Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
354 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 354 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Πεμ Σεπ 29, 2011 11:15 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Κι εμένα μου μυρίζει η υπόθεση.. No Ειναι η σεζόν λετε, ε???

ελα μωρε νενα σαν πρωταρα κανεις...δε καταλαβαινεις?ανοιξαν τα πανεπιστημια,πηγε στο σπιτακι της,πληρωνει ο μπαμπακας νοικι και ιντερνετ βεβαιως βεβαιως για να κανει εργασιες το καμαρι του,λεφτα για εξω πολλα δε στελνει ειναι και η κριση στη μεση και τι αλλο να κανει το καμαρι?δουλευει τη μανα του και τον πατερα του ειπε να δουλεψει κι εμας..... Twisted Evil
αλλα μασαει η κατσικα ταραμα?????ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink

27Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Πεμ Σεπ 29, 2011 11:17 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχιζομαι!!!! Mad Mad Mad Mad Mad

Πραγματικα δεν εχεις καμια θέση εδω μεσα! Εδω ειναι γυναικες που προσπαθουν να μεινουν εγκυουλες , γυαναικες που μειναν εγκυος και εχασαν τα παιδακια τους γυναικες που ισως να μην μπορουν ποτε να κανουν παιδι γυναικες που θελουν να γινουν μανουλες κι ισως δεν καταφερουν ποτε ουτε να υιοθετησουν! Κι εσυ ερχεσαι εδω να μας πεις οτι αν εισαι εγκυος θα κανεις εκτρωση ετσι απλα!

Προσεχε τι λες!!!!!!!!!!!! Να πησιεσαι ξερεις αλλα για ολα τα αλλα εισαι μικρη ακομη!!! Και τι μας τα ειπες ολα αυτα? Μηπως να σε λυπηθουμε και να σου συμπαρασταθουμε!!!????Εισαι σοβαρη?

Ελπιζω πραγματικα να να εισαι ο βασιλιας καρναβαλος!

28Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Πεμ Σεπ 29, 2011 11:18 pm

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:
Nena έγραψε:

ελα μωρε νενα σαν πρωταρα κανεις...δε καταλαβαινεις?ανοιξαν τα πανεπιστημια,πηγε στο σπιτακι της,πληρωνει ο μπαμπακας νοικι και ιντερνετ βεβαιως βεβαιως για να κανει εργασιες το καμαρι του,λεφτα για εξω πολλα δε στελνει ειναι και η κριση στη μεση και τι αλλο να κανει το καμαρι?δουλευει τη μανα του και τον πατερα του ειπε να δουλεψει κι εμας..... Twisted Evil
αλλα μασαει η κατσικα ταραμα?????ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink

cheers cheers cheers cheers cheers cheers

29Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 2:41 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ....τοσο απλα

30Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 2:43 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ....τοσο απλα

Respect

31Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 6:38 am

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ευάκι έγραψε:
Nena έγραψε:

ποσο μα ποσο συμφωνω μαζι σου!!! με συγχισε παρα πολυ το θεμα!!! σε μενα γιατι δεν ετυχε????? γιατι πρωτα μορφωθηκα-ενημερωθηκα για ολα γυρω απο το σεξ κ την προφυλαξη κ ΠΑΝΤΑ εβαζα τον εαυτο μου πανω απ'ολα γιατι στο δικο μου κορμι θα ειχε αντικτυπο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη...τωρα που παντρευτηκαμε με την αγαπη μου κ αποφασισαμε για νινακι ΕΥΤΥΧςΣ μας ηρθε αμεσως.... τι να πει κανεις ???για ποιο λογο κατι κοριτσακια πρατουν ή πλαθουν ''ιστοριουλες'' τι να πω... Mad

32Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 11:49 am

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elena25 έγραψε:Κοριτσάκι μου, χωρίς να θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε πληγώσω, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κάποιες εκφράσεις που μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν κάποια άλλη κοπέλα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που προσπαθούν να συλλάβουν και δεν τα καταφέρνουν και φαντάσου μόνο πόσο άσχημα θα νιώθουν διαβάζοντας αυτό το "έτσι απλά". Για σένα μπορεί να είναι όντως πολύ απλό, για τις περισσότερες όμως από εμάς δεν είναι καθόλου απλό να τερματίζεται "έτσι απλά" μια ανθρώπινη ζωή.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, είδα όμως κάτι που με πλήγωσε και με στενοχώρησε και έπρεπε να το πω. Συγνώμη αν "μπαίνω σε ξένα χωράφια", αλλά αυτή η φράση σου "άγγιξε" μια χορδή της ψυχής μου που είναι πολύ ευαίσθητη. Εύχομαι να έρθουν όλα όπως πρέπει.

Δεν ειχα σκοπο να αναφερω τιποτα τετοιο γιατι καταλαβαινω πως υπαρχουν γυναικες που προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν!Ελπιζω ομως αυτες οι γυναικες να μην ειναι 19 χρονων οπως εγω!Μιλουσα αποκλειστικα και μονο για μενα και για την δικη μου ηλικια και δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανενα!

33Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 12:43 pm

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
despoina_vaggelhs έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Nena έγραψε:

ποσο μα ποσο συμφωνω μαζι σου!!! με συγχισε παρα πολυ το θεμα!!! σε μενα γιατι δεν ετυχε????? γιατι πρωτα μορφωθηκα-ενημερωθηκα για ολα γυρω απο το σεξ κ την προφυλαξη κ ΠΑΝΤΑ εβαζα τον εαυτο μου πανω απ'ολα γιατι στο δικο μου κορμι θα ειχε αντικτυπο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη...τωρα που παντρευτηκαμε με την αγαπη μου κ αποφασισαμε για νινακι ΕΥΤΥΧςΣ μας ηρθε αμεσως.... τι να πει κανεις ???για ποιο λογο κατι κοριτσακια πρατουν ή πλαθουν ''ιστοριουλες'' τι να πω... Mad

Πραγματικα γιατι ειστε τοσο κακιες?Σαν κατινες κανετε!Απο μια ερωτηση ξεκινησα και δεν περιμενα οτι θα εληγε οπως στο δημοτικο που μαλωνα με τις δηθεν φιλες μου!Ναι ο μπαμπας μου μου πληρωνει και το νοικι και ολα γιατι εσυ μονη σου τα πληρωσες?Η δν σπουδασες καν?Δεν ειχα σκοπο να θιξω κανενα και εσεις το κανατε ολοκληρο θεμα,γιατι ασχοληθηκατε?Νιωθετε προσωπικη ευχαριστηση με αυτο που κανετε?Αν ναι,πραγματικα μπραβο σας!Δεν το ηξερα πως για να γραψω σε αυτο το site θα επρεπε να θελω να γινω μητερα,πιστευα οτι μπορουσα να πω σε καποιον το προβλημα μου και ισως να ηξερε περισσοτερα!Και δεν ειμαι κανενα τσουλακι που παει με τον ενα κ τον αλλο!Με το αγορι μου ειμαστε 3,5 χρονια μαζι και εχω καθε δικαιωμα να κανω ο,τι θελω στη ζωη μου χωρις να δινω αναφορα!Και δεν εχετε κανενα δικαιωμα να μιλατε ετσι για εμενα απο την στιγμη που δεν με ξερετε!!!!

34Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 12:51 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αποφασισε εισαι μικρη ή μεγαλη? Πως θες να σε αντιμετωπιζουμε? Λοιπον...Λαθος καταλαβες! Εδω δεν εχει θεση κανενα τσοφλι σαν κι εσενα!!! Πηαγινε στο φορουμ " ειμαι τσοφλι"! Εκει ανηκεις!
Εδω ειναι νυν και μελλουσες μαμαδες. Οι δολοφονοι μαζευοντε σε αλλο site!!!!!

35Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 12:56 pm

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stefy έγραψε:Αποφασισε εισαι μικρη ή μεγαλη? Πως θες να σε αντιμετωπιζουμε? Λοιπον...Λαθος καταλαβες! Εδω δεν εχει θεση κανενα τσοφλι σαν κι εσενα!!! Πηαγινε στο φορουμ " ειμαι τσοφλι"! Εκει ανηκεις!
Εδω ειναι νυν και μελλουσες μαμαδες. Οι δολοφονοι μαζευοντε σε αλλο site!!!!!

Πραγματικα εισαι αξιολυπητη!!Πραγματικα ομως!Τι να σου πω κοπελα μου οτι κ αν πω θα ειναι πολυ λιγο για σενα και πολυ κατωτερου επιπεδου για εμενα!

36Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 12:59 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μικρη προσεχε τις εκφρασεις σου..

Οταν λες ''ετσι απλα''για ενα τοσο σοβαρο θεμα θα πρεπει να αποδεχεσαι και τις συνεπειες!

Μην συνεχιστουν οι χαρακτηρισμοι γιατι θα κλειδωθει το θεμα!

37Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:00 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπίζω να κατάλαβες ότι η έκφραση "το ρίχνω ετσι απλά" ειναι ισότιμη με το να ρίχνεις το νερό στο χώμα τη στιγμή που ο διπλανός σου πεθαίνει απο αφυδάτωση. Πυροδότησε εκρήξεις, κι ειναι φυσικό, αν σκεφτείς τι εχουν τραβήξει μερικές μαμάδες εδώ μέσα για να καταφέρουν αυτο που εσυ πετάς "ετσι απλά".
Δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ότι θέλεις, και φυσικά να κάνεις ο,τι θέλεις, αλλά σε ένα φόρουμ όπου γράφουν μαμάδες και άτομα που εχουν φάει του κόσμου τις ορμόνες (το λιγότερο) για να μπορεσουν να τεκνοποιήσουν, δεν πιστεύω οτι θα περίμενες να ακούσεις κάτι άλλο. Καμια μας εδω μέσα δεν θα σου πει "έλα μωρε, κι αν εισαι, μη χαλιέσαι, ριξτο".
Ίσως, σε ένα άλλο φόρουμ όπου γράφουν 20χρονα που βρίσκονται στην ιδια θεση με σένα, ισως να πάρεις απόψεις που να συμφωνουν με τη δική σου.
Να προσθέσω ότι τέτοιου ειδους αναρτήσεις σαν την δική σου γίνονται συνήθως για να προκαλέσουν.
Και για να σου απαντήσω στο ερώτημα του πρώτου σου ποστ, μπορεί και να εισαι αλλα πιθανοτατα δεν είσαι. Σε καλύπτει η απάντηση???

38Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:00 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα επειδή έχουν ανοίξει πολλές φορές παρόμοια θέματα και ένα παραπάνω με τον τρόπο που απαντάς είναι λογικό κάποια κορίτσια να ενοχλούνται!Το "θα κάνω έκτρωση έτσι απλά" είναι μια έκφραση πολύ εριστική!Δεν σου κρύβω οτι υπήρξα και εγώ στην θέση σου πρίν μερικά χόνια και έκανα και εγώ έκτρωση.Τα πράγματα δεν είναι τόσο "απλά" όσο τα φαντάζεσε!!Δικαιώμα σου να κάνεις οτι θέλεις στην προσωπική σου ζωή καλό θα είναι όμως να μην διατυμπανίζεις το καθε τι που έκανες ή έχεις σκοπό να κάνεις!Και μην ξεχνάς οτι απο την στιγμή που μπήκες σε ένα δημόσιο χώρο να συζητήσεις κάποιο πρόβλημα σου οι απόψεις και οι γνώμες θα διίστανται και οι απαντήσεις δεν θα σε ικανοποιούν θα πρέπει όμως να τις δέχεσαι γιατί μόνη σου διάλεξες αυτο τον τρόπο για να λύσεις το όποιο πρόβλημα ή απορία είχες!!!

39Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:02 pm

kira

kira
Nena έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβες ότι η έκφραση "το ρίχνω ετσι απλά" ειναι ισότιμη με το να ρίχνεις το νερό στο χώμα τη στιγμή που ο διπλανός σου πεθαίνει απο αφυδάτωση. Πυροδότησε εκρήξεις, κι ειναι φυσικό, αν σκεφτείς τι εχουν τραβήξει μερικές μαμάδες εδώ μέσα για να καταφέρουν αυτο που εσυ πετάς "ετσι απλά".
Δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ότι θέλεις, και φυσικά να κάνεις ο,τι θέλεις, αλλά σε ένα φόρουμ όπου γράφουν μαμάδες και άτομα που εχουν φάει του κόσμου τις ορμόνες (το λιγότερο) για να μπορεσουν να τεκνοποιήσουν, δεν πιστεύω οτι θα περίμενες να ακούσεις κάτι άλλο. Καμια μας εδω μέσα δεν θα σου πει "έλα μωρε, κι αν εισαι, μη χαλιέσαι, ριξτο".
Ίσως, σε ένα άλλο φόρουμ όπου γράφουν 20χρονα που βρίσκονται στην ιδια θεση με σένα, ισως να πάρεις απόψεις που να συμφωνουν με τη δική σου.
Να προσθέσω ότι τέτοιου ειδους αναρτήσεις σαν την δική σου γίνονται συνήθως για να προκαλέσουν.
Και για να σου απαντήσω στο ερώτημα του πρώτου σου ποστ, μπορεί και να εισαι αλλα πιθανοτατα δεν είσαι. Σε καλύπτει η απάντηση???

Πόσο πολύ συμφωνώ με κάθε σου λέξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

40Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:02 pm

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Vivian έγραψε:Μικρη προσεχε τις εκφρασεις σου..

Οταν λες ''ετσι απλα''για ενα τοσο σοβαρο θεμα θα πρεπει να αποδεχεσαι και τις συνεπειες!

Εγω να προσεχω τις εκφρασεις μου?Και τι εισαι η μητερα μου να μου πει τι θα κανω?Εκεινη και μεγαλυτερη και με αποκαλεσε "τσοφλι" αν υπαρχει αυτη η λεξη στο ελληνικο λεξιλογιο και δεν εγινε τιποτα?Και θα πρεπει να υποστω συνεπειες για πιο πραγμα?Επειδη εγραψα σε ενα site?

41Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:04 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ειπα τσοφλι για να μην σε πω τιποτα χειροτερο...

42Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:06 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα92 έγραψε:
Vivian έγραψε:Μικρη προσεχε τις εκφρασεις σου..

Εγω να προσεχω τις εκφρασεις μου?Και τι εισαι η μητερα μου να μου πει τι θα κανω?Εκεινη και μεγαλυτερη και με αποκαλεσε "τσοφλι" αν υπαρχει αυτη η λεξη στο ελληνικο λεξιλογιο και δεν εγινε τιποτα?Και θα πρεπει να υποστω συνεπειες για πιο πραγμα?Επειδη εγραψα σε ενα site?

Δεν ειμαι μαμα σου αλλα ειμαι εδω μεσα για μην αφηνω φασαριες να εξελλισωνται!

Οσο για ποιες συνεπειες; Τις συνεπειες των λεγωμενων σου! Οπως εσυ ''ετσι απλα'' θα σκοτωσεις ενα βρεφακι (δικαιωμα σου δεν με αφορα) ετσι απλα και ολα τα υπολοιπα μελοι λενε την αποψη τους!

Και εσυ ξεκινησες λεγοντας την λεξη ΄΄κατινες΄΄!

Αυτα απο μενα!

43Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:09 pm

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λοιπον για να ληξει το θεμα γιατι δεν ειχα κ δεν εχω καμια διαθεση γιαυτα που γινονται,δεν την θεωρω την εκτρωση κατι απλο και δεν το εννοουσα ετσι οταν το εγραψα απλα απαντησα πανομοιοτυπα με την ερωτηση που μου εκανε καποια κοπελα.Καταλαβαινω πως πολλες γυναικες προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν και δεν ειχα καμια προθεση να το γραψω για να τις κανω να νιωσουν ασχημα δεν ειμαι τοσο σκατοψυχη!!!Ηταν μια ανησυχια της στιγμης και κατι που μου βγηκε αυθορμητα να κανω!Ειμαι υπευθυνο ατομο και ξερω περι σεξουαλικης επαφης και πως χρειαζεται προστασια δεν ειμαι απο αλλο πλανητη!Ετυχε μια φορα και αυτη με προφυλαξη αλλα με ατυχημα που απο την στιγμη που εγινε τετοιο ατυχημα δεν θεωρειται προφυλαξη πλεον!Μην πολυλογω συγνωμη αν εθιξα καποια,δεν το ηθελα!Δεν θα το συνεχισω ουτε περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο.

44Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:12 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου χαλαρά πάρτε ανάσες και μην ανεβάζετε τόνους -μπήκε να πει το πόνο της η Κατερίνα μην φερόμαστε άσχημα πρέπει να δείξουμε πόσο ευγενικές και φιλόξενες είμαστε .
Κατερίνα δεν σε ξέρουμε και μπαίνεις μέσα και λες ότι έκανες έρωτα με το φίλο σου χωρίς προφυλάξεις και φοβάσαι ότι είσαι έγκυος , κοίτα όλο αυτό είναι η ιδέα σου και στο λέω εγώ ακούσε με έχω πείρα ρωτα και τα κορίτσια , εγω η Βάνια η ντεντεκτιβ που καταλαβαίνω πολύ καλά το τη γίνετε .
Αχ ρε κορίτσια έφυγε και η μαία του φορουμ να πει στην Κατερίνα αν είναι έγκυος η όχι Laughing

45Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:16 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τωρα βρε Βανια τα θες και τα λες αυτα
? Εμεις της φερθηκαμε ασχημα η εκεινη δεν ξερει να μιλαει ή δεν σκεφτεται πριν μιλησει. Μην τρελαθουμε τωρα.... Δεν τα παιρνουμε κρανιο απο μονες μας. Αλλα εφοσον ανακαλεσε ας μην δοθει συνεχεια. Αλλα δεν ειμαστε ολες οι αλλες κακες... κατι ειπε που πειραξε πολυ.

46Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:21 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ρε Στεφη μου δεν κατάλαβες το μήνυμα μου ξαναδιαβασέτο και θα καταλάβεις .

47Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:22 pm

kira

kira
κατερινα92 έγραψε:Λοιπον για να ληξει το θεμα γιατι δεν ειχα κ δεν εχω καμια διαθεση γιαυτα που γινονται,δεν την θεωρω την εκτρωση κατι απλο και δεν το εννοουσα ετσι οταν το εγραψα απλα απαντησα πανομοιοτυπα με την ερωτηση που μου εκανε καποια κοπελα.Καταλαβαινω πως πολλες γυναικες προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν και δεν ειχα καμια προθεση να το γραψω για να τις κανω να νιωσουν ασχημα δεν ειμαι τοσο σκατοψυχη!!!Ηταν μια ανησυχια της στιγμης και κατι που μου βγηκε αυθορμητα να κανω!Ειμαι υπευθυνο ατομο και ξερω περι σεξουαλικης επαφης και πως χρειαζεται προστασια δεν ειμαι απο αλλο πλανητη!Ετυχε μια φορα και αυτη με προφυλαξη αλλα με ατυχημα που απο την στιγμη που εγινε τετοιο ατυχημα δεν θεωρειται προφυλαξη πλεον!Μην πολυλογω συγνωμη αν εθιξα καποια,δεν το ηθελα!Δεν θα το συνεχισω ουτε περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο.
Τώρα μιλας σωστά!!Γιατί μπορώ να μη συμφωνώ με τις απόψεις σου,αλλά ο τρόπος που εκφράζεσαι να με κάνει να σέβομαι τη γνώμη σου!!

48Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:22 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξαναδιαβασα... Τωρα το πιασα. Very Happy

49Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:25 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μα να μην καταλάβεις ... είπα Βάνια ο ντεντεκτιβ αχ αυτό μου αρέσε.

50Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 2 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:27 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις