51 Απ: Πώς κόβετε τον αέρα στους ξερόλες;;; Παρ Οκτ 21, 2011 12:31 am
????????
Επισκέπτης
aphrodite έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Και η δικια μου η πεθερα και η γιαγια και πολλοιιιιιι άλλοι τα ίδια μου λένε!!Μα συννενοημένοι είναι ρε παιδί μου;;;; Μόνο οι γονείς μου και ο άντρας μου που ΞΕΡΟΥΝ τι περναω για να θηλασω μου δίνουν τη συμπαράσταση που χρειάζομαι.Και απλά βουλώνω τα αυτιά στους υπόλοιπους και προχωράω.Άσε να λένε!!!Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμα και ο άγνωστος στο δρόμο έχει το θράσος να σε κριτικάρει μόλις θα δει κάτι που θα του φανεί περίεργο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ... Να δεις ΤΙ ακούω κάθε μερα για το Sling.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]etoile! έγραψε:phoenix έγραψε:γινε κακια και σκυλα απο τωρα κ ασε τις ευγενειες γιατι μετα βρισκουν πατημα
αυτο μετα απο 2 παιδια που με πρηξαν αν εμενα δηλ τωρα εγκυος θα γινομουν κακια και στριμενη ενω πριν ε ναιιι μα ξερετε ο γιατρος ειπε....μα γιατι και κλααααααμα
ουστ ρε μην αφηνετε κανεναν να σας χαλαει αυτες τις στιγμες
ειδικα με το θηλασμο μαρτυρησα κοριτσια τι ακουγα..
Εγω λεω οτι θελω να θηλασω αποκλειστικα, διαβαζω βιβλια, το ψαχνω και με πρηζει (η πεθερα παλι), οτι αποκλειεται να θηλασω για καιρο γιατι θα βαρεθω οπως ολες και οτι σιγουρα θα δινω και συμπληρωμα!!! Ειδατε υποστηριξη που εχω;;;
ωωωχ και θελω να παρω και εγω μαρσιπο!!! Δε φανταζομουν ποτε οτι ακομα και στο δρομο θα εχουν τοσο θρασος!!! Πρεπει να πιεστω και να γινω λιγο αναισθητη μου φαινεται!!!