176 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Σαβ Οκτ 08, 2011 6:11 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
λες? ε μααα! δε μπορουσενα περιμενει! 10 βαθμους ειπε θα κατεβει και χιονια στα ορεινα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kikitso έγραψε:ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ; ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΑΞΙΕΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΡΟΥΧΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ!!!!
Carrie έγραψε:Τι κάνετε?Δεν σας προλαβαίνω πια!Εμείς σήμερα πήγαμε το πρωί στην κλινική για την ένεση και θα πάμε ξανά και το βράδυ πάλι για την τελευταία δόση. Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά χθες το βράδυ Έκανα αγρυπνία 3.30-5.30..αφήστε!!Λοιπον να ενημερώσω ότι σήμερα και αύριο έχουν τα allouette εκπτώσεις στην βρεφαναπτυξη http://www.alouetteshop.gr/el/home και προσωπικά μπανίζω τον αμτομάγειρα της beaba που τον έχει 30Ε φθηνότερα Τον έχει καμία μανούλα?
totula έγραψε:Carrie έγραψε:Τι κάνετε?Δεν σας προλαβαίνω πια!Εμείς σήμερα πήγαμε το πρωί στην κλινική για την ένεση και θα πάμε ξανά και το βράδυ πάλι για την τελευταία δόση. Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά χθες το βράδυ Έκανα αγρυπνία 3.30-5.30..αφήστε!!Λοιπον να ενημερώσω ότι σήμερα και αύριο έχουν τα allouette εκπτώσεις στην βρεφαναπτυξη http://www.alouetteshop.gr/el/home και προσωπικά μπανίζω τον αμτομάγειρα της beaba που τον έχει 30Ε φθηνότερα Τον έχει καμία μανούλα?
δεν το εχω αλλα προσωπικα πιστευω οτι λιγο περιττο
aylin έγραψε:Κορίτσια έχετε ακούσει το αμυγδαλέλαιο?
Είχα μια σχετική συζήτηση με την μαία μου χθες και γιαυτό ρωτάω!
Carrie έγραψε:totula έγραψε:Carrie έγραψε:Τι κάνετε?Δεν σας προλαβαίνω πια!Εμείς σήμερα πήγαμε το πρωί στην κλινική για την ένεση και θα πάμε ξανά και το βράδυ πάλι για την τελευταία δόση. Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά χθες το βράδυ Έκανα αγρυπνία 3.30-5.30..αφήστε!!Λοιπον να ενημερώσω ότι σήμερα και αύριο έχουν τα allouette εκπτώσεις στην βρεφαναπτυξη http://www.alouetteshop.gr/el/home και προσωπικά μπανίζω τον αμτομάγειρα της beaba που τον έχει 30Ε φθηνότερα Τον έχει καμία μανούλα?
δεν το εχω αλλα προσωπικα πιστευω οτι λιγο περιττο
Δεν θα είναι χρήσιμο για όταν αρχίσουμε να τρώμε αλεσμένα?Για γρήγορη προετοιμασία εννοω..
totula έγραψε:
ολη αυτη την δουλεια μπορεις να την κανεις με συσκευες που εχουμε ολοι στα σπιτια μας. δεν προσφερει καιτι αλλο. ωραιο γκατζετακι αλλα πεταμενα λεφτα
totula έγραψε:
με ενα κατσαρολακι και το multi εισαι μια χαρα. ουτε εγω ειχα πληντυριο πιατων. απο το να παρεις πραγματα που ειλικτινα δεν αξιζουν γιατι δεν ανοιγεις μια λιστα γεννας? εγω το θεωρω πολυ καλη ιδεα. ξερω οτι εχουν στα λητω και στα mothercare μπορεις ειτε να διαλεξεις προιοντα ειτε να καταθεσουν λεφτα. στα λητω ειχα κανει για την βαφτιση και ακομα και τωρα 2 χρονια μετα ψωνιζω με αυτα τα λεφτα. η μονη διαφορα μεταξυ των δυο καταστηματων ειναι οτι στα mothercαre σου δινουν καποιο χρονικο περιθωριο για αγορες ενω στα λητω οχι
totula έγραψε:Για την γέννα μου φαίνεται λίγο κάπως να ανοίξουμε λίστα άσε που σκέφτομαι πως θα τρέχω μετά να ψωνίζω..Σκέφτομαι όμως να το κάνω στην βάφτιση
supermama έγραψε:ναμαι παλι! το αποφασισα. θαπαρω ενα απλο μπλουζακι σαν αυτο: http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/oyshogr/en/oysho/29562/116292/Mother-of-pearl%2Bbutton%2Btop
μου αρεσε που εχει τοσα κουμπια μεχι κατω. εχω μια πιτζαμα σε γκρι ανοιχτο με μικρουλια ροζ εντονο λουλουδακια. μια χαρα. μετη μπλουζα θαναι πιο δροσερη στην οψη γιατι αν τη βαλω με τη δικια της μπλουζαπαμε στο πολυ χειμωνιατικο
τη δικια μου πιτζαμα που ειδατε θατη βαλω την πρωτη μερα μολις με πανε στο δωματιο. θα τη βαλω χωρις παντελονι.ειναι μακρυα η μπλουζα και καλυπτει τον ποπο.αν εχω καθετηρα μια χαρα θαναι να ξαπλωνω.. απλα λογω χρωματος θατη βαλω.ναμη με χλομιαζει οτιδηποτε αλλο. τη 2η μερα που ελπιζω να μου βγαλουν τον καθετηρα οποτε θα σηκωθω θα βαλω τη νυχτικια. 3η μερα που συνηθως κανω μπανιο ολοκληρωμενο θα βαλω την πιτζαμουλα! ολα ειναι υπο ελεγχο δηλ!
υγ! προσοχη στα χρωματα! μη βαλετε πολυ παλ την πρωτη μερα.ειδικα αν κανετε καισαρικη. η πρωτες φωτο σας θα βγουν χαλια! εντονα χρωματακια φορεστε!!!εγγυημενο αυτο!
[b]παρτε οπωσδηποτε και ενα ρουζ σε φυσικο τονο! θασας χρειαστει![/b]
penelope26 έγραψε:mamita έγραψε:κλεινουν ενα χρονο παντρεμενοι η κολλητη μου με τον αδερφο του αντρα μου και το λεγαμε με την πεθερα μου και της λεω¨ποιος να μου ελεγε περσυ οτι θα ημουν εγκυος του χρονου την ιδια μερα¨και τι μου λεει το βουνο??
ποιος να σου ελεγε περσυ οτι θα ειχες κανει τοσο μαγουλο φετος που εισαι εγκυος..μια σταλια ησουν περσυ.. καλο ε??
και μετα πεφτω στα λιποπαντια φταιω??
Η ΠΕΘΕ ΡΑ ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΕΕΕΕ ????ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.... ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1900 ΓΡΜ (ΚΟΤΖΑΜ ΑΝΤΡΑΣ),ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ , ΟΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ... ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (ΠΧ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΩΡΟΔΕΣΕΙ),ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΔΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΡΙΑΙΟ ΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ- ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!, ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.... Ο ΛΑ ΣΟΥΠΕΡ !!!!
lamproula έγραψε:πηνελοπη μαλλον πρεπει να γενναμε μαζι γιατι βλεπω οτι ειμαστε το ιδιο σε εβδομαδες κυησης.και εμενα ο γιατρος μου ειπε ακριβως τα ιδια προχθες 1900 εχουμε φτασει και τρομαξα λιγο γιατι μου φανηκε μεγαλο!
pumpkin έγραψε:lamproula έγραψε:πηνελοπη μαλλον πρεπει να γενναμε μαζι γιατι βλεπω οτι ειμαστε το ιδιο σε εβδομαδες κυησης.και εμενα ο γιατρος μου ειπε ακριβως τα ιδια προχθες 1900 εχουμε φτασει και τρομαξα λιγο γιατι μου φανηκε μεγαλο!
lamproula εμάς στις 32 ήταν 1730, αλλά εμένα μου φάνηκε μικρός σε σύγκριση με άλλα κορίτσια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης