701 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 Τετ Οκτ 12, 2011 4:53 am
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπορω να εχω μια μεριδα λαχανοντολμαδες? τι ωρα να στειλω courier?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
totula έγραψε:μπορω να εχω μια μεριδα λαχανοντολμαδες? τι ωρα να στειλω courier?
elpisrex έγραψε:εγώ κουράστηκα στην καρέκλα. θέλω κι εγώ ξάπλες και μάσες! κι 1 τσιγάρο κι εγώ το ζητάω τατιανούλα, αλλά ξέρω ότι αν το ανάψω, μετά από τόσους μήνες αποχής, θα πνιγώ!
mamita έγραψε:elpisrex έγραψε:εγώ κουράστηκα στην καρέκλα. θέλω κι εγώ ξάπλες και μάσες! κι 1 τσιγάρο κι εγώ το ζητάω τατιανούλα, αλλά ξέρω ότι αν το ανάψω, μετά από τόσους μήνες αποχής, θα πνιγώ!
αντε καλε ..θα πνιγεις..δηλαδη εγω που εχω να κανω sex απο τον εκτο μηνα τι θα παθω- εκτος απο πολιτισμικο σοκ- και θα κανω και τσιγαρο μετα..πολλαπλα εγκεφαλικα..
θα καιγονται τα εγκεφαλικα κυτταρα δεκα δεκα μαζι.
elpisrex έγραψε:mamita έγραψε:elpisrex έγραψε:εγώ κουράστηκα στην καρέκλα. θέλω κι εγώ ξάπλες και μάσες! κι 1 τσιγάρο κι εγώ το ζητάω τατιανούλα, αλλά ξέρω ότι αν το ανάψω, μετά από τόσους μήνες αποχής, θα πνιγώ!
αντε καλε ..θα πνιγεις..δηλαδη εγω που εχω να κανω sex απο τον εκτο μηνα τι θα παθω- εκτος απο πολιτισμικο σοκ- και θα κανω και τσιγαρο μετα..πολλαπλα εγκεφαλικα..
καλέ μην μπερδεύεσαι! το σεξ είναι σαν το ποδήλατο. δεν ξεχνιέται ποτέ!
elpisrex έγραψε:mamita έγραψε:elpisrex έγραψε:εγώ κουράστηκα στην καρέκλα. θέλω κι εγώ ξάπλες και μάσες! κι 1 τσιγάρο κι εγώ το ζητάω τατιανούλα, αλλά ξέρω ότι αν το ανάψω, μετά από τόσους μήνες αποχής, θα πνιγώ!
mamita έγραψε:totula έγραψε:μπορω να εχω μια μεριδα λαχανοντολμαδες? τι ωρα να στειλω courier?
σου στελνω ολο το μπολ λαχανοντολμαδες αν στειλεις στα κρυφα ενα σιλκ κατ κιτρινο..αααααααααααααααααααα
mamita έγραψε:elpisrex έγραψε:mamita έγραψε:elpisrex έγραψε:εγώ κουράστηκα στην καρέκλα. θέλω κι εγώ ξάπλες και μάσες! κι 1 τσιγάρο κι εγώ το ζητάω τατιανούλα, αλλά ξέρω ότι αν το ανάψω, μετά από τόσους μήνες αποχής, θα πνιγώ!
εγω παντως το προηγουμενο καλοκαιρι που πηγα να κανω ποδηλατο μετα απο πολλαααα χρονια πηγαινα σαν το χαζο.βεβαια δεν επεσα αλλα..
aylin έγραψε:Καλά το πόσο σας νοιώθω ρε κορίτσια...ένα τσιγαράκι...μόνο ένα...το τραβάει ο καφές στο μπαλκόνι πως να το κάνουμε δηλαδή?
alexia-marinos έγραψε:aylin έγραψε:Καλά το πόσο σας νοιώθω ρε κορίτσια...ένα τσιγαράκι...μόνο ένα...το τραβάει ο καφές στο μπαλκόνι πως να το κάνουμε δηλαδή?
Ετσι οπως τα λες Στελλιτσα...Καφεδακι κ τσιγαρακι στο μπαλκονι...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.........
elpisrex έγραψε:alexia-marinos έγραψε:aylin έγραψε:Καλά το πόσο σας νοιώθω ρε κορίτσια...ένα τσιγαράκι...μόνο ένα...το τραβάει ο καφές στο μπαλκόνι πως να το κάνουμε δηλαδή?
Ετσι οπως τα λες Στελλιτσα...Καφεδακι κ τσιγαρακι στο μπαλκονι...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.........
Καφεδακι, τσιγαρακι, μπαλκονι...
3 απαγορευμένες λέξεις σε 1 πρόταση
elpisrex έγραψε:alexia-marinos έγραψε:aylin έγραψε:Καλά το πόσο σας νοιώθω ρε κορίτσια...ένα τσιγαράκι...μόνο ένα...το τραβάει ο καφές στο μπαλκόνι πως να το κάνουμε δηλαδή?
Καφεδακι, τσιγαρακι, μπαλκονι...
3 απαγορευμένες λέξεις σε 1 πρόταση
elpisrex έγραψε:καλά τα λες aylin, πολύ πετυχημένος ο τίτλος. αλλά δε νομίζω να μου λείψουν όλες αυτές οι απαγορεύσεις. όσο για το μπαλκόνι μαμίτα... πως να βγω στο μπαλκόνι που είμαι κλεισμένη ακόμη στο γραφείο; κι έχει τόσο όμορφη μέρα σήμερα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης