26 Απ: κοστος γεννας σε δημοσιο νοσοκομειο Δευ Οκτ 03, 2011 6:10 am
κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
βανια έγραψε:μπορεις να πας στο δημοσιο, να βρεις εκει εναν γιατρο να σε παρακολουθει ως το τελος κ να γεννησεις με αυτον.. για ρωτησε καλυτερα κ θα σου πουν εκει.. 1800 ειναι παρα πολλα για δημοσιο!!!!
μα σε δημόσιο πήγε ... δεν ξέρω ρε κοπέλα μου να πας έτσι στην τύχη ; είναι λίγο επικίνδυνο . Ο άντρας σου τι ταμείο έχει; δεν μπορείς να μπείς σε αυτόν; αν όχι πήγαινε σε κάποιο απο τα δημόσια και ρώτα κάποιον θα βρείς . Θέλεις να ρωτήσω τη κοπέλα που ξεγέννησε τη μάνα της ; αυτή του έδωσε απο μόνη της 400 ευρω ; θέλεις να πας να το πιάσεις και να του εξηγησεις τη κατάσταση ; στο Αλεξάνδρα είναι . πες μου αν είναι.
το συγκεκριμενο γιατρο μου τον συστησε η ξαδελφη μου σαν πολυ καλο.τον εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου και τωρα 1μιση μηνας εμεινε ,να τον αλλαξω? αλλα αφου μου τα ζητησε τι να κανω??αρχες νοεμβρη εχω παλι ραντεβου μαζι του λιγο πριν γεννησω,το πολυ πολυ να του εξηγησω την οικονομικη μας κατασταση και αν τον πιασω στο φιλοτιμο να του κανω παζαρια..(αν και ντρεπομαι λιγακι).
δυστυχως στο ταμειο του αντρα μου δεν μπορω να μπω τωρα παρα μονο μετα το φλεβαρη που ληγει το βιβλιαριο του ΙΚΑ μου,βλεπεις αν εισαι ασφαλισμενος εκει δεν μπορεις να διαγραφεις οποτε θελεις αλλα οποτε θελει το ΙΚΑ (ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ).
ναι στειλε μου τα στοιχεια του ΙΣΩΣ τα χρειαστω τελικα.
[color=red]ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ - ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!![/color]