51 Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Παρ Σεπ 30, 2011 1:38 pm
βανια
Πρωταγωνιστής!!
... Νένα καλά τα λες και εγω μαζί σου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.Εγω απο εκεινη την στιγμη ειμαι αγχωμενη για το αν ειμαι εγκυος.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και εχω παντα καθυστερηση της περιοδου και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε.Γινεται το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι χωρις καθυστερηση?Πολλες γυναικες δεν εχουν περιοδο και ειναι εγκυος ταυτοχρονα?Νιωθω πως εχω ολα τα συμπτωματα και πολλα απο αυτα τα νιωθω μονο απο το αγχος μου σιγουρα!
εσυ δεν εισαι που ειχες προβλημα με την προλακτινη??
Ναι εγω ημουν!Ωστοσο το κυριως προβλημα μου ειναι αυτο!
ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?
Δεν εχω ποτε σταθερο κυκλο,επειδη εχω πολυκυστικες ωοθηκες.Παντα μου καθυστερει απο 4 μερες και πανω ωστοσο τελευταια φορα μου ηρ8ε 6/9..
den nomizv oti mporei to test na deijei kati apo toso nwris!poso xronwn eeisai?
19...
μικρουλα εισαι βρε!και αν εισαι τι σκεφτεσαι να κανεις?
Mακαρι να μην ειμαι καταρχην!Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι τετοιο,το πιο σιγουρο ειναι η εκτρωση!Ακομα σπουδαζω οπως ειπες κι εσυ ειμαι μικρη και δεν μπορω να αναλαβω απο τωρα τετοιες ευθυνες!Μια φορα μου ετυχε να το κανω χωρις προφυλαξη κι αυτη τη μετανιωνω!Ποτε ξανα!!!!
Nena έγραψε:...
βανια έγραψε:όχι βιβιαν μου δεν είναι μπηχτές απλή λογική είναι . Σκέψου και θα δεις .
Nena έγραψε:...
etoile! έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.Εγω απο εκεινη την στιγμη ειμαι αγχωμενη για το αν ειμαι εγκυος.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και εχω παντα καθυστερηση της περιοδου και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε.Γινεται το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι χωρις καθυστερηση?Πολλες γυναικες δεν εχουν περιοδο και ειναι εγκυος ταυτοχρονα?Νιωθω πως εχω ολα τα συμπτωματα και πολλα απο αυτα τα νιωθω μονο απο το αγχος μου σιγουρα!
εσυ δεν εισαι που ειχες προβλημα με την προλακτινη??
Ναι εγω ημουν!Ωστοσο το κυριως προβλημα μου ειναι αυτο!
ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?
Δεν εχω ποτε σταθερο κυκλο,επειδη εχω πολυκυστικες ωοθηκες.Παντα μου καθυστερει απο 4 μερες και πανω ωστοσο τελευταια φορα μου ηρ8ε 6/9..
den nomizv oti mporei to test na deijei kati apo toso nwris!poso xronwn eeisai?
19...
μικρουλα εισαι βρε!και αν εισαι τι σκεφτεσαι να κανεις?
Mακαρι να μην ειμαι καταρχην!Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι τετοιο,το πιο σιγουρο ειναι η εκτρωση!Ακομα σπουδαζω οπως ειπες κι εσυ ειμαι μικρη και δεν μπορω να αναλαβω απο τωρα τετοιες ευθυνες!Μια φορα μου ετυχε να το κανω χωρις προφυλαξη κι αυτη τη μετανιωνω!Ποτε ξανα!!!!
Να κανουμε σεξ ξερουμε, να προσεξουμε για να μη σκοτωσουμε μετα εναν ανθρωπο δε ξερουμε... Και εισαι και 19 χρονων, η μανα μου απο τα 16 ειχε οικογενεια και στην ηλικια σου εκανε και παιδι και εσυ λες ετσι απλα θα σκοτωσεις ενα μωρο...
Τι να πω... Κρατιεμαι για να μη πω παραπανω πραγματα... Ντροπη... μονο αυτο...
Στο μονο που ελπιζω ειναι να ειναι παλι ψευτικη ιστορια, γιατι μου ανεβηκε η πιεση...
Ιωαννα-Cookie έγραψε:Καλησπερα!!!
Κατερινα μου..Κοριτσι μου νομιζω καταλαβες οτι αυτο που ειπες εδω μεσα ηταν βαρυ...Γενικα το οτι το ειπες ειναι βαρυ αλλα ειδικα εδω μεσα....
Τωρα να σου απαντησω....
Πρωτα σα μελλουσα μαια...
Οταν κανουμε ερωτα γλυκια μου πρεπει να προσεχουμε..Το οτι δεν τελειωσε μεσα σου δε σημαινει τιποτα!!!!!Τα υγρα πριν την εκσεπερματωση του αντρα περιεχουν σπερμα...Οποτε οι πιθανοτητες να εισαι εγκυος ειναι 50-50...Και δυστυχως για εσενα ολο και αυξανονται!!!!!
Θελω σε παρακαλω πολυ αν μπορεις να μου εξηγησεις γιατι εκανες ερωτα χωρις προφυλαξη???Για να ικανοποιησεις το φιλο σου???Η απλα δεν ειχατε????
Εαν το εκανες για να ικανοποιησεις το φιλο σου,λυπαμαι ειλικρινα γιατι πρεπει πρωτα απο ολα να μαθεις να σεβεσαι τον εαυτο σου...Δε κανουμε ποτε κατι που μας κανει να νιωθουμε αβολα η ακομη χειροτερα μας θετει σε κινδυνο...Και λεγοντας κινδυνο εννοω κυριως σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα οπως ειναι η συφιλη,οι τριχομοναδες,το AIDS...Ξερεις οτι οταν κανεις ελευθερα ερωτα με καποιον ειναι σαν να πηγαινεις με ολους τους προηγουμενους σεξουαλικους συντροφους που αυτος ειχε????Αρα παιρνεις και ολα τα μικροβια τους!!!!!!!
Εαν το εκανες επειδη δεν ειχατε,τι να σου πω!!!Τοσο δυσκολο ηταν να πατε να παρετε????Παιζουμε με τετοια πραγματα???Πανω απο ολα,ετσι για να ξερεις ,παιζεις με την υγεια σου!!!!!Εφοσον λες οτι ειστε μαζι με το φιλο σου τρια χρονια θα ειχατε λογικα αρκετες σεξουαλικες επαφες,επομενως θα επρεπε να γνωριζεις καποια γενικα μετρα προφυλαξης!!!!Το να μη τα γνωριζεις θα δικαιολογουνταν μονο τη πρωτη φορα που θα ειχες επαφη στη ζωη σου!!!!!Και παλι βεβαια οχι εντελως αλλα λεμε...Το χαπι της επομενης μερας το εχεις ακουστα???Αλλα τι λεω γιατι να το εχεις ακουστα....Καμια φορα πραγματικα απελπιζομαι....
Η εκτρωση κουκλα μου ξερεις τι ακριβως ειναι????Λοιπον να σου πω-συγνωμη σε ολες για αυτα που θα πω αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει μια γενικη ενημερωση!!!!!-αφου λοιπον κανουν αναισθησια ο γυναικολογος παιρνει κατι μακρια σιδερα που το παχος τους ξεκιναει απο 1 εκατοστο και φτανει τα 8!!!!! και ενα ενα τα βαζει μεσα στη μητρα,τα βγαζει εννοειται αλλα με αυτα ανοιγει τον τραχηλο για να μπει μεσα στη μητρα...Επειτα,αφου δηλαδη εχει ανοιξει τον τραχηλο οσο χρειαζεται,παιρνει ενα αλλο μηχανηματακι και ρουφαει το εμβρυο...Στη συνεχεια-τωρα ερχεται το καλο η μαλλον κακο-παιρνει ενα αλλο σιδερακι-το ξεστρο -και κυριολεκτικα ξυνει τη μητρα,πραγματικα ακουγεται "χρουτς χρουτς"!!!!!Η μητρα οπως φανταζομαι καταλαβαινεις στην εκτρωση ταλαιπωρειται οσο σε 7 τουλαχιστον εγκυμοσυνες...Επισης τις περισσοτερες φορες δυσκολα ξανακραταει εμβρυο και φυσικα μπορει να αναπτυξει και ογκους...Σε καλυψα????Ελπιζω πως ναι...
Τωρα να απαντησω και σαν Ιωαννα....Κουκλα μου θα σου πω μονο οτι χαρη στις βλακειες που κανουν πολλες-σαν αυτη που εκανες εσυ-εγω μπορω και παρακολουθω διαφορα περιστατικα....Οποτε μαλλον θα σου πω οτι καλα κανεις και δε σεβεσαι ουτε το ιδιο σου το κορμι γιατι στο κατω κατω εσυ θα το πληρωσεις...Και μη νομιζεις οτι δε θα εχεις τυψεις,γιατι μιλαμε για ενα αλλο πλασμα και μαλιστα ενα που εστω και για λιγο θα μεγαλωνει μεσα σου,και οχι για κουνουπι!!!!!!Εσενα θα σε τρωει για παντα!!!!!
Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε προσβαλα...Δε στα λεω με κακια στα λεω για να βαλεις μυαλο!!!!!
Σου ευχομαι πραγματικα να μην εισαι εγκυος οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο το αθωο πλασματακι δε φταιει πουθενα και ειναι κριμα να τη πληρωσει...Και την επομενη φορα που θα σου ερθει να κανεις ελευθερα ερωτα παρε και το χαπι της επομενης μερας-φυσικα με τη συμβουλη γυναικολογου!!!!!!ειναι επικινδυνο!!!!!-για να μαζεψεις τα ασυμαζευτα!!!!
υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας...κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.Εγω απο εκεινη την στιγμη ειμαι αγχωμενη για το αν ειμαι εγκυος.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και εχω παντα καθυστερηση της περιοδου και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε.Γινεται το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι χωρις καθυστερηση?Πολλες γυναικες δεν εχουν περιοδο και ειναι εγκυος ταυτοχρονα?Νιωθω πως εχω ολα τα συμπτωματα και πολλα απο αυτα τα νιωθω μονο απο το αγχος μου σιγουρα!
κατερινα92 έγραψε:Γεια σας.Με το αγορι μου ηρθαμε σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλαξη,ωστοσο δεν τελειωσε μεσα.
κατερινα92 έγραψε:
Καταρχην επαναλαμβανω εκανα ερωτα με προφυλαξη αλλα συνεβει ενα ατυχημα(εσπασε το προφυλακτικο)γιαυτο ανεφερα οτι τελικα ηταν χωρις προφυλαξη γιατι απο την στιγμη που σπαει το προφυλακτικο δεν εχεις καποια προφυλαξη!
tattooed_snowhite έγραψε:αν υποψιαστω οτι θα υπαρξει και ΕΠΟΜΕΝΗ σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα, θα τσιριξω σαν gay κομμωτης που δεν του πετυχε το σαντρε αλα τζουλιας
αγαπη 25 έγραψε:σωτηρία 'ασε τις τρίχες σε μένα το έχουμε πει αυτό ξανά. φιλακιαtattooed_snowhite έγραψε:αν υποψιαστω οτι θα υπαρξει και ΕΠΟΜΕΝΗ σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα, θα τσιριξω σαν gay κομμωτης που δεν του πετυχε το σαντρε αλα τζουλιας
χαχαχααχαχαχ!!!!! σωτηρια μου πως παει η μπεμπα??
κατερινα92 έγραψε:elena25 έγραψε:Κοριτσάκι μου, χωρίς να θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε πληγώσω, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κάποιες εκφράσεις που μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν κάποια άλλη κοπέλα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που προσπαθούν να συλλάβουν και δεν τα καταφέρνουν και φαντάσου μόνο πόσο άσχημα θα νιώθουν διαβάζοντας αυτό το "έτσι απλά". Για σένα μπορεί να είναι όντως πολύ απλό, για τις περισσότερες όμως από εμάς δεν είναι καθόλου απλό να τερματίζεται "έτσι απλά" μια ανθρώπινη ζωή.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, είδα όμως κάτι που με πλήγωσε και με στενοχώρησε και έπρεπε να το πω. Συγνώμη αν "μπαίνω σε ξένα χωράφια", αλλά αυτή η φράση σου "άγγιξε" μια χορδή της ψυχής μου που είναι πολύ ευαίσθητη. Εύχομαι να έρθουν όλα όπως πρέπει.
Δεν ειχα σκοπο να αναφερω τιποτα τετοιο γιατι καταλαβαινω πως υπαρχουν γυναικες που προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν!Ελπιζω ομως αυτες οι γυναικες να μην ειναι 19 χρονων οπως εγω!Μιλουσα αποκλειστικα και μονο για μενα και για την δικη μου ηλικια και δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανενα!
Ευάκι έγραψε:βρε κοριτσια μην απαντατε σε ενα τρολ απευθειας...αυτο να μας τσιτωσει θελει για να κανει την πλακα του...ενα 19χρονο δλδ αν του συνεβαινε κατι τετοιο θα καθοταν να μιλησει σε ενα φορουμ ή θα ειχε ηδη τρεξει για χωριακες και εξετασεις μιας που οπως ειπε ειναι και φοιτητρια νοσηλευτικης...χ@στε το το θεμα παμε γι'αλλα!!!!!!!!!!!!
ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elena25 έγραψε:
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης