526 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Πεμ Οκτ 20, 2011 6:00 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βιβη και εγω τρεις αδελφες εχω. τι γινεται ρε συ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
antonia32 έγραψε:chicken πως σε λενε; παιδακια εχεις; Α! η βιβη εχει οντως τρεις αδελφες;
antonia32 έγραψε:ΑΑΑΑ και σε λίγο θα πάω να κάνω κουλουράκια πορτοκάλι-κανέλα για μία επίσκεψη που θα πάμε αύριο
.chicken έγραψε:antonia32 έγραψε:chicken πως σε λενε; παιδακια εχεις; Α! η βιβη εχει οντως τρεις αδελφες;
Με λένε Ευγενία, έχω μια κόρη 14,5 μηνών την Βάλια και η Βιβή έχει 3 αδερφές!
Πολλές συμπτώσεις ε???
kira έγραψε:antonia32 έγραψε:ΑΑΑΑ και σε λίγο θα πάω να κάνω κουλουράκια πορτοκάλι-κανέλα για μία επίσκεψη που θα πάμε αύριο
θες να μου κανεις επισκεψη;; χαχα
καλη επιτυχια σε οτι φτιαχνεις!!! και χαρα στο κουραγιο σου!
antonia32 έγραψε:mamavivo τον αντρα μου το λενε σπυρο (χωρις πλακα) αλλα το παιδι μου μοιαζει σε εμενα. στον υπνο τον επιασα το συζυγο. το μονο που του πηρε ο μικρος ειναι τα λακακια. ολα τα αλλα δικα μου. κι ασ ηθελα να μοπιαζει τσον μπαμπα του το παιδι μου. ποσο ειναι το μικρος σου;
mamavivo έγραψε:και μενα σπυρο τον λενε (συμπτωση?)
και τι δουλεια κανει?
ο γιος μου ειναι 14,5 μηνων ,Διονυση τον λενε...
chicken έγραψε:antonia32 έγραψε:mamavivo τον αντρα μου το λενε σπυρο (χωρις πλακα) αλλα το παιδι μου μοιαζει σε εμενα. στον υπνο τον επιασα το συζυγο. το μονο που του πηρε ο μικρος ειναι τα λακακια. ολα τα αλλα δικα μου. κι ασ ηθελα να μοπιαζει τσον μπαμπα του το παιδι μου. ποσο ειναι το μικρος σου;
και της Βιβής Σπύρο τον λένε και το μωρό μοιάζει σε εκείνη!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mamavivo έγραψε:antonia32 έγραψε:διονυση λενε τονπεθερο μου, αλαλ το παιδι το βγαλαμε γιωργο απο τον παππου του αντρα μου. καθηγητης ειναι ο αντρας μου και εχει φροντηστηριο.ΝΟΜΙΖΕΙΣ..ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩ Α! ρε συ το παιδι μου ειναι 9 μηνωνκαι ειναι σαν το δικο σου σε μεγεθος. θηριο! τι να τον κανω; και τρωει και πετρες αυτο το μωρο! και αυτο απο μενα το πηρε!!!
διονυση λενε και τον δικο μου πεθερο....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα νευρα μου κροσια.
μολις με πηρε τηλ ενας παλιμα@@@@,με αποκρυψη φυσικα,μου ψιθυριζε κατι,δεν ξερω τι,δεν ακουγα,αναστεναζε.αρχικα νομιζα οτι καποιος πηρε κατα λαθος,αλλα μετα ξαναπηρε.
mamavivo έγραψε:γυρισα σπιτι τον χαστουκισα και τι μου λεει?"αντωνια ειπες?φιλια πες της χαθηκαμε" και στα καπακια"πως θα πουμε στον διονυση οτι εχει και αλλο αδελφακι?"
και τον εχω αρχισει στον εξαψαλμοοοοοοοοοοοο
αλλα πολλες συμπτωσεις ρε κοριτσια....αντωνια ....?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗchicken έγραψε:mamavivo έγραψε:γυρισα σπιτι τον χαστουκισα και τι μου λεει?"αντωνια ειπες?φιλια πες της χαθηκαμε" και στα καπακια"πως θα πουμε στον διονυση οτι εχει και αλλο αδελφακι?"
και τον εχω αρχισει στον εξαψαλμοοοοοοοοοοοο
αλλα πολλες συμπτωσεις ρε κοριτσια....αντωνια ....?
Ρε τον Σπυράκο!!!
χαχαχαχαχα
Μη τον χαστουκίζεις ρε τον άντρα μη σου σκάσει καμμιά ξανάστροφη και μετά ψάχνεις και τα 32 νεογιλά σου δόντια AS ΤΟΛΜΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ...ΚΑΙ Η ΑΝΤΩΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΩΝΙΑ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΠΕΙΡΑΙΑ?ΑΚΟΥΣΟΝ Ο ΘΡΑΣΥΣΣΣΣΣ!!!
Ρε μήπως είσαι σχιζοφρενής και έχεις ανοίξει δύο λογαριασμούς?
τα ιδια.κατ ελεγε αλλα δεμ μπορουσα να καταλαβω γιατι μιλουσε πολυ σιγα.elena25 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα νευρα μου κροσια.
μολις με πηρε τηλ ενας παλιμα@@@@,με αποκρυψη φυσικα,μου ψιθυριζε κατι,δεν ξερω τι,δεν ακουγα,αναστεναζε.αρχικα νομιζα οτι καποιος πηρε κατα λαθος,αλλα μετα ξαναπηρε.
Και τι έκανε τι δεύτερη φορά;
tatijana έγραψε:Θελετε να γελασετε?
Η μανα του αντρα μου εστειλε χθες δωρο για τον γιο μου.Για την βαφτιση η οποια εγινε πριν απο 1,5 μηνα....
Καλο?
Εχει μια χρονο καθυστερηση αυτη η γυναικα.Στα γεννητουρια ηρθε 3 μερες αφου γεννησα...
Καλυτερο????
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Θελετε να γελασετε?
Η μανα του αντρα μου εστειλε χθες δωρο για τον γιο μου.Για την βαφτιση η οποια εγινε πριν απο 1,5 μηνα....
Καλο?
Εχει μια χρονο καθυστερηση αυτη η γυναικα.Στα γεννητουρια ηρθε 3 μερες αφου γεννησα...
Καλυτερο????
απαραδεκτη! επισης μονη της εκτειθεται..γιατι οπου και να γυρισεις να το πεις αυτο ολοι το ιδιο θα πουν.. μη δινεις σημασια ρε Τατι αδιαφορια ουτε κρυο ουτε ζεστη οχι τιποτα αλλο για να εισαι καλα εσυ με την οικογενεια σου! αυτη μου φαινεται αφηνει λιγο καιρο και μετα κανει κατι για να τραβηξει την προσοχη σας και να φαγωνεστε μην της δινεις τετοια χαρα της σιχαμενης! ελεος παλι θα το πω δεν ντρεπονται καθολου?
Να το εβλεπε κι ο δικος μου καλο δε θα ηταν που μου λεει συνεχεια "εεε,μανα μου ειναι"
Του σπας τα δοντια εκεινη την ωρα?
ΜΑΝΑ ΣΟΥ δικη σου πεστου οχι δικη μου! εκτος κι αν την πηρα προικα μαζι με σενα πεστου!!!!!!! εκει θελει να επιμεινεις να μην του αφησεις περιθωρια να σε κανει να τον λυπηθεις που εχει μανα! ειναι δυσκολη η περιπτωση Τατιανα γιατι ο δικος σου της εχει αδυναμια
Αχ Κατερινάκι τι καλά που τα λές!!!
Τατιάνα όρμα...
Αχ,ασε ρε Κατερινα...
Μενει 50χλμ εξω απο την Θεσσαλονικη....Και χθες που το εστειλε με τον δικο μου γιατι ηρθαν στο μαγαζι που δουλευει στην θεσσαλονικη να τον δουν,αλλα το εγγονι δε περασαν να το δουν...
γιατι?ε?γιατι?μηπως.......Σούλα έγραψε:Γιατί δεν λέει να μου έρθει η περίοδος???
lidiaki έγραψε:Δύσκολο να το πιστέψετε , ΑΛΛΑ !!! Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 1/1/11, - 11/1/11, - 1/11/11, - 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...
Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους!
Για παράδειγμα, ο Χάρι γεννήθηκε το 1957 ( 57 + 54 = 111 ) καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!
Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.
Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")
τά")lidiaki έγραψε:Δύσκολο να το πιστέψετε , ΑΛΛΑ !!! Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων. 1/1/11, - 11/1/11, - 1/11/11, - 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...
Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους!
Για παράδειγμα, ο Χάρι γεννήθηκε το 1957 ( 57 + 54 = 111 ) καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!
Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια.
Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης