσει σε όλους όσους θα έρθουν!!!
alexia-marinos έγραψε:Kαι εγω μισο πρωι-μεσημερι-βραδυ αλλα οι ταχυκαρδιες δεν συνηθιζονται με τιποτα.. !!!!!! Αγαπη,το μαρουλι θελει παρα πολυ καλο πλυσιμο,τιποτα αλλο!!!Και φυσικα να το τρως μονο σπιτι σου που ξερεις πως ειναι πλυμμενο καλα!!!!!
αγαπη 25 έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Kαι εγω μισο πρωι-μεσημερι-βραδυ αλλα οι ταχυκαρδιες δεν συνηθιζονται με τιποτα.. !!!!!! Αγαπη,το μαρουλι θελει παρα πολυ καλο πλυσιμο,τιποτα αλλο!!!Και φυσικα να το τρως μονο σπιτι σου που ξερεις πως ειναι πλυμμενο καλα!!!!!
αλεξια μου δεν τρωω τιποτα απο εξω μονη μου τα φτιαχνω ολα!!εχεις και εσυ συσπασεις εε??
alexia-marinos έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Kαι εγω μισο πρωι-μεσημερι-βραδυ αλλα οι ταχυκαρδιες δεν συνηθιζονται με τιποτα.. !!!!!! Αγαπη,το μαρουλι θελει παρα πολυ καλο πλυσιμο,τιποτα αλλο!!!Και φυσικα να το τρως μονο σπιτι σου που ξερεις πως ειναι πλυμμενο καλα!!!!!
αλεξια μου δεν τρωω τιποτα απο εξω μονη μου τα φτιαχνω ολα!!εχεις και εσυ συσπασεις εε??
Ετσι πρεπει για να ειμαστε σιγουρες...κ εγω εχω να φαω απ'εξω σαλατικα 7 μηνες τωρα...ναι Αγαπη,ξεκινησαμε με συσπασεις αλλα 10 μερες τωτα εχω εντονους συνεχομενους πονους χαμηλα...δεν ερχονται κ φευγουν οπως οι συσπασεις,ποναω συνεχεια...συσπασεις ειχα κ σε ΟΛΗ την εγκυμοσυνη,πριν ξεκινησω τα yutopar επαιρνα utrogestan 3 την ημερα κ εσυ συσπασεις εχεις,ε...? σε ποια εβδομαδα εισαι?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης