Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
alexia-marinos έγραψε:
aylin έγραψε:Κορίτσια άσχετη ερώτηση...Τι πήρατε για μουσικό παιχνιδάκι για επάνω στην κούνια?

Ο Στέφανος της πήρε της μπέμπας το rosebud mobile απο τα mothercare.

Μας άρεσε πολύ γιατί είναι πολύ γλυκούλι...Πλάκα πλάκα έχουν βγάλει κάτι παιχνιδάκια κούνιας τα οποία κάπως σε τρομάζουν!το μουσικό περιστρεφόμενο της fisher price είναι απλησίαστο για εμάς...σνιφ... Cool Cool Cool

Εμεις δεν εχουμε παρει ακομα αλλα αυτα που μου αρεσουν ειναι
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=43907

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=33085

κ αυτο

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=39952

Αλεξία μου ωραία και τα τρία...Τώρα είδα το τικεράκι σου...Μπήκες στον 9ο!!!Με το καλό κουκλίτσα μου όμορφη!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994

alexia-marinos

alexia-marinos
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου Στελλιτσα,αντε κ εσυ με το καλο!!!!Οπως κ φυσικα ολα τα κοριτσια,μην παρεξηγηθω...Νιωθω πολυ ομορφα αλλα κ ταυτοχρονα φοβαμαι για την ωρα του τοκετου κλπ....Μου φαινεται παραξενο που εχουμε μια ψυχουλα μεσα μας κ μεγαλωνει τοσο καιρο,τα νιωθουμε να κινουνται κ σε πολυ λιγο καιρο πλεον θα κραταμε κ εμεις τα μπεμπακια μας αγκαλια...

aylin

aylin
Να'σαι καλά Αέξάκι!!!Εγώ έχω ακόμη καιρό...τουλάχιστον παρακαλάω τον Θεό να πάρει λίγο βάρος...η αλήθεια είναι πως δεν με τρομάζει η θερμοκοιτίδα! Εύχομαι να την αποφύγουμε αλλά προετοιμασμένη ψυχολογικά είμαι για όλα!Δεν με πειράζει αρκεί να την έχω στην αγκαλίτσα μου!... I love you I love you I love you

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Να'σαι καλά Αέξάκι!!!Εγώ έχω ακόμη καιρό...τουλάχιστον παρακαλάω τον Θεό να πάρει λίγο βάρος...η αλήθεια είναι πως δεν με τρομάζει η θερμοκοιτίδα! Εύχομαι να την αποφύγουμε αλλά προετοιμασμένη ψυχολογικά είμαι για όλα!Δεν με πειράζει αρκεί να την έχω στην αγκαλίτσα μου!... I love you I love you I love you

Θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα Στελλιτσα μου!!!Και στην θερμοκοιτιδα ΑΝ χρειστει να μπει,πλεον δεν ειναι τοσο φοβερο...πιστευω ομως οτι δεν θα χρειαστει,η Μαριζουλα ειναι δυνατη κ το εχει αποδειξει αλλωστε!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσόπουλα και από εμένα!πώς πάνε τα κέφια σήμερα;

Νατάσσα πολύ όμορφα τα δωράκια σας, μη στεναχωριέσαι με τη βλακεία κάθε ενός, σημασία έχει που περάσατε καλά και μοιράστηκες κάποιες στιγμές και σκέψεις σου με άτομα που αγαπάς.Α!Αυτό το δωράκι -καλαθάκι με τα Organic ρούχα είναι σούπερ!!!Μου έχουν φέρει κι εμένα κάτι ρουχαλάκια βιολογικά (organic) και πράγματι είναι ΤΟΣΟ μαλακά!!!

Κορίτσια εμείς περιστρεφόμενο έχουμε κληρονομήσει από τον ανηψιό μου (χιχιχι!αυτά που του είχα πάρει δώρο τώρα επιστρέφουν στη βάση τους!!!), και έχουμε επίσης και αυτόν τον "νανουριστικό προβολέα ταβανιού"
( !!!! )
http://www.toys-shop.gr/product_info.php?cPath=2_848_277&products_id=4813&osCsid=mp5qb7mv0fvoek6osqhh5je1g0

έχει χαλαρωτικές μουσικούλες και προβάλλει όμορφα σχεδιάκια στο ταβάνι!Και είναι και οικονομικό!!!

totula

totula
καλημερα, ο μικρος κλασσικα μας ξυπνησε απο τις 8. ευτυχως τελειωσα το μαγειρεμα και τα αγορια πηγαν σε μια βαφτιση. σημερα θα μας φερουν και την καλαθουνα.
χιονατουλα τελειω φωτο, τελειως καλλιτεχνικη
στεφανια και εγω σαν εσενα ειμαι. ο αντρας μου επεμενε να θηλασω γιατι η μανουλα του καπνιζε σε ολη την εγκυμοσυνη και εννοειτε οτι δεν εκανε καμια υποχωρηση ουτε για να θηλασει. επειδη ομως εγω την γεννα την βλεπω σαν απελευθερωση ειχα αλλη γνωμη. οταν λοιπον ειδε ποσο υπεφερα (δεν εχω καλες θηλες), δεν υπηρχε και καλη συννενοηση με τις νοσηλευτριες στο νοσοκομειο, ενημερωθηκε και για το θηλαστρο δεν με πιεσε, πηραμε βεβαια και τις σιλικονατες αλλα τζιφος. οποτε θηλαστρο και παλι θηλαστρο. ειχα και την συγκαταθεση του παιδιατρου μονο που μου ειπε οτι θα μου κοπει πιο γρηγορα. το ιδιο αισθανομουν με την γεννα αλλα ευτυχως δεν κανει να γεννησω φυσιολογικα αλλα με τιποτα με επισκληριδιο
εγω εχω σκουλαρικι στην μυτη και στον αφαλο και 2 tatoo μια πεταλουδα απο την μεσα πλευρα του αστραγαλου και το αρχικο του μικρου στον καρπο που θα ενυσχιθει οταν γεννησω
carrie χαιρομαι που σε γενικες γραμμες περασες καλα αλλα τελειως απαραδεκτοι και οι ακαλεστοι, και αυτοι που εφεραν γλυκα και αυτοι που ηρθαν με αδεια χερια. το baby shower εχει ενα συγκεκριμενο σκοπο και υπαρχουν τοσο συμβολικα δωρα και πολυ οικονομικα που μπορεις να παρεις αλλα...
εγω επειδη εχω φτασει στα ορια μου πλεον το ρισκαρω που σηκωνομαι αλλα πλεον σκεφτομαι οτι ειμαι ηδη 29 εβδομαδων και τουλαχιστον δεν κυνδινευω να το χασω απλα να ταλαιπωρηθει με θερμοκοιτιδα, μπορει να ακουγεται λιγο σκληρο αλλα καλως η κακως ετσι σκεφτομαι. απο την αλλη δεν ειμαι συνεχεια και τους τελευταιους 3 μηνες ο τραχηλος ειναι σταθερος. μερικες φορες βεβαια δεν σκεφτομαι ετσι, το ειπαμε οι ορμονες εχουν χτυπησει κοκκινο

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανουνοι μανουλες και οι κοιλιτσες τους??? εμεις ειμαστε καλα και παιζουμε.. σημερα με ''επετρεψαν'' τα μικρα να κοιμηθωως τις 9 και κατι. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 328109 εγω που καποτε ξυπνουσα μεσημερι τωρα σηκωνομαι 9 και ειμαι ετοιμη για παρτυ! ειπια ενα γρηγορο καφεδακι με τη μαδερ απο κατω και στρωθηκα στο προγραμμα μου. πριν τον καφε ακομη εβαλα στο πλυντηριο ταριχταρια.(ουτε Κυριακη υπαρχει ουτε τιποτα δυστηχως)μονο δουλειες. να σηκωθει και ο αντρας μου σελιγο να περασουμε τα μαξιλαρια του καναπε που στεγνωσαν πλεον και να μεινουν τα ριχταρια και τελος με τα του καναπε Very Happy
σημερα εκανα γεμιστα! η αληθεια ετοιμασε η μαμα το υλικο μεσα και τα μοιρασαμε σε 2 ταψια. δεθελω να φαμε μαζι τους γιατι γινετε χαμος. προτιμω μονοι οικογενειακα.
α!!! σφουγγαρισα και τις σκαλες!!!νομιζω τοβγαλα το μεροκαματο για σημερα ε???αν καταφερω και κανω τωρα νωρις και μπανακι θαμαι τελεια

κατι για θηλασμο που διαβασα καιγω λεω ναηλασω αυτη τη φορα. στηνκορη 2 μηνες καιμε το ζορι και στον μικρο 40 μερες το πολυ..
στοχος τωρα ειναι οι 4 μηνες. αντα καταφερω οκ αλλιως σιγα. δενειμαι ο τυπος που θα ασχοληθω με αυτο για πολυ καιρο. το θεωρω λιγο.. θελω την ελευθερια μου βρεπαιδι μου. ουτε ειμαι απο τις μαμαδες που θα θηλασουνανετα μπροστα σε αλλους οποτε 4 μηνες και βλεπουμε..

carieoλα τελεια! καισυ πολυ γλυκια!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Κυρ Οκτ 02, 2011 1:40 am, 1 φορά

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????? ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Κ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ....(ΚΑΘΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ E-MAIL ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ).... ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ-ΠΕΙΝΑΩ-ΘΕΛΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ-ΥΠΝΟ ΚΤΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Rolling Eyes !!!!!! (ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ Shocked )
ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ-ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΡΙΧΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ , ΛΕΣ ΚΑΙ Τ' ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ: ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!! Σ' ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....ΓΡΑΜΜΕΝΟ Σ' ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Twisted Evil
CARRIE ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ.... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ !!! ΚΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΡΡΟΣ-ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ Σ' ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ-ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ- ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΑΝ ΓΛΥΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!!!
SUPERMAMA ΚΙ ΕΓΩ "ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ" ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΑ "ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑΣ" ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ??? ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΤΟ ΤΟ "ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ" ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ "ΜΠΕΜΠΗΣ" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΧΙΟΝΑΤΗ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ROCK-MAM!!!!
ΑΥΛΙΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙ..... ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ-ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ!!!!
ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ??? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , ΚΑΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΡΙΝΓΚ, ΚΑΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
ardo έγραψε:καλημέρα κοριτσόπουλα και από εμένα!πώς πάνε τα κέφια σήμερα;

Νατάσσα πολύ όμορφα τα δωράκια σας, μη στεναχωριέσαι με τη βλακεία κάθε ενός, σημασία έχει που περάσατε καλά και μοιράστηκες κάποιες στιγμές και σκέψεις σου με άτομα που αγαπάς.Α!Αυτό το δωράκι -καλαθάκι με τα Organic ρούχα είναι σούπερ!!!Μου έχουν φέρει κι εμένα κάτι ρουχαλάκια βιολογικά (organic) και πράγματι είναι ΤΟΣΟ μαλακά!!!

Κορίτσια εμείς περιστρεφόμενο έχουμε κληρονομήσει από τον ανηψιό μου (χιχιχι!αυτά που του είχα πάρει δώρο τώρα επιστρέφουν στη βάση τους!!!), και έχουμε επίσης και αυτόν τον "νανουριστικό προβολέα ταβανιού"
( !!!! )
http://www.toys-shop.gr/product_info.php?cPath=2_848_277&products_id=4813&osCsid=mp5qb7mv0fvoek6osqhh5je1g0

έχει χαλαρωτικές μουσικούλες και προβάλλει όμορφα σχεδιάκια στο ταβάνι!Και είναι και οικονομικό!!!

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να πάρω αλλά λίγο αργότερα μέτα τον 2ο ή 3ο μήνα που θα την βάλλω στην κούνια της!!Σήμερα στήνουμε και το κρεβατάκι!!!
Φιλάκιααααα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
Σήμερα στήνουμε και το κρεβατάκι!!!
Φιλάκιααααα

αχχχ ζηλευωωωω!!!!
για περιστρεφομενο πηρα το κλασικο μετα αρκουδακια της fisherprice με το τηλεχειριστηριο. τοχα σταμπαρει αποτην κορη μου αλλα ειναι ακριβο! το αγορασα απο μια μαμα απο αλλο φορουμ! κοστιζει σχεδον 70-80Ε και το πηρα 20!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
ΤΟΤΟΥΛΑ,σε ακουω καπως απογοητευμενη,χωρις ορεξη, η ιδεα μου ειναι....???? Ολα καλα θα πανε,μην το σκεφτεσαι...να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις κ το μωρακι θα βγει γερο κ δυνατο!!!!Τον φαγαμε τον γαιδαρο κοριτσια,η ουρα μας εμεινε!!!! ΑΘΗΝΑ,οχι απλα εβγαλες το μεροκαματο,αλλα κ υπερωριες εκανες χι χι χι..!!! Χαλαρα παιδι μου με τις δουλειες..!!!!ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ κ εμας ερχονται τα επιπλακια του μωρου την Τεταρτη κ ανυπομονω να τελειωσει επιτελους το δωματιακι μας!!!ΠΗΝΕΛΟΠΗ μου,μεχρι ποτε θα δουλευεις εσυ καλε...?Τωρα θα σου λεω εγω αυτα που μου ελεγες εσυ πριν 1 μηνα χι χι χι...θα ερθει το μωρο κ εσυ δεν θα εχεις ουτε ρουχαλακια να του βαλεις καλε!!!! Οσο για μενα,ΝΑΙ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK NA ΣΑΣ ΚΑΝΩ ADD ?? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ-ΚΟΣΜΟΝ???????
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ PENELOPE APOSTOLAKI ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ....

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK NA ΣΑΣ ΚΑΝΩ ADD ?? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ-ΚΟΣΜΟΝ???????
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ PENELOPE APOSTOLAKI ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ....

μολις σου εστειλα αιτημα !!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες μου γεια σας...εκανα κανα μισαωρο για να σας διαβασω απο χθες το βραδυ που μπηκα αλλα δεν σας προλαβα ειχατε παει ολες για νανακια....
Εγω να πω την αληθεια το σκ το περιμενω πως και πως για να ξερενομαι στον υπνο,σημερα ξυπνησα 11:15,γιατι ημουν και λιγο κουρασμενη απο χθες που ειχα μαστορους στο σπιτι,τελειωσε και ο μπογιατζης και το αλλο σκ θα ερθει ο φιλος του αντρα μου να ζωγραφισει με αερογραφο τον τοιχο...καταληξαμε να κανουμε τον νεμο και ολη την παρεα απο την ταινια...πολυ ωραια χρωματα και στα κοραλλια που θα εχει ο βυθος και τα ψαρακια...ααχχχ ποσο θα περιμενω το αλλο σκ...οταν τελειωσουμε θα βαλω φωτο να δειτε...

Εμενα παλι ρε κοριτσια οταν ειναι ησυχος ο μπεμπης παω στον αντρα μου γιατι καθε φορα που βαζει το χερι του στην κοιλια μου ξεκιναει και κουνιεται ο μικρος...το ιδιο κανει και καθε πρωι που ξυπναει ο αντρας μου του λεει καλημερα και να κουνιμα ο μικρος ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 606100 τι να πω?απο τωρα αδυναμιες στον μπαμπα???αφου λενε οι γιοι με τις μαμαδες ειναι.... Smile Smile

Νατασα ωραιες φωτο και εσυ μια κουκλα δεν θα σχολιασω τιποτα απο αυτα που εγιναν και λεω μονο μεγεια τα πραγαμτακια του μικρου σας με το καλο να ερθει να τα χαρει...

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΣΕ ΒΡΕ ΑΛΕΞΙΑ.... ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ... ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΗΗΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]..... ΜΟΥ ΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΩΡΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ king.... ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!! ΑΓΧΩΘΗΚΑ.... ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε: ΑΘΗΝΑ, Χαλαρα παιδι μου με τις δουλειες..!!!!
Οσο για μενα,ΝΑΙ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!! :

τι να κανω σιγα σιγα τις κανω.. αυτο ειχα απορια καιγω.. μπαινεις στον 9ο μολις κλεισεις την 35η... οχι οταν πχ θα λεει το τικερ 36 και..ωραια!!!!
αρα? θεωρητικα μπαινω αυριο????!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 αν και ημερολογιακα μπαινω στις 7 του μηνος Rolling Eyes ..
εγω θα λεω αυριο!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 328109

Αλεξια!θα συναγωνιστουμε εμεις οι 2! μια μερα διαφορα εχουμε Wink Twisted Evil Razz

alexia-marinos

alexia-marinos
supermama έγραψε:
alexia-marinos έγραψε: ΑΘΗΝΑ, Χαλαρα παιδι μου με τις δουλειες..!!!!
Οσο για μενα,ΝΑΙ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!! :

τι να κανω σιγα σιγα τις κανω.. αυτο ειχα απορια καιγω.. μπαινεις στον 9ο μολις κλεισεις την 35η... οχι οταν πχ θα λεει το τικερ 36 και..ωραια!!!!
αρα? θεωρητικα μπαινω αυριο????!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 215994 αν και ημερολογιακα μπαινω στις 7 του μηνος Rolling Eyes ..
εγω θα λεω αυριο!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 328109

Αλεξια!θα συναγωνιστουμε εμεις οι 2! μια μερα διαφορα εχουμε Wink Twisted Evil Razz

Ναι,επισημως μπαινω σημερα στον ενατο κ ημερολογιακα στις 6 του μηνα...ετσι οπως τα λες,σε πληρη ανταγωνισμο εμεις οι δυο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 186566 χα χα χα χα !!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
alexia-marinos έγραψε:
penelope26 έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK NA ΣΑΣ ΚΑΝΩ ADD ?? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ-ΚΟΣΜΟΝ???????

αλεξια και γω σε σενα εστειλα μεσα απο την πηνελοπη

http://stefxon@gmail.com

totula

totula
supermama κουραστηκα μονο που σε ακουσα Shocked Shocked
αλεχια ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη που περναω ετσι και δεν εχω χαρη καθολου οπως θα ηθελα καμια τους. το σημαντικο βεβαια ειναι να ειναι καλα τα παιδακια μας αλλα δεν εχω καθολου ελευθερια κινησεων και ζω 9 μηνες με αγχος. και οπως εχω πει η γιατρος ειναι πρωτη μου ξαδελφη και ειναι πολυ επιφυλακτικη μαζι μου και με αγχωνει. απλα αφου εφτασα μεχρι εδω δεν θα ηταν κακο να χαλαρωσει λιγο για να χαλαρωσω και εγω. αλλωστε ολο αυτο περναει στο μωρο.
penelope πολυ καλη ιδεα θα σου στειλω invitation με λενε sofia hatzialexi
polaki δεν ξερω τι λενε παντως ο δικος μου εχει τρομερη αδυναμια με τον πατερα του

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
σε πληρη ανταγωνισμο εμεις οι δυο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 186566 χα χα χα χα !!!!!

και οχι μονοοοο!!!! εχουν και το ιδιο ονομα τα μπεμπακια μας!!!! γιανα δουμε ποιος Κωνσταντινος θα εμφανιστει πρωτος!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
totula έγραψε:supermama κουραστηκα μονο που σε ακουσα Shocked Shocked
αλεχια ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη που περναω ετσι και δεν εχω χαρη καθολου οπως θα ηθελα καμια τους. το σημαντικο βεβαια ειναι να ειναι καλα τα παιδακια μας αλλα δεν εχω καθολου ελευθερια κινησεων και ζω 9 μηνες με αγχος. και οπως εχω πει η γιατρος ειναι πρωτη μου ξαδελφη και ειναι πολυ επιφυλακτικη μαζι μου και με αγχωνει. απλα αφου εφτασα μεχρι εδω δεν θα ηταν κακο να χαλαρωσει λιγο για να χαλαρωσω και εγω. αλλωστε ολο αυτο περναει στο μωρο.
polaki δεν ξερω τι λενε παντως ο δικος μου εχει τρομερη αδυναμια με τον πατερα του
ειναι αυτο το προφιλ με μια παρα πολυ γλυκια φωτο με τη μαμα και το παιδι?

http://stefxon@gmail.com

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ Ε..... ΘΑ ΠΑΡΕΙ "ΦΩΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK TΩΡΑ.... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

alexia-marinos

alexia-marinos
stefaniandreas έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

αλεξια και γω σε σενα εστειλα μεσα απο την πηνελοπη

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #6 - Σελίδα 14 417472

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω που δεν εχω fb??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Αλλά έχω twitter,skype & msn Very Happy Very Happy Very Happy

totula

totula
stefaniandreas έγραψε:
totula έγραψε:supermama κουραστηκα μονο που σε ακουσα Shocked Shocked
ειναι αυτο το προφιλ με μια παρα πολυ γλυκια φωτο με τη μαμα και το παιδι?

η ασπρομαυτη? ναι
σου εστειλα αιτημα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις