576 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Πεμ Οκτ 20, 2011 12:31 pm
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:κοριτσια εν ταχει να σας πω το
θεμα μου!μερικες θα το ειδαν και στο φου-μπου.εχω μια
γειτονισσα 22-23 χρονων απο ρωσσια καπου εκει εν πασει
περιπτωσει.παντρεμενη με ελληνα,ζει με τον αντρα τα παιδια και τα
πεθερικα της.η πεθερα της εχει καρκινο και οσο εκανε χημειοθεραπειες
πηγαινα της εκανα τις ενεσεις για να μη πληρωνει η γυναικα την "βοηθεια
στο σπιτι" αφου μπορουσα σιγα το πραμα.το θεμα ειναι οτι η κοπελα μου
εχει γινει κολλιτσιδα.και μαλιστα ασχημη κολλιτσιδα...ετσι και δει το
αμαξι στο παρκινγκ τσουπ στο θυροτηλεφωνο "ελα βρε κερνα εναν καφε" ή
πιο σπανια παιρνει τηλεφωνο και δε λεει να το κλεισει.χτυπαει τα
κουδουνια 10 παρα το βραδυ "να ανεβουμε να παιξουν τα παιδια?"
ε
κοπελα μου ε πια!εγω καταρχας δουλευω,δεν εχω κανεναν σπιτι να μοιραστει
τις δουλειες μαζι μου και τις λιγες ωρες που ειμαι σπιτι στερουμαι απο
τον υπνο μου για να μαγειρεψω ωστε το απογευμα να εχω δουλιτσες ναι μεν
αλλα να μπορω να δω και τα παιδια μου.θες να ερθεις?να ερθεις
μαλιστα,παρε με ομως ενα τηλεφωνο να το ξερω απο την προηγουμενη να
μοιρασω τις δουλειες μου ετσι ωστε να προλαβω κι εγω να πιω καφε και να
μην τρεχω μετα σα το βεγγο...μην πολυλογω ομως με πηρε τηλεφωνο την περασμενη βδομαδα
και μεσα σε ολα ειπε θα κανει γενεθλια την κορη της το σαββατο που μας περασε,της ειπα
κι εγω οτι εχω εφημερια και δε νομιζω ο βαγγελης μετα απο 1 μηνα ασκηση
να παρει τα παιδια να τα παει στο παρτυ χωρις εμενα...και χτυπαει το
θυροτηλεφωνο 2 μερες μετα να μου πει οτι θα κανει το παρτυ την κυριακη για να
μας βολευει και να παμε κι εμεις........τεσπα λεω δε το γλιτωνουμε...το σαββατο λοιπον και ενω γυριζω απο τη δουλεια στις 4 και πρεπει να ξαναφυγω στις 10 γιατι ημουν νυχτερινη -ειχα και τον μπαμπα στο νοσοκομειο και ετρεχα και εκει-χτυπαει στις 5 το μεσημερι το θυροτηλεφωνο..."ελα βρε δε πιστευω να σε ξυπνησα,το παρτυ ακυρο γιατι ειναι αρρωστα τα παιδια"... ρε κοπελια ελεος δλδ...ας μας το ελεγες το βραδυ,ας επαιρνες ενα τηλεφωνο στις 7,στις 8 στις 9........ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!τα πηρα στο κρανιο οπως καταλαβατε...ξαναδινω τοπο στην οργη....σημερα το απογευμα στις 6.20 ξαναχτυπαει το θυροτηλεφωνο...θα μου πεις 6.20 αλλα κοιμομασταν ολοι..ανοιγω παλι ξεμαλλιασμενη αφου μας ξυπνησε ολους "αχ σας ξυπνησα?το παρτυ θα γινει την κυριακη" ρε κοπελα μου καταλαβαινεις τι εστι δουλευω νυχτερινος?εγω μπορει να θελω να κοιμαμαι ολο το απογευμα για να ειμαι ξεκουραστη στη δουλεια μου...θα σε ρωτησω δλδ?ελεος πια......τηλεφωνο δεν μπορεις να σκεφτεις να παρεις?????μονο το κουλο σου ξερεις να μη ξεκολλας απο το θυροτηλεφωνο μου????? δε μπορω να το αποφυγω οπως
καταλαβατε.......και δε θελω να βαλω και το χερι στην τσεπη
παλι......... εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?
Θα πηγαινα να μεινω διπλα σε μια γλυκεια κοπελα!! Ε; ε;;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Για εμένα λέει Ευάκι
Μόνο γειτονιά θα αλλάξεις...το χωριό θα μείνει ίδιο!!
χαχαχαχα οτι θα σφαζονταν στην ποδια μου δε το'χα φανταστει!!!
mama katerina έγραψε:Ευακι σε καταλαβαινω εχω κι εγω μια ιδια γειτονισσα ρωσιδα που με εχει φαει να ερθει κι ολο το αποφευγω γιατι ξερω πως θα καταληξει σαν το δικο σου επισης ειμαι της αποψης πως οταν δεν εχω να πω κατι με εναν ανθρωπο ποιος ο λογος να πινω και καφε μαζι του? δεν μπορω και δεν γινεται!!!!!
δεν υπαρχει ευκολος δρομος στην περιπτωση σου! πρεπει να μιλησεις! να εξηγησεις πως εισαι εργαζομενη και δεν μπορει να σου χτυπαει ο καθενας οτι ωρα γουσταρει το θυροτηλεφωνο απλα και σταρατα πεστο!!!!!! αν δεν μιλησεις δεν θα καταλαβει το ξερω γιατι κι εγω το εχω διπλα μου! οσο για το παρτυ θες να πας? αν δεν θες μπορεις να πεις οτιδηποτε και να μην πας
ρε κατερινα καλα τα λες και καλα τα καταλαβαινω κι εγω.αυτη αφου μας ξυπνησε την πρωτη φορα δε μπορεσε να ειναι λιγο διακριτικη και να στειλει ενα μηνυμα,να παρει ενα τηλεφωνο.ξανα θυροτηλεφωνο?ελεος!!!!!!!!ειναι βιδωμενο το χερι της πανω στο κουμπι μας?τι να πω?εγω ετσι θα εκανα απο την πρωτη φορα...ασε που στα δικα μας γενεθλια που καλεσα για να βγω απο την υποχρεωση που μας ειχε καλεσει στο αλλο της παιδι δεν ηρθε,ταχα μου δε καταλαβε...ρε κοπελια ολη μερα κοιτας ποτε μπαινω σπιτι μου και μετα τσουπ πατας θυροτηλεφωνο εκεινη τη μερα δεν ειδες 30 ατομα στο μπαλκονι να εχω και να ερθεις?