651 Απ: μανούλες αυγούστου...2011 Ν.2!!! Παρ Δεκ 09, 2011 2:19 am
Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TI ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΙΝΑΚΙΑ;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
minubaki έγραψε:γεια σου ελενα....
εμεις καλα ειμαστε... εχουμε απο χθες που βγαζουμε τη γλωσσα εξω κ κανουμε μπρρρρρρρρ..... κ δωστου γελια....
μεχει τρελανει... καθε μερα κ κατι καινουργιο......
να τωρα παλι το κανει να της δωσω σημασια!!!!
τρελαινομαι θα τη φαωωωωωωωωωωωωωωωω......................
pf έγραψε:Τι κάνετε μανούλες; Τα μωράκια σας;
Δυστυχώς λόγω δουλειάς,δεν καταφέρνω να σας λέω συχνά τα νέα μας,αλλά σας παρακολουθώ όσο μπορώ...
Εμείς προχθές κάναμε το τρίτο εμβολιάκι μας
Είμαστε αισίως 7.400 γρ. και 62 εκ.
Εσείς πώς τα πάτε;
Φιλάκια
Elena84 έγραψε:minubaki έγραψε:γεια σου ελενα....
εμεις καλα ειμαστε... εχουμε απο χθες που βγαζουμε τη γλωσσα εξω κ κανουμε μπρρρρρρρρ..... κ δωστου γελια....
ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ…
minubaki έγραψε:γεια σου ελενα....
minubaki έγραψε:pf έγραψε:Τι κάνετε μανούλες; Τα μωράκια σας;
Δυστυχώς λόγω δουλειάς,δεν καταφέρνω να σας λέω συχνά τα νέα μας,αλλά σας παρακολουθώ όσο μπορώ...
Εμείς προχθές κάναμε το τρίτο εμβολιάκι μας
Είμαστε αισίως 7.400 γρ. και 62 εκ.
Εσείς πώς τα πάτε;
Φιλάκια
επεστρεψες απο τωρα στη δουλεια σου???
κανονικα δεν δικαιουσε παραπανω αδεια?
εισται απο τα μεγαλα μωρακια εσεις ε?εμεις 18νοεμβριου ειμασταν 5.950γρ κ 64 εκατοστα... τωρα στης19 του μηνα εχουμε ραντεβου για το 3ο εμβολιο κ θα δουμε πως παμε....
σου εκανε καποια παρενεργεια απο το εμβολιο?
Elena84 έγραψε:ΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ… ΕΜΕΝΑ ¨ΜΙΛΑΕΙ¨ ΤΩΡΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ… ΧΑΧΑ
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ. ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…
minubaki έγραψε:
επεστρεψες απο τωρα στη δουλεια σου???
κανονικα δεν δικαιουσε παραπανω αδεια?
εισται απο τα μεγαλα μωρακια εσεις ε?εμεις 18νοεμβριου ειμασταν 5.950γρ κ 64 εκατοστα... τωρα στης19 του μηνα εχουμε ραντεβου για το 3ο εμβολιο κ θα δουμε πως παμε....
σου εκανε καποια παρενεργεια απο το εμβολιο?
minubaki έγραψε:καλημερα....
καλα τι εγινε ολες στης 19θα κανουμε το εμβολιο?
pf δεν γινεται να μην δικαιουσε αδεια.... 35ημερων λεχωνα επεστρεψες για δουλεια? μεγαλο πακετο....
α οσο για κουβεντουλα κ εμεις κανουμε το πρωι κ γελια πολλα... τωρα που βρισκει το αστειο κ γελαει ουτε ξερω... προφανως βλεπει ολα αυτα τα κρεμαστα πανω απο τη κουνια κ ασχολειται...
φωτεινη απο τα δοντακια σας ηταν τελικα η γκρινια? κ εγω θελω να της παρω μια αλοιφουλα για τα ουλα να την εχω... ανησυχια δεν εχει βεβαια ακομα αλλα ειναι φορες που τρωει τη χουφτα της με τετοια μανια η ψαχνει αντικειμενα να τα χωσει μεσα στο στομα της απεγνωσμενα!!!
πακέτο δεν λες τίποτα Minubaki,αλλά τι να κάνω; Οι εποχές είναι δύσκολες και οι μαθητές μου με περίμεναν! Και δεν πρέπει να παίζουμε με την ψυχολογία των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες...Οπλίστηκα λοιπόν με υπομονή και ξεκίνησαminubaki έγραψε:pf δεν γινεται να μην δικαιουσε αδεια.... 35ημερων λεχωνα επεστρεψες για δουλεια? μεγαλο πακετο....
pf έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;
Εμείς μόλις γυρίσαμε από τη βολτίτσα μας και κοιμόμαστε... Σήμερα είναι λες και δεν έχω μωρό Απόλαυσε τη βόλτα του,γέλασε,κάναμε την κουβεντούλα μας και κοιμάται... Γκρίνια καθόλου (παράξενο πράγμα για εμάς)...Εσείς πώς τα περάσατε;πακέτο δεν λες τίποτα Minubaki,αλλά τι να κάνω; Οι εποχές είναι δύσκολες και οι μαθητές μου με περίμεναν! Και δεν πρέπει να παίζουμε με την ψυχολογία των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες...Οπλίστηκα λοιπόν με υπομονή και ξεκίνησαminubaki έγραψε:pf δεν γινεται να μην δικαιουσε αδεια.... 35ημερων λεχωνα επεστρεψες για δουλεια? μεγαλο πακετο....
Όσες λοιπόν είστε με άδεια,απολαύστε την όσο μπορείτε...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης