551 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. Κυρ Οκτ 23, 2011 9:43 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
DEB ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γεια σου Ευαγγελιτσα.Κανει να κανεις κ δεν πειραζει αμα ολοκληρωσει μεσα.Μου εχει τυχει πολλες φορες οταν ειμουν εγκυος!!!!!!!!!!!Evaggelitsa 26 έγραψε:siren έγραψε:Γεια σου Ελενακι ολα καλα! Εσυ τι κανεις? Αδιαθετησες?
Deb λογικα εισαι, να πας και στον γιατρο ομως και για χοριακη οσο πιο συντομα μπορεις για να εισαι σιγουρη 100% Περιμενουμε νεα σου!!!!
Ευαγγελιτσα μου κανει να κανεις σεξ αλλα φυσιολογικα καταλαβες τι εννοω? οχι πολυ πως να το πω παθιασμενα και εντονα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι μπορει και να εισαι.
Χιχι! Ωραια γιατι έχουμε "νηστεία" εδω και λίγες μέρες γιατί εγώ ψηλοφοβάμαι... Έχω ακούσει επισης ότι εάν είσαι έγκυος δεν πρέπει να γίνεται μέσα η ολοκλήρωση... Ξέρετε τιποτα γι αυτο???
lia-ka έγραψε:κοριτσια καλησπερα!ειμαι 24 ετων και εχω δυο ζουζουνια 3 κ 2 ετων(αγορακια)!ειμαι στον τριτο μηνα προσπαθειων,θα ηθελα να σας ρωτησω,εχω κυκλο 28 με 30 ημερων,τελευταια περιοδος 2/10/2011,εκανα ελευθερα τις ημερες 11-13-15-16-18και20.λετε να εχω καμια ελπιδα?περιοδο περιμενω 2/11/2011!ευχομαι ολες να μεινετε εγκυουλες και να ειναι γερα μωρακια!αν μπορειτε να μου απαντησετε θα μου δινατε χαρα!
mamarena έγραψε:Καλα αποτελεσματα deb!!!
Αντε να ξεκιναμε σιγα σιγα!!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Δεν είναι ότι θα στεναγχωρηθώ...Απλά αυτή η αναμονή είναι που με σκοτώνει!!! Αν είναι να έρθει ας έρθει...Τώρα βρήκε να μου καθυστερήσει που αρχίσαμε τις προσπάθειες!!! Τόσα χρόνια πιστή στο ραντεβού της ειναι!!!
boubou έγραψε:Δν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα αν φας!!Ειναι ορμονη αυτο που μετριεται οποτε δν νομιζω να αλλαξει κατι απο την διατροφη
Αυγολεμονη έγραψε:Αμα αντεχουμε τη γεννα τι πειραζουν αυτα εγω στην εγγυμοσυνη μου ειχα εμετους απο τον 3 μηνα μεχρι και τον ενατο δεν εχει χειροτερο δεν με νοιαζει ας ειναι αυτα φοβαμαι γιατρους τρεμω τα παντα αλλα δεν με νοιαζει θελω να τα νοιασω σιγουρα αντεχονται και ολα περνανε οταν κρατησεις αγκαλιτσα το πλασμα που χες μεσα σου
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου Έχω πολλές μέρες να μπώ στο φόρουμ, γιατί προσπάθησα να επιβάλλω στον εαυτό μου να μη σκέφτομαι και να μη διαβάζω τίποτα που να έχει να κάνει με εγκυμοσύνες, μπας και το ξεχάσω λίγο αυτό το μήνα. Πράγματι, τα κατάφερα αρκετά καλά ως ένα σημείο, νομίζω ότι κατάλαβα και την ωορηξία μου γιατί είμαι σχετικά σταθερή 30-32 μέρες, αλλά εδώ και καμιά 10αριά μέρες έχω αρκετή ενόχληση χαμηλά. Το στήθος τούμπανο, όπως πάντα και προσπαθώ να μη σκέφτομαι την πιθανότητα εγκυμοσύνης για να μην απογοητευτώ, αλλά δεν τα καταφέρνω. Το στήθος πάντα πρήζεται, αλλά οι ενοχλήσεις που έχω δεν υπάρχουν φυσιολογικά, παρά μόνο την ημέρα της περιόδου, άντε και καμιά μέρα πριν. Εν τω μεταξύ κλείνω τις ζώνες μου 1 τρύπα πιο έξω, νοιώθω πολύ πρησμένη. Αλλά πάλι όλα αυτά μπορεί να είναι εξαιτίας περιόδου και τα πονάκια λόγω κρυολογήματος.
Τα'χω παίξει, με σκοτώνει η αναμονή ως την Πέμπτη που είναι η μέρα περιόδου. Και προσπαθώ από τώρα να πείσω τον εαυτό μου, σε περίπτωση που δεν αδιαθετήσω, να περιμένω και λίγες μέρες με καθυστέρηση πριν κάνω τεστ.
Δράμα κάθε μήνα αυτή η αναμονή ρε κορίτσια
Τουλάχιστον τα είπα σε σας και ξεθύμανα, γιατί τον αντρούλη μου δεν τον ενημερώνων καθόλου, θέλω όταν έρθει η πολυπόθητη στιγμή να του κάνω έκπληξη
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης