751 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Τετ Οκτ 12, 2011 9:37 pm
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα, λετε να εχουμε την πρωτη αφιξη στο γκρουπ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
totula έγραψε:Καλημερα, λετε να εχουμε την πρωτη αφιξη στο γκρουπ?
alexia-marinos έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αρχισει να αγχωνομαι πιο πολυ τωρα για το τι θα μας πει κ εμας ο γιατρος το απογευμα που θα παμε...
aylin έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα,
Εύχομαι να είστε καλά εσείς και οι κοιλίτσες...Σήμερα με ξύπνησε ένα μήνυμα στο κινητό μου από την Τατιανούλα μας,,,
Χθες ενώ βλέπανε τηλεόραση με τον σύζυγο ξαφνικά άρχισε να πονάει σαν να επρόκειτο να αδιαθετήσει καθώς και να έχει συχνοουρία...μετρώντας τους πόνους-συσπάσεις...έφτασαν στο 2λεπτο!Πήρε κατόπιν τηλ τον γιατρό της και της είπε σιγά σιγά να ξεκινήσουν προς το μαιευτήριο όπου και την κράτησαν μέσα!Τώρα μίλησα μαζί της και μου είπε πως της έχουν βάλλει ορό και της έκαναν ένεση κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μπέμπη!!!Περιμένει τον γιατρό να δούν τελικά τι θα γίνει!!!Κορίτσια έχω συγκινηθεί πάρα πολύ...ο Στέφανος κάθεται και με κοιτάει λες και είμαι ούφο χιχιχι...Μας στέλνει την αγάπη της και μας σκέφτεται!!!Χαιρετίσματα και φιλιά μου είπε σε όλες!!!
Τατιανούλι όλα να πάνε καλά και να ξέρεις πως και εμείς σε αγαπάμε πολύ!!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου, ο'τι νεότερο έχω θα σας γράψω!!!Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!
χαμομηλακι έγραψε:ααααααααχχχχ,ειδατε τι κανουν οι κουβεντες για το σεξ βραδιατικα?καλα λενε οι γιατροι οτι το σεξ επισπευδει τον τοκετο!και μονο που το μελετας!!
aylin έγραψε:χαμομηλακι έγραψε:ααααααααχχχχ,ειδατε τι κανουν οι κουβεντες για το σεξ βραδιατικα?καλα λενε οι γιατροι οτι το σεξ επισπευδει τον τοκετο!και μονο που το μελετας!!
χαμομηλακι έγραψε:ααααααααχχχχ,ειδατε τι κανουν οι κουβεντες για το σεξ βραδιατικα?καλα λενε οι γιατροι οτι το σεξ επισπευδει τον τοκετο!και μονο που το μελετας!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης