76 Απ: ποσα κιλα ειναι το νινι σας??? Τετ Ιουλ 14, 2010 6:20 am
PECENIA
Σιωπηλή δύναμη
Μεθαύριο η Μαρκέλλα γίνεται 5 μηνών και έχει βάρος 6.100 κ. και ύψος 66 εκ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πω ρε πως μεγαλωνουν ετσι!!!!!!!!μεγαλουτσικο το μωρακι σου η μου φαινεται???παντως στη φωτο ειναι κουκλιtinker έγραψε:καλημερα!!!
εμεις σημερα γιναμε 6 μηνων!ειμαστε 72 ποντους και λογικα κοντευουμε τα 8 κιλα..θα παμε γιατρο την αλλη εβδομαδα,και πριν ενα μηνα ειμασταν 7600 κατι αν θυμαμαι καλα!
οοοοοο να σου ζησει βρε η μπουμπου !!!μονο με γαλα???ποσο τρωει??Βασω έγραψε:χθες πηγαμε στην γιατρο και η μπεμπα μου ειναι 7600 κιλα και 65 εκατοστα γενικως ειμαστε πανω απο τις καμπυλες.μαλλον θα γινουμε τεραστιες.ζητω τα BODYLINE
baby boy έγραψε:εμεις ειμαστε 6μηνων,72ποντους και ζυγιζουμε 9800! το πινουμε ολο μας το γαλα!!!φανταστειτε η παιδιατρος δεν μας δινει κρεμες
καλα κι εγω που νομιζα οτι ο δικος μου ειναι μεγαλος πως τον κουμανταρεις βρε μανουλα???Athin@ έγραψε:baby boy έγραψε:εμεις ειμαστε 6μηνων,72ποντους και ζυγιζουμε 9800! το πινουμε ολο μας το γαλα!!!φανταστειτε η παιδιατρος δεν μας δινει κρεμες
Καλέ....τι μωρό είναι αυτό;;;;
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!
tzeni έγραψε:οοοοοο να σου ζησει βρε η μπουμπου !!!μονο με γαλα???ποσο τρωει??Βασω έγραψε:χθες πηγαμε στην γιατρο και η μπεμπα μου ειναι 7600 κιλα και 65 εκατοστα γενικως ειμαστε πανω απο τις καμπυλες.μαλλον θα γινουμε τεραστιες.ζητω τα BODYLINE
tzeni έγραψε:καλα κι εγω που νομιζα οτι ο δικος μου ειναι μεγαλος πως τον κουμανταρεις βρε μανουλα???Athin@ έγραψε:baby boy έγραψε:εμεις ειμαστε 6μηνων,72ποντους και ζυγιζουμε 9800! το πινουμε ολο μας το γαλα!!!φανταστειτε η παιδιατρος δεν μας δινει κρεμες
Καλέ....τι μωρό είναι αυτό;;;;
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!
Vivian έγραψε:Εμεις είμαστε 8 μηνων 8 κιλα και 78 πόντοι!!!!! Ψηλό αλλα αδυνατο το μικρο μου και να πεις ότι δεν τρώει.......
tzeni έγραψε:πω ρε πως μεγαλωνουν ετσι!!!!!!!!μεγαλουτσικο το μωρακι σου η μου φαινεται???παντως στη φωτο ειναι κουκλιtinker έγραψε:καλημερα!!!
εμεις σημερα γιναμε 6 μηνων!ειμαστε 72 ποντους και λογικα κοντευουμε τα 8 κιλα..θα παμε γιατρο την αλλη εβδομαδα,και πριν ενα μηνα ειμασταν 7600 κατι αν θυμαμαι καλα!
Aretoula έγραψε:koritsia i dikia mou einai 12 misi minon kai einai 8250 kai 72 ekatosta!!thilazei akoma..!kai genikws troei para poly!!pantws vlepo alla mora se ayti tin ilikia pou nai diplasia k anxonomai ligo oson afora tin anaptyksi tis...!!i paidiatros mou pe pos einai sto meso oro giati ta paidakia pou thilazoun exoun mikroteres kampyles anaptyksis..yparxi kamia omoiopathousa??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης