76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι Πεμ Οκτ 13, 2011 2:05 pm
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα! Έχω αποθηκεύσει πολλά και είπα να τα αλλάζω για να μην νιώθουν παραμελημένα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Παρ Οκτ 14, 2011 4:16 am, 1 φορά
art μου το κακό είναι πως συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης είναι σχεδόν τα ίδια, δεν έχω φυσικά εμπειρία αλλά έχω διαβάσει και οι περισσότερες λένε αυτό. Κάποτε έψαχνα και εγώ συμπτώματα ένα σημαδάκι... θα σε συμβούλευα να μην δίνεις καθόλου σημασία σε ''σημάδια'' να κάνεις όνειρα μόνο το πως θα είναι η ζωή σου με ένα μωράκι και αυτό θα έρθει σίγουρα !!!art86 έγραψε:μακαρι να σου πανε ολα τελεια λεμονακι....και μακαρι να παραγματοποιηθει η ευχη σου...αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι απαισιοδοξη.....δεν ξερω ενω εχω περιεργα συμπτωματα{κολπικα υγρα αρκετες μερεσ πονο δεξια αριστερα στις οωθηκες,καουρα,πονο στη μεση,πρησμενο στηθος αλλα οχι ιδιαιτερο πονο}φοβαμαι οτι θα μου ρθει.....
πιστεψέ με σε καταλαβαίνω απόλυτα !!art86 έγραψε:αυτο θα κανω και οτι ειναι να γινει θα γινει...απλα ξερεις οτι οταν θες κατι τοσο πολυυυυυυυ ειναι δυσκολο να αποβαλλεις το αγχος να μν σκεφτεσαι ναι ναι αυτο ειναι συμπτωμα και ναμν απογοητευσαι καθε φορα που ερχεται η περιοδος...ειναι δυσκολο να θες κατι τοσο πολυ να περιμενεις να το λαχταρας να εχεις φανταστει απειρες φορες πως θα το ανακοινωνεις στον αντρα σου κ εδω κ 2 2.5 χρονια να μν γινεται τπτ....ξερω οτι εισαι σε παρομοια φαση κ ειμαι σιγουρη οτι με καταλαβαινεις....
με έναν απλό υπέρηχο δεν μπορείς να δεις τίποτα ουσιαστικό !!art86 έγραψε:παω καθε τοσο και με υπερυχους εχουμε εντοπισει την οωρρηξια...σε καμια περιπτωση δεν επαναπαυομαι....θα δουμε πως θα παει και αν δεν, θα κανει οπωσδηποτε ενα σπερματοδιαγραμμα.....
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης