276 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Τετ Οκτ 19, 2011 5:18 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ρε chickenaki βοηθα λιγο ,
κανε μου ψυχογραφημα για να ξεκαθαρισει το τοπιοοο
Ωπα! Chicken τι δουλειά κάνεις;;;;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:ρε chickenaki βοηθα λιγο ,
κανε μου ψυχογραφημα για να ξεκαθαρισει το τοπιοοο
florentiab έγραψε:natali-maria έγραψε:
Και εσύ και όλες μας!Σταματήστε επιτέλους!Εδω και 2-3 σελίδες η μια ψάχνει να βρεί την άλλη για να παρεξηγηθεί!Δεν είναι πλάκα αυτό!Πραγματικά έχω κουραστεί πολύ!Δεν το λύσαμε στο άλλο θέμα?Ποιος ο λόγος να συνεχ'ιζουμε και εδώ?Θα μπει μετά η Βάνια ή η κάθε Βανια θα πει την γνώμη της πάνω σε όλα αυτά που λέτε και θα ξανα γίνει μπάχαλο!Δεν είναι όλα τα θέματα αστεία!Ας έχουμε λίγο την αίσθηση του χιούμορ
εμένα μου φαίνεται αστείο και έχω γελάσει αρκετά από το πρωί.
τι να κάνω δηλαδή; να πάρω στα σοβαρά κάποιες που θέλουν σωνει και ντε να διώξουν από εδώ μέσα όποια δεν συμπαθούν;
mamavivo έγραψε:natali-maria έγραψε:Βιβή εμένα μου ήρθε αυτό το τραγούδι:
Γιατί και αυτό που ζω εδώ φαινόμενο είναι !
ναταλακι δεν το ξερω καθολου αυτο το τραγουδι αχαχχαχαχ
ασε που μου την δινει ,με την κακη την εννοια αυτος...ο δεν μπορω να ανασανω
desT έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
Αγάπη εσύ δεν γέννησες ακόμη;
Αυτό σηκώνει παρεξήγηση.
natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
Που είσαι εσύ μαρή ?Είπα και εγώ γέννησε !Ωραία !Και τσούπ να 'σου πάλι σαν τον φάντη μπαστούνι και....καιιιιιιιιιι...ακόμη με την κοιλιά τούρλα !!Αντε χριστιανή μου μέχρι να γεννήσεις θα γκαστρωθούμε εμείς !
mama katerina έγραψε:
νομιζω για σημερα αυτο ειναι το πιο καταλληλο τραγουδι! θλιβομαι με αυτα που βλεπω στο Συνταγμα..θλιβομαι απο την καταντια της χωρας μου.. αρνουμαι να πιστεψω ολα αυτα που γινονται! αυριο θα ειμαι κι εγω εκει!
mamavivo έγραψε:βασικα με υπομενει στην δουλεια ....τωρα λειπει πολυ καιρο,και δεν εχω εναν ανθρωπο να με βαλει στην θεση μου,
μπαχαλοοοοοοοο το γραφειο το καταντησα....
litsakos έγραψε:florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:μην στεναχωριεσαι Φλωρουκο!δουλευει και ο αδερφος μου!!!!!!
τότε πες στον αδελφό!
όλο λύσεις βρίσκω σήμερα
καλα ρε Αθηνα ετσι απεργει ο κοσμος?Χωρις να μπεις να μας πεις "αυριο δεν εχει ψωμι"? Φασολακια λαδερα χωρις ψωμι γινεται??Αντε ρε Αθηνα..αντε!αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
εσυ βρε ακομα δεν γενησες?
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΓΑΠΗ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑ Ε???
αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
Που είσαι εσύ μαρή ?Είπα και εγώ γέννησε !Ωραία !Και τσούπ να 'σου πάλι σαν τον φάντη μπαστούνι και....καιιιιιιιιιι...ακόμη με την κοιλιά τούρλα !!Αντε χριστιανή μου μέχρι να γεννήσεις θα γκαστρωθούμε εμείς !
ασε μαρη εχω απελπιστει πρωτα θα γεννησουν ολες οι γκαστρουλες του φορουμ και μετα εγω!! ετσι για να κανω την διαφορα!!
natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
ασε μαρη εχω απελπιστει πρωτα θα γεννησουν ολες οι γκαστρουλες του φορουμ και μετα εγω!! ετσι για να κανω την διαφορα!!
Λές ?
αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
Λές ?
ε ναταλακι μου δεν λεει να βγει με τιποτα!!
natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
Λές ?
Κάνε λίγο ακόμη υπομονή !!!
αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:απαπαπα!!!ουτε να γεννησει δεν μπορει κανεις με εσας!! καλε τι εχει γινει παλι???αφηστε δεν θελω να ξερω γιατι μπορει να με παρει καμια ξωφαλτση και ειμαι και ετοιμογεννη γυναικα!! !!
Λές ?
Κάνε λίγο ακόμη υπομονή !!!
αυτο κανω!!τωρα λεω να παω για ενα καφε με τον αντρα μου!!
athina24 έγραψε:που μπορει να εχω βαλει τα παπουτσια του αντρα μου?στην παπουτσοθηκη δεν ειναι...επισης ουτε στη ντουλαπα,ουτε κατω απο το κρεβατι,ουτε στην αποθηκη και αυτε στο παταρι!!!!!!!
οεο???????
athina24 έγραψε:το ψυγειο ηταν το πρωτο σημειο που απεκλεισα!!!!!!
ουτε στο μπανιο!και το χειροτερο ειναι οτι ειναι του Μητσου και με μουρμουραει!!!!!
ψαξε σε κανενα συρταρι μηπως τα περιμαζεψε κανενα παιδι χωρις να το ξερεις.athina24 έγραψε:το ψυγειο ηταν το πρωτο σημειο που απεκλεισα!!!!!!
ουτε στο μπανιο!και το χειροτερο ειναι οτι ειναι του Μητσου και με μουρμουραει!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης