Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμιτα θα με μισησεις αλλα ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες. παρολοτα κιλα και την κατακρατηση δεν εχω πρηστει καθολου σε ποδια και χερια. ειναι αναλογος τον οργανισμο

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamita έγραψε:κοριτσια ασχετο αλλα τα παπουτσια που φορουσατε πριν την εγκυμοσυνη σας κανουν?? πηγα να φορεσω κατι μποτες που μου ηταν αρκετα ευρυχωρες τις φορουσα με αθλητικες καλτσες και τωρα ουτε με τις λεπτες μου μπαινουν. ουτε καν στο κουτεπιε.
Το επαθε καμια σας??

mamita το καλοκαιρι δεν μου χωρουσε κανενα παπουτσι ειχαν πρειστει και εμενα τα ποδια μου.Τωρα καπως ειναι καλυτερα αλλα δεν χωρανε και ολα τα παπουτσια μη νομιζεις,φταιει και μια ουσια η ρηλαξινη που χαλαρωνει τους μυες της λεκανης για να γεννησουμε πιο ευκολα και τις πατουσες μας τις ξεχυλωνει λιγο αυτη η ουσια επιρρεαζει αυτα τα δυο σημεια τη λεκανη και τα ποδια! Razz Razz Razz Razz Razz

https://www.youtube.com/watch?v=ax453viPLbs
και ενα τραγουδακι αφιερωμενο σε ολες μας!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

ΚΑΤΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πήρα τον γιατρό μου τελικά, είπα μην πάω και περιμένω Παπαγεργίου 5-6 ώρες για το τίποτα.Μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσων έχω μπει στον μήνα μου, και οτι πιθανότατα έκανα λίγο διαστολή, κάτι τέτοιο που είπε η Νατάσα, και οτι αν δω τσούξιμο, αίμα βλέννα πολύ κτλπ να τον ξαναπάρω τηλ.Δεν νομίζω όμως να έρχεται, δεν νιώθω και τίποτα, μου πέρασε και ο πόνος περιόδου.
Να σας πω με το που το είδα χάρηκα λίγο λέω τελειώσαμε!!!!χαχαχα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 215994

totula

totula
Σωτηρια να χαιρεσαι τον αντρα σου.

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από μένα! εξελίξεις πολλές βλέπω, γεννητούρια, επιστροφές. Άραγε η Αθηνούλα θα το πάρει το μωράκι της σήμερα;

pumpkin καλό θα ήταν να είσαι σε ετοιμότητα τις επόμενες ώρες και να παρακολουθείς για συμπτώματα.
άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες.

εγώ σήμερα ξύπνησα με κλάματα. είδα στο όνειρό μου τον παππού μου που έχει πεθάνει 10 χρόνια τώρα και σήμερα θα γιόρταζε. είδα ότι τον συνάντησα στο σπίτι και αυτός μου φώναξε "που πας με την κοιλάρα μωρή; έλα να σε φιλήσω". και έτρεξα με λαχτάρα να τον αγκαλιάσω και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν τον έβλεπα στ αλήθεια, γιατί είναι πεθαμένος. και άρχισα να κλαίω κι εκείνος με ρωτούσε "γιατί κλαίς;". αχ, παναγία μου ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι και με πιάνουν πάλι τα ζουμιά. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 534787

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες να ειμαστε ολες καλα με υγεια! Για μενα η νυχτα ηταν μεγαλη εβλεπα τον χαρο -πεθερα- στον υπνο μου με ξυπνησε ο διπλανος ψυχακιας με λειτουργεια φουλ μευα ειδα τον αλλο βρικολακα στο δρομο -πεθερο- και εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο που μου ρχετε να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο... Σημερα ηθελα να παω τον αντρα μου σε ξενοδοχειο για εκπληξη αλλα νιωθω σκ... Αμα νιωσω καλητερα αργοτερα θα το κανω Razz Pumpkin κοριτσαρα μου βαλε τη βαλιτσα κοντα στην εξωπορτα καλου κακου και ενημερωνε μας με το καλο! Μαμιτα μη μου στεναχωριεσαι κοκονελα μου θα περασουν ολα σε λιγο καιρο!!! Εγω ευτηχως κοριτσια απο πρηξιματα τιποτα, και κιλα σχεδον 4 πηρα ,αλλα το πρηξιμο πολλες φορες δεν εχει να κανει με τα κιλα! Υπομονη κοριτσια μου ολα θα στρωσουν .. Φιλια

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pumpkin παρακολούθησε τοSmile Εφόσον το είπε και ο γιατρός πιθανότατα κάτι έχει αρχίσει να γίνεται!Αλλά όντως αφού είσαι στον μήνα σου δεν υπάρχει θέμα!!!Και σκέψου ότι έχουμε σχεδόν ίδια πΗΤ!!!!! Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ..
ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ..
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ..ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΠΟΤΕΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ..ΥΠΟΜΟΝΗ..ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ...
ΕΧΤΕΣ ΕΠΛΥΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νασαι καλα αφροδιτακι!!! Υγεια να εχουμε με το καλο τα νινακια μας! Κοριτσια μεσα σε 5 λεπτα εχω παει τουαλετα 4 φορες και εχω πανικοβληθει λιγο , τι γινετε ρε παιδια !!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:Νασαι καλα αφροδιτακι!!! Υγεια να εχουμε με το καλο τα νινακια μας! Κοριτσια μεσα σε 5 λεπτα εχω παει τουαλετα 4 φορες και εχω πανικοβληθει λιγο , τι γινετε ρε παιδια !!!!

έχει προσγειωθεί το νινί πάνω στην κύστη σου, αυτό έχει συμβεί. το παθαίνω κι εγώ συχνά και κάνω ακροβατικά για να αλλάξει στάση.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!
PUMPKIN ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!! ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;;;;;
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ...ΑΦΟΥ 1η ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ...ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ --ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω να ταβλιαστώ!!!Pumpkin αν γεννήσεις μέχρι να ξυπνήσω ελπίζω να έχει κάποια το κινητό σου να μάθουμε νέα!!!! Razz Razz Razz

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kikitso έγραψε:ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!
PUMPKIN ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!! ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;;;;;
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ...ΑΦΟΥ 1η ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ...ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ --ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ!

να σαι καλά βρε κοπελιά μ έκανες και γέλασα λίγο που είμαι σαν τη Μ.Παρασκευή σήμερα. τον κακόμοιρο τον χριστιανό φαντάζομαι το ύφος του Shocked Shocked

σαν το ανέκδοτο με το γρύλο ένα πράγμα Laughing Laughing Laughing

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpisrex έγραψε:
kikitso έγραψε:ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ!

να σαι καλά βρε κοπελιά μ έκανες και γέλασα λίγο που είμαι σαν τη Μ.Παρασκευή σήμερα. τον κακόμοιρο τον χριστιανό φαντάζομαι το ύφος του Shocked Shocked

σαν το ανέκδοτο με το γρύλο ένα πράγμα Laughing Laughing Laughing

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ! ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝΕΙΡΟ....

tatianoula

tatianoula
kikitso μου πολυ γελασα με την περιγραφη κ τον καημενο τον αντρα σου χαχαχχαχα...του ειπες μετα τι ονειρο ειδες????

χιονατουλα να χερεσαι τον συζηγο οσο για την τουαλετα μαλλων σε παταει το μωρο!!

αθηνουλα που εισαι????????περιμενουμε νεα σου....

νατασα ειδες με το που δεν μπαινεις εχουμε απροοπτα κ νεα συνεχεια χαχαχχαχαχ...

pumkin γιατι δεν πατε να κανετε εναν υπερυχο στο νοσοκομειο????πες οτι ειχες λιγο αιματακι κ ανησυχησες ειναι υποχρεωμνεοι να σε εξετασουν α και που εισαι ξυρισου καλου κακου!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπιδα λες ε; :/ αν και δεν την νιωθω κατω.. Κικιτσο μου σευχαριστω πολυ !!!!! Επεισης ευχαριστω που μου εφτιαξες το κεφι χαχαχαχα πλακα θα ειχε το σκηνικο! Στο ξενοδοχειο ;;;; Εεεε.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 4872

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω τατιανουλι μου!!!! Ματς μουυτς

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (ΜΗ Χ###) ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ

tatianoula

tatianoula
να''σαι καλα κουκλιτσα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πω πω βαριεμαι πως θα περασει η ωρα !!!!παω να δω τι παιζει το χαζοκουτι

tatianoula

tatianoula
κικιτσο φανταζομαι θα σκασει στα γελια Laughing Laughing Laughing Μα εχουμε τα δικα μας την ορμονες μας κ να βλεπεις τετοιο ονειρο Shocked Shocked Shocked Shocked και''γω αμα θα το βλεπα θα φρικαρα χαχαχχαχαχ

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω να δειτε πως βαριεμαι που ειμαι και στη δουλεια....ευτυχως μονο για 3 ωρες σημερα και μετα ξαααααπλα!!! Cool Cool Cool Cool

tatianoula

tatianoula
οπως λεει κ η διαφημιση ΣΟΥ"ΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΙΑ?????? χαχαχαχχα

tatianoula

tatianoula
χαμομηλακι έγραψε:εγω να δειτε πως βαριεμαι που ειμαι και στη δουλεια....ευτυχως μονο για 3 ωρες σημερα και μετα ξαααααπλα!!! Cool Cool Cool Cool

υπομονη χαμομηλακι πω πω δεν το φανταζομαι μεσα σ''ολα να εχεις ΚΑΙ την δουλεια...Σημερα ενω ολα ειναι κλειστα εδω θεσσαλονικη ο αντρουλης μου δουλευει ''επειδη δουλευει εκτος θεσ/νικης'' γκαντεμια!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 20 ΣΕΛΙΔΕΣ affraid
ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ... ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ???? Η ΜΑΡΙΖΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 654316 ΟΥΤΕ ΑΓΧΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ Ε???? Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ!!! ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ... ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ...
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 14 536304
ΤΙ ΑΛΛΑ ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις