Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
346 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 346 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:38 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
... Νένα καλά τα λες και εγω μαζί σου

52Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:39 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγραψε η Νενα ! ! !

ΑΛλα με πονεσαν τα ματι αμου να διαβαζω! Ειχε να πει πολλα η Νενα τελικά. Very Happy Very Happy Very Happy

53Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:40 pm

????????

Επισκέπτης
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.Εγω απο εκεινη την στιγμη ειμαι αγχωμενη για το αν ειμαι εγκυος.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και εχω παντα καθυστερηση της περιοδου και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε.Γινεται το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι χωρις καθυστερηση?Πολλες γυναικες δεν εχουν περιοδο και ειναι εγκυος ταυτοχρονα?Νιωθω πως εχω ολα τα συμπτωματα και πολλα απο αυτα τα νιωθω μονο απο το αγχος μου σιγουρα!

εσυ δεν εισαι που ειχες προβλημα με την προλακτινη??

Ναι εγω ημουν!Ωστοσο το κυριως προβλημα μου ειναι αυτο!

ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

Δεν εχω ποτε σταθερο κυκλο,επειδη εχω πολυκυστικες ωοθηκες.Παντα μου καθυστερει απο 4 μερες και πανω ωστοσο τελευταια φορα μου ηρ8ε 6/9..

den nomizv oti mporei to test na deijei kati apo toso nwris!poso xronwn eeisai?

19...

μικρουλα εισαι βρε!και αν εισαι τι σκεφτεσαι να κανεις?

Mακαρι να μην ειμαι καταρχην!Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι τετοιο,το πιο σιγουρο ειναι η εκτρωση!Ακομα σπουδαζω οπως ειπες κι εσυ ειμαι μικρη και δεν μπορω να αναλαβω απο τωρα τετοιες ευθυνες!Μια φορα μου ετυχε να το κανω χωρις προφυλαξη κι αυτη τη μετανιωνω!Ποτε ξανα!!!!

Να κανουμε σεξ ξερουμε, να προσεξουμε για να μη σκοτωσουμε μετα εναν ανθρωπο δε ξερουμε... Και εισαι και 19 χρονων, η μανα μου απο τα 16 ειχε οικογενεια και στην ηλικια σου εκανε και παιδι και εσυ λες ετσι απλα θα σκοτωσεις ενα μωρο...
Τι να πω... Κρατιεμαι για να μη πω παραπανω πραγματα... Ντροπη... μονο αυτο...
Στο μονο που ελπιζω ειναι να ειναι παλι ψευτικη ιστορια, γιατι μου ανεβηκε η πιεση...

54Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:41 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:...

Η Νενα ξερει καλα τι θελει να πει!

Εγω θα πω απλα μην ψαχνετε ευκαιρια για να πεταξετε μπηχτες!

Ο νοων νοειτο!

55Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:43 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όχι βιβιαν μου δεν είναι μπηχτές απλή λογική είναι . Σκέψου και θα δεις .

56Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:46 pm

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:όχι βιβιαν μου δεν είναι μπηχτές απλή λογική είναι . Σκέψου και θα δεις .

Σκεφτομαι παντα πριν γραψω!!

Το θεμα εληξε νομιζω!

57Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:48 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν το λες εσύ έτσι θα ναι . Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 654316

58Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:52 pm

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ωχ βρε κοριτσια τι ασχολειστε...

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

59Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 2:26 pm

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα!!!
Κατερινα μου..Κοριτσι μου νομιζω καταλαβες οτι αυτο που ειπες εδω μεσα ηταν βαρυ...Γενικα το οτι το ειπες ειναι βαρυ αλλα ειδικα εδω μεσα....
Τωρα να σου απαντησω....
Πρωτα σα μελλουσα μαια...
Οταν κανουμε ερωτα γλυκια μου πρεπει να προσεχουμε..Το οτι δεν τελειωσε μεσα σου δε σημαινει τιποτα!!!!!Τα υγρα πριν την εκσεπερματωση του αντρα περιεχουν σπερμα...Οποτε οι πιθανοτητες να εισαι εγκυος ειναι 50-50...Και δυστυχως για εσενα ολο και αυξανονται!!!!!
Θελω σε παρακαλω πολυ αν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εκανες ερωτα χωρις προφυλαξη???Για να ικανοποιησεις το φιλο σου???Η απλα δεν ειχατε????
Εαν το εκανες για να ικανοποιησεις το φιλο σου,λυπαμαι ειλικρινα γιατι πρεπει πρωτα απο ολα να μαθεις να σεβεσαι τον εαυτο σου...Δε κανουμε ποτε κατι που μας κανει να νιωθουμε αβολα η ακομη χειροτερα μας θετει σε κινδυνο...Και λεγοντας κινδυνο εννοω κυριως σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα οπως ειναι η συφιλη,οι τριχομοναδες,το AIDS...Ξερεις οτι οταν κανεις ελευθερα ερωτα με καποιον ειναι σαν να πηγαινεις με ολους τους προηγουμενους σεξουαλικους συντροφους που αυτος ειχε????Αρα παιρνεις και ολα τα μικροβια τους!!!!!!!
Εαν το εκανες επειδη δεν ειχατε,τι να σου πω!!!Τοσο δυσκολο ηταν να πατε να παρετε????Παιζουμε με τετοια πραγματα???Πανω απο ολα,ετσι για να ξερεις ,παιζεις με την υγεια σου!!!!!Εφοσον λες οτι ειστε μαζι με το φιλο σου τρια χρονια θα ειχατε λογικα αρκετες σεξουαλικες επαφες,επομενως θα επρεπε να γνωριζεις καποια γενικα μετρα προφυλαξης!!!!Το να μη τα γνωριζεις θα δικαιολογουνταν μονο τη πρωτη φορα που θα ειχες επαφη στη ζωη σου!!!!!Και παλι βεβαια οχι εντελως αλλα λεμε...Το χαπι της επομενης μερας το εχεις ακουστα???Αλλα τι λεω γιατι να το εχεις ακουστα....Καμια φορα πραγματικα απελπιζομαι....
Η εκτρωση κουκλα μου ξερεις τι ακριβως ειναι????Λοιπον να σου πω-συγνωμη σε ολες για αυτα που θα πω αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει μια γενικη ενημερωση!!!!!-αφου λοιπον κανουν αναισθησια ο γυναικολογος παιρνει κατι μακρια σιδερα που το παχος τους ξεκιναει απο 1 εκατοστο και φτανει τα 8!!!!! και ενα ενα τα βαζει μεσα στη μητρα,τα βγαζει εννοειται αλλα με αυτα ανοιγει τον τραχηλο για να μπει μεσα στη μητρα...Επειτα,αφου δηλαδη εχει ανοιξει τον τραχηλο οσο χρειαζεται,παιρνει ενα αλλο μηχανηματακι και ρουφαει το εμβρυο...Στη συνεχεια-τωρα ερχεται το καλο η μαλλον κακο-παιρνει ενα αλλο σιδερακι-το ξεστρο -και κυριολεκτικα ξυνει τη μητρα,πραγματικα ακουγεται "χρουτς χρουτς"!!!!!Η μητρα οπως φανταζομαι καταλαβαινεις στην εκτρωση ταλαιπωρειται οσο σε 7 τουλαχιστον εγκυμοσυνες...Επισης τις περισσοτερες φορες δυσκολα ξανακραταει εμβρυο και φυσικα μπορει να αναπτυξει και ογκους...Σε καλυψα????Ελπιζω πως ναι...
Τωρα να απαντησω και σαν Ιωαννα....Κουκλα μου θα σου πω μονο οτι χαρη στις βλακειες που κανουν πολλες-σαν αυτη που εκανες εσυ-εγω μπορω και παρακολουθω διαφορα περιστατικα....Οποτε μαλλον θα σου πω οτι καλα κανεις και δε σεβεσαι ουτε το ιδιο σου το κορμι γιατι στο κατω κατω εσυ θα το πληρωσεις...Και μη νομιζεις οτι δε θα εχεις τυψεις,γιατι μιλαμε για ενα αλλο πλασμα και μαλιστα ενα που εστω και για λιγο θα μεγαλωνει μεσα σου,και οχι για κουνουπι!!!!!!Εσενα θα σε τρωει για παντα!!!!!
Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε προσβαλα...Δε στα λεω με κακια στα λεω για να βαλεις μυαλο!!!!!
Σου ευχομαι πραγματικα να μην εισαι εγκυος οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο το αθωο πλασματακι δε φταιει πουθενα και ειναι κριμα να τη πληρωσει...Και την επομενη φορα που θα σου ερθει να κανεις ελευθερα ερωτα παρε και το χαπι της επομενης μερας-φυσικα με τη συμβουλη γυναικολογου!!!!!!ειναι επικινδυνο!!!!!-για να μαζεψεις τα ασυμαζευτα!!!!

60Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 2:33 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:...

Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 356905 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 356905 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 356905

Δε φαντάζεσαι πόσο ταυτίζονται οι απόψεις μας...

61Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 2:51 pm

mommy12585

mommy12585
etoile! έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.Εγω απο εκεινη την στιγμη ειμαι αγχωμενη για το αν ειμαι εγκυος.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και εχω παντα καθυστερηση της περιοδου και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε.Γινεται το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι χωρις καθυστερηση?Πολλες γυναικες δεν εχουν περιοδο και ειναι εγκυος ταυτοχρονα?Νιωθω πως εχω ολα τα συμπτωματα και πολλα απο αυτα τα νιωθω μονο απο το αγχος μου σιγουρα!

εσυ δεν εισαι που ειχες προβλημα με την προλακτινη??

Ναι εγω ημουν!Ωστοσο το κυριως προβλημα μου ειναι αυτο!

ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

Δεν εχω ποτε σταθερο κυκλο,επειδη εχω πολυκυστικες ωοθηκες.Παντα μου καθυστερει απο 4 μερες και πανω ωστοσο τελευταια φορα μου ηρ8ε 6/9..

den nomizv oti mporei to test na deijei kati apo toso nwris!poso xronwn eeisai?

19...

μικρουλα εισαι βρε!και αν εισαι τι σκεφτεσαι να κανεις?

Mακαρι να μην ειμαι καταρχην!Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι τετοιο,το πιο σιγουρο ειναι η εκτρωση!Ακομα σπουδαζω οπως ειπες κι εσυ ειμαι μικρη και δεν μπορω να αναλαβω απο τωρα τετοιες ευθυνες!Μια φορα μου ετυχε να το κανω χωρις προφυλαξη κι αυτη τη μετανιωνω!Ποτε ξανα!!!!

Να κανουμε σεξ ξερουμε, να προσεξουμε για να μη σκοτωσουμε μετα εναν ανθρωπο δε ξερουμε... Και εισαι και 19 χρονων, η μανα μου απο τα 16 ειχε οικογενεια και στην ηλικια σου εκανε και παιδι και εσυ λες ετσι απλα θα σκοτωσεις ενα μωρο...
Τι να πω... Κρατιεμαι για να μη πω παραπανω πραγματα... Ντροπη... μονο αυτο...
Στο μονο που ελπιζω ειναι να ειναι παλι ψευτικη ιστορια, γιατι μου ανεβηκε η πιεση...

Δεν διάβασα οοολη τη συζήτηση, αλλά θα ήθελα να πω το εξής..όταν ανοίγει κάποιος ένα θέμα και ζητάει συμβουλή η οτιδήποτε (εκτός αν είναι ψέμματα), τότε καλό θα ήταν να λέμε την άποψη μας, αλλά σε καμία περίπτωση με επικριτικό τρόπο, γιατί δεν μας αφορά! Οι συμβουλές είναι καλοδεχουμενες από όλους, αλλά τέτοιου μηνύματα με στεναχωρούν πραγματικά. Και γω είμαι εναντίον της έκτρωσης και δεν την έκανα τελικά, ενώ δεν είχα καν τις προυποθέσεις για οικογένεια σε εκείνη τη φάση, και εμένα η μάνα μου έχει παιδιά από 16 ετών, αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του..και καλό είναι να μην στήνουμε στη γωνία να πυροβολούμε αυτούς που επιλέγουν κάτι άλλο που δε ταιριάζει με τη δική μας νοοτροπία..

62Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 3:16 pm

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιωαννα-Cookie έγραψε:Καλησπερα!!!
Κατερινα μου..Κοριτσι μου νομιζω καταλαβες οτι αυτο που ειπες εδω μεσα ηταν βαρυ...Γενικα το οτι το ειπες ειναι βαρυ αλλα ειδικα εδω μεσα....
Τωρα να σου απαντησω....
Πρωτα σα μελλουσα μαια...
Οταν κανουμε ερωτα γλυκια μου πρεπει να προσεχουμε..Το οτι δεν τελειωσε μεσα σου δε σημαινει τιποτα!!!!!Τα υγρα πριν την εκσεπερματωση του αντρα περιεχουν σπερμα...Οποτε οι πιθανοτητες να εισαι εγκυος ειναι 50-50...Και δυστυχως για εσενα ολο και αυξανονται!!!!!
Θελω σε παρακαλω πολυ αν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εκανες ερωτα χωρις προφυλαξη???Για να ικανοποιησεις το φιλο σου???Η απλα δεν ειχατε????
Εαν το εκανες για να ικανοποιησεις το φιλο σου,λυπαμαι ειλικρινα γιατι πρεπει πρωτα απο ολα να μαθεις να σεβεσαι τον εαυτο σου...Δε κανουμε ποτε κατι που μας κανει να νιωθουμε αβολα η ακομη χειροτερα μας θετει σε κινδυνο...Και λεγοντας κινδυνο εννοω κυριως σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα οπως ειναι η συφιλη,οι τριχομοναδες,το AIDS...Ξερεις οτι οταν κανεις ελευθερα ερωτα με καποιον ειναι σαν να πηγαινεις με ολους τους προηγουμενους σεξουαλικους συντροφους που αυτος ειχε????Αρα παιρνεις και ολα τα μικροβια τους!!!!!!!
Εαν το εκανες επειδη δεν ειχατε,τι να σου πω!!!Τοσο δυσκολο ηταν να πατε να παρετε????Παιζουμε με τετοια πραγματα???Πανω απο ολα,ετσι για να ξερεις ,παιζεις με την υγεια σου!!!!!Εφοσον λες οτι ειστε μαζι με το φιλο σου τρια χρονια θα ειχατε λογικα αρκετες σεξουαλικες επαφες,επομενως θα επρεπε να γνωριζεις καποια γενικα μετρα προφυλαξης!!!!Το να μη τα γνωριζεις θα δικαιολογουνταν μονο τη πρωτη φορα που θα ειχες επαφη στη ζωη σου!!!!!Και παλι βεβαια οχι εντελως αλλα λεμε...Το χαπι της επομενης μερας το εχεις ακουστα???Αλλα τι λεω γιατι να το εχεις ακουστα....Καμια φορα πραγματικα απελπιζομαι....
Η εκτρωση κουκλα μου ξερεις τι ακριβως ειναι????Λοιπον να σου πω-συγνωμη σε ολες για αυτα που θα πω αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει μια γενικη ενημερωση!!!!!-αφου λοιπον κανουν αναισθησια ο γυναικολογος παιρνει κατι μακρια σιδερα που το παχος τους ξεκιναει απο 1 εκατοστο και φτανει τα 8!!!!! και ενα ενα τα βαζει μεσα στη μητρα,τα βγαζει εννοειται αλλα με αυτα ανοιγει τον τραχηλο για να μπει μεσα στη μητρα...Επειτα,αφου δηλαδη εχει ανοιξει τον τραχηλο οσο χρειαζεται,παιρνει ενα αλλο μηχανηματακι και ρουφαει το εμβρυο...Στη συνεχεια-τωρα ερχεται το καλο η μαλλον κακο-παιρνει ενα αλλο σιδερακι-το ξεστρο -και κυριολεκτικα ξυνει τη μητρα,πραγματικα ακουγεται "χρουτς χρουτς"!!!!!Η μητρα οπως φανταζομαι καταλαβαινεις στην εκτρωση ταλαιπωρειται οσο σε 7 τουλαχιστον εγκυμοσυνες...Επισης τις περισσοτερες φορες δυσκολα ξανακραταει εμβρυο και φυσικα μπορει να αναπτυξει και ογκους...Σε καλυψα????Ελπιζω πως ναι...
Τωρα να απαντησω και σαν Ιωαννα....Κουκλα μου θα σου πω μονο οτι χαρη στις βλακειες που κανουν πολλες-σαν αυτη που εκανες εσυ-εγω μπορω και παρακολουθω διαφορα περιστατικα....Οποτε μαλλον θα σου πω οτι καλα κανεις και δε σεβεσαι ουτε το ιδιο σου το κορμι γιατι στο κατω κατω εσυ θα το πληρωσεις...Και μη νομιζεις οτι δε θα εχεις τυψεις,γιατι μιλαμε για ενα αλλο πλασμα και μαλιστα ενα που εστω και για λιγο θα μεγαλωνει μεσα σου,και οχι για κουνουπι!!!!!!Εσενα θα σε τρωει για παντα!!!!!
Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε προσβαλα...Δε στα λεω με κακια στα λεω για να βαλεις μυαλο!!!!!
Σου ευχομαι πραγματικα να μην εισαι εγκυος οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο το αθωο πλασματακι δε φταιει πουθενα και ειναι κριμα να τη πληρωσει...Και την επομενη φορα που θα σου ερθει να κανεις ελευθερα ερωτα παρε και το χαπι της επομενης μερας-φυσικα με τη συμβουλη γυναικολογου!!!!!!ειναι επικινδυνο!!!!!-για να μαζεψεις τα ασυμαζευτα!!!!

Καταρχην επαναλαμβανω εκανα ερωτα με προφυλαξη αλλα συνεβει ενα ατυχημα(εσπασε το προφυλακτικο)γιαυτο ανεφερα οτι τελικα ηταν χωρις προφυλαξη γιατι απο την στιγμη που σπαει το προφυλακτικο δεν εχεις καποια προφυλαξη!Ξερω πολυ καλα πως τα προσπερματικα υγρα περιεχουν σπερματοζωαρια γιαυτο και ειχα το αγχος για την εγκυμοσυνη!Με το αγορι μου οπως ειπα ειμαστε μαζι 3,5 χρονια και ειναι ο μοναδικος που εχω κανει ερωτα οπως ειμαι κ για εκεινον η μοναδικη!Παντα το κανουμε με προφυλαξη!Και τελος ξερω τι ειναι εκτρωση και πως γινεται σαν μελλουσα νοσηλευτρια!

63Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:06 am

blackrose

blackrose
scratch scratch scratch

64Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:23 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας...
τώρα είναι αργά μεν αλλά ας το έχεις υπόψη σου !!

65Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:35 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.

κατερινα92 έγραψε:

Καταρχην επαναλαμβανω εκανα ερωτα με προφυλαξη αλλα συνεβει ενα ατυχημα(εσπασε το προφυλακτικο)γιαυτο ανεφερα οτι τελικα ηταν χωρις προφυλαξη γιατι απο την στιγμη που σπαει το προφυλακτικο δεν εχεις καποια προφυλαξη!

.................................................. scratch

66Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:38 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα κοίτα εγώ προσωπικά δεν μπορώ να στήσω στον τοίχο αν μια κοπέλα έκανε έρωτα με η χωρίς προφυλάξεις και αν έμεινε έγκυος και αν θέλει να διακόψει την κύηση . Αυτό είναι στο χαρακτήρα και στις επιλογές καθεμίας .Ο όρος θα το ρίξω έτσι απλά δημιουργεί ένταση όταν εδώ μέσα η επιθυμία για να αποκτηθεί ένα παιδί είναι πολύ σοβαρό για τις περισσότερες απο εμάς.
Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε και πως γράφουμε σίγουρα οι χαρακτηρισμοί δεν είναι καλοί αλλά κάποιες φορές μας προκαλούν . Εγώ σήμερα ανάτρεψα στο πιο παλιό σου θέμα και είδα αυτό:

Να σας ρωτησω κατι ακομα?Υπαρχει περιπτωση το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι αν δεν υπαρχει καθυστερηση της περιοδου?Εχω αγχωθει πολυ με το περιστατικο που ανεφερα παραπανω για το στηθος μου κ οτι δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο κ δεν μπορω να ηρεμησω!

εδώ αναφέρεις ότι δεν χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό και πιο πάνω λες ότι έσπασε ....αποφάσισε και αν θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις υπάρχει και άλλος τρόπος δεν είναι καλό .Όπως καταλαβαίνεις τα ίδια σου τα λεγόμενα αναιρούν όλα όσα έχεις γράψει .

67Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:49 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν υποψιαστω οτι θα υπαρξει και ΕΠΟΜΕΝΗ σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα, θα τσιριξω σαν gay κομμωτης που δεν του πετυχε το σαντρε αλα τζουλιας

68Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:51 am

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:αν υποψιαστω οτι θα υπαρξει και ΕΠΟΜΕΝΗ σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα, θα τσιριξω σαν gay κομμωτης που δεν του πετυχε το σαντρε αλα τζουλιας

χαχαχααχαχαχ!!!!! Razz Razz Razz Razz σωτηρια μου πως παει η μπεμπα??

69Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 1:59 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:αν υποψιαστω οτι θα υπαρξει και ΕΠΟΜΕΝΗ σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα, θα τσιριξω σαν gay κομμωτης που δεν του πετυχε το σαντρε αλα τζουλιας
σωτηρία 'ασε τις τρίχες σε μένα το έχουμε πει αυτό ξανά. Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 654316 φιλακια

χαχαχααχαχαχ!!!!! Razz Razz Razz Razz σωτηρια μου πως παει η μπεμπα??

70Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 2:02 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχ καλημερα κοριτσια μου και καλο μηνα να εχουμε!
τι κανει η μπεμπα? με βαραει αλυπητα! αλλα μαζι ξυπναμε μαζι κοιμομαστε!
αρχιζω και την αγαπω πολυ! Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 35468

φιλακια και καλημερα! Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 536304

71Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 2:06 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα92 έγραψε:
elena25 έγραψε:Κοριτσάκι μου, χωρίς να θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε πληγώσω, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κάποιες εκφράσεις που μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν κάποια άλλη κοπέλα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που προσπαθούν να συλλάβουν και δεν τα καταφέρνουν και φαντάσου μόνο πόσο άσχημα θα νιώθουν διαβάζοντας αυτό το "έτσι απλά". Για σένα μπορεί να είναι όντως πολύ απλό, για τις περισσότερες όμως από εμάς δεν είναι καθόλου απλό να τερματίζεται "έτσι απλά" μια ανθρώπινη ζωή.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, είδα όμως κάτι που με πλήγωσε και με στενοχώρησε και έπρεπε να το πω. Συγνώμη αν "μπαίνω σε ξένα χωράφια", αλλά αυτή η φράση σου "άγγιξε" μια χορδή της ψυχής μου που είναι πολύ ευαίσθητη. Εύχομαι να έρθουν όλα όπως πρέπει.

Δεν ειχα σκοπο να αναφερω τιποτα τετοιο γιατι καταλαβαινω πως υπαρχουν γυναικες που προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν!Ελπιζω ομως αυτες οι γυναικες να μην ειναι 19 χρονων οπως εγω!Μιλουσα αποκλειστικα και μονο για μενα και για την δικη μου ηλικια και δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανενα!

Θεωρείς δηλαδή πως επειδή είσαι 19 χρονών, δικαιολογείσαι και μπορείς να κάνεις έκτρωση;

72Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 2:13 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια μην απαντατε σε ενα τρολ απευθειας...αυτο να μας τσιτωσει θελει για να κανει την πλακα του...ενα 19χρονο δλδ αν του συνεβαινε κατι τετοιο θα καθοταν να μιλησει σε ενα φορουμ ή θα ειχε ηδη τρεξει για χωριακες και εξετασεις μιας που οπως ειπε ειναι και φοιτητρια νοσηλευτικης...χ@στε το το θεμα παμε γι'αλλα!!!!!!!!!!!! Wink
ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile

73Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 2:18 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:βρε κοριτσια μην απαντατε σε ενα τρολ απευθειας...αυτο να μας τσιτωσει θελει για να κανει την πλακα του...ενα 19χρονο δλδ αν του συνεβαινε κατι τετοιο θα καθοταν να μιλησει σε ενα φορουμ ή θα ειχε ηδη τρεξει για χωριακες και εξετασεις μιας που οπως ειπε ειναι και φοιτητρια νοσηλευτικης...χ@στε το το θεμα παμε γι'αλλα!!!!!!!!!!!! Wink
ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile

Πεστα!!!

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!
Ποσες φορες πρεπει να το γραψω ρε κοριτσια;;

Μεχρι και κειμενο της Ολιβ εβαλα που λεει για Κακοβουλους χρηστες! Διαβαστε το σας παρακαλω να τελειωνουμε!

74Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 2:24 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 667478

75Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 2:26 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 667478

Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 417472 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 417472 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 417472 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 3 417472
ΠΟΤΕ μην οικιοποιεισαι τον "πονο" του τρολ εσυ θα πληγωθεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις