Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
473 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 473 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!Πως είμαστε??Το πάρτυ μας έγινε χθες, όμορφα περάσαμε!Στις 11 το είχαμε διαλύσει ήδη!!Smile Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να σας βάλω φωτογραφίες γιατί μου γράφει ότι είναι πολύ μεγάλες.. Shocked Shocked Shocked

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χα!!!Τα κατάφερα!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Εφαγα το πρωινο μου κ βλεπω χαλαρα τηλεοραση...πως ειστε σημερα..?Νατασα μου,ξανακανε μια προσπαθεια με τις φωτο,περιμενουμε πως κ πως...!!!!Ελπιζω να ειχες βοηθεια κ να μην κουραστηκες πολυ...ηταν ολα ομορφα,ε...?

stefaniandreas

stefaniandreas
τι ωραια πραγματα ειχες ετοιμασει!!
δωρακια μαζεψες?

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Χα!!!Τα κατάφερα!!!

Φαινονται ολα τελεια!!!!Και φυσικα νοστιμα χι χι χι !!!! Εισαι πολυ ομορφη κ γλυκια σε αυτη τη φωτο...κ κατι ασχετο,αλλα το τραπεζομαντηο που το βρηκες καλε...?Ακομα κ αυτο μεσα στο θεμα!!!!Να υποθεσω οτι πηρες κ μπολικα δωρακια για τον μπεμπη....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφανία μου δεν έτοιμασα τίποτα εγώ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Τα ειχα παραγγείλει όλα!!Δωράκια φυσικά και ΔΕΝ μάζεψα πέρα από τους πολύ κοντινούς μου που ήξερα ότι θα μου έφερναν κάτι και με είχαν ρωτήσει. Το χειρότερο ήτανε ότι κάποιες ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν τρώω γλυκά πήγαν και μου έφεραν κανταϊφι και cheesecake σοκολάτας!!!!!Πόσο άμυαλοι μπορεί να είναι μερικοί μου λέτε??Χάθηκε μία γλάστρα??Κάτι??Ούτε καν από τα γλυκά του μπουφέ δεν δοκίμασα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787

Αλεξία τα ποτήρια -τραπζομάντηλα κλπ τα παρήγγειλα όλα από το ebay και ήτανε ασορτί Very Happy Very Happy

aylin

aylin
Καλημέρες όμορφες και απο εμένα!

Νατάσα μου ωραίες οι φώτο σου!!!πες μας λεπτομέρειες...πως ήταν κλπ κλπ...

Εγώ τρώω το πρωινό μου και πίνω το καφεδάκι μου, αργότερα λέω να σιδερώσω τα τεέυταία σεντονοπροικοειδί της μικρής μου για να τα έχω έτοιμα!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Χαμομηλάκι περιμένουμε φωτο απο το δωμάτιο της Μυρτούλας σου!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλα τους εκανες ολοκληρο παρτυ και ουτε ενα δωρακι για το καλο?δε μιλαω για κατι το ακριβο.κατι συμβολικο απλα

aylin

aylin
Carrie έγραψε:Στεφανία μου δεν έτοιμασα τίποτα εγώ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Τα ειχα παραγγείλει όλα!!Δωράκια φυσικά και ΔΕΝ μάζεψα πέρα από τους πολύ κοντινούς μου που ήξερα ότι θα μου έφερναν κάτι και με είχαν ρωτήσει. Το χειρότερο ήτανε ότι κάποιες ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν τρώω γλυκά πήγαν και μου έφεραν κανταϊφι και cheesecake σοκολάτας!!!!!Πόσο άμυαλοι μπορεί να είναι μερικοί μου λέτε??Χάθηκε μία γλάστρα??Κάτι??Ούτε καν από τα γλυκά του μπουφέ δεν δοκίμασα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787

Αλεξία τα ποτήρια -τραπζομάντηλα κλπ τα παρήγγειλα όλα από το ebay και ήτανε ασορτί Very Happy Very Happy

Δεν υπάρχουν μερικοί άνθρωποι...απλώς δεν υπάρχουν!

Σημασία έχει που πέρασες καλά!Αυτό κα τίποτα άλλο!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι Στεφανία μου,άλλωστε δεν το έκανα για τα δώρα. Απλώς η αλήθεια είναι ότι εκνευρίστηκα λίγο με αυτούς που έφεραν τα γλυκά ενώ ξέρουν ότι δεν τα τρώω!!Τα τάισα στους ίδιους φυσικά - είμαι σίγουρη ότι τα έφεραν για να τα φάνε οι ίδιοι!!!

Στελλίτσα μου ήτανε πολύ όμορφα, είχαμε και μία ζουζούνα καλεσμένη 14 μηνών που όλοι ασχολιόμασταν μαζί της φυσικά!Πάντως η κουμπάρα μου -που μας πάντρεψε - μας έφερε αυτό http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=33085&selcat=bgtoys , η κουμπάρα μου που τους παντρέψαμε πρόσφατα μας έφεραν αυτό http://www.alouetteshop.gr/el/categories/320782651-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85/products/17893 και η αγαπημένη μου φίλη και συνάδελφος μας έφερε αυτό http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000298 (που είναι καταπληκτικό και ΗΔΗ έγραψα μέσα) καθώς επίσης και μία τέλεια κουβερτούλα ισπανική που όμως είναι κάπως με φερμουάρ και κουμπάκια για να την φοράς στο μωράκι σου αλλά μπορείς να την έχεις και για το καρότσι πχ. Πάρα πολύ ωραίαSmile Ελπίζω να κάνει πολύ κρύο για να την χρησιμοποιήσουμε!!και τέλος η ξαδέρφη μου μας έφερε αυτα http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/uk/en/zara-W2011/118268/387023/PACK%2BOF%2B2%2BBODYSUITS%2BWITH%2BBABY%2BBOTTLE%2BPRINT και http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/uk/en/zara-W2011/118268/386773/STRIPED%2BPYJAMAS%2BWITH%2BBABY%2BBOTTLE%2BPRINT

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν ειναι για τα δωρα.ειναι η γαιδουρια τους.σιγουρα για να φανε αυτες αν ηξεραν οτι δεν τρως εσυ.το θεμα ειναι οτι περασες ωραια.τελεια τα πραγματα!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε εντάξει από τέτοιους ανθρώπους τι να περιμένεις..Α!Και ξέχασα να σας πω ότι μου ήρθαν και κάποιοι απρόσκλητοι που δεν τους ήξερα καν ε??Εννοείται φυσικά ότι δεν έδειξα το παιδικό δωμάτιο -όπως είχα σκοπό να κάνω - σε όλους!!Μόνο σε επιλεγμένα άτομα και εφόσον είχαν φύγει οι ανεπιθύμητοι..

stefaniandreas

stefaniandreas
και πως ηρθαν?ειδαν φως και μπηκαν?λιγο αγενεστατοι αυτοι που τους φερανε μαζι

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Στεφανία μου δεν έτοιμασα τίποτα εγώ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Τα ειχα παραγγείλει όλα!!Δωράκια φυσικά και ΔΕΝ μάζεψα πέρα από τους πολύ κοντινούς μου που ήξερα ότι θα μου έφερναν κάτι και με είχαν ρωτήσει. Το χειρότερο ήτανε ότι κάποιες ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν τρώω γλυκά πήγαν και μου έφεραν κανταϊφι και cheesecake σοκολάτας!!!!!Πόσο άμυαλοι μπορεί να είναι μερικοί μου λέτε??Χάθηκε μία γλάστρα??Κάτι??Ούτε καν από τα γλυκά του μπουφέ δεν δοκίμασα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 534787

καλημερα κοριτσια μου, καλε Carrie φτου φτου εισαι πολυ πολυ ομοεφη μαμα!! πολυ γλυκεια!

Τατιανουλα να ζησετε και με γερο το μωρακι σας

Χιονατη απαιχτη η φωτο!!

tatianoula

tatianoula
μπραβο νατασακι παει κ αυτο ε???
ολα φενονται πολυ νοστιμα,,κ ας μην τα εφτιαξες εσυ ,,εσυ τα πληρωσες οποτε το ιδιο κανει...
καλα η φιλεναδες σου ειναι χαζουλες??φερνουνε γλυκα ενω ξερουν πως δεν μπορεις να φας/???ΕΛΕΟΣ......

τα δωρακια ομορφα,,το μουσικο περιστρεφομενο το κοιταω καιρο τωρα αλλα ακομη δεν το πηραμε....
με γεια με γεια....

aylin

aylin
ΠΟλύ όμορφα όλα σας τα δώρα....Με γειά του μπεμπάκου!!!Να τα χαρεί το μανάρι...Ξεχωρίζω την βιβλιοθήκη(έξυπνο δωράκι και πρωτότυπο) κα ι την κουβερτούλα...Εχω δυο τέτοιες και πιστεύω πως είναι πολύ ωραίες...Ασε που παώ συνέχεια και τις ακουμπάω γιατί είναι πολύ μαλακές!

Ευτυχώς που δεν σου έφερε κάποιος πικέ κουβερτούλα...χιχιχι Wink Wink Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:και πως ηρθαν?ειδαν φως και μπηκαν?λιγο αγενεστατοι αυτοι που τους φερανε μαζι

Η κουμπάρα μου -που μας πάντρεψε - με είχε ρωτήσει αρχικά αν θα μπορούσε να φέρει και μία φιλή της μαζί ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 13 966307 την οποία ήξερα φυσιογνωμικά αλλά δεν είχαμε ποτέ σχέσεις. Επειδή ήρθε από Καβάλα με τον πατέρα της για δουλειά ,υποτίθεται αυτή η φίλη της επειδή μένει Σαλαμίνα θα πήγαινε να την πάρει για να έρθουν μαζί -γιατί ταξί δεν υπάρχουν στην Αθήνα για να έρθει μόνη της!Και εχθές 30' πριν το πάρτυ με πήρε ότι η φίλη της έφερε και την αδερφή της μαζί χωρίς να της το πει!!Η απάντηση μου ήτανε "και τι μου το λες τώρα?θα την στείλετε πίσω?πάρτους και ελάτε!"Μπορεί να ακούστηκα λίγο σκύλα αλλά σόρρυ κιόλας!Υποτίθεται ότι είναι κάτι εντελώς ποσωπικό το πάρτυ αυτό και το μοιράζεσαι με πολύ στενά σου άτομα!Όχι με τον κάθε άσχετο!Την αδερφή της φυσικά δεν της ήξερα ούτε φυσιογνωμικά!Ήτανε από αυτούς που ήρθαν, έφαγαν και έφυγαν..

tatianoula

tatianoula
καλα σ''αυτο φταιει λιγο κ η κουμπαρα σου....
απ'την αρχη επρεπε να πεις και''συ οτι ειναι καπως προσωπικο κ θελεις να ειναι καποια συγκεκριμενα δικα σου ατομα.....

το θεμα ειναι οτι στο τελος αισθανεσε κ ασχημα!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα έχεις δίκιο αλλά επειδή γενικότερα οι σχέσεις μας δεν είναι οι καλύτερες πλέον, επειδή ήρθε από Καβάλα και επειδή αν δεν το σκέφτεται μόνη της ότι δεν είναι για άσχετους τι να της πω εγώ??Αν δεν σου κόβει ως εκεί..

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλα ε,αυτο δεν θα μπορουσα να το κανω ΠΟΤΕ!!!!Πως παει καποιος καλεσμενος σε ενα παρτυ,κ ειδικα το συγκεκριμενο,δηλ baby shower,χωρις να γνωριζεις καν το ατομο affraid affraid affraid !!!?????Και το αλλο,να σου φερουν γλυκα ενω ξερουν οτι δεν κανει να φας scratch scratch ....?Τι να πω...σιγουρα δεν το εκανες για τα δωρα αλλα απο την στιγμη που ηξεραν για ποιο λογο γινεται το παρτυ,το φυσιολογικο ηταν να σου φερουν δωρακια για το μωρακι....!!! Anyway,πολυ ομορφα αυτα που σου εφεραν,κ ειδικα το βιβλιο κ το περιστρεφομενο...το συγκεκριμενο περιστρεφομενο μαλιστα το χαλβαδιαζω εδω κ καιρο χι χι χι!!!!!

tatianoula

tatianoula
ε ναι αμα δεν της κοβει το μυαλο......
δεν ξερω δεν καταλαβαινουν η κανουν οτι δεν καταλαβαινου???
δηλαδη εαν εκανε η ιδια το παρτυ θα της αρεσε να πηγαινες εσυ με 2 ασχετες???

τι να πεις...τεσπα!!
περασες ομορφα???αυτο εχει σημασια ..

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ούτε και εγώ θα το έκανα αυτό ποτέ κυρίως γιατί εγώ θα ένιωθα άσχημα να πάω κάπου που δεν ξέρω ούτε καν αυτόν που κάνει το πάρτυ,ειδικά τέτοιου είδους..Αλλά προφανώς υπάρχουν τέτοια άτομαSmile Ναι περάσαμε όμορφα οπότε αυτό έχει σημασία!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Ούτε και εγώ θα το έκανα αυτό ποτέ κυρίως γιατί εγώ θα ένιωθα άσχημα να πάω κάπου που δεν ξέρω ούτε καν αυτόν που κάνει το πάρτυ,ειδικά τέτοιου είδους..Αλλά προφανώς υπάρχουν τέτοια άτομαSmile Ναι περάσαμε όμορφα οπότε αυτό έχει σημασία!!

Αυτο ειναι το βασικοτερο,να περασες εσυ καλα!!Αντε κ στο δευτερο νινακι με το καλο!!!!!!

aylin

aylin
Κορίτσια άσχετη ερώτηση...Τι πήρατε για μουσικό παιχνιδάκι για επάνω στην κούνια?

Ο Στέφανος της πήρε της μπέμπας το rosebud mobile απο τα mothercare.

Μας άρεσε πολύ γιατί είναι πολύ γλυκούλι...Πλάκα πλάκα έχουν βγάλει κάτι παιχνιδάκια κούνιας τα οποία κάπως σε τρομάζουν!το μουσικό περιστρεφόμενο της fisher price είναι απλησίαστο για εμάς...σνιφ... Cool Cool Cool

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Κορίτσια άσχετη ερώτηση...Τι πήρατε για μουσικό παιχνιδάκι για επάνω στην κούνια?

Ο Στέφανος της πήρε της μπέμπας το rosebud mobile απο τα mothercare.

Μας άρεσε πολύ γιατί είναι πολύ γλυκούλι...Πλάκα πλάκα έχουν βγάλει κάτι παιχνιδάκια κούνιας τα οποία κάπως σε τρομάζουν!το μουσικό περιστρεφόμενο της fisher price είναι απλησίαστο για εμάς...σνιφ... Cool Cool Cool

Εμεις δεν εχουμε παρει ακομα αλλα αυτα που μου αρεσουν ειναι
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=43907

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=33085

κ αυτο

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=39952

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις