551 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Πεμ Οκτ 20, 2011 7:12 am
lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Καλε δεν το εβαλα γι αυτο (Money bags) απλα αν κανετε την προσθεση οντως βγαινει 111.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γιατι?ε?γιατι?μηπως.......Σούλα έγραψε:Γιατί δεν λέει να μου έρθει η περίοδος???
Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.
Οπότε υποθέτω οτι τα money bags θα μας ερθουν με δοσεις μεσα σε αυτα τα 823 χρονια...Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")
Σούλα έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γιατι?ε?γιατι?μηπως.......Σούλα έγραψε:Γιατί δεν λέει να μου έρθει η περίοδος???
Αχ τουρτίτσα δεν ξέρω γιατί..
είναι από τις πολυκυστικές???
είναι από κρύωμα??
είναι από το άγχος??
.....είναι μωρό???
δεν ξέρω αυτό που ξέρω είναι πως δεν αντέχω ΑΛΛΟ...
και για μωρό δεν είμαστε
αλλά αν έγινε η σύλληψη πάει!!
stefanakos έγραψε:καλημερα σας σήμερα έχω ευχαριστες δουλειες να κάνω θα φυγουμε τριημερο για τον βολο οικογενειακως, ειπα στον άντρα μου να πάμε και λιγο στο πήλιο αφού θα παμε στον βολο .εχω πακεταρισμα.....
marinaki <3 <3 έγραψε:καλημερααααααα!!!!κοριτσια ειμαι χαλιαααααααα δεν παλευετε ποναει ο λαιμος μου κ εχω τρομερο βηχα κ φτερνησμα εχω γινει λιωμα κ σημερα ειναι χειροτερα,τα τσαγια δεν μου κανουν τπτ.καμια ιδεα να μου περασει δεν θελω να παρω φαρμακααααα
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσια! περαστικα στις αρρωστουλες! και μενα με κολλησαν οι κορες μου!!!!
tatijana έγραψε:Θελετε να γελασετε?
Η μανα του αντρα μου εστειλε χθες δωρο για τον γιο μου.Για την βαφτιση η οποια εγινε πριν απο 1,5 μηνα....
Καλο?
Εχει μια χρονο καθυστερηση αυτη η γυναικα.Στα γεννητουρια ηρθε 3 μερες αφου γεννησα...
Καλυτερο????
elena25 έγραψε:Τα νεύρα μου!!!
η πεθερα σου πλεον ειναι εκτος συναγωνισμου
Ο άντρας μου δεν είχε βάρδια σήμερα και ήρθε 11 το πρωί! Τώρα τον πήρανε τηλέφωνο να ξαναπάει για βάρδια γιατί αυτός που είχε κανονικά αρρώστησε!!!
Αμάν πια! Και είχα σχέδια για απόψε... (Μη πάει το μυαλλό σας στο πονηρό, ρομαντικό δείπνο έλεγα να ετοιμάσω, αλλά τώρα μόνη μου θα τα φάω όλα!)
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα νευρα μου κροσια.
μολις με πηρε τηλ ενας παλιμα@@@@,με αποκρυψη φυσικα,μου ψιθυριζε κατι,δεν ξερω τι,δεν ακουγα,αναστεναζε.αρχικα νομιζα οτι καποιος πηρε κατα λαθος,αλλα μετα ξαναπηρε.
Σούλα έγραψε:Γιατί δεν λέει να μου έρθει η περίοδος???
mamamatina έγραψε:Περιμένω τον άντρα μου να φάμε κι ακόμη!Έχω ξεληγωθεί. Κοιμάται και η μικρή. Μόλις φάμε θα κάνω το νύχι. Μαρή κυρία Εύη, κανόνισε να μην μου πετύχει!
elena25 έγραψε:Ευάκι έγραψε:
εγω μαρη σε απαντησα σε ρωτησα και για το αβαταρ σου και δε μου εριξες ουτε μια ματια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κυρά-Εύα μου, νομίζεις ότι δε σου έριξα ματιά... Και ματιά σου έριξα, και για τις πίτσες διάβασα... Αλλά είσαι θρασύτατο άτομο και δε σου απάντησα! Απαξιώ! Άκου εκεί να μιλάει για πίτσες και μάλιστα όχι πίτσα (ενικός) πίτσες (πληθυντικός)! Και το άβατάρ μου πηγαινοέρχεται εκνευρισμένο γιατί δεν έφαγε ούτε ψίχουλο από αυτές! Γκαγκάτιν;;; (που λέει και η Φλώρα! χαχαχαχαχαχα!)elena25 έγραψε:Βρε κορίτσια, τι λόγια είναι αυτά;;
Μπήκε... Αχ δεν μπαίνει...
Ντροπή βραδιάτικά...
πονηρουλικο!!!!!!!!
Τι να πω;;;... Ντρέπομαι....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
με καλυψες..........αντε γιατι πολυ καιρο δε μιλαω αλλα να μου προσαπτουν οτι πρωτη εγω δημιουργησα κλιμα ειναι πολυ.......
Άντε βρε... Μάτια έχουμε και βλέπουμε![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Vivian έγραψε:mamavivo έγραψε:
καλυτερα να τραγουδησετε "περασμενα -ξεχασμενα ,ολα καλα"ΓΑΡΜΠΗ ,ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ ...
Σου αρεσει και η Γαρμπη;;; Εχεις αρχιζει να με προβληματιζεις!!!!
athina24 έγραψε:που μπορει να εχω βαλει τα παπουτσια του αντρα μου?στην παπουτσοθηκη δεν ειναι...επισης ουτε στη ντουλαπα,ουτε κατω απο το κρεβατι,ουτε στην αποθηκη και αυτε στο παταρι!!!!!!!
οεο???????
desT έγραψε:antonia32 έγραψε:τωρα που το ανεφερε η ελενα το φαγητο ξερετε καμια ωραια συνατγη με μελιτζανα. ο αντρας μου δε θελει ιμαμ κ μουσακα παλι. τι θα κανω τις μελιτζανες; θα φυτρωσουν στο ψυγειο στο τελος. εγω ενα μουσακα ηθελα να κανω (μου ρθε η λιγουρα οταν ειδα το παστιτσιο σου ρε κατερινακι!!!!!!!), αλλα δεν καιγεται ο συζυγος
Στο 'Τι μαγειρεύουμε σήμερα' κάπου έχει κάποια μια ωραία συνταγή μακαρόνια με μελιτζάνα. Γίνονται πολύ ωραία.
naysika έγραψε:πριν λιγο γυρισαμε απο την ΟΡΛ!!ο Παναγιωτης μου εχει οξια φαριγκιτιδα και ξεκινησε αντιβιωση! ουφ αντε παλι απο την αρχη!!!
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΜΕ!!
desT έγραψε:Το κέικ έγινε και το μισό φαγώθηκε κιόλας. Ήταν στο σπίτι ο αδερφός μου και το δοκίμασε και λέει ότι είναι καλούτσικο.
Τι να πω... το περίμενα πιο εντυπωσιακό. Πάω να δοκιμάσω λίγο ακόμα να σας πω ακριβώς πως είναι.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ευχαριστω αλικη.για την μεγαλη δεν φανταζεσαι πως καμαρωνω,ελπιζω μονο να μην με παρουν τα ζουμια εκεινη την μερα.αλλες κοροιδευα εγω θα κλαιω.σε λιγα χρονια να δεις και εσυ ετσι θα νιωθεις.αλικακι έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η κορη η μεγαλη πηρε ποιημα για την 28η οκτωβριου.εχει 2 στροφες και εμαθε κιολας την 1η.το κοριτσακι θα πει το πρωτο της ποιημα κα εγω θα την καμαρωνω.
η μικρη μου εχει μυξουλες παλι πριν καμια ωρα ανεβασε και πυρετο 38.αντε να δουμε τι βραδυ θα περασουμε παλι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Περαστικά,Γεωργία μου,στο κοριτσάκι σου.Αμάν,μ'αυτές τις ιώσεις...ακούω για πυρετό και μυξούλες και τρελλαίνομαι!!!!
Αααα,και μπράβο στην μεγάλη σου!!!Φαντάζομαι πως θα καμαρώνεις ε???
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσια! περαστικα στις αρρωστουλες! και μενα με κολλησαν οι κορες μου!!!!
mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:Κατερινα οι κραμερ
????
ειναι κ χειμωνας- τελος κ τα τσοκαρα!!!
θα αρχισουμε τα σαμπω! αχαχαχα
tatijana έγραψε:Θελετε να γελασετε?
Η μανα του αντρα μου εστειλε χθες δωρο για τον γιο μου.Για την βαφτιση η οποια εγινε πριν απο 1,5 μηνα....
Καλο?
Εχει μια χρονο καθυστερηση αυτη η γυναικα.Στα γεννητουρια ηρθε 3 μερες αφου γεννησα...
Καλυτερο????
tatijana έγραψε:
Να το εβλεπε κι ο δικος μου καλο δε θα ηταν που μου λεει συνεχεια "εεε,μανα μου ειναι"
Του σπας τα δοντια εκεινη την ωρα?
mamavivo έγραψε:antonia32 έγραψε:διονυση λενε τονπεθερο μου, αλαλ το παιδι το βγαλαμε γιωργο απο τον παππου του αντρα μου. καθηγητης ειναι ο αντρας μου και εχει φροντηστηριο.ΝΟΜΙΖΕΙΣ..ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩ Α! ρε συ το παιδι μου ειναι 9 μηνωνκαι ειναι σαν το δικο σου σε μεγεθος. θηριο! τι να τον κανω; και τρωει και πετρες αυτο το μωρο! και αυτο απο μενα το πηρε!!!
διονυση λενε και τον δικο μου πεθερο....
mamavivo έγραψε:γυρισα σπιτι τον χαστουκισα και τι μου λεει?"αντωνια ειπες?φιλια πες της χαθηκαμε" και στα καπακια"πως θα πουμε στον διονυση οτι εχει και αλλο αδελφακι?"
και τον εχω αρχισει στον εξαψαλμοοοοοοοοοοοο
αλλα πολλες συμπτωσεις ρε κοριτσια....αντωνια ....?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα νευρα μου κροσια.
μολις με πηρε τηλ ενας παλιμα@@@@,με αποκρυψη φυσικα,μου ψιθυριζε κατι,δεν ξερω τι,δεν ακουγα,αναστεναζε.αρχικα νομιζα οτι καποιος πηρε κατα λαθος,αλλα μετα ξαναπηρε.
elena25 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα νευρα μου κροσια.
Και τι έκανε τι δεύτερη φορά;
lidiaki έγραψε:Δύσκολο να το πιστέψετε , ΑΛΛΑ !!! Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 1/1/11, - 11/1/11, - 1/11/11, - 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...
Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους!
Για παράδειγμα, ο Χάρι γεννήθηκε το 1957 ( 57 + 54 = 111 ) καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!
Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.
Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")
elena25 έγραψε:desT έγραψε:
Θα σας πω όμως τι με περιμένει στο σπίτι...
κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο μμμμμμμμ
(κινέζο π@@@τη που λέει ο άντρας μου χαχαχαχα)
Χαχαχαχαχα! Και ο δικός μου έτσι το λέει!
elena25 έγραψε:Τα νεύρα μου!!!
Ο άντρας μου δεν είχε βάρδια σήμερα και ήρθε 11 το πρωί! Τώρα τον πήρανε τηλέφωνο να ξαναπάει για βάρδια γιατί αυτός που είχε κανονικά αρρώστησε!!!
Αμάν πια! Και είχα σχέδια για απόψε... (Μη πάει το μυαλλό σας στο πονηρό, ρομαντικό δείπνο έλεγα να ετοιμάσω, αλλά τώρα μόνη μου θα τα φάω όλα!)
mamavivo έγραψε:antonia32 έγραψε:τον αντρα σου τον λενε σπυρο;;;
δεν απαντας ???
dest ανοιξες μας την ορεξη και εχω ρεβυθια σημερα
antonia32 έγραψε:mamavivo τον αντρα μου το λενε σπυρο (χωρις πλακα) αλλα το παιδι μου μοιαζει σε εμενα. στον υπνο τον επιασα το συζυγο. το μονο που του πηρε ο μικρος ειναι τα λακακια. ολα τα αλλα δικα μου. κι ασ ηθελα να μοπιαζει τσον μπαμπα του το παιδι μου. ποσο ειναι το μικρος σου;
mamavivo έγραψε:και μενα σπυρο τον λενε (συμπτωση?)
και τι δουλεια κανει?
ο γιος μου ειναι 14,5 μηνων ,Διονυση τον λενε...
antonia32 έγραψε:διονυση λενε τονπεθερο μου, αλαλ το παιδι το βγαλαμε γιωργο απο τον παππου του αντρα μου. καθηγητης ειναι ο αντρας μου και εχει φροντηστηριο. Α! ρε συ το παιδι μου ειναι 9 μηνωνκαι ειναι σαν το δικο σου σε μεγεθος. θηριο! τι να τον κανω; και τρωει και πετρες αυτο το μωρο! και αυτο απο μενα το πηρε!!!
ειδα το ποστ σου ακομα γελαω!!! παμε μαζι να τον σφαξουμε!!!!!!
mamavivo έγραψε:antonia32 έγραψε:διονυση λενε τονπεθερο μου, αλαλ το παιδι το βγαλαμε γιωργο απο τον παππου του αντρα μου. καθηγητης ειναι ο αντρας μου και εχει φροντηστηριο.ΝΟΜΙΖΕΙΣ..ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩ Α! ρε συ το παιδι μου ειναι 9 μηνωνκαι ειναι σαν το δικο σου σε μεγεθος. θηριο! τι να τον κανω; και τρωει και πετρες αυτο το μωρο! και αυτο απο μενα το πηρε!!!
διονυση λενε και τον δικο μου πεθερο....
litsakos έγραψε:
κ μενα,να δειτε που ειναι καμια βλακεια που ελεγαν στον στρατο..ολο κατι κρυαδες μαθαιναν εκει κ μετα μας ζαλιζουν εμας
Ναι καλέ! Ο δικός μου τουλάχιστον από εκεί το κόλλησε!elena25 έγραψε:Τα νεύρα μου!!!
ειπαμε,μετα το δειπνο θα μυριζατε τα κρινα.Τα παμε αυτα!
Καλέ ναι!!! Αυτό ακριβώς θα κάναμε!
[
elena25 έγραψε:litsakos έγραψε:
κ μενα,να δειτε που ειναι καμια βλακεια που ελεγαν στον στρατο..ολο κατι κρυαδες μαθαιναν εκει κ μετα μας ζαλιζουν εμας
Ναι καλέ! Ο δικός μου τουλάχιστον από εκεί το κόλλησε!
elenalamprini έγραψε:Πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν????????
Πήγα στο super markeτ δεν πρόλαβα να βγω απο το αυτοκίνητο και ο μποστινος ανοιξε το πορτ-παγκαζ και κατέβασε το παιδακι που ζήτημα να ήταν 3 χρονών!!!!
Φευγουμε απο το super market και στο φανάρι στο μπροστινο αυτοκινητο βλεπω ενα παιδακι να κοιματε στη μπαγκαζιέρα του αυτοκινήτου.ε λεω δεν μπορει δεν βλεπω καλα ρωταω τον άντρα μου αν αυτο είναι παιδακι και μου λεει ναι!!!!Δεν μπορει ο κόσμος τρελαθηκε μα τα παιδια στο πορτ μπακαζ και στην παγκαζιέρα??????
elenalamprini έγραψε:Πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν????????
Πήγα στο super markeτ δεν πρόλαβα να βγω απο το αυτοκίνητο και ο μποστινος ανοιξε το πορτ-παγκαζ και κατέβασε το παιδακι που ζήτημα να ήταν 3 χρονών!!!!
Φευγουμε απο το super market και στο φανάρι στο μπροστινο αυτοκινητο βλεπω ενα παιδακι να κοιματε στη μπαγκαζιέρα του αυτοκινήτου.ε λεω δεν μπορει δεν βλεπω καλα ρωταω τον άντρα μου αν αυτο είναι παιδακι και μου λεει ναι!!!!Δεν μπορει ο κόσμος τρελαθηκε μα τα παιδια στο πορτ μπακαζ και στην παγκαζιέρα??????
Οχι, ο δικος μου το κόλλησε απο τη λεσχη του πανεπιστημιου... Αυτα κάνουν οι σπουδες...Ευάκι έγραψε:μμμμμμμμμμ παλι ο στρατος σας φταιει..........elena25 έγραψε:litsakos έγραψε:
Ναι καλέ! Ο δικός μου τουλάχιστον από εκεί το κόλλησε!
Ευάκι έγραψε:κοριτσια εν ταχει να σας πω το
θεμα μου!μερικες θα το ειδαν και στο φου-μπου.εχω μια
γειτονισσα 22-23 χρονων απο ρωσσια καπου εκει εν πασει
περιπτωσει.παντρεμενη με ελληνα,ζει με τον αντρα τα παιδια και τα
πεθερικα της.η πεθερα της εχει καρκινο και οσο εκανε χημειοθεραπειες
πηγαινα της εκανα τις ενεσεις για να μη πληρωνει η γυναικα την "βοηθεια
στο σπιτι" αφου μπορουσα σιγα το πραμα.το θεμα ειναι οτι η κοπελα μου
εχει γινει κολλιτσιδα.και μαλιστα ασχημη κολλιτσιδα...ετσι και δει το
αμαξι στο παρκινγκ τσουπ στο θυροτηλεφωνο "ελα βρε κερνα εναν καφε" ή
πιο σπανια παιρνει τηλεφωνο και δε λεει να το κλεισει.χτυπαει τα
κουδουνια 10 παρα το βραδυ "να ανεβουμε να παιξουν τα παιδια?"
ε
κοπελα μου ε πια!εγω καταρχας δουλευω,δεν εχω κανεναν σπιτι να μοιραστει
τις δουλειες μαζι μου και τις λιγες ωρες που ειμαι σπιτι στερουμαι απο
τον υπνο μου για να μαγειρεψω ωστε το απογευμα να εχω δουλιτσες ναι μεν
αλλα να μπορω να δω και τα παιδια μου.θες να ερθεις?να ερθεις
μαλιστα,παρε με ομως ενα τηλεφωνο να το ξερω απο την προηγουμενη να
μοιρασω τις δουλειες μου ετσι ωστε να προλαβω κι εγω να πιω καφε και να
μην τρεχω μετα σα το βεγγο...μην πολυλογω ομως με πηρε τηλεφωνο την περασμενη βδομαδα
και μεσα σε ολα ειπε θα κανει γενεθλια την κορη της το σαββατο που μας περασε,της ειπα
κι εγω οτι εχω εφημερια και δε νομιζω ο βαγγελης μετα απο 1 μηνα ασκηση
να παρει τα παιδια να τα παει στο παρτυ χωρις εμενα...και χτυπαει το
θυροτηλεφωνο 2 μερες μετα να μου πει οτι θα κανει το παρτυ την κυριακη για να
μας βολευει και να παμε κι εμεις........τεσπα λεω δε το γλιτωνουμε...το σαββατο λοιπον και ενω γυριζω απο τη δουλεια στις 4 και πρεπει να ξαναφυγω στις 10 γιατι ημουν νυχτερινη -ειχα και τον μπαμπα στο νοσοκομειο και ετρεχα και εκει-χτυπαει στις 5 το μεσημερι το θυροτηλεφωνο..."ελα βρε δε πιστευω να σε ξυπνησα,το παρτυ ακυρο γιατι ειναι αρρωστα τα παιδια"... ρε κοπελια ελεος δλδ...ας μας το ελεγες το βραδυ,ας επαιρνες ενα τηλεφωνο στις 7,στις 8 στις 9........ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!τα πηρα στο κρανιο οπως καταλαβατε...ξαναδινω τοπο στην οργη....σημερα το απογευμα στις 6.20 ξαναχτυπαει το θυροτηλεφωνο...θα μου πεις 6.20 αλλα κοιμομασταν ολοι..ανοιγω παλι ξεμαλλιασμενη αφου μας ξυπνησε ολους "αχ σας ξυπνησα?το παρτυ θα γινει την κυριακη" ρε κοπελα μου καταλαβαινεις τι εστι δουλευω νυχτερινος?εγω μπορει να θελω να κοιμαμαι ολο το απογευμα για να ειμαι ξεκουραστη στη δουλεια μου...θα σε ρωτησω δλδ?ελεος πια......τηλεφωνο δεν μπορεις να σκεφτεις να παρεις?????μονο το κουλο σου ξερεις να μη ξεκολλας απο το θυροτηλεφωνο μου????? δε μπορω να το αποφυγω οπως
καταλαβατε.......και δε θελω να βαλω και το χερι στην τσεπη
παλι......... εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?
Ευάκι έγραψε:κοριτσια εν ταχει να σας πω το
ε
μην τρεχω μετα σα το βεγγο...μην πολυλογω ομως με πηρε τηλεφωνο την περασμενη βδομαδα
και μεσα σε ολα ειπε θα κανει γενεθλια την κορη της το σαββατο που μας περασε,της ειπα
μας βολευει και να παμε κι εμεις........τεσπα λεω δε το γλιτωνουμε...το σαββατο λοιπον και ενω γυριζω απο τη δουλεια στις 4 και πρεπει να ξαναφυγω στις 10 γιατι ημουν νυχτερινη -ειχα και τον μπαμπα στο νοσοκομειο και ετρεχα και εκει-χτυπαει στις 5 το μεσημερι το θυροτηλεφωνο..."ελα βρε δε πιστευω να σε ξυπνησα,το παρτυ ακυρο γιατι ειναι αρρωστα τα παιδια"... ρε κοπελια ελεος δλδ...ας μας το ελεγες το βραδυ,ας επαιρνες ενα τηλεφωνο στις 7,στις 8 στις 9........ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!τα πηρα στο κρανιο οπως καταλαβατε...ξαναδινω τοπο στην οργη....σημερα το απογευμα στις 6.20 ξαναχτυπαει το θυροτηλεφωνο...θα μου πεις 6.20 αλλα κοιμομασταν ολοι..ανοιγω παλι ξεμαλλιασμενη αφου μας ξυπνησε ολους "αχ σας ξυπνησα?το παρτυ θα γινει την κυριακη" ρε κοπελα μου καταλαβαινεις τι εστι δουλευω νυχτερινος?εγω μπορει να θελω να κοιμαμαι ολο το απογευμα για να ειμαι ξεκουραστη στη δουλεια μου...θα σε ρωτησω δλδ?ελεος πια......τηλεφωνο δεν μπορεις να σκεφτεις να παρεις?????μονο το κουλο σου ξερεις να μη ξεκολλας απο το θυροτηλεφωνο μου????? δε μπορω να το αποφυγω οπως
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:κοριτσια εν ταχει να σας πω το
ε
Θα πηγαινα να μεινω διπλα σε μια γλυκεια κοπελα!! Ε; ε;;;;;
Σούλα έγραψε:Πραγματικά λυπάμαι πολύ...
πάρα πολύ....
αλλά πρέπει να σας πω καληνύχτα..
δεν αντέχουν άλλο τα μάτια μου...
φιλιά σε όλες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης