726 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Τετ Οκτ 12, 2011 5:39 am
mamita
Η ψυχή της παρέας!
οσες θηλασουν πρεπει να μην καπνιζουν..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ardo έγραψε:κοριτσόπουλα βαδίζω αισίως στην δεύτερη ταινία για σήμερα,και είναι η εξής: http://www.culturenow.gr/foreign-cinema/Babies:_%CE%97_%CF%80%CE%B9%CE%BF_%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7_%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82_%CE%B1%CF%80%CF%8C_%CF%84%CE%B7%CE%BD_Audio_Visual_.html
(ελπίζω να επικολλήθηκε το λινκ!).Ισως ενδιαφέρει κάποια από εσάς να την κατεβάσει και να την δει, να προετοιμαζόμαστε για ό,τι μας περιμένει.....
alexia-marinos έγραψε:Εγω παλι ειμαι προφανως η μονη που δεν εχω ορεξη για σεξ...
Carrie έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Εγω παλι ειμαι προφανως η μονη που δεν εχω ορεξη για σεξ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλεξια μου μη φανταστείς ότι εγώ είμαι τέρας όρεξης..ούτε και εγώ έχω απλώς σκέφτομαι τον άνδρα μου..και φοβάμαι μήπως απομακρυνόμαστε που έχει περάσει τόσος καιρός..
tatianoula έγραψε:Carrie έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Εγω παλι ειμαι προφανως η μονη που δεν εχω ορεξη για σεξ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλεξια μου μη φανταστείς ότι εγώ είμαι τέρας όρεξης..ούτε και εγώ έχω απλώς σκέφτομαι τον άνδρα μου..και φοβάμαι μήπως απομακρυνόμαστε που έχει περάσει τόσος καιρός..
ασ ειχαν αυτοι την κοιλουμπα μας κ ολα μας τα ''θεματα'' κ θα σου'λεγα αν σκεφτοντουσαν ετσι....ενω στην αρχη ειχα τρελες ορεξης κ το εκμεταλευομουνα τωρα που δεν θελω δεν μου λεει τιποτα καταλαβαινει κ αυτος μωρε!!!!δεν εινι το ιδιο...
aylin έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα,
Εύχομαι να είστε καλά εσείς και οι κοιλίτσες...Σήμερα με ξύπνησε ένα μήνυμα στο κινητό μου από την Τατιανούλα μας,,,
Χθες ενώ βλέπανε τηλεόραση με τον σύζυγο ξαφνικά άρχισε να πονάει σαν να επρόκειτο να αδιαθετήσει καθώς και να έχει συχνοουρία...μετρώντας τους πόνους-συσπάσεις...έφτασαν στο 2λεπτο!Πήρε κατόπιν τηλ τον γιατρό της και της είπε σιγά σιγά να ξεκινήσουν προς το μαιευτήριο όπου και την κράτησαν μέσα!Τώρα μίλησα μαζί της και μου είπε πως της έχουν βάλλει ορό και της έκαναν ένεση κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μπέμπη!!!Περιμένει τον γιατρό να δούν τελικά τι θα γίνει!!!Κορίτσια έχω συγκινηθεί πάρα πολύ...ο Στέφανος κάθεται και με κοιτάει λες και είμαι ούφο χιχιχι...Μας στέλνει την αγάπη της και μας σκέφτεται!!!Χαιρετίσματα και φιλιά μου είπε σε όλες!!!
Τατιανούλι όλα να πάνε καλά και να ξέρεις πως και εμείς σε αγαπάμε πολύ!!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου, ο'τι νεότερο έχω θα σας γράψω!!!Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης