Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
367 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 367 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 3:54 am

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elena25 έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:
elena25 έγραψε:Κοριτσάκι μου, χωρίς να θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε πληγώσω, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς κάποιες εκφράσεις που μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν κάποια άλλη κοπέλα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που προσπαθούν να συλλάβουν και δεν τα καταφέρνουν και φαντάσου μόνο πόσο άσχημα θα νιώθουν διαβάζοντας αυτό το "έτσι απλά". Για σένα μπορεί να είναι όντως πολύ απλό, για τις περισσότερες όμως από εμάς δεν είναι καθόλου απλό να τερματίζεται "έτσι απλά" μια ανθρώπινη ζωή.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, είδα όμως κάτι που με πλήγωσε και με στενοχώρησε και έπρεπε να το πω. Συγνώμη αν "μπαίνω σε ξένα χωράφια", αλλά αυτή η φράση σου "άγγιξε" μια χορδή της ψυχής μου που είναι πολύ ευαίσθητη. Εύχομαι να έρθουν όλα όπως πρέπει.

Δεν ειχα σκοπο να αναφερω τιποτα τετοιο γιατι καταλαβαινω πως υπαρχουν γυναικες που προσπαθουν να κανουν παιδι και δεν μπορουν!Ελπιζω ομως αυτες οι γυναικες να μην ειναι 19 χρονων οπως εγω!Μιλουσα αποκλειστικα και μονο για μενα και για την δικη μου ηλικια και δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανενα!

Θεωρείς δηλαδή πως επειδή είσαι 19 χρονών, δικαιολογείσαι και μπορείς να κάνεις έκτρωση;

Τι να δικαιολογουμε?Παμε καλα?Θα πρεπει να σας ρωτησω κιολας για το τι θα κανω στην προσωπικη μου ζωη?Εγω μια τελειως ασχετη ερωτηση με την εκτρωση εκανα και εσεις τρελαθηκατε και αρχισατε να με ρωτατε ολες!Χριστε μου δηλαδη!

77Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 3:56 am

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
βανια έγραψε:Κατερίνα κοίτα εγώ προσωπικά δεν μπορώ να στήσω στον τοίχο αν μια κοπέλα έκανε έρωτα με η χωρίς προφυλάξεις και αν έμεινε έγκυος και αν θέλει να διακόψει την κύηση . Αυτό είναι στο χαρακτήρα και στις επιλογές καθεμίας .Ο όρος θα το ρίξω έτσι απλά δημιουργεί ένταση όταν εδώ μέσα η επιθυμία για να αποκτηθεί ένα παιδί είναι πολύ σοβαρό για τις περισσότερες απο εμάς.
Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε και πως γράφουμε σίγουρα οι χαρακτηρισμοί δεν είναι καλοί αλλά κάποιες φορές μας προκαλούν . Εγώ σήμερα ανάτρεψα στο πιο παλιό σου θέμα και είδα αυτό:

Να σας ρωτησω κατι ακομα?Υπαρχει περιπτωση το τεστ εγκυμοσυνης να δειξει κατι αν δεν υπαρχει καθυστερηση της περιοδου?Εχω αγχωθει πολυ με το περιστατικο που ανεφερα παραπανω για το στηθος μου κ οτι δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο κ δεν μπορω να ηρεμησω!

εδώ αναφέρεις ότι δεν χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό και πιο πάνω λες ότι έσπασε ....αποφάσισε και αν θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις υπάρχει και άλλος τρόπος δεν είναι καλό .Όπως καταλαβαίνεις τα ίδια σου τα λεγόμενα αναιρούν όλα όσα έχεις γράψει .

Δεν ειχα σκοπο να μπω σε λεπτομερειες οτι εσπασε το προφυλακτικο και επειδη εσπασε το προφυλακτικο και δεν υπαρχει προφυλαξη,ειπα οτι δεν χρησιμοποιησαμε!Αλλα αναγκαστικα να το πω γιατι με φαγατε ολες με το οτι δεν ξερω τι σημαινει προφυλαξη κτλ λες και ειμαι απο αλλο πλανητη!Δεν ηξερα οτι μπηκα εδω μεσα για να μου κανουν μαθηματα και οτι θα επρεπε να περιγραψω λεπτομερως με το ετσι θελω οτι ακριβως συνεβη!!

78Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 4:42 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παράθυρο ανοικτό πάλι κουνούπι μπήκε ... το τέζα παρακαλώ κορίτσια

79Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 4:49 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε παμε απο εκει να γελασουμε!αφηστε το κουνουπι νηστικο!
http://forum.eimaimama.gr/t6731p160-topic?highlight=%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82

80Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 4:49 am

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Παράθυρο ανοικτό πάλι κουνούπι μπήκε ... το τέζα παρακαλώ κορίτσια

Στο εστειλα Βανια μου... Very Happy

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

81Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 4:52 am

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κατερινα92 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να μπω σε λεπτομερειες οτι εσπασε το προφυλακτικο και επειδη εσπασε το προφυλακτικο και δεν υπαρχει προφυλαξη,ειπα οτι δεν χρησιμοποιησαμε!Αλλα αναγκαστικα να το πω γιατι με φαγατε ολες με το οτι δεν ξερω τι σημαινει προφυλαξη κτλ λες και ειμαι απο αλλο πλανητη!Δεν ηξερα οτι μπηκα εδω μεσα για να μου κανουν μαθηματα και οτι θα επρεπε να περιγραψω λεπτομερως με το ετσι θελω οτι ακριβως συνεβη!!
Φυσικα και δε χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις σε καμια απο εμας,τις εξηγησεις θα τις δωσεις πρωτα στους δικους σου και επειτα στο Θεο!!!!και εκει να σε δω!!!!
Και τελικα κουκλα μου αποφασισε,εισαι μελλουσα νοσηλευτρια η τα παρατησες και κανεις ονυχοπλαστικη?????Ουτε αυτο δε μπορεις να αποφασισεις????Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!!!!!!!!!
Και στην τελικη δεν εισαι η μονη 19χρονη ουτε η μονη που εχει σεξουαλικες επαφες,αυτο ομως δε σημαινει οτι τα ξερεις και ολα οπως υποστηριζεις!!!!!!!!Δε σε ειδα να ασχολεισαι καθολου με το χαπι της επομενης ημερας,που σημαινει οτι δε το ξερεις...Αλλα και καμια μας να μην το ειχε αναφερει μονο και μονο το οτι λες οτι ειχατε ατυχημα,και ανησυχεις για τυχον εγκυμοσυνη δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλαμε!!!!!
Απο τη στιγμη που κανεις ερωτα οφειλεις να προστατευεις πρωτα απο ολους εσενα!!!!!!Τωρα το μονο που σου μενει ειναι να μαθεις απο τα λαθη σου!!!!!!!
Ελπιζω οπως ξαναειπα να μην εισαι εγκυος γιατι δε φταιει το αθωο αυτο πλασματακι σε τιποτα να το σκοτωσεις...Αλλα αν εισαι μιας και εισαι αποφασισμενη για εκτρωση,θα στην κανω εγω κουκλα μου!!!!!
Αιντε μεσαμεριατικα,συγχιστηκα!!!!!!!!!!!!!! Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 654655
Και ετσι για να μη λες θα μπορουσα να σου πω και αλλα,αλλα δε μου το επιτρεπει η αγωγη και η θεση μου!!!!!!!

82Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:17 am

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιωαννα-Cookie έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να μπω σε λεπτομερειες οτι εσπασε το προφυλακτικο και επειδη εσπασε το προφυλακτικο και δεν υπαρχει προφυλαξη,ειπα οτι δεν χρησιμοποιησαμε!Αλλα αναγκαστικα να το πω γιατι με φαγατε ολες με το οτι δεν ξερω τι σημαινει προφυλαξη κτλ λες και ειμαι απο αλλο πλανητη!Δεν ηξερα οτι μπηκα εδω μεσα για να μου κανουν μαθηματα και οτι θα επρεπε να περιγραψω λεπτομερως με το ετσι θελω οτι ακριβως συνεβη!!
Φυσικα και δε χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις σε καμια απο εμας,τις εξηγησεις θα τις δωσεις πρωτα στους δικους σου και επειτα στο Θεο!!!!και εκει να σε δω!!!!
Και τελικα κουκλα μου αποφασισε,εισαι μελλουσα νοσηλευτρια η τα παρατησες και κανεις ονυχοπλαστικη?????Ουτε αυτο δε μπορεις να αποφασισεις????Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!!!!!!!!!
Και στην τελικη δεν εισαι η μονη 19χρονη ουτε η μονη που εχει σεξουαλικες επαφες,αυτο ομως δε σημαινει οτι τα ξερεις και ολα οπως υποστηριζεις!!!!!!!!Δε σε ειδα να ασχολεισαι καθολου με το χαπι της επομενης ημερας,που σημαινει οτι δε το ξερεις...Αλλα και καμια μας να μην το ειχε αναφερει μονο και μονο το οτι λες οτι ειχατε ατυχημα,και ανησυχεις για τυχον εγκυμοσυνη δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλαμε!!!!!
Απο τη στιγμη που κανεις ερωτα οφειλεις να προστατευεις πρωτα απο ολους εσενα!!!!!!Τωρα το μονο που σου μενει ειναι να μαθεις απο τα λαθη σου!!!!!!!
Ελπιζω οπως ξαναειπα να μην εισαι εγκυος γιατι δε φταιει το αθωο αυτο πλασματακι σε τιποτα να το σκοτωσεις...Αλλα αν εισαι μιας και εισαι αποφασισμενη για εκτρωση,θα στην κανω εγω κουκλα μου!!!!!
Αιντε μεσαμεριατικα,συγχιστηκα!!!!!!!!!!!!!! Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 654655
Και ετσι για να μη λες θα μπορουσα να σου πω και αλλα,αλλα δε μου το επιτρεπει η αγωγη και η θεση μου!!!!!!!

To ξερω πολυ καλα το χαπι της επομενης μερας ωστοσο δεν μου το επιτρεπει ο γυναικολογος μου για καποιους λογους!Μηπως θελεις να το μαθεις κ αυτο?Οπως επισης το ξερουν και οι γονεις μου για το τι συμβαινει και δεν ειμαι η μοναδικη σε ολοκληρο τον πλανητη που της τυχαινει κατι τετοιο!Στην τελικη μπορειτε να καταλαβετε επιτελους με απλα ελληνικα οτι ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ για εκτρωση εγω?Μια ερωτηση εκανα και κατευθειαν αντι καποιος να μου απαντησει πεσατε πανω μου με τις εκτρωσεις!Πραγματικα πρεπει να χαλαρωσετε εδω μεσα ολες γιατι κατι εχει συμβει!

83Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:29 am

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κατερινα92 έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:μικρουλα εισαι βρε!και αν εισαι τι σκεφτεσαι να κανεις?

Mακαρι να μην ειμαι καταρχην!Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι τετοιο,το πιο σιγουρο ειναι η εκτρωση!Ακομα σπουδαζω οπως ειπες κι εσυ ειμαι μικρη και δεν μπορω να αναλαβω απο τωρα τετοιες ευθυνες!Μια φορα μου ετυχε να το κανω χωρις προφυλαξη κι αυτη τη μετανιωνω!Ποτε ξανα!!!!
Εγω εγραψα για εκτρωση????Η καποια αλλη????Hello κοριτσι μου,εισαι η πρωτη που την αναφερει!!!!!!!!
Και συνεχεια αλλαζεις γνωμη,μια το κανατε χωρις προφυλαξη,μια εσπασε το προφυλακτικο...Αλλα εδω λες ξεκαθαρα ποτε ξανα χωρις προφυλαξη.Αρα επιλεγεις εσυ ποτε θα γινει ατυχημα?????Με μπερδευεις!!!!!
Αλλα σου λεω,αν δεν ησασταν και εσεις-δε θα το πω δε θα το πω!!!!!-εμεις οι μαιες τι θα καναμε???Αυγα θα κουρευαμε??????? Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 604962 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 604962

84Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:37 am

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιωαννα-Cookie έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:

Mακαρι να μην ειμαι καταρχην!Αν χτυπα ξυλο συμβει κατι τετοιο,το πιο σιγουρο ειναι η εκτρωση!Ακομα σπουδαζω οπως ειπες κι εσυ ειμαι μικρη και δεν μπορω να αναλαβω απο τωρα τετοιες ευθυνες!Μια φορα μου ετυχε να το κανω χωρις προφυλαξη κι αυτη τη μετανιωνω!Ποτε ξανα!!!!
Εγω εγραψα για εκτρωση????Η καποια αλλη????Hello κοριτσι μου,εισαι η πρωτη που την αναφερει!!!!!!!!
Και συνεχεια αλλαζεις γνωμη,μια το κανατε χωρις προφυλαξη,μια εσπασε το προφυλακτικο...Αλλα εδω λες ξεκαθαρα ποτε ξανα χωρις προφυλαξη.Αρα επιλεγεις εσυ ποτε θα γινει ατυχημα?????Με μπερδευεις!!!!!
Αλλα σου λεω,αν δεν ησασταν και εσεις-δε θα το πω δε θα το πω!!!!!-εμεις οι μαιες τι θα καναμε???Αυγα θα κουρευαμε??????? Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 604962 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 604962

Εσυ μαλλον μονο αυγα θα κουρευεις αμα ερχονται ασθενεις και τους απαντας ετσι!

85Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:39 am

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ!!!ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙ,ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ.

86Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:47 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια ηρεμηστε λιγο.Μην δημιουργητε εντασεις.Κατερινα μας εχεις μπερδεψει λιγο.Εχουμε δει πολλες φορες θεματα που δεν ηταν αληθινα και πλεον δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε πιο ειναι ψεμα και πιο οχι.Τις τελευταιες μερες εχουν γραφτει πολλα τετοια θεματα.Δεν ειναι δυνατον ολα τα κοριτσια μαζι να παθανε κατι τετοιο.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.Πντως αν ειναι αληθεια αυτο που λες κανε πρωτα καμια εξεταση να βεβαιωθεις αν εισαι η οχι.

87Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:52 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ε ρε γλεντιααααααααααααα Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 215994 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 215994 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 215994 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 215994 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 215994

88Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:55 am

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κατερινα92 έγραψε:
Ιωαννα-Cookie έγραψε:
κατερινα92 έγραψε:

Εσυ μαλλον μονο αυγα θα κουρευεις αμα ερχονται ασθενεις και τους απαντας ετσι!
Αμα σου...Αντε να μη πω!!!!!!!
Οταν ερχονται ασθενεις κοριτσακι μου,τους σεβομαι γιατι με σεβονται!!!!!!Και επισης ερχονται σε εμενα για βοηθεια και δε πανε να γραφουν σε φορουμ...Λες και θα τους σωσει κανεις απο εκει!!!!Και εφοσον λες οτι οι γονεις σου το ξερουν γιατι δε σε πηγαν σε γυναικολογο παρα σε αφησαν να γραφεις εδω μεσα....Μας δουλευεις τωρα ετσι????
Hello!!!!!!!κοριτσι μου εισαι 19 και οχι 5,μαθε να φερεσαι σαν κοπελα της ηλικιας σου και οταν ανοιγεις τα ποδια σου μαθε να πληρωνεις και το τιμημα!!!!!!
Αμα αντε απο δω πια γλωσσου,που θα μου μαθεις εσυ τη δουλεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

89Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 5:57 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα ηρεμησετε;

90Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 6:09 am

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Επειδη πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος εχω και τα ορια μου,το καλο που σου θελω μη τα ξεπερνας....Δεν ασχολουμαι αλλο με τσολια...Για να μη πω τιποτε αλλο....
Σε ολα τα κοριτσια του φορουμ ζητω ειλικρινα χιλια συγνωμη για τη συμπεριφορα μου,ηταν απαραδεκτη και εκτος της λογικης που ακολουθει μια μαια...Με συγχωρειται κοριτσια ειλικρινα,λυπαμαι!!!!!!!! Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478

91Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 6:11 am

alexia-marinos

alexia-marinos
Ιωαννα-Cookie έγραψε:Επειδη πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος εχω και τα ορια μου,το καλο που σου θελω μη τα ξεπερνας....Δεν ασχολουμαι αλλο με τσολια...Για να μη πω τιποτε αλλο....
Σε ολα τα κοριτσια του φορουμ ζητω ειλικρινα χιλια συγνωμη για τη συμπεριφορα μου,ηταν απαραδεκτη και εκτος της λογικης που ακολουθει μια μαια...Με συγχωρειται κοριτσια ειλικρινα,λυπαμαι!!!!!!!! Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478 Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 667478

ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ...Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!

92Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 6:12 am

κατερινα92

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιωαννα-Cookie έγραψε:Επειδη πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος εχω και τα ορια μου,το καλο που σου θελω μη τα ξεπερνας....Δεν ασχολουμαι αλλο με ...Για να μη πω τιποτε αλλο....

.............. που δεν ξερεις να ελεγχεις την συμπεριφορα και τα λογια σου!Σπουδαζεις μαιευτικη και την εχεις δει επιστημονας!Τι αλλο θα δουμε δηλαδη!Αντε καλες δουλειες επιστημονα!

93Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 6:18 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
κατερινα92 έγραψε:
Ιωαννα-Cookie έγραψε:Επειδη πανω απο ολα ειμαι ανθρωπος εχω και τα ορια μου,το καλο που σου θελω μη τα ξεπερνας....Δεν ασχολουμαι αλλο με τσολια...Για να μη πω τιποτε αλλο....

Τσολι εισαι και φαινεσαι παλιο ανωριμη που δεν ξερεις να ελεγχεις την συμπεριφορα και τα λογια σου!Σπουδαζεις μαιευτικη και την εχεις δει επιστημονας!Τι αλλο θα δουμε δηλαδη!Αντε καλες δουλειες επιστημονα!

κοριτσακι ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να μας μιλας ετσι και να μας δουλευεις?

94Μηπως ειμαι εγκυος? - Σελίδα 4 Empty Απ: Μηπως ειμαι εγκυος? Σαβ Οκτ 01, 2011 6:21 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαγραφω αμμεσα τις βρισιες σας και κλειδωνω το θεμα!

ΝΤΡΟΠΗ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις