151 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Σαβ Οκτ 08, 2011 12:22 am
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ρε συ μαμιτα ειναι δυνατον που βρηκες πεθερα τοσο fitness !!!
πια ειναι η πετρουλακη?
πια ειναι η πετρουλακη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamax έγραψε:ρε συ μαμιτα ειναι δυνατον που βρηκες πεθερα τοσο fitness !!!
πια ειναι η πετρουλακη?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexia-marinos στις Σαβ Οκτ 08, 2011 12:28 am, 1 φορά
ardo έγραψε:Ακούστε ένα όμορφο σλόγκαν που λέει μια φίλη μου (επίσης εγκυουλα, αλλά δεν συμμετέχει στο φόρουμ):
"Το να κάνεις παιδί είναι να αποδεχτείς πως η καρδιά σου θα χτυπάει πια για πάντα έξω από το σώμα σου"
Όμορφο, εεε;;;
ardo έγραψε:Ναι Κικιτσακι μου, το ξέρω ότι θα γίνω καλή μαμά (ψώνιο!!), αν είμαι προσγειωμένη, ψύχραιμη, δίκαιη και τρυφερή.Δουλεύοντας ως ψυχολόγος αποκλειστικά με παιδιά τα τελευταία χρόνια, έχω δει ΠΟΛΛΑ σκατομαθημένα παιδιά λόγω του ότι τα θεωρούσαν "πρίγκηπες"΄όπως είπες, πολλά νευρωσικά λόγω νευρωτικών γονιών, πολλά καταθλιπτικά λόγω τελειομανών γονιών, και πολλά μοναχικά παιδιά λόγω ανεπαρκών γονιών...Τουλάχιστον ξέρω τί πρέπει να αποφύγω!!χιχιχιιχι!!!!
mamita έγραψε:αντε ρα χαμεμηλο!! ακομα μαθημα κανεις/?
δεν σταματας γιατι αρχιζουν οι γριπες σιγα σιγα? σε παιδια σχολειου κανεις ? προσεχε εγω για υτο σταματησα.
Εμενα κατα τα αλλα ειναι καλη απλα ωρες ωρες τα πεταει τα πετυχημενα της..
Αντε καλο μαθημα, θα βγει διγλωσσο το παιδι.Τελεια!
ardo έγραψε:Στη χειρότερη, αν δεις ότι χαλάει πολύ ο καιρός, πάρε ένα οικονομικό σετάκι πυτζάμες, ίσα για το μαιευτήριο...Χαμένες δεν πάνε!!Οσες και να έχουμε....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης