76 Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 3:54 am
κατερινα92
Σιωπηλή δύναμη
elena25 έγραψε:κατερινα92 έγραψε:elena25 έγραψε:Κοριτσάκι μου, χωρίς να θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε πληγώσω, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κάποιες εκφράσεις που μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν κάποια άλλη κοπέλα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που προσπαθούν να συλλάβουν και δεν τα καταφέρνουν και φαντάσου μόνο πόσο άσχημα θα νιώθουν διαβάζοντας αυτό το "έτσι απλά". Για σένα μπορεί να είναι όντως πολύ απλό, για τις περισσότερες όμως από εμάς δεν είναι καθόλου απλό να τερματίζεται "έτσι απλά" μια ανθρώπινη ζωή.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, είδα όμως κάτι που με πλήγωσε και με στενοχώρησε και έπρεπε να το πω. Συγνώμη αν "μπαίνω σε ξένα χωράφια", αλλά αυτή η φράση σου "άγγιξε" μια χορδή της ψυχής μου που είναι πολύ ευαίσθητη. Εύχομαι να έρθουν όλα όπως πρέπει.
Δεν ειχα σκοπο να αναφερω τιποτα τετοιο γιατι καταλαβαινω πως υπαρχουν γυναικες που προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν!Ελπιζω ομως αυτες οι γυναικες να μην ειναι 19 χρονων οπως εγω!Μιλουσα αποκλειστικα και μονο για μενα και για την δικη μου ηλικια και δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανενα!
Θεωρείς δηλαδή πως επειδή είσαι 19 χρονών, δικαιολογείσαι και μπορείς να κάνεις έκτρωση;
Τι να δικαιολογουμε?Παμε καλα?Θα πρεπει να σας ρωτησω κιολας για το τι θα κανω στην προσωπικη μου ζωη?Εγω μια τελειως ασχετη ερωτηση με την εκτρωση εκανα και εσεις τρελαθηκατε και αρχισατε να με ρωτατε ολες!Χριστε μου δηλαδη!