Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ta parataw,na sas pw epeidh einai anypoforo tsoyzei i myth moy apo to fysima peite moy kati na balw den thn paleyw!!!!k mn paei o noys kamias to ponyro elena

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:den mpeneiiiiii Sad Sad Sad

Σούλα έγραψε:Ρε λιτσάκος γιατί εμένα
μου λέει : το url που
εισάγατε είναι άκυρο...

βαλτε μου εδω (ναι Ελενα...ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ!) το λινκ απο το youtube

Α, εσύ το χόντρυνες! Βάλτε;;;;; Πληθυντικός;;;;;;;;;;;;; Πού πας κυρία μου;;;; Εδώ είναι σοβαρό φόρουμ!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

εισάγατε είναι άκυρο...

https://youtu.be/Iczz9NYmBRI

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ta parataw,na sas pw epeidh einai anypoforo tsoyzei i myth moy apo to fysima peite moy kati na balw den thn paleyw!!!!k mn paei o noys kamias to ponyro elena

Με προκαλείτε ασύστολα! Φτου σας!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσια.

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Γεωργία μου Very Happy !

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhnyxtaaaaaaaaaa se oles paw na kanw tsaiiiiiii mpas k iremisw me epiase fternisma k klaiwwwwww k h mytes,ena tripsimo thelo k ena tsai k eimai kala!!!!!filakai royfixtaaaaa Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ta parataw,na sas pw epeidh einai anypoforo tsoyzei i myth moy apo to fysima peite moy kati na balw den thn paleyw!!!!k mn paei o noys kamias to ponyro elena

Με προκαλείτε ασύστολα! Φτου σας!
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 564595 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 564595 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 564595 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 334590

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Γεωργία!

Καληνύχτα Μαρινάκι!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
litsakos έγραψε:

εισάγατε είναι άκυρο...

Α, εσύ το χόντρυνες! Βάλτε;;;;; Πληθυντικός;;;;;;;;;;;;; Πού πας κυρία μου;;;; Εδώ είναι σοβαρό φόρουμ!

α ναι?κ πως γκαστρωθηκαν ολες?απο τον κρινο??
με κανεις κ ριχνω το επιπεδο με τετοιες αγοραιες εκφρασεις,υπουλο πλασμα!

μαρινακι ανοιγει το λινκ,δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βαζει scratch

μπορει κ να κολησε τι αν πω..αυριο δοκιμασε παλι τα βηματα που εβαλα (κ συ Σουλα μην τεμπελιαζεις).Θα δουλεψει,αυτος ειναι ο τροπος

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα τουρτιτσα κ μαρινακιο Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 669659

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν κουκίδα εγω όταν απάντησα στο θέμα της Νόπη είπα απλά την γνώμη μου και είπα ότι πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε απευθύνθηκα στην chiken κάτι που το έκανε και το Ευάκι γιατί λοιπόν την λες σε μένα και όχι και εκεί; άρα το πια θέλει καβγά φαίνεται.
Από την άλλη δεν ήξερα ότι εδώ πρέπει μόνο να λέμε "Ναι Βίβιαν μου έχεις δίκιο" δηλαδή το να εκφράσουμε μια άλλη γνώμη; και αν εσένα σε ενοχλεί γιατί το παίρνεις προσωπικά ; Είναι η γνώμη μου και μερικές φορές η σκληρή κριτική μπορεί να είναι και πιο ειλικρινής , εμένα δεν μου αρέσει το γλύψιμο σε αντίθεση με αρκετά μέλη που το κάνουν σύστημα .
Όσο για το αν ξέρω να χειρίζομαι το ίντερνετ αλήθεια δεν ξέρω θα με μάθεις εσύ;

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όπαααααααααααααα... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Λοιπόν κουκίδα εγω όταν απάντησα στο θέμα της Νόπη είπα απλά την γνώμη μου και είπα ότι πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε απευθύνθηκα στην chiken κάτι που το έκανε και το Ευάκι γιατί λοιπόν την λες σε μένα και όχι και εκεί; άρα το πια θέλει καβγά φαίνεται.
Από την άλλη δεν ήξερα ότι εδώ πρέπει μόνο να λέμε "Ναι Βίβιαν μου έχεις δίκιο" δηλαδή το να εκφράσουμε μια άλλη γνώμη; και αν εσένα σε ενοχλεί γιατί το παίρνεις προσωπικά ; Είναι η γνώμη μου και μερικές φορές η σκληρή κριτική μπορεί να είναι και πιο ειλικρινής , εμένα δεν μου αρέσει το γλύψιμο σε αντίθεση με αρκετά μέλη που το κάνουν σύστημα .
εχεις μια πολυ λανθασμενη αποψη για τον κόσμο γυρω σου.
τελειως όμως.......
τι να κατσω να πω μαζι σου?? θα βγει ακρη? εχεις τα θεματα σου εσυ- ειπαμε πολλα σιριαλ με ιντριγκες βλεπεις...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την koukida στις Τρι Οκτ 18, 2011 2:14 pm, 1 φορά

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καποιες ξεχνανε!!!!!!συγνωμη αλλα τα εχω παρει τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιχτηκαν τετοια θεματα τωρα!? στη θεση της chiken εχω ερθει κι εγω και με μενα συνεχιστηκε και καθε φορα με περιμεναν στη γωνια!
ξεχνατε... ξεχνατε πολλα!!!!!! εχουν γινει πολλα στο παρελθον κι ολες τα εχουμε δει.. κι εγω χαρακτηριστικα κακια αλλα δεν το εκανα θεμα ουτε διαιωνισα το περιστατικο που θα μπορουσα να το κανω γιατι πραγματικα θιχτηκα δημοσιως! κι εμενα μου εθιξαν την οικογενεια αλλα το συγκεκριμενο ατομο παλι το υποστηριξαν καποιοι! ετσι παει λοιπον υποστηριζουμε τους φιλους μας η λεμε αντικειμενικα τη γνωμη μας!???

το ειπα και προσωπικα σε καποιες την αδικια δεν την αντεχω! και ναι συμφωνω με την κουκιδα οτι πριν μιλησουμε καλο θα ειναι να κοιταμε τι εχουμε κανει κι εμεις στο παρελθον... αυτα απο μενα

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
α ναι?κ πως γκαστρωθηκαν ολες?απο τον κρινο??
με κανεις κ ριχνω το επιπεδο με τετοιες αγοραιες εκφρασεις,υπουλο πλασμα!

Μετά από πολύ προσευχή και αυταπάρνηση, συνουσιάστηκαν με τον άντρα τους μία και μόνη φορά (χωρίς να το απολαύσουν φυσικά!) και έτσι κατέστησαν έγγυες! Έτσι δεν έγινε κορίτσια;;;;

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Λοιπόν κουκίδα εγω όταν απάντησα στο θέμα της Νόπη είπα απλά την γνώμη μου και είπα ότι πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε απευθύνθηκα στην chiken κάτι που το έκανε και το Ευάκι γιατί λοιπόν την λες σε μένα και όχι και εκεί; άρα το πια θέλει καβγά φαίνεται.
ρε βανια ελεος δηλαδη.κλειδωσε το 9 και ηρθες στο 10 να το συνεχισεις?ωραιο επιπεδο εχεις μια και γι αυτο μιλας συνεχεια.ασε και καμια κουβεντα ασχολιαστη δεν θα παθεις τιποτα.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα ηταν μια αρκετα δυσκολη μερα! Μπηκα να σας διαβασω να χαλαρωσω και εφριξα παλι!

Θα τα πω ωμα για να τελειωνουμε πια! Βανια δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα σου και οποτε αποφασιζεις να γραψες επιτουτου δημιουργεις φασαριες! Επισης δεν ξερω τι ζορι τραβας απο τοτε που εγινα διαχειριστρια με την ΄΄ιδιοκτησια΄΄ του φορουμ!

Δεν μπορω καλη μου καθε 3 και λιγο να μαζευω τα ασυμαζευτα που δημιουργητε!

Δεν με ενδιαφερει ποιες συμπαθιεστε εδω μεσα και ποιες οχι.. Δεν μπορειτε ομως να τα κανετε ολα μπαχαλο με αποτερο σκοπο να διαγραφουν καποια μελοι!

Σε οποιον δεν αρεσει μπορει να αποχορησει! Ακομα και για μενα ισχυει αυτο!

Και σταματηστε πια την καραμελιτσα με το πως εγινε το φορουμ και οτι καποιοι εφυγαν!

Στο καλο οσοι εφυγαν και αφηστε εμας που μειναμε να περναμε ηρεμα τις μερες μας!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Τρι Οκτ 18, 2011 2:32 pm, 2 φορές συνολικά

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:καποιες ξεχνανε!!!!!!συγνωμη αλλα τα εχω παρει τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιχτηκαν τετοια θεματα τωρα!? στη θεση της chiken εχω ερθει κι εγω και με μενα συνεχιστηκε και καθε φορα με περιμεναν στη γωνια!
ξεχνατε... ξεχνατε πολλα!!!!!! εχουν γινει πολλα στο παρελθον κι ολες τα εχουμε δει.. κι εγω χαρακτηριστικα κακια αλλα δεν το εκανα θεμα ουτε διαιωνισα το περιστατικο που θα μπορουσα να το κανω γιατι πραγματικα θιχτηκα δημοσιως! κι εμενα μου εθιξαν την οικογενεια αλλα το συγκεκριμενο ατομο παλι το υποστηριξαν καποιοι! ετσι παει λοιπον υποστηριζουμε τους φιλους μας η λεμε αντικειμενικα τη γνωμη μας!???

το ειπα και προσωπικα σε καποιες την αδικια δεν την αντεχω! και ναι συμφωνω με την κουκιδα οτι πριν μιλησουμε καλο θα ειναι να κοιταμε τι εχουμε κανει κι εμεις στο παρελθον... αυτα απο μενα

μα αυτο ειναι το αστειο! οτι εχουν γινει τοοοοοοσα και παλι νομιζει οτι μιλαει σε χαζους............. cyclops

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Σημερα ηταν μια αρκετα δυσκολη μερα! Μπηκα να σας διαβασω να χαλαρωσω και εφριξα παλι!

Θα τα πω ωμα για να τελειωνουμε πια! Βανια δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα σου και οποτε αποφασιζεις να γραψες επιτουτου δημιουργεις φασαριες! Επισης δεν ξερω τι ζοει τραβας απο τοτε που εγινε διαχειριστρια με την ΄΄ιδιοκτησια΄΄ του φορουμ!

Δεν με ενδιαφερει ποιες συμπαθιεστε εδω μεσα και ποιες οχι.. Δεν μπορειτε ομως να τα κανετε ολα μπαχαλο με αποτερω σκοπο να διαγραφουν καποια μελοι!

Και σταατηστε πια την καραμελιτσα με το πως εγινε το φορουμ και οτι καποιοι εφυγαν!

Στο καλο οσοι εφυγαν και αφηστε εμας που μειναμε να περναμε ηρεμα τις μερες μας!
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Σημερα ηταν μια αρκετα δυσκολη μερα! Μπηκα να σας διαβασω να χαλαρωσω και εφριξα παλι!

Θα τα πω ωμα για να τελειωνουμε πια! Βανια δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα σου και οποτε αποφασιζεις να γραψες επιτουτου δημιουργεις φασαριες! Επισης δεν ξερω τι ζορι τραβας απο τοτε που εγινα διαχειριστρια με την ΄΄ιδιοκτησια΄΄ του φορουμ!

Δεν με ενδιαφερει ποιες συμπαθιεστε εδω μεσα και ποιες οχι.. Δεν μπορειτε ομως να τα κανετε ολα μπαχαλο με αποτερο σκοπο να διαγραφουν καποια μελοι!

Και σταατηστε πια την καραμελιτσα με το πως εγινε το φορουμ και οτι καποιοι εφυγαν!

συμφωνω!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
re koritsai xwris na parw meros kamia opws k den asxoloume se kabgades pote!!apla mpenoyme na grafoyme oti theloyme na pernaei h wra k na mn skeytomaste ta tosa pragmata poy synbenoyn gyrw mas k einai poly sobara..min xalieste gia blakeies egw sympatho k tin kouki k tin bania k oles sas edw mesa k stenaxwrieme den m aresei na ginetai ayto toylaxiston oxi se ena thema to opoio grafoyme,lynoyme apories k oti den kseroyme kala moy koritsia mporei na eimai mikroteri k den pernw meros oyte se kabgades oute se syzhtiseis k den thelo an xaliemai k oute na tsakonome ,gi ayto stamatisteeeee to re g@@@@@@! eleos....k to ksanalew den pernw meros kamias mn ginei kamia pareksighsei sas sympatho oles ......apla kante to mn asxoleiste se kati pou den sas aresei

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι μη χαλιεσαι κοριτσακι μου, εσυ κοιτα την κοιλιτσα σου και το μωρακι σου. Εδω εχουμε πολλλές διαφορετικές απόψεις, και ειναι λογικό να δημιουργουνται εντάσεις. Μη σκας, και μην το αφηνεις να σε επηρεάζει!!
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 669659 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 669659 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 5 669659

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:καποιες ξεχνανε!!!!!!συγνωμη αλλα τα εχω παρει τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιχτηκαν τετοια θεματα τωρα!? στη θεση της chiken εχω ερθει κι εγω και με μενα συνεχιστηκε και καθε φορα με περιμεναν στη γωνια!

Κατερινάκι, ξεφύγαμε σήμερα έχεις δίκιο. Θέλω απλά να πω και εδώ πως στο άλλο θέμα δεν υποστήριξα την Άννα ούτε καμία. Και πραγματικά συμπαθώ την chicken και πολλές απόψεις μας ταυτίζονται. Απλά με ενόχλησαν δύο πραγματάκια που είπε. Δε με ενόχλησε το ότι τα είπε για την Άννα συγκεκριμένα, με ενόχλησαν γενικά ώς θέσεις.

Ζητώ συγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και αν στενοχώρησα κάποια κορίτσια. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:

Κατερινάκι, ξεφύγαμε σήμερα έχεις δίκιο. Θέλω απλά να πω και εδώ πως στο άλλο θέμα δεν υποστήριξα την Άννα ούτε καμία. Και πραγματικά συμπαθώ την chicken και πολλές απόψεις μας ταυτίζονται. Απλά με ενόχλησαν δύο πραγματάκια που είπε. Δε με ενόχλησε το ότι τα είπε για την Άννα συγκεκριμένα, με ενόχλησαν γενικά ώς θέσεις.

Ζητώ συγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και αν στενοχώρησα κάποια κορίτσια. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

κοριτσακι μου δεν εχει να κανει ουτε εγω υποστηριζω καποια αλλα ναι εχω ερθει στη θεση της chiken και μπορω να την καταλαβω! εχω ερθει ομως και στη θεση της Αννας που δεχτηκε χαρακτηρισμους! αυτο που λεω εγω ειναι να λυνεται μεταξυ μας και οχι εδω να δημιουργουνται εντυπωσεις δεν ξερω αν το ειπα καλα γιατι οταν νευριαζω δεν εχω τροπο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις