351 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. Πεμ Οκτ 20, 2011 10:41 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια μου αλλά τζίφος... Αρνητικό... Είμαι πολύ στενοχωρημένη... Είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα και μόνο και τώρα απογοητεύτηκα...
Κατσαριδούλα, εσύ είσαι η ελπίδα μας τώρα! Το έκανες το τεστ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!![/font">
mela έγραψε:Ελενακι μου λυπαμαι....Μην σε παρει απο κατω ομως!!!!Θετικες σκεψεις,καθολου αγχος(οσο ειναι δυνατον λιγοτερο μαλλον) κ συντομα θα εχεις μωρακι στην κοιλιτσα σου....
konstantina έγραψε:[color=#4b0082]Μάλλον ίωση είναι τελικά... Το κεφάλι μου και το στομάχι μου γυρνάνε ασύστολα. Έχω και δέκατα. Ελπίζω μόνο να μείνω εκεί και να μην αρρωστήσω χειρότερα!br /br /κοριτσάκι μου γλυκό μην στεναχωριέσαι .Οταν ήμουν έγκυος στο αγοράκι μου έκανα ένα τεστ 6 ημέρες πριν την καθυστέρηση, ήταν μεσημέρι.Την ημέρα που περίμενα έκανα ξανά τεστ και βγήκε θετικό καραμπινάτο. Σιγά την ίωση. Κυκλοφορεί καμία ρε κορίτσια και δεν το ξέρω;Το παιδί μου πάει παιδικό θα το ήξερα.br /br /br /br /br /font face=]Μάλλον]
κοριτσάκι μου γλυκό μην στεναχωριέσαι .Οταν ήμουν έγκυος στο αγοράκι μου έκανα ένα τεστ 6 ημέρες πριν την καθυστέρηση, ήταν μεσημέρι.Την ημέρα που περίμενα έκανα ξανά τεστ και βγήκε θετικό καραμπινάτο. Σιγά την ίωση. Κυκλοφορεί καμία ρε κορίτσια και δεν το ξέρω;Το παιδί μου πάει παιδικό θα το ήξερα.
Λεμονάκι έγραψε:Έλενα ένα αρνητικό τεσ μπορεί να είναι και λάθος ιδικά όταν δεν γίνεται με πρωινά ούρα !!
κατσαριδούλα και Ελενα σας ευχομαι θετικά αποτελέσματα !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:Κωνσταντίνα μου σε μένα αναφέρεσαι; Αν ναι, είμαι στην 50η!!! Δεν ξέρω αν έχεις δει τα προηγούμενα ποστ μου, έχω μια ανωμαλία με την περίοδό μου και δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο!
konstantina έγραψε:elena25 έγραψε:Κωνσταντίνα μου σε μένα αναφέρεσαι; Αν ναι, είμαι στην 50η!!! Δεν ξέρω αν έχεις δει τα προηγούμενα ποστ μου, έχω μια ανωμαλία με την περίοδό μου και δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο!
οτι ανωμαλία και να είναι 50 ημέρες δεν είναι λίγο παράξενο σου έχει ξανά συμβεί;
elena25 έγραψε:
Ναι, αρκετές φορές. Έχω πολυκυστικές και μου συμβαίνει συχνά. Δεν θα υποψιαζόμουν εγκυμοσύνη αν δεν είχα τα υπόλοιπα συμπτώματα.. Αλλά με αρνητικό τεστ μάλλον άρρωστη είμαι!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:
Ναι, αρκετές φορές. Έχω πολυκυστικές και μου συμβαίνει συχνά. Δεν θα υποψιαζόμουν εγκυμοσύνη αν δεν είχα τα υπόλοιπα συμπτώματα.. Αλλά με αρνητικό τεστ μάλλον άρρωστη είμαι!
εχεις παει στο γιατρο να το κοιταξεις? να σου δινει κατι να σου ερχεται η περιοδος να ξαλαφρωνεις βρε αδερφε! οσο για το μπεμπε δεν πειραζει την επομενη φορα!!! ευχομαι οσο πιο συντομα γινεται να μας πεις ευχαριστα νεα!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
konstantina έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ
καλώς ήρθεςa-niki έγραψε:καλημερα σε ολες τις μελλουσες μαμαδες. Προσπαθουμε για το πρωτο μας παιδακι εδω και 15 μηνες. Απο τον γαμο μας και μετα. Στην αρχη χαλαρα , χωρις αγχος. Εμεινα εγγυος τον Μαρτιο αλλα δυστυχως το τερματισαμε αναγκαστικα καθως ηταν ανεμβιακη κυηση(τραυματικη εμπειρια).Απο τοτε δεν καταφερα να μεινω εγγυος και με εχει φαει το αγχος , το οποιο οπως αποδεικνυεται κακος συμβουλος. Ελπιζω να μου φερετε γουρι και να τα καταφερω μεχρι τελος της χρονιας. Φιλιά σε ολες σας.
εγώ είμαι επιφυλακτική, χωρίς περίοδο και αρνητικό τεστ δεν πείθομαι. Τα τεστ κάνουν πολλές φορές λάθος κορίτσια !! έχω ακούσει πολλά και για αυτό η γνώμη μου είναι να γίνονται τουλάχιστον με 3-4 μέρες καθυστέρηση.katsaridoula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια,μόλις έκανα το τέστ και βγήκε αρνητικό
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης