151 Απ: Για να ξεχαστούμε λίγο... Πεμ Οκτ 13, 2011 11:44 pm
koukida
Πρωταγωνιστής!!
τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου?κατεβαινω κατεβαινω και δεν τελειωνει η φωτο????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου?κατεβαινω κατεβαινω και δεν τελειωνει η φωτο????
mama katerina έγραψε:χ
τελειος!!!!!!
μαρεσει!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
koukida έγραψε:τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου?κατεβαινω κατεβαινω και δεν τελειωνει η φωτο????
koukida έγραψε:mama katerina έγραψε:χ
τελειος!!!!!!
μαρεσει!!!!!!!!!
αχ κ μενα μου κανει κατι το .....κατι τι ρε παιδι μου!!
katia19 έγραψε:
Ας ξαναθυμηθώ......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλικακι έγραψε:litsakos έγραψε:
2.Heath Leger
Το νάμπερ ουάν στην λίστα μου!
Κρίμα όμως τον κακομοίρη,νέος έφυγε...
koukida έγραψε:litsakos έγραψε:1.Benicio del Toro
2.Heath Leger
3.Vincent Cassel
4.Christian Bale
5.Laurence Fishburne
πωπω το 3 και το 4 τα ποθω εξισου ομως... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μετά ποθω το 2 σου και το 1 σου το ποθουσα πολυ μεχρι που εγινε 20 κιλα χοντρυτερος..το 5 δεν μου κανει ευχαριστω δεν θα παρω.
αχ ... το 4......
kira έγραψε:Τρελαίνομαι για τον εξης 1!!!!
Μη βαράτε.................. Είστε έτοιμες?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρελαίνομαι όμως!!!!!!!!!!
Δεν είμαι καλά ε??????????????????
katia19 έγραψε:Άπαπα όλο το βράδυ βάζατε φωτό κι εγώ κοιμόμουν. Έλα όμως που τώρα είμαι στη δουλειά.....Τι φταίω να τα βλέπω αυτά; Πως θα κάνω μάθημα τώρα;;;; Κορίτσια ντροπή.....
Ας ξαναθυμηθώ......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κορίτσια σας αρέσει ο cassel; Εμένα με απωθεί....Αλλά η Μόνικα κάτι θα ξέρει έ;;;;;
CHRISLA2216 έγραψε:Nena έγραψε:litsakos έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσια μου γλυκα, ελπιζω να με συγχωρεσετε και να συνεχισετε να μου μιλατε μετα απο αυτο που θα σας πω.... δεν θελω να γινω κακια, αλλα δεν θελω και να τρεφετε ψευτικες ελπιδες..................................
ο johny ειναι δικος μου εδω και χρονια.. μιλαμε ο ανθρωπος ειναι τρελος και παλαβος για μενα!! αφου καθημερινα με παρακαλαει να χωρισω με τον αντρα μου για να παντρευτω αυτον και να παμε στο νησι να ζησουμε για παντα μαζι...κι εγω δισταζω!!!
αλλα νομιζω οτι αργα η' γρηγορα θα το κανω το μεγαλο βημα..
εκτος αν στον δρομο μου σταθει εμποδιο ο fabio canavaro και χρειαστει να παρω την δυσκολοτερη αποφαση της ζωης μου...
κανενα προβλημα βρε,να τον παντρευτεις,εμεις για ενα κορτε τον θελουμε
εγω τον θελω και για πιο σεξουλιάρικες καταστασεις, αλλα δεν θελω γάμο, ας παντρευτει εσενα...
αμα τολμησει να με κερατωσει, θα του βγαλω τα ματια!!! και εσας, θα σας ξεμαλλιασω!!!!!!!!!
litsakos έγραψε:
σορυ κοριτσια αλλα αυτος λουγκριζει ελαφρως..οχι ο Κασελ,ο χαβανεζος ο 2μετρος λεω
katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
σορυ κοριτσια αλλα αυτος λουγκριζει ελαφρως..οχι ο Κασελ,ο χαβανεζος ο 2μετρος λεω
Μακάρι να λούγκριζε, αλλά που..... φωτιά μας έβαλε.......
α και το χειρότερο........ η γυναίκα του είναι 12 χρόνια νομίζω μεγαλύτερή του και του έχει κάνει και δυο παιδιά.
Αμα την δεις είναι να το λυπάσαι το παληκάρι[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ναι!!!!! αυτό το 1,40 είναι η γυναίκα του....
litsakos έγραψε:Κατερινα ο Μακοναχυ εχει κορμι θανατηφορο!τι σωμα ειναι αυτο!!!
και ο Τζεραλντ ομως...δεν μπορω να πω..
litsakos έγραψε:
καλε αυτη γνωστη δεν ειναι?κατσε να θυμηθω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia19 στις Παρ Οκτ 14, 2011 12:35 am, 1 φορά
litsakos έγραψε:1.Benicio del Toro
2.Heath Leger
3.Vincent Cassel
4.Christian Bale
5.Laurence Fishburne
Nena έγραψε:Εγω ξεμαλλιάζομαι ελεύθερα με οποια γουσταρει, αλλα σας το λέω, στο τελος εγω θα ειμαι αυτη που θα μεινει με μαλλι!!
Πάρτε κι έναν Μαρλον Μπράντο στα νιατα του - δε βαζω φωτο διοτι εχει πολλές ΩΡΑΙΕΣ το σάιτ:
http://stealingbeautysince1990.blogspot.com/2011/04/marlon-brando.html
litsakos έγραψε:Nena έγραψε:Εγω ξεμαλλιάζομαι ελεύθερα με οποια γουσταρει, αλλα σας το λέω, στο τελος εγω θα ειμαι αυτη που θα μεινει με μαλλι!!
Πάρτε κι έναν Μαρλον Μπράντο στα νιατα του - δε βαζω φωτο διοτι εχει πολλές ΩΡΑΙΕΣ το σάιτ:
http://stealingbeautysince1990.blogspot.com/2011/04/marlon-brando.html
ομορφο πλασμα αυτος ο Μαρλον κ ωραιο λινκ χαχα!
εχει φυγει ο Χηθ το ξερω
πολυ μαναρι ο jason.και κατι κοιλιακους που εχει ο ατιμος.katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
Η lisa bonet. Δεν είμαι σίγουρη, γιατί δεν το έβλεπα, αλλά νομίζω πως έπαιζε στο bill cosby. Είχε παντρευτεί παλαιότερα με τον lenny kravitz.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πως τον ξέχασα.....αδυναμία....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πολυ μαναρι ο jason.και κατι κοιλιακους που εχει ο ατιμος.katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
Η lisa bonet. Δεν είμαι σίγουρη, γιατί δεν το έβλεπα, αλλά νομίζω πως έπαιζε στο bill cosby. Είχε παντρευτεί παλαιότερα με τον lenny kravitz.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ δεν θα πει τιποτα.didumomama έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πολυ μαναρι ο jason.και κατι κοιλιακους που εχει ο ατιμος.katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
Αχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης