976 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Κυρ Οκτ 02, 2011 2:19 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλημέρα σε όλες !!!!Να έχουμε μια όμορφη και ήρεμη Κυριακή !!!
Σκέφτομαι οτι οι υπεύθυνοι του φόρουμ πρέπει να δράσουν άμεσα και να κλείσουν επιτέλους την πόρτα στον κάθε ένα άσχετο!Που με ένα search στο γούγλη.. μας κάνουν την ζωή πατίνι !Και με πειράζει περισσότερο γιατί στο τέλος καταλήγουμε να μην μιλάμε μεταξύ μας απο τυχόν παρεξηγήσεις ή κουβέντες τρίτων !!!!Αλήθεια με στενοχωρεί πολύ αυτό!!!
Βέβαια σκέφτομαι μήπως είναι λάθος η πρότασή μου τελικά ?Εσείς τι λέτε ?
Καλημερα σε ολες!
Δεν ειναι ολα τα θεματα του φορουμ ορατα σε καποιον που δεν ειναι μελος, οπως δεν ειναι ορατες οι φωτογραφιες τα τικερακια και τα πρωσοπικα μας στοιχεια!
Αν ομως καποιος κανει εγγραφει γινετε αυτοματα μελος και απλα μετα ελενχετε αν και εφοσον γινει κατι!
Βρε κοριτσια μου χωρις παρεξηγηση σας ζηταμε εδω και μερες να μην απαντατε και να αφησετε να γινει ο ελενχος για να τελειωνει ολο αυτο και εσεις γεμιζετε σελιδες!
Δεν εχουμε ολοι μεριδιο ευθυνης;
Βίβιαν μου καλημέρα!!!Φυσικά και έχουμε μερίδιο ευθύνης όλοι!!!Απλά είναι λογικό κάποιες απο εμάς να μην καταλαβαίνουμε απο την αρχή περι τίνος πρόκειτε και οταν καταλάβουμε να κάνουμε πλάκα!Εγώ είδα οτι συνεχίστηκαν τα θέματα κάνοντας κάποια κορίτσια πλάκα!Αυτό μόνο!
Δεν ξέρω τι να πώ ειλικρινά!Ας γίνετε κάποιος έλεγχος πρίν γίνει κάποιος μέλος ή να μην φαίνετε τίποτα!!Όπως γίνετε και σε άλλα φόρουμ!Αν δεν είσαι μέλος δεν μπορείς να δείς τίποτα!ΚΑι όπως είχε πει και κάποια άλλη κοπέλα(δεν θυμάμαι ποια) λογικά θα είναι κουραστικό για τα τρόλ να κάνουν εγγραφή κτλ!Ενώ για κάποια που την ενδιαφέρει πραγματικά το φόρουμ δεν θα είναι κουραστικό!Δεν θέλω να επέμβω στην δουλειά σας απλώς μας έχον τάραξει αυτο τον καιρό και είναι πολύ κουραστικό για όλους!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Κυρ Οκτ 02, 2011 2:23 am, 1 φορά