826 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #10!! Παρ Οκτ 21, 2011 11:07 pm
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερα τι κανετεε????Υπομονη μαμαδες που ποναν τα μωρακια σας.
Καλα η χτεσινη μερα ηταν τοσο μελαγχολικη,βαριομουνα απιστευτα,με ειχε 'πιασεει καταθλιψη,ολαμου φταιγανε,κι σαν να μη φτανει αυτο,ηρθε μια φιλη μου να μ δωσει ενα προσκλητηριο,κι απο την ωρα που εφυγε μεπιασε ενας πονοκεφαλος το ματι μου κοντευε να βγει,κι σαν να μη φτανει ουτε αυτοοο,ξαφνικα κοιταω τη κορη μου κι ηταν παντου κοκκινιλες,κανε αλλεργια παλι απο τις φακες νομιζα το ειχαμε ξεπερασει αλλα την ξαναθυμηθηκε.
Γτ οταν ηταν 2χρ εκανε κ μαλιστα μεγαλη αλλεργια που χρειαστηκε να παρει ενδοφλεβιο φαρμακο αντισταμινικο,κι πηρα τη γιατρο κ μου γραψε φφαρμακα.Μετα δν μπορουσα να κοιμηθω,με το ματι μου,την πηρα ξαπλωσαμε κι εκει μ πιανει ενας σφαχτης παντου,σαν να ειχα ενα μπαλακι πονου μεσα κ να πηγαινε σε ολη τη κοιλια κ την μεση!Εκανα κ 2-3 εμετους κ ευτυχως μετα κατα τις 4 με πηρε ο υπνος περασε κι ο πονος.Ουφ.
Καλημέρα manoula, αμάν όλα μαζί σου ήρθαν και εσένα χτες!! Εσύ γιατί έκανες εμετούς καλέ? Έφαγες τίποτα και σε πείραξει η έχεις πρόβλημα με το στομάχι?
Άσχετο αλλά επειδή ήμουν τρία χρόνια Ρόδο, λόγω ΑΣΤΕΡ, μπορεί να κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται πολύ γνωστή η φυσιογνωμία σου γενικά...
Μπορει ναι,ποια χρονια ησουνα εδω?
Εμετο εκανα μαλλον λογω εγκυμοσυνης,γτ ουτε εφαγα ουτε ηπια κατι αλλο.
αλικακι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλημερα τι κανετεε????Υπομονη μαμαδες που ποναν τα μωρακια σας.
Καλα η χτεσινη μερα ηταν τοσο μελαγχολικη,βαριομουνα απιστευτα,με ειχε 'πιασεει καταθλιψη,ολαμου φταιγανε,κι σαν να μη φτανει αυτο,ηρθε μια φιλη μου να μ δωσει ενα προσκλητηριο,κι απο την ωρα που εφυγε μεπιασε ενας πονοκεφαλος το ματι μου κοντευε να βγει,κι σαν να μη φτανει ουτε αυτοοο,ξαφνικα κοιταω τη κορη μου κι ηταν παντου κοκκινιλες,κανε αλλεργια παλι απο τις φακες νομιζα το ειχαμε ξεπερασει αλλα την ξαναθυμηθηκε.
Γτ οταν ηταν 2χρ εκανε κ μαλιστα μεγαλη αλλεργια που χρειαστηκε να παρει ενδοφλεβιο φαρμακο αντισταμινικο,κι πηρα τη γιατρο κ μου γραψε φφαρμακα.Μετα δν μπορουσα να κοιμηθω,με το ματι μου,την πηρα ξαπλωσαμε κι εκει μ πιανει ενας σφαχτης παντου,σαν να ειχα ενα μπαλακι πονου μεσα κ να πηγαινε σε ολη τη κοιλια κ την μεση!Εκανα κ 2-3 εμετους κ ευτυχως μετα κατα τις 4 με πηρε ο υπνος περασε κι ο πονος.Ουφ.
Πω,πω...όλα αυτά μαζί????Πέρα από το θέμα της μικρής..προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι και μην σκέφτεσαι αρνητικά!!!Η ψυχολογία είναι το παν στην ζωή μας.Think positive!!!!!!
Ναι αυτο οντως πρεπει να το κανω γτ λογω εγκυμοσυνης οι ορμονες μαλλον κανουν παρτυ,αλλα χτες ηταν το κατι αλλο εβαλα κατι κλαματα αστα να πανε.