176 Απ: Για να ξεχαστούμε λίγο... Παρ Οκτ 14, 2011 2:30 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
αναφερθηκε απο καποια πιο πανω καλε!
αλλα ουτε αυτος μου κανει κλικ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αναφερθηκε απο καποια πιο πανω καλε!
kira έγραψε:Τρελαίνομαι για τον εξης 1!!!!
Μη βαράτε.................. Είστε έτοιμες?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρελαίνομαι όμως!!!!!!!!!!
Δεν είμαι καλά ε??????????????????
mama katerina έγραψε:katia19 έγραψε:Άπαπα όλο το βράδυ βάζατε φωτό κι εγώ κοιμόμουν. Έλα όμως που τώρα είμαι στη δουλειά.....Τι φταίω να τα βλέπω αυτά; Πως θα κάνω μάθημα τώρα;;;; Κορίτσια ντροπή.....
Ας ξαναθυμηθώ......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κορίτσια σας αρέσει ο cassel; Εμένα με απωθεί....Αλλά η Μόνικα κάτι θα ξέρει έ;;;;;
δεν ειν κακο!!!!!
etoile! έγραψε:kira έγραψε:Τρελαίνομαι για τον εξης 1!!!!
Μη βαράτε.................. Είστε έτοιμες?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρελαίνομαι όμως!!!!!!!!!!
Δεν είμαι καλά ε??????????????????
Πλακα κανεις ετσι;;; Απο τοσους αντρες, αυτον;;;;
katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
σορυ κοριτσια αλλα αυτος λουγκριζει ελαφρως..οχι ο Κασελ,ο χαβανεζος ο 2μετρος λεω
Μακάρι να λούγκριζε, αλλά που..... φωτιά μας έβαλε.......
α και το χειρότερο........ η γυναίκα του είναι 12 χρόνια νομίζω μεγαλύτερή του και του έχει κάνει και δυο παιδιά.
Αμα την δεις είναι να το λυπάσαι το παληκάρι[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ναι!!!!! αυτό το 1,40 είναι η γυναίκα του....
etoile! έγραψε:[[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/center]
Αυτο ηταν κακια!!!!
Μηπως η κοπελα ειναι 1.80, αλλα αυτος ειναι 2.50;;;
1.80 δεν ειναι σιγουρα αυτη.αλλα μονο το υψος σας κανει εντυπωση?ειναι κακασχημη η γυναικα,απορω πως κοιμαται μαζι της.σαν γρια ειναι.τι της βρισκει?etoile! έγραψε:katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
σορυ κοριτσια αλλα αυτος λουγκριζει ελαφρως..οχι ο Κασελ,ο χαβανεζος ο 2μετρος λεω
α και το χειρότερο........ η γυναίκα του είναι 12 χρόνια νομίζω μεγαλύτερή του και του έχει κάνει και δυο παιδιά.
Αμα την δεις είναι να το λυπάσαι το παληκάρι[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυτο ηταν κακια!!!!
etoile! έγραψε:Κοριτσια σας αρεσει ο Ρασελ Κροου;;;
Εμενα δε μ αρεσει καθολου... Ακουω αλλες που λενε οτι ειναι θεος και απορω τι του βρισκουν!!!!
και εγωetoile! έγραψε:Κοριτσια σας αρεσει ο Ρασελ Κροου;;;
Εμενα δε μ αρεσει καθολου... Ακουω αλλες που λενε οτι ειναι θεος και απορω τι του βρισκουν!!!!
etoile! έγραψε:Κοριτσια σας αρεσει ο Ρασελ Κροου;;;
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
1.80 δεν ειναι σιγουρα αυτη.αλλα μονο το υψος σας κανει εντυπωση?ειναι κακασχημη η γυναικα,απορω πως κοιμαται μαζι της.σαν γρια ειναι.τι της βρισκει?
koukida έγραψε:etoile! έγραψε:Κοριτσια σας αρεσει ο Ρασελ Κροου;;;
απαπα ειναι πολυ καλος ηθοποιος αλλα σαν μήτσουλας ειναι. απο κορμι? απο φατσα?
αϊ αϊ μανα μου!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia19 στις Παρ Οκτ 14, 2011 3:03 am, 2 φορές συνολικά
koukida έγραψε:etoile! έγραψε:Κοριτσια σας αρεσει ο Ρασελ Κροου;;;
απαπα ειναι πολυ καλος ηθοποιος αλλα σαν μήτσουλας ειναι. απο κορμι? απο φατσα?
αϊ αϊ μανα μου!!!
γιατι ρε κοριτσια, οσες ειναι ασχημες δεν κανει να κανουν σεχχχχ??? ή πρέπει να συνευρίσκονται μόνο με ασχημους???katia19 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
1.80 δεν ειναι σιγουρα αυτη.αλλα μονο το υψος σας κανει εντυπωση?ειναι κακασχημη η γυναικα,απορω πως κοιμαται μαζι της.σαν γρια ειναι.τι της βρισκει?
[b]Έλα μου ντε! Πες τα. Να αγιάσει το στόμα σου.....
Nena έγραψε:γιατι ρε κοριτσια, οσες ειναι ασχημες δεν κανει να κανουν σεχχχχ??? ή πρέπει να συνευρίσκονται μόνο με ασχημους???katia19 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Έλα μου ντε! Πες τα. Να αγιάσει το στόμα σου.....
ισα ισα, δειχνει οτι ο τυπος δεν κοιταζει την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την προσωπικότητα... εκει να δειτε πόσες πάσχουν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katia19 στις Παρ Οκτ 14, 2011 3:22 am, 1 φορά
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:1.80 δεν ειναι σιγουρα αυτη.αλλα μονο το υψος σας κανει εντυπωση?ειναι κακασχημη η γυναικα,απορω πως κοιμαται μαζι της.σαν γρια ειναι.τι της βρισκει?etoile! έγραψε:katia19 έγραψε:litsakos έγραψε:
Αυτο ηταν κακια!!!!
katia19 έγραψε:[
Μωρέ να κάνουν..... αλλά αν κάνουν αυτές τέτοιο σεχχχχ εμείς οι λίγο πιο νέες και μπάνικες τι πρέπει να κάνουμε;;; Όσο για την προσωπικότητα....χμ!!! θα κρατήσω επιφύλαξη, διότι τον τσίμπησε όταν ήταν πολύ μικρούλης.....και αθωούλης....
Σε δέκα χρόνια θα είναι ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΗ για το τεκνό.....κλαψ...
Καλώς ήρθατε στο στρουμφοχωριό.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπλιάχχχχχχχ.....
Συγχίστηκα! Επιστρέφω σπίτι μου να τσακίσω το ταψί με τον μουσακά.....
elena25 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κάποτε ήταν και αυτό το αγόρι στη λίστα μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Παρ Οκτ 14, 2011 3:47 am, 1 φορά
koukida έγραψε:τουτο δω το τεκνό ειναι τόσο ομορφο που σχεδον με απωθεί!
λεγεται Jonathan Rhys Meyers
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης