Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
464 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 464 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mama katerina έγραψε:ρε κοριτσια εχω θεμα με τη μικρη μου! κλαιει και χτυπιεται με τα δοντια της! της εδωσα ντεπον και παλι τιποτα! πως να την ανακουφισω?? και θα βγουνε τα ατιμα συντομα η τσαμπα ταλαιπωρειται! αμαν πια Crying or Very sad

Καλημέρα κοπέλες!!!!
Κατερινάκι, εγώ στην δικιά μου όταν έχουμε μεγάλο πρόβλημα της βάζω μια αλοιφή που μου είπε η παιδίατρος. mundisal λέγεται και έχει 1,65€ απο το φαρμακείο.
Κάνε μια ερώτηση στον παιδίατρο αν σας το επιτρέπει...
Περαστικά σας!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 417472

εμείς της βάζαμε την bexident
μαλλον καλή είναι

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!!!!!!!Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Η ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!Η ΑΓΑΠΗ 25 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ!!ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ 3800!!!!!ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μπραβοοοοοοοοο
να της ζησει ...πολυ ομορφα νεα ...αγαπη μπραβο...

evvi

evvi
καληηηηημερα τσουπρες!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!!!!!!!Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Η ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!Η ΑΓΑΠΗ 25 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ!!ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ 3800!!!!!ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316

μπράβο!!!!! τι ωραία νέα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mama katerina έγραψε:ρε κοριτσια εχω θεμα με τη μικρη μου! κλαιει και χτυπιεται με τα δοντια της! της εδωσα ντεπον και παλι τιποτα! πως να την ανακουφισω?? και θα βγουνε τα ατιμα συντομα η τσαμπα ταλαιπωρειται! αμαν πια Crying or Very sad

Καλημέρα κοπέλες!!!!
Κατερινάκι, εγώ στην δικιά μου όταν έχουμε μεγάλο πρόβλημα της βάζω μια αλοιφή που μου είπε η παιδίατρος. mundisal λέγεται και έχει 1,65€ απο το φαρμακείο.
Κάνε μια ερώτηση στον παιδίατρο αν σας το επιτρέπει...
Περαστικά σας!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κατερινα δοκιμασε υποθετο αναλγητικο.
θα σκαει δοντι ε?περαστικα σας!!

Αγαπη να χαιρεσαι το νινι σου!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KALHMERA KORITSIA .... SAS EYXARISTW POLY OLES! MEXRI STIGMHS EXW DOKIMASEI TH MUDISAL KAI TO DEPON ... DEN THN EPIANE TIPOTA! 8A DOKIMASW KAI TA ALLA POY MOY EIPATE!!!!!!!! NA STE KALA!!!

GENNHSE H AGAPH? AX TI WRAIA NEA! NA THS ZHSEI O MPEMPAROS!

Y.G EKANA FORMAT STO LAPTOP KAI TWRA DEN EXEI ELLHNIKA MONO AGGLIKA KAI ROMANIAN MOY BGAZEI! KAI DEN MPORW NA GRAFW ETSI GMT Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμεις να διαβαζουμε ετσι αχαχαχχαχα
ελπιζω να μην γραψεις πολλα σημερα και στραβωθουμε αχαχαχχααχχαχαχα

καλημερα κατερινακι γλυκο........

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεννησε η Αγαπη; Δεν το ειδα! Να της ζησει!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ σκεφτομαι οτι πρεπει να κλεισω τελειως τν τηλεοραση.Μολις ειδα το τραγικο τελος του ηγετη της Λιβυης.
Κι γενικως ολο κακα βλεπω.
Αποφευγω μεν να βλεπω ειδησεις,αλλα οι γυρω μου που συζητουσαμε κι ειπα οτι δν ασχολουμαι,μου λενε προτιμας να μην ξερεις οτι ισως ξεσπασει πολεμος κτλ κτλ,κι σκεφτομουνα,να μπω στο τρυπακι να ξερω τι μας γινεται,απο την αλλη δν θελω να αγχωνομαι κι να παθει τιποτα το μωρο μου.
Αυτα τα λιγα που ακουω κ βλεπω ηδη,σκεφτομαι συνεχεια οτι παντου γινονται κακα κι οτι ισως καποια στιγμη το κακο χτυπησει κ την πορτα του σπιτιου μου.Ξυπναω το βραδυ κι κανω την προσευχη μου μπας κι κοιμηθω ησυχα.
Φοβαμαι για τουςδικους μου.
Χτες βραδυ ο αντρας μου πηγε για δουλεια στις 4 κ επρεπε να φυγει 3μιση κ μεχρι να ακουσωοτι εφτασε καλα η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη.
Ουφ πως θα αποβαλλω ολο αυτο το αγχος,αλλα να γινονται τοσα πραγματα κι γω να ζω στο ροζ συννεφακι κι να ασχολουμαι μονο με τα παιδια μου κι την προετοιμασια του νεογεννητου??
Ουφ.αγχωθηκα παλι.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Αχ σκεφτομαι οτι πρεπει να κλεισω τελειως τν τηλεοραση.Μολις ειδα το τραγικο τελος του ηγετη της Λιβυης.
Αποφευγω μεν να βλεπω ειδησεις,αλλα οι γυρω μου που συζητουσαμε κι ειπα οτι δν ασχολουμαι,μου λενε προτιμας να μην ξερεις οτι ισως ξεσπασει πολεμος κτλ κτλ,κι σκεφτομουνα,να μπω στο τρυπακι να ξερω τι μας γινεται,απο την αλλη δν θελω να αγχωνομαι κι να παθει τιποτα το μωρο μου.
Αυτα τα λιγα που ακουω κ βλεπω ηδη,σκεφτομαι συνεχεια οτι παντου γινονται κακα κι οτι ισως καποια στιγμη το κακο χτυπησει κ την πορτα του σπιτιου μου.Ξυπναω το βραδυ κι κανω την προσευχη μου μπας κι κοιμηθω ησυχα.
Χτες βραδυ ο αντρας μου πηγε για δουλεια στις 4 κ επρεπε να φυγει 3μιση κ μεχρι να ακουσωοτι εφτασε καλα η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη.
Ουφ πως θα αποβαλλω ολο αυτο το αγχος,αλλα να γινονται τοσα πραγματα κι γω να ζω στο ροζ συννεφακι κι να ασχολουμαι μονο με τα παιδια μου κι την προετοιμασια του νεογεννητου??
Ουφ.αγχωθηκα παλι.

Πόπη μου άσε τους γύρω σου να λένε. Αν σε χαλάει τόσο καλύτερα να μην τα βλέπεις αυτά γιατί δεν είναι σωστό να ταράζεσαι στην κατάστασή σου! Και στην τελικη τι ζόρι τραβανε αν ξέρεις η αν δεν ξέρεις; Λειτουργείς ενστικτοδώς και προστατεύεις το παιδί σου με το να μην παρακολουθείς τέτοιες άγριες σκηνες στην τηλεόραση. Δεν καταλαβαινω που βρίσκουν το κακο σε αυτό.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Αχ σκεφτομαι οτι πρεπει να κλεισω τελειως τν τηλεοραση.Μολις ειδα το τραγικο τελος του ηγετη της Λιβυης.
Ουφ.αγχωθηκα παλι.

Πόπη μου άσε τους γύρω σου να λένε. Αν σε χαλάει τόσο καλύτερα να μην τα βλέπεις αυτά γιατί δεν είναι σωστό να ταράζεσαι στην κατάστασή σου! Και στην τελικη τι ζόρι τραβανε αν ξέρεις η αν δεν ξέρεις; Λειτουργείς ενστικτοδώς και προστατεύεις το παιδί σου με το να μην παρακολουθείς τέτοιες άγριες σκηνες στην τηλεόραση. Δεν καταλαβαινω που βρίσκουν το κακο σε αυτό.

Στο κι καλα οτι ο κοσμος καιγεται κι γω ασχολουμαι με τι στυλ ταπετσαριας να βαλω στο δωματιο,την ανακαινιση του παιδικου,που πρεπει να γινει γτ δν χωρανε τα 2 παιδια οπως ειναι το παιδικο.Κι στο οτι σκεφτομαι τα μικρα ασχολουμαι με το τι σετ σεντονια θα αγορασω κτλ.Κι καλα οτι ισως θα γινει πολεμος κι γω στο κοσμο μου.Κι τι να κανω?Να αγχωθω κι αυτ ναχει συνεπειες στο μωρο μου??
Κι στην τελικη αν αγχωθω μπορει η κατασταση που επικρατει να αλλαξει??Αν ναι,να βγω στο συνταγμα να κλαιω με μαυρο δακρυ.
Ο αντρας μου δν μου λεει τπτ για να μην με αγχωσει,αλλα κι παλι δν συζηταει μαζι μου γιαυτα που σκεφτομαι κτλ.
Επισης σε συζητησεις που κανουν περι των μετρων,απανταω:Ωραια τρωγαμε τοσα χρονια με χρυσα μαχαιροπιρουνα λιγο πολυ ολοι,τωρα ομως για τα λαθη δν πρεπει να πληρωσουμε??Σιγουρα δν ειναι ευχαριστο για κανεναν τα μετρα,αλλα μεχρι ποτε θα αποφευγει ο Ελληνας να πληρωσει αυτα που εκανε τοσα χρονια?Το κακο ειναι οτι παιρνει τη μπαλα κι κοσμος που δν φταιει,αλλα αναγκαστικα πρεπει να ληφθουν αυτα τα υπερβολικα μετρα,κι τα τελευταια χρονια δν εχω δει καποιον αλλον να παλευει να μας σωσει ετσι.Ολοι αποχωρουσαν σιωπηλα να απολαυσουν τα κερδη.Καποιος επρεπε να παρει τη κατασταση στα χερια κι να μας δειξει την αλθινη κατασταση.

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...Κ ΕΓΩ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΩ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 'ΑΝ' ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ 'ΑΝ' ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ?ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΕ!ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΗΡΕΜΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ.αγχωθηκα παλι.

δεν πειράζει καθόλου να είσαι σε ροζ συννεφάκι αυτή τη στιγμή.
περιμένεις παιδάκι. να μην το χαρείς;
η γενικότερη κατάσταση είναι χάλια. αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορούμε να χαιρόμαστε με μικροπράγματα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα αγαπιτσες μου!!!

Αγαπη μου να σου ζησει ο παιδαρος!!!

Σωτηριααααααααααααααααα;;;; Πηγες στον γιατρο;;;

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοκονες!!!

γεια σου Βιβιανακι μου συνγκαστρουλα συναδελφησα! χιχιχ
πηγα πηγα! ειμαστε 1525 γρ και πηραμε και θεση να 'ουμε! Laughing Laughing
και η μαμα περπαταει σαν περδικα απ την πιεση Razz Razz Razz
ολα καλα παμε για φυσιολογικο εκτος απροοπτου!

φιλια στα νινακια! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 328109

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Ουφ.αγχωθηκα παλι.

δεν πειράζει καθόλου να είσαι σε ροζ συννεφάκι αυτή τη στιγμή.
περιμένεις παιδάκι. να μην το χαρείς;
η γενικότερη κατάσταση είναι χάλια. αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορούμε να χαιρόμαστε με μικροπράγματα

Σας ευχαριστω πολυ,ολες τις μερες αυτα σκεφτομουνα,κι λεω ας το γραψω τουλαχιστον.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!!!!!!!!Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Η ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!Η ΑΓΑΠΗ 25 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ!!ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ 3800!!!!!ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! - Σελίδα 28 654316

Να τους ζήσει!
3800 ε; Παίδαρος!
Που είναι ρε παιδιά η Σωσώ; Σήμερα γεννάει ή κάνω λάθος; Θα έχουμε κι άλλα γεννητούρια σήμερα;

Ουφ.αγχωθηκα παλι.

Είσαι μικρούλα γι΄ αυτό φοβάσαι τόσο... με τον καιρό θα σου περάσει αυτό. Ετσι ήμουνα και εγώ. Με το παραμικρό με έλουζε κρύος ιδρώτας και χεζόμουν από τον φόβο. Με τον καιρό άρχιζα να τα αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα τα πράγματα.
Μετά ξανά πέρασα μια τέτοιου είδους κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Μόνο άσχημα πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου. Αλλά κι αυτό πέρασε με τη γέννα.
Να εύχεσαι να είναι από τις ορμόνες.
Μη νομίζεις ότι και εγώ ασχολούμαι τόσο με τις ειδήσεις. Ενημερώνομαι γενικά, χωρίς να βλέπω αναλυτικά όλες τις ειδήσεις.
Για τον Καντάφυ π.χ. πήρε το μάτι μου το βίντεο στην τηλεόραση και άλλαξα κανάλι. Έχουμε και μικρά παιδιά στο σπίτι. Έμαθα την είδηση, δεν χρειάζομαι λεπτομέρειες.
Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, που βλέπω ότι δεν καλυτερεύει, ενημερώνομαι σε ότι θα επηρεάσει την οικογένειά μου.
Τώρα για τα "κουρέματα" και τις "βιωσιμότητες" του χρέους που λένε, να σου πω μου είναι ακαταλαβίστικά και δεν προσπαθώ να τα καταλάβω.
Καλά κάνει και ασχολείσαι με τις κουρτίνες και τα σεντόνια.
Τώρα που το είπες πρέπει και εγώ να πάρω ένα φωτιστικό για το δωμάτιο της κόρης μου.
Ξέρετε κανένα καλό διαδικτυακό κατάστημα;

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
desT έγραψε:

Να τους ζήσει!
3800 ε; Παίδαρος!
Που είναι ρε παιδιά η Σωσώ; Σήμερα γεννάει ή κάνω λάθος; Θα έχουμε κι άλλα γεννητούρια σήμερα;

ΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ!Η ΣΩΣΩ Κ Η ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ..

Ουφ.αγχωθηκα παλι.

Είσαι μικρούλα γι΄ αυτό φοβάσαι τόσο... με τον καιρό θα σου περάσει αυτό. Ετσι ήμουνα και εγώ. Με το παραμικρό με έλουζε κρύος ιδρώτας και χεζόμουν από τον φόβο. Με τον καιρό άρχιζα να τα αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα τα πράγματα.
Μετά ξανά πέρασα μια τέτοιου είδους κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Μόνο άσχημα πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου. Αλλά κι αυτό πέρασε με τη γέννα.
Μη νομίζεις ότι και εγώ ασχολούμαι τόσο με τις ειδήσεις. Ενημερώνομαι γενικά, χωρίς να βλέπω αναλυτικά όλες τις ειδήσεις.
Για τον Καντάφυ π.χ. πήρε το μάτι μου το βίντεο στην τηλεόραση και άλλαξα κανάλι. Έχουμε και μικρά παιδιά στο σπίτι. Έμαθα την είδηση, δεν χρειάζομαι λεπτομέρειες.
Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, που βλέπω ότι δεν καλυτερεύει, ενημερώνομαι σε ότι θα επηρεάσει την οικογένειά μου.
Τώρα για τα "κουρέματα" και τις "βιωσιμότητες" του χρέους που λένε, να σου πω μου είναι ακαταλαβίστικά και δεν προσπαθώ να τα καταλάβω.
Τώρα που το είπες πρέπει και εγώ να πάρω ένα φωτιστικό για το δωμάτιο της κόρης μου.
Ξέρετε κανένα καλό διαδικτυακό κατάστημα;

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ουφ.αγχωθηκα παλι.

Ξέρετε κανένα καλό διαδικτυακό κατάστημα; [/quote][/quote]

Αχ μακαρι ναναι ετσι.
Ειδικα για τις ασχημες σκεψεις ολο κ χειροτερευει.Αφου σκεφτομαι κτι θα σκεφτω,μην τυχον κ γινει τπτ κακο.
Μακαρι να περασει μολις γεννησω γτ δν την παλευω,πολυ φοβαμαι μην παθω καμια επιλοχειο καταθλιψη.

Τωρα οσο αφορα το πολυφωτο-για να αλλαξουμε κι θεμα-ειδα ενα ωραιο για το παιδικο,εφοσον θαναι πριγκιπικο κ κοριτσιστικο,στο δωματιο που αναρτησε η Ολιβια στο Ελληνιδες Μαμαδες στο facebook.
Ειπε οτι ειναι απο το Octopus,αλλα στο site δν βρηκα το πολυφωτο.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόπη και εγώ και πολλές ακόμα βλέποντας όλο αυτό μπαίνουμε στο τρυπάκι να σκεφτούμε πράγματα και καταστάσεις τις οποίες δεν είχαμε φανταστεί .
Πράγματα που μέχρι χτες θεωρούσαμε δεδομένα τώρα ανατρέπονται και πλέον αρχίζουμε να υπολογίζουμε τα πάντα.Δεν νομίζω ότι αν θα δούμε ειδήσεις θα μας κάνει να μπούμε πιο βαθιά στη ρίζα του προβλήματος το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας .
Με το να καθόμαστε να κλαίμε και να απελπιζόμαστε η κατάσταση δεν αλλάζει και στο λέω εγώ που ο άντρας μου είναι άνεργος το τελευταίο χρόνο ότι βγάζω εγω απο τη δουλειά είναι για το Σταύρο και έχουμε και ένα παιδί το οποίο ήταν μαθημένο να έχει ότι ζητήσει και τώρα αρχίζω τον περιορισμό , μου ζήτησε καράτε και του είπα αν πιάσει ο μπαμπάς δουλειά δεν θέλω να τον βάλω και να αναγκαστώ να τον σταματήσω στη πορεία ξέρω το θέλει και στεναχωριέται όπως και εγω αλλά πρέπει να προσαρμοστεί και αυτό.
Καλά κάνεις και ασχολείσαι με χαλαρά θέματα δεν μπορείς να αλλάξεις τη κατάσταση -ξέρετε πόσα καρδιακά επεισόδια φτάνουν καθημερινά στα νοσοκομεία; Μην αναλώνεσαι λοιπόν με όλα όσα δείχνουν στα δελτία ειδήσεων άλλαξε κανάλι ακόμα καλύτερα κλείσε την τηλεόραση Μην νιώθεις άσχημα με την τοποθέτηση σου έτσι νιώθουν πολλοί Έλληνες

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:

...
Τωρα οσο αφορα το πολυφωτο-για να αλλαξουμε κι θεμα-ειδα ενα ωραιο για το παιδικο,εφοσον θαναι πριγκιπικο κ κοριτσιστικο,στο δωματιο που αναρτησε η Ολιβια στο Ελληνιδες Μαμαδες στο facebook.

Α, λες ένα που είναι σαν μικρός πολυέλαιος με πλαστικά κρυσταλλάκια και βγαίνει σε εντονο χρώμα; Αν είναι αυτο, το έχει σίγουρα στο Octopus! Πολύ κοριτσίστικο και πριγκιπικό φωτιστικο!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

MariaM έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

...

Α, λες ένα που είναι σαν μικρός πολυέλαιος με πλαστικά κρυσταλλάκια και βγαίνει σε εντονο χρώμα; Αν είναι αυτο, το έχει σίγουρα στο Octopus! Πολύ κοριτσίστικο και πριγκιπικό φωτιστικο!

Bρήκα και φωτό! Αυτό εννοείς;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Πόπη και εγώ και πολλές ακόμα βλέποντας όλο αυτό μπαίνουμε στο τρυπάκι να σκεφτούμε πράγματα και καταστάσεις τις οποίες δεν είχαμε φανταστεί .
Πράγματα που μέχρι χτες θεωρούσαμε δεδομένα τώρα ανατρέπονται και πλέον αρχίζουμε να υπολογίζουμε τα πάντα.Δεν νομίζω ότι αν θα δούμε ειδήσεις θα μας κάνει να μπούμε πιο βαθιά στη ρίζα του προβλήματος το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας .
Με το να καθόμαστε να κλαίμε και να απελπιζόμαστε η κατάσταση δεν αλλάζει και στο λέω εγώ που ο άντρας μου είναι άνεργος το τελευταίο χρόνο ότι βγάζω εγω απο τη δουλειά είναι για το Σταύρο και έχουμε και ένα παιδί το οποίο ήταν μαθημένο να έχει ότι ζητήσει και τώρα αρχίζω τον περιορισμό , μου ζήτησε καράτε και του είπα αν πιάσει ο μπαμπάς δουλειά δεν θέλω να τον βάλω και να αναγκαστώ να τον σταματήσω στη πορεία ξέρω το θέλει και στεναχωριέται όπως και εγω αλλά πρέπει να προσαρμοστεί και αυτό.
Καλά κάνεις και ασχολείσαι με χαλαρά θέματα δεν μπορείς να αλλάξεις τη κατάσταση -ξέρετε πόσα καρδιακά επεισόδια φτάνουν καθημερινά στα νοσοκομεία; Μην αναλώνεσαι λοιπόν με όλα όσα δείχνουν στα δελτία ειδήσεων άλλαξε κανάλι ακόμα καλύτερα κλείσε την τηλεόραση Μην νιώθεις άσχημα με την τοποθέτηση σου έτσι νιώθουν πολλοί Έλληνες

Δικιο εχεις.Χαιρομαι που δν τα βλεπω ετσι μονο εγω.Αρχισα να νιωθω κ ασχημα επειδη δν συμμεριζομουνα την καταντια που υπαρχει τελευταια.Ουφ

MariaM έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

...

Ναι αυτο λεω,το χω δει σε πολλα χρωματα,αλλα το φουξια αγγιξε τη καρδια μου για το παιδικο.Η κορη μου θα τρελαθει,αν κ θαναι τσουχτερη η τιμη του.Στο σιτε ομως δν το χει ισως αν επικοινωνησω μαζι τους να καταλαβουν κ να μου το στειλουν.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
MariaM έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

...

Bρήκα και φωτό! Αυτό εννοείς;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχχ ναιιιιιιιιιι αυτοοο!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις