26 Απ: ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ??? Τρι Σεπ 27, 2011 5:57 am
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχομαι ο θεος να με αξιωσει να κανω οσα παιδακια αντεχει ο δικος μου σταυρος να σηκωσω....!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
blackrose έγραψε:Ευχομαι ο θεος να με αξιωσει να κανω οσα παιδακια αντεχει ο δικος μου σταυρος να σηκωσω....!
litsakos έγραψε:
Βλεπω κ φιλους με 3,ποσο ζωντανο ειναι το σπιτι τους.Δεν χρειαζονται κανεναν!κανουν παταγο απο μονοι τους ελπιζω σε κανα 2 χρονια να μπορεσω να κανω και αλλο ενα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την CHRISLA2216 στις Τρι Σεπ 27, 2011 6:30 am, 1 φορά
IreneM έγραψε:Κορίτσια όταν γνωρίστικα με το άντρα μου λέγαμε και οι δύο ότι θέλαμε 4 παιδάκια!!!!!
Όταν γέννησα τον πρώτο μου αγοράκι με καισαρική ΄πριν βγω απο την κλινική ρώτησα τον γιατρό αν μπορούμε να κάνουμε 4 και μας απάντησε βλέπουμε.
Κάνω το δευτερο αγοράκι πάλι όλα καλά αλλά στο τρίτο αγοράκι.... Εκεί απογοητεύτικα, κουράστικα και είπα φτάνει δεν έχει άλλα μωρα. Είναι και το οικονομικό είναι και η κούραση είναι και η σημμασία που θέλουν τα μωρά. Ημουν σίγουρη ότι δεν θα κάνω αλλο μωρό, μου είπε και ο γιατρός μου να το αποφείγω. Πέρσι τέτοιο καιρό περίπου σκεφτόμουν ότι εγώ δε θα έχω ποτέ ένα κοριτσάκι να το ντύνω, να το χτενίζω .
Και να ξαφνικά ήρθε και η τέταρτη εγγύμοσύνη. Τώρα παρά τα οικονομικά μας που είναι χάλια εχουμε και το τέταρτο μας μωρό και είναι και κοριτσάκι. Αλήθεια ακόμη δεν το πιστεύω αλλα είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!!
IreneM έγραψε:ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΦΙΚΟ! Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΙ ΡΙΞΗ! ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!
IRENE εσυ μπορεις να κανεις αλλο?ενοοω στο επιτρεπει ο γιατρος?
μην τοκάνεις μη!!!!!!!!! θα σε φορολογήσει και μόνο για την σκέψη!!!mamarena έγραψε:despina1984 έγραψε:!θα παρω τηλεφωνο το Βενιζελο και μετα θα σας πω τι θα κανω!!!
bonheur έγραψε:Ωραίο θέμα! Εγώ γέννησα το πρώτο μου (κόρη) στα 23 κι έλεγα "δεν θα κάνω δεύτερο σύντομα", επειδή δεν είχα βοήθεια κι ήθελα να δώσω ΑΣΕΠ (εκπαιδευτικών). Μετά από ένα χρόνο γεννάω το γιο μου! Δίνω και ΑΣΕΠ και περνάω!
Διορισμένη πια, νιώθω έτοιμη και για τρίτο παιδάκι, που έρχεται σύντομα (με διαφορά 4 και 3 χρόνια από τα πρώτα).Αργότερα, πεθυμήσαμε ένα ακόμη μωρό που λέγαμε ότι θα είναι το στερνοπούλι. Ήρθε 4 χρόνια μετά το τρίτο. Στο σπίτι χαμός, 3 αγόρια κι ένα κορίτσι!
Ξαφνικά, τέλη Μαίου κατάλαβα ότι είμαι έγκυος (θα το βγάλουμε Μαγκάιβερ, όπως στο ανέκδοτο ). Αγχώθηκα πολύ, το είχα αποκλείσει τελείως ότι θα έκανα κι άλλο παιδί. Τώρα, στα μισά της εγκυμοσύνης νιώθω πιο καλά, λέω ότι αφού το επέτρεψε ο Θεός κάτι παραπάνω ξέρει.
Όμως, να σας πω την αλήθεια, ενώ χαίρομαι για τα παιδιά, νιώθω μεγάλη απογοήτευση για τα οικονομικά, οι μισθοί μας (και ο σύζυγος του Δημοσίου) παίρνουν τον κατήφορο, η εφορία μας τιμωρεί επειδή έχουμε παιδιά, σκέφτομαι να αξιοποιήσω άλλα προσόντα και να ψάξω άλλη δουλειά, αλλά πού; Έχουμε να πληρώσουμε ένα σωρό, ενώ οι μισθοί μειώνονται και περιμένουμε και το μωρό. Τουλάχιστον να έχουμε την υγεία μας και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα έχετε πάντα γερά. Να είστε κι εσείς καλά να τα μεγαλώνετε.
kathrinkaterina έγραψε:IreneM έγραψε:ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΦΙΚΟ! Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΙ ΡΙΞΗ! ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!
IRENE εσυ μπορεις να κανεις αλλο?ενοοω στο επιτρεπει ο γιατρος?
ο πλακουντας δεν ειναι αλλος σε καθε εγκυμοσύνη??..γιατι ειχα φιλη που στο πρωτο γεννησε 3 βδομαδες πριν λογω γερασμενου πλακουντα,αλλα στο επομενο ηταν οκ..
επισης για την ριξη που λες μαλλον εννοεις απο την καισαρικη..οτι θα ανοιξει η τομη ε?
και γιαμαυτο μπορω να πω πως υπαρχουν γιατροι(εχω ακουσει σιγουρα για εναν)που κανουν κατι σαν διπλη ραφη-σουρωμα..κατι τετοιο τελοσπαντων και σου κανουν και 6 καισαρικες..
τελειως ενημερωτικα το λεω για να ξερεις πως ισως εχεις επιλογη αν ποτε το θελησεις.
και μια τελευταια ερωτηση..επεμβαση τι εννοεις..αυτο που ραβουν τις σαλπιγγες?
Υ.Γ. να χαιρεσαι την μικρη ροζ κουκλιτσα σου!! και ολα τα παιδακια σου φυσικα
bou-boukitsa έγραψε:
το 5??????...να σου ζήσουνε!!!!
απο τη μια ζηλευω ( με την καλή έννοια)..απο την άλλη ..πως τα καταφερνεις και μοιραζεις το χρόνο σου??
bonheur έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:
το 5??????...να σου ζήσουνε!!!!
απο τη μια ζηλευω ( με την καλή έννοια)..απο την άλλη ..πως τα καταφερνεις και μοιραζεις το χρόνο σου??
Εννοείται πως δεν τα καταφέρνω πάντοτε. Τώρα είναι αρκετά καλά, επειδή έχω αναρρωτική άδεια. Απλά δεν μπορώ να κάνω δουλειές, μόνο πολύ επιφανειακά πράγματα. Σιγά σιγά μπήκα σε ρυθμό, έβαλα προτεραιότητες, που αλλάζουν βέβαια, ανάλογα με τις καταστάσεις.
Όταν εργάζομαι είναι πιο δύσκολα, επειδή από το μεσημέρι και μετά πρέπει να κάνω ό,τι πρέπει να γίνει ολόκληρη την ημέρα. Συνήθως, περνάμε το απόγευμα όλοι μαζί και το βραδάκι έχουμε τις "κατ'ιδίαν" συνεδρίες Οι δύο μεγάλοι είναι σε προεφηβεία, βλέπεις
Κάθε γυναίκα (ή ζευγάρι, καλύτερα) βλέπει τις δυνατότητές του και πράττει ανάλογα. Εγώ, ας πούμε, δεν μπορώ να με φανταστώ με 6+ παιδιά που έχουν άλλες οικογένειες.
tatijana έγραψε:
Και οικονομικα πως την βγαζεται?Δλδ εγω λεω ναι στα πολλα παιδια αλλα δε ξερω,μιας κ εισαι το μεγαλο παραδειγμα δε με "βοηθας" λιγο????
Συγγνωμη κι ολας αν φανηκα αδιακριτη..
tatijana έγραψε:
Κ
Τώρα με τα μισθολογικά είμαστε πιο δύσκολα. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας. Κοίταξε, και οι δυο μας μεγαλώσαμε σε όχι ευκατάστατες οικογένειες. Δηλ.δεν μπόρεσαν να μας παρέχουν αυτά που παρείχαν τότε άλλοι γονείς στα παιδιά τους. Σπουδάσαμε ενώ δουλεύαμε, μάθαμε ξένες γλώσσες με δικά μας έξοδα ως φοιτητές κλπ. Το εκτιμήσαμε όταν μεγαλώσαμε, τότε μας πείραζε λίγο.
Αν δεν είχαμε αυτές τις μεγάλες μειώσεις και τα φορο-χαράτσια, θα ήμασταν αλλιώς. Κοιτάζουμε πιο προσεκτικά τις προσφορές, κάνουμε έρευνα αγοράς, δεν παραγγέλλουμε φαγητό σχεδόν ποτέ απ'έξω. Ρούχα και παπούτσια όσα χρειαζόμαστε. Μάθανε και τα παιδιά να αρκούνται σε αυτά που έχουν. Στις διακοπές βρίσκουμε πάντα κατάλυμα μέσω γνωστού σε καλή τιμή και δεν τις έχουμε στερηθεί (ακόμη). Δεν ήμασταν όμως ποτέ και των περιττών (δηλ. για εμάς τα πολυτελή πάρτι, βαφτίσεις κλπ. είναι περιττά). Προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα για να τους πάρω ένα ουσιαστικά χρήσιμο δώρο.
bonheur έγραψε:tatijana έγραψε:
Και οικονομικα πως την βγαζεται?Δλδ εγω λεω ναι στα πολλα παιδια αλλα δε ξερω,μιας κ εισαι το μεγαλο παραδειγμα δε με "βοηθας" λιγο????
Συγγνωμη κι ολας αν φανηκα αδιακριτη..
Τώρα με τα μισθολογικά είμαστε πιο δύσκολα. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας. Κοίταξε, και οι δυο μας μεγαλώσαμε σε όχι ευκατάστατες οικογένειες. Δηλ.δεν μπόρεσαν να μας παρέχουν αυτά που παρείχαν τότε άλλοι γονείς στα παιδιά τους. Σπουδάσαμε ενώ δουλεύαμε, μάθαμε ξένες γλώσσες με δικά μας έξοδα ως φοιτητές κλπ. Το εκτιμήσαμε όταν μεγαλώσαμε, τότε μας πείραζε λίγο.
Αν δεν είχαμε αυτές τις μεγάλες μειώσεις και τα φορο-χαράτσια, θα ήμασταν αλλιώς. Κοιτάζουμε πιο προσεκτικά τις προσφορές, κάνουμε έρευνα αγοράς, δεν παραγγέλλουμε φαγητό σχεδόν ποτέ απ'έξω. Ρούχα και παπούτσια όσα χρειαζόμαστε. Μάθανε και τα παιδιά να αρκούνται σε αυτά που έχουν. Στις διακοπές βρίσκουμε πάντα κατάλυμα μέσω γνωστού σε καλή τιμή και δεν τις έχουμε στερηθεί (ακόμη). Δεν ήμασταν όμως ποτέ και των περιττών (δηλ. για εμάς τα πολυτελή πάρτι, βαφτίσεις κλπ. είναι περιττά). Προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα για να τους πάρω ένα ουσιαστικά χρήσιμο δώρο.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 39 ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ. ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 59... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗmariloy έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΠΑΙΔΙ !! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ !ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 39 ΚΑΙ ΦΩΒΑΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ? ΕΣΥ ΓΕΝΝΙΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑ 39 ? ΕΓΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ?giola έγραψε:ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 39 ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ. ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 59... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗmariloy έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΠΑΙΔΙ !! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ !ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 39 ΚΑΙ ΦΩΒΑΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ !
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης