501 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Δευ Οκτ 10, 2011 10:58 am
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σε βλεπω να εισαι η πρωτη...αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!supermama έγραψε:elpisrex έγραψε: χτες μίλαγα με τον αδερφό μου (αναισθησιολόγος) που κάνει 15-20 καισαρικές την ημέρα
................. τινα πω!!!! ακομα δεμπηκα σας διαβαζα και κολησα εδω... ααχχχ δηλ γιανα παςγια φτ πρεπει να πας μετο κεφαλακι εξω..αιντε καλα..
Λοιπον.. εχω να πω στην mamax να μην ανησυχει! ολα θα πανε τελεια. δε θελω να γρουσουζεψω αλλα και με αλλα που διαβασα μαλλον βλεπω πολλες καισαρικες στο γκρουπακι μας. ολες ''εχουμε και κατι''.. κατα τα λεγομενα των γιατρων. τεσπα. μακαρι να λεω βλακειες! mamax μη το σκεφτεσαι! εμεις εδω ειμαστε οπως λενε και τα κοριτσια!
τα δικα μου νεα τωρα! πηγα στη γιατρο! ειδα τον μπομπιρα που ετσι οπως το παει δεν θαναι και πολυ μπομπιρας μολις μπηκα 37η εβδ και κοντευει (αν δεν ειναι κιολας δηλ) τα 3500 κιλα!!!!! κριμα που πηρα το 0 νουμερο! ειπαμε να ειμαι ηρεμη καινα περιμενουμε. θα ξαναπαω τη επομενη Δευτερα. η ημερομηνια παντως που θελω και συζηταμε ειναι για 19 του μηνα την αλλη Τεταρτη δηλ.. καιναθελα δεν θατον αφησω παραπανω. αντε μη μου βγει κανα 4κιλο! ο χριστος και η παναγια καλε! αφηστε που μετα τσιτωνει πολυ καιη μητρα και καταντα επικινδυνο πλεον μετα απο 2 καισαρικες μιας που το πρωτο μου ηταν 3840.
αυτα... αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι τουλαχιστον να παωμελιγους πονους.. να το ζησω που λενε.θα δουμε..