Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="aylin"]Επίσης χρησιμοποιώ πολύ χύτρα !!! Μου την είχε κάνει δώρο η πεθερά μου...μέχρι που την ζήτησε πίσω...χοχοχο...

έ όχιιιιιι!!!!!!χαχαχαχα!! πρωί πρωί!!!!
Καλημέρα κοριτσάρες!Ο τρελλός του χωριού (εγώ)πάω για τον ωριαίο περίπατό μου στον πεζόδρομο....Τα λέμε μετά, καλημερούδια σε όλες!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 415870

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξια μου ασχετο αλλα εσενα ηρθαν τα κερασματακια? εμεις τελικα τα πηραμε χθες!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 215994 ειναι μικρουλια και τελεια. αγορασε και ο αντρας μου τα κουφετα και σελιγο θα τα κανω. σημερα θα εκτυπωσει στο χαρτονι και τις καρτες και μενει να τις κοψω να τις βαλω. δε σας ειπα!
τον χρεωσε καταλαθος η οχι δε ξερω 10Ε παραπανω. με πηρε τηλ και του λεω οχι! δεν ειχα κανονισει τοσο Shocked την πηρα τηλεφωνο μετα εγω τηνκοπελα και οκ. γυρισε ο αντρας μου και του ταδωσε.. στηναρχη μου ειπε μα τοσο κοστιζουν. λεω ναι αλλα αλλο ποσο μουχες πει. αν εκανε λαθος δε φταιω εγω.. τεσπα. τελος καλο ολα καλα. 10Ε ειναι απλα 10Ε δεν θελω νατα χαριζω ετσι..

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια, τελια νεα απο την τατιανουλα πολυ χαιρομαι
!!!
τοτουλα περαστικα.

alexia-marinos

alexia-marinos
supermama έγραψε:Αλεξια μου ασχετο αλλα εσενα ηρθαν τα κερασματακια? εμεις τελικα τα πηραμε χθες!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 215994 ειναι μικρουλια και τελεια. αγορασε και ο αντρας μου τα κουφετα και σελιγο θα τα κανω. σημερα θα εκτυπωσει στο χαρτονι και τις καρτες και μενει να τις κοψω να τις βαλω. δε σας ειπα!
τον χρεωσε καταλαθος η οχι δε ξερω 10Ε παραπανω. με πηρε τηλ και του λεω οχι! δεν ειχα κανονισει τοσο Shocked την πηρα τηλεφωνο μετα εγω τηνκοπελα και οκ. γυρισε ο αντρας μου και του ταδωσε.. στηναρχη μου ειπε μα τοσο κοστιζουν. λεω ναι αλλα αλλο ποσο μουχες πει. αν εκανε λαθος δε φταιω εγω.. τεσπα. τελος καλο ολα καλα. 10Ε ειναι απλα 10Ε δεν θελω νατα χαριζω ετσι..

Λογικα την αλλη εβδομαδα θα ειναι ετοιμα..ειχα πει στην γυναικα οτι δεν τα βιαζομαι κ την Τριτη που μιλησαμε ειχε κανει σχεδον τα μισα....εμενα καθυστερουν λιγακι γιατι ειναι χειροποιητα,τα πλεκει τωρα η γυναικα!!!!!Και θα μου τα δωσει ετοιμα με τα κουφετακια,εγω δεν θα χρειαστει να κανω τιποτα!!!!!

aylin

aylin
Κουκλίτσες μώλις μου έστειλε μυνημα η Τατιάνα, λοιπόν της αφαίρεσαν τον ορό και της δίνουν χάπια κάθε 6 ώρες, εάν δεν κάνει συσπάσεις αύριο θα την αφήσουν να πάει σπιτάκι της!!! Smile Smile Smile !!!

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Κουκλίτσες μώλις μου έστειλε μυνημα η Τατιάνα, λοιπόν της αφαίρεσαν τον ορό και της δίνουν χάπια κάθε 6 ώρες, εάν δεν κάνει συσπάσεις αύριο θα την αφήσουν να πάει σπιτάκι της!!! Smile Smile Smile !!!

Δοξα το Θεο,ολα καλα λοιπον!!!!!

mamax

mamax
τελια την περιμενουμε!!! να της στειλεις της ευχες μας. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 215994

aylin

aylin
Εννοείται πως τις στέλνω και ανταποδίδει με φιλιά και σας ευχαριστεί πολύ!!!

Μαμαχ...φτου φτου...πολύ ωραία η κοιλίτσα σου!!!Έχω την εντύπωση πως οι περισσότερες μανούλες είστε ξανθιές ή κάνω λάθος?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:

Λογικα την αλλη εβδομαδα θα ειναι ετοιμα..ειχα πει στην γυναικα οτι δεν τα βιαζομαι κ την Τριτη που μιλησαμε ειχε κανει σχεδον τα μισα....εμενα καθυστερουν λιγακι γιατι ειναι χειροποιητα,τα πλεκει τωρα η γυναικα!!!!!Και θα μου τα δωσει ετοιμα με τα κουφετακια,εγω δεν θα χρειαστει να κανω τιποτα!!!!!

ποποοο τωρα τα πλεκει ε? τελεια! καιμενα ειπε να βαλει τα κουφετακια αλλα ηθελα να το κανω μονη. αντε ωραια. μολις τα τελειωσω θα βαλω φωτο.

τελεια νεα γιατην Τατιανουλα Very Happy

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ SITE ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ!
ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ 12/11/2011..ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΞΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! Very Happy

mamax

mamax
maraki-baby καλος ηρθες στην παρεα μας!!! μην ανχονεσε εμενα εχει 2 μηνες που εχει παρει θεση και δεν μου εχει συμβει τιποτα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 215994
αυλιν μου σε ευχαριστω περιμενουμε και της δικες σας κοιλιτσες...
αν και νομιζω οτι σας τρεχω ολες...
με τοσο μεγαλο αντρα μεσα στην κοιλια μου Razz

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κι από μένα κορίτσια. χαίρομαι πολύ που έχουμε καλά νέα από την τατιανούλα! τοτούλα περαστικά στο μικρούλη. mamax η κοιλίτσα είναι σούπερ.

να σας πω κι εγώ τα δικά μου γιατί έχω τώρα 1 ώρα που με έχει πιάσει απελπισία. ρώτησα σήμερα στο ταμείο μου για την άδεια κύησης και μου είπαν ότι δικαιούμαι (κρατηθείτε)... 119 μέρες άδειας ΣΥΝΟΛΙΚΆ! εγώ είχα καταλάβει ότι οι 119 μέρες είναι για μετά τον τοκετό, αλλά όχι. είναι 56 μέρες πριν και 63 μετά! δηλαδή θα πρέπει να αφήσω το 2 μηνών μωρό και να γυρίσω στη δουλειά! άσε που σύμφωνα με την ΠΗΤ μου θα έπρεπε να έχω σταματήσει ήδη να δουλεύω. και δεν παίζει να κάνω συνεννόηση με τον εργοδότη. η δ/ντρια προσωπικού (πριν καν την ρωτήσω) μου ξεκαθάρισε ότι θα ακολουθήσει το γράμμα του νόμου και ότι δεν πρόκειται καν να σκεφτεί να μου δώσει το μειωμένο ωράριο συμψηφιστικά. σημειωτέων ότι δεν δικαιούμαι εξάμηνα ΟΑΕΔ κτλ. τι θα κάνω βρε κορίτσια; μόνη μου ελπίδα είναι να μου δώσει ο γιατρός μου χαρτί με ψεύτικη ΠΗΤ, ας πούμε ένα μήνα μετά και στο ενδιάμεσο μια αναρρωτική. αλλιώς... κλάφτα! λέτε να μου το αρνηθεί; σήμερα το απόγευμα θα πάω. αχ, τα βγαλα από μέσα μου τουλάχιστον να σταματήσω να κλαίω. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 534787

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι καλώς μας ήρθες!!!!Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνεSmile Όλα καλά ως τώρα?Που θα γεννήσεις??

Μαμάχ φτου φτου στην κοιλίτσα σου!!!Τι όμορφη φωτογραφία!!!

Στελλίτσα τα φιλιά μας στην Τατιανούλα και πες της να μην αγχώνεται!Έτσι είναι οι άνδρες σε αγχώνουν για να δουν αν είσαι σε ετοιμότητα Wink Wink Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elpisrex έγραψε:καλημέρα κι από μένα κορίτσια. χαίρομαι πολύ που έχουμε καλά νέα από την τατιανούλα! τοτούλα περαστικά στο μικρούλη. mamax η κοιλίτσα είναι σούπερ.

να σας πω κι εγώ τα δικά μου γιατί έχω τώρα 1 ώρα που με έχει πιάσει απελπισία. ρώτησα σήμερα στο ταμείο μου για την άδεια κύησης και μου είπαν ότι δικαιούμαι (κρατηθείτε)... 119 μέρες άδειας ΣΥΝΟΛΙΚΆ! εγώ είχα καταλάβει ότι οι 119 μέρες είναι για μετά τον τοκετό, αλλά όχι. είναι 56 μέρες πριν και 63 μετά! δηλαδή θα πρέπει να αφήσω το 2 μηνών μωρό και να γυρίσω στη δουλειά! άσε που σύμφωνα με την ΠΗΤ μου θα έπρεπε να έχω σταματήσει ήδη να δουλεύω. και δεν παίζει να κάνω συνεννόηση με τον εργοδότη. η δ/ντρια προσωπικού (πριν καν την ρωτήσω) μου ξεκαθάρισε ότι θα ακολουθήσει το γράμμα του νόμου και ότι δεν πρόκειται καν να σκεφτεί να μου δώσει το μειωμένο ωράριο συμψηφιστικά. σημειωτέων ότι δεν δικαιούμαι εξάμηνα ΟΑΕΔ κτλ. τι θα κάνω βρε κορίτσια; μόνη μου ελπίδα είναι να μου δώσει ο γιατρός μου χαρτί με ψεύτικη ΠΗΤ, ας πούμε ένα μήνα μετά και στο ενδιάμεσο μια αναρρωτική. αλλιώς... κλάφτα! λέτε να μου το αρνηθεί; σήμερα το απόγευμα θα πάω. αχ, τα βγαλα από μέσα μου τουλάχιστον να σταματήσω να κλαίω. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 534787

Μισό λεπτό, το μειωμένο σε ισόχρονη το καταλαβαίνω γιατί είναι καθαρά θέμα του εργοδότη αν θα σου το δώσει οπότε οκ,δεν στο δίνει. Αλλά το 6μηνο γιατί δεν το δικαιούσαι????? confused confused confused

maraki-baby

ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ...ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΖΑΧΑΡΟΥ Κ ΜΕΤΡΙΕΜΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)...ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 328109
ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ...(ΠΑΣΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙ!!!)

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια καλως ηρθες στο γκρουπακι μας!!! με το καλο τομωρακι σου! τι ειναι ξερεις? κριμα γιατη μανουλα σου. ευχομαι περαστικα. μη φοβασαι τιποτα. ασε το ενστικτο σου ελευθερο και τωρα και μετα.. και ολα καλα θα πανε! Very Happy

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:
elpisrex έγραψε:καλημέρα κι από μένα κορίτσια. χαίρομαι πολύ που έχουμε καλά νέα από την τατιανούλα! τοτούλα περαστικά στο μικρούλη. mamax η κοιλίτσα είναι σούπερ.

Μισό λεπτό, το μειωμένο σε ισόχρονη το καταλαβαίνω γιατί είναι καθαρά θέμα του εργοδότη αν θα σου το δώσει οπότε οκ,δεν στο δίνει. Αλλά το 6μηνο γιατί δεν το δικαιούσαι????? confused confused confused

το 6μηνο το δικαιούνται οι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ carrie μου. κι εμένα ο ασφαλιστικός μου φορέας είναι άλλος Crying or Very sad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki-baby έγραψε:ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ...ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΖΑΧΑΡΟΥ Κ ΜΕΤΡΙΕΜΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)...ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 328109
ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ...(ΠΑΣΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙ!!!)

Μαράκι είμαι σίγουρη ότι η μπεμπούλα σας θα είναι καλότυχη και θα σας φέρει μπόλικη τύχη μόλις φτάσει με το καλό!!!Έχω και εγώ διαβήτη κύησης μπορείς αν θέλεις να έρθεις και εδώ http://forum.eimaimama.gr/t7270-topic?highlight=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B7 να τα λέμεSmile Εγώ βέβαια κάνω και ινσουλίνη λόγω διάφορων περιστατικών αλλά όλα καλάSmile

elpisrex έγραψε:
το 6μηνο το δικαιούνται οι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ carrie μου. κι εμένα ο ασφαλιστικός μου φορέας είναι άλλος Crying or Very sad

Κρίμα ρε γμτ..Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δικαιούσαι ε?? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Μαλακία..

mamax

mamax
περαστικα γρηγορα στην μανουλα σου...
να δεις που το μωρακι θα φερει γουρι στην οικογενεια σου.
carrie ευχαριστω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 417472

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki-baby έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ SITE ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ!
ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ 12/11/2011..ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΞΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! Very Happy

Καλημέρα κορίτσια, καλώς ήρθες μαράκι, με το καλό η μπέμπα σου και περαστικά στην μανούλα σου!

tatianoula άντε σε περιμένουμε Very Happy
Εγώ περιμένω να πάει 6 να πάω στον γιατρό, έχω να δω το μπεμπέκι 2 εβδομάδες και μου φαίνονται 2 μήνες!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοκονες μου τι κανετε???

αχ ρε Τατιανουλα καψονια απο τωρα σε κανει ο μαναρος! χαχαχα ολα καλα με το καλο να βγεις και να ξαναμπεις στην ωρα σου! Wink Wink

μαμαx φανταστικη κοιλιτσα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 215994
και ωραιο μαλλακι να μου επιτραπει να σχολιασω! Razz Very Happy

οι αλλες οι τσουπρες τι κανετε?
εδω ετοιμαζει τρελλη βροχα επεισης δεν ξερω τι να μαγειρεψω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #7 - Σελίδα 37 328109

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Emmanuela -- It's a BOY - ΠΗΤ 5-11-ΛΗΤΩ
Alexia-Marinos -- It's a BOY-ΠΗΤ 6-11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα μας ερθει απο 20 εως 25 Οκτωμ)-Γένεσις.
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
maria-baby -- It's a GIRL - ΠΗΤ 12/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
αγορακι
Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11
neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
stefaniandreas -- It's a BOY - ΠΗΤ 3/12
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ
Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12 Έλενα
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
Penelope26 - It's a BOY-ΠΗΤ 13/12-ΜΗΤΕΡΑ
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

φωτεινουλα -- it's a BOY

την ξαναβάζω γιατί τελειώνουν οι σελίδες μας πάλι Very Happy

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΓΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΘΑ ΤΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Emmanuela -- It's a BOY - ΠΗΤ 5-11-ΛΗΤΩ
Alexia-Marinos -- It's a BOY-ΠΗΤ 6-11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα του δωσουμε την ευκαιρια μεχρι της 19 Οκτω.)-Γένεσις.
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
maria-baby -- It's a GIRL - ΠΗΤ 12/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
αγορακι
Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11
neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
stefaniandreas -- It's a BOY - ΠΗΤ 3/12
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ
Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12 Έλενα
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
Penelope26 - It's a BOY-ΠΗΤ 13/12-ΜΗΤΕΡΑ
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

φωτεινουλα -- it's a BOY

αλλαξα το σχολιο διπλα σε μενα για τις ημερομηνιες.. Very Happy

mamax

mamax
ευχαριστω για το μαλλακι αλλα δεν φαινετε καλα....ειναι νεο λουκ πλατινε με πορτοκαλι ριζα Laughing
τοσο ανοιγει η φιτικη...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις