326 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Κυρ Οκτ 09, 2011 9:00 am
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω αυριο το απογευμα εχω το ραντεβου το μηνα οποτε θα σου πω τι μου ειπε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Τι μου κάνετε??Τι βροχή ήταν αυτή???Αλλά το ουράνιο τόξο μετά ΜΑΓΙΚΟ!!!! Ήμασταν με την κουνιάδα μου εδώ και τον άνδρα της και φάγαμε όλοι μαζί το μεσημέρι και μετά είδαμε ταινιούλα (Barney's Version) κα φύγανε πριν καμία ωρίτσα!Ωραία πέρασε η Κυριακή ως τώρα και αυτός ο καιρός είναι τέλειος ,επιτέλους σταμάτησαν οι ζέστες!!Λέω το βράδυ να φτιάξω μία μανιταρόσουπα και να χουχουλιάσουμε με τον ανδρούλη μου αγκαλίτσα στον καναπέ!Γιατί από αύριο εκείνος πάλι δουλειά και ο Θεός βοηθός..
tattooed_snowhite έγραψε:nai nai mamax να μας πεις και τα νεακια απ το νινι σου!
Αλεξακι υπομονη ποσο ακομα ?
αχ κοριτσια βλεπω κοπελες που γεννανε και λεω πωπω σε λιγο καιρο θα τα λεμε και εμεις μια μια! φοβερο?
supermama έγραψε:μολις τελειωσαμε!!! καλα ε. δουλειαμιας ωραςειπαμε θαναι και τα χουμε παιξει. βαλαμε χαλια και καναμε απτην αρχη γενικη. το κρεβατακι επιασε θεση στο δωματιο της μαμας και του μπαμπα παντως!!! αυριο θα ετοιμασω και το πορτμπεμπε.
να το κρεβατακι μας!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυριο θα σας βαλω και το πορτμπεμπε θα το γιορτασουμε με βρομικο! θελω γυρο!!!! εχω κατι χρονια να φαω!ισως κλεψω και λιγο μπυρα απτο αμορε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexia-marinos στις Κυρ Οκτ 09, 2011 9:38 am, 1 φορά
tattooed_snowhite έγραψε:Αλεξακι ωραια περιμενουμε και απο σενα νεακια αυριο με το καλο!
σουπερμαμα πολυ ομορφο το κρεββατακι σας! να το χαρειτε με το μπεμπιδιο να κοβει υπνους μεσα!
κοριτσια ασχετο αλλα εγω πηρα ολοκληρη παντα
alexia-marinos έγραψε:Να ρωτησω βρε κοριτσια,εχετε στρωσει τα κρεββατακια των μωρων με τα σεντονακια ηδη...?
supermama έγραψε:μολις τελειωσαμε!!! καλα ε. δουλειαμιας ωραςειπαμε θαναι και τα χουμε παιξει. βαλαμε χαλια και καναμε απτην αρχη γενικη. το κρεβατακι επιασε θεση στο δωματιο της μαμας και του μπαμπα παντως!!! αυριο θα ετοιμασω και το πορτμπεμπε.
να το κρεβατακι μας!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυριο θα σας βαλω και το πορτμπεμπε θα το γιορτασουμε με βρομικο! θελω γυρο!!!! εχω κατι χρονια να φαω!ισως κλεψω και λιγο μπυρα απτο αμορε
tattooed_snowhite έγραψε:ναι ναι σχεδον ολο εκτος απ το κοματι στα ποδια, τα 3/4 της κουνιας δλδ.
supermama έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Να ρωτησω βρε κοριτσια,εχετε στρωσει τα κρεββατακια των μωρων με τα σεντονακια ηδη...?
εγω βασικα θα ριξω κατι απο πανω. η ενα σεντονακι η ναιλον. αλλα.. τι ''ηδη'' στον μηνα σου εισαι! και γενικα αν το κλεισεις με το παπλωματκι ειναι οκ.αντελιγο αερισμα ναθελει μετατο παπλωματακι..
φευγω! πειναω! θασας ελεγχω ομως!
totula έγραψε:δεν ξερω αν μπορω να στο εξηγξσω σωστα. ειναι ενα συστημα με 2 μαξιλαρακια το ενα παει μπροστα και το αλλο στην πλατη του μωρου και ετσι δεν μπορει να γυρισει πλευρο. υπαρχουν πολλων ειδων αυτο που σου περιεγραψα εγω το ειχα παρει απο jumbo ουτε 5 ευρω εννοειτε
alexia-marinos έγραψε:Καλα ε,εμεινε κ τιποτα να μην καει....???? Οντως γκαντεμια βρε παιδι μου....το λικνο παντως ειναι πολυ ωραια κ η κοιλια σουπερ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης