Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
501 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 501 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μακαρι να γεννησουμε ΟΛΕΣ ετσι.....

Αθηνα αντε λιγο εμεινε κ θα φερεις τον μπομπιρα στο σπιτι κ δεν θα ξεκολας απο πανω του....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αληθεια απο αιμα πως πας???κανονικη ροη η αυτο που λενε ΘΑ χρειαστεις σερβιετα λοχειας!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!βλεπω ολες κρατηθηκατε το βραδυ και δε γεννησατε!!!εγω μεσα για την κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ!!!

PoLaKi έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΑΜΝΙΑΚΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΑ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑ 4 ΣΕΡΒΕΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΛΕΤΕ ΟΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ???? ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...
ΠΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΠΤ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... Rolling Eyes

ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΑΑΑΑΑΑ.... ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΣΤΟ "ΖΕΥΓΑΡΟΣΠΙΤΟ" ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ" ΜΗ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣ ΜΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

alexia-marinos

alexia-marinos
Το κεικ ψηνεται κ εγω επανηλθα...οποιες θελετε ελατε για καφε κ ζεστο κεικ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 438696 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 9664
βρε κοριτσια κ εγω καποιες φορες νιωθω οτι μου σπαει τα νευρα η μανουλα μου η τσακωνομαστε κ της μιλαω αποτομα,μετα ομως το μετανιωνω... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 534787
τωρα που ετοιμαζομαι κ εγω να γινω μανα,δεν θα ηθελα να μου μιλαει η να μου φερεται ετσι αργοτερα το παιδι μου...θα το εχω μεγαλωσει με τοσο κοπο,ξενυχτι,αγωνια,οπως εκαναν κ οι δικες μας για εμας...δεν ξερω,εγω παντως τωρα τελευταια νιωθω παρα πολυ ασχημα αν λογομαχησω με την μανουλιτσα μου Crying or Very sad Crying or Very sad

alexia-marinos

alexia-marinos

ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΑΑΑΑΑΑ.... ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΣΤΟ "ΖΕΥΓΑΡΟΣΠΙΤΟ" ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ" ΜΗ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣ ΜΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!!!!
[/quote]

Πες τα Πηνελοπη!!!!!

tatianoula

tatianoula
η μανουλες μας τα κανουν για καλο μωρε!!απλα εμεις τσατιζομαστε λιγο η ορμονες λιγο το οτι παντα θα εχει κατι να πει η μαμα...

καλο θα ηταν να μας δωσουν χορο να μεγαλωσουμε οπως εμεις νομιζουμε τα μωρακια μας κ Αν χρειαζομαστε την συμβουλη τους η την βοηθεια τους να μας την λενε κ οχι πριν ρωτησουμε να μας λενε θα κανεις αυτο κ αυτο......

δεν το κανουν μωρε για να μας κανουν της εξυπνες απλα αυτος ειναι ο ρολος τους να μας βοηθανε κ να μας προστατευουν αλλωστε κ εμεις το ιδιο δεν θα κανουμε στα παιδια μας???

αλεξακι και''γω ετσι νοιωθο τωρα που θα γινω μαμα το σκεφτομαι αλλιως Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:η μανουλες μας τα κανουν για καλο μωρε!!απλα εμεις τσατιζομαστε λιγο η ορμονες λιγο το οτι παντα θα εχει κατι να πει η μαμα...

καλο θα ηταν να μας δωσουν χορο να μεγαλωσουμε οπως εμεις νομιζουμε τα μωρακια μας κ Αν χρειαζομαστε την συμβουλη τους η την βοηθεια τους να μας την λενε κ οχι πριν ρωτησουμε να μας λενε θα κανεις αυτο κ αυτο......

δεν το κανουν μωρε για να μας κανουν της εξυπνες απλα αυτος ειναι ο ρολος τους να μας βοηθανε κ να μας προστατευουν αλλωστε κ εμεις το ιδιο δεν θα κανουμε στα παιδια μας???

αλεξακι και''γω ετσι νοιωθο τωρα που θα γινω μαμα το σκεφτομαι αλλιως Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Συμφωνω απολυτα με οσα ειπες...με καλυψες Τατιανα μου...

tatianoula

tatianoula
ο αντρας μου σημερα νοιωθει καπως αρρωστος αμαν πια αυτοι οι αντρες λιγο να μην νοιωσουν καλα χαλανε τον κοσμο...

εγω 10μερες ειμαι με συναχη δεν κοιμαμαι ποναει ο λαιμος μου κ δεν γκρινιαζω κ ο αντρουλης μου χτες λιγο πονεσε ο λαιμος του ΑΜΑΝ κανε μου τσαι βαλε κ μελι κ δεν μπορω να αναπνευσω πω πω σαν μικρα μωρα κανουν οταν αρρωσταινουν..........τωρα πηγε στο νοσοκομειο να τον δουν επειδη ανεβασε πυρετο θα του δωσουν κανενα χαπι θα του πουνε οτι θα ζησει κ ολα καλα..γιατι οταν τα λεω εγω δεν τα πιστευει χαχαχαχχα...

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:ο αντρας μου σημερα νοιωθει καπως αρρωστος αμαν πια αυτοι οι αντρες λιγο να μην νοιωσουν καλα χαλανε τον κοσμο...

εγω 10μερες ειμαι με συναχη δεν κοιμαμαι ποναει ο λαιμος μου κ δεν γκρινιαζω κ ο αντρουλης μου χτες λιγο πονεσε ο λαιμος του ΑΜΑΝ κανε μου τσαι βαλε κ μελι κ δεν μπορω να αναπνευσω πω πω σαν μικρα μωρα κανουν οταν αρρωσταινουν..........τωρα πηγε στο νοσοκομειο να τον δουν επειδη ανεβασε πυρετο θα του δωσουν κανενα χαπι θα του πουνε οτι θα ζησει κ ολα καλα..γιατι οταν τα λεω εγω δεν τα πιστευει χαχαχαχχα...

χα χα χα χα !!!!! τα ιδια με τον δικο μου...οταν τον περασμενο χειμωνα κολλησε με γριπη,ηταν σαν να πεθαινε....

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!
Χάρηκα Αθηνά με τα νέα σου, απο μικρούλης με το χαμόγελο ε? Very Happy
Στέλλα μιλήσατε πάλι με την Αρετή? Τι λέει? Ας μου στείλει κάποια το τηλ της να την ενημερώσω και εγώ αν γεννήσω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 328109

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!σημερα ειμαι εντελως ρουχλα,ολη μερα ξαπλα απο κρεβατι σε καναπε και το αντιστροφο...μονο το πρωι ειχα λιγη δουλεια και μετα σωριαστηκα.με εχουν θυμηθει και οι αναγουλες μου και οι καουρες και ολα αυτα τα υπεροχα!ειναι δυνατον να ξαναεχω? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

το βραδυ μας εχει η μαμα μου τραπεζι για τη γιορτη της προχτες και παλι θα pig pig pig οσα κιλα δεν πηρα σε ολη τη εγκυμοσυνη θα τα παρω τωρα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 13953 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 13953 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 13953 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 13953

κοντοζυγωνει και η Δευτερα με τον ιατρομαραθωνιο που ξεκιναει στισ 3 το μεσημερι και δεν ξερω ποτε θα τελειωσει.Εχουμε doppler(2o),nst,βιοφυσικο προφιλ και ελεγχο περιτυλιξης...και μετα θα παω και στον γιατρο μου να δει ολες τις εξετασεις και να μου πει τι θα κανουμε απο δω και περα.Ελπιζω να μην μου πει "μαζεψου και μπες να γεννησεις" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 606100 δεν νιωθω ακομα ετοιμη!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 27 966307 εχω μεγαλη αγωνια!!! pale pale pale pale παντως σημερα τελειωσα την βαλιτσουλα μου για καθε ενδεχομενο!

tatianoula

tatianoula
pumpkin σου εστειλα πμ με το κινητο μου..

χαμομηλακι εγω παλι ειμαι πανετοιμη κ θα πηγαινα κ αυριο να γεννησω αλλα δεν ξερω ΟΤΑΝ ερθει εκεινη η ωρα πως θα νοιωθο...φαε καλε pig να το ευχαριστηθεις τωρα εχουμε κ δικαιολογια μετα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] θα τα ραψουμε!!

Αλεξια τι εγινε το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ακομα να βγει?????περιμενω ε.....αληθεια σκετο εκανες η με ξυσμα πορτοκαλιου-λεμονιου με σοκολατα με τι?????

ζηλεψα και''γω κ το δικο μου ψηνεταιLaughing Laughing Laughing εγω εκανα μισο μισο μισο βανιλια κ μισο σοκολατα!!!!!

aylin

aylin
Κορίτσια η Αρετούλα μας είναι πολύ καλά και η μπουμπού της το ίδιο.Μιλήσαμε λιγο και μου είπε πως όλα μετά την γέννα είναι υπέροχα.Όλα είναι ένας μύθος , σας στέλνει φιλιά και επίσης θα τα γράψει όλα αναλυτικότερα την Δευτέρα που με το καλό θα βγεί Very Happy Very Happy Very Happy

Εγώ ζήλεψα την Αλεξία και τρώω donuts με πραλίνα και κρεμα συνοδευόμενα απο 1 μπανάνα

Γουρούνι θα γίνω pig pig pig

tatianoula

tatianoula
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ,...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ.....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stefaniandreas

stefaniandreas
μπραβο το ζουζουνι της αρετουλας!
κοριτσια τι θα γινει με τα κεικ???μονο η carrie με νοιωθει αν και γω τρωω και κανα δυο γλυκακια!

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
Pumkin πως σε λενε ???σε αποθηκευσα με το ψευδωνυμο αλλα να μην ξερω???Laughing Laughing

aylin

aylin
tatianoula έγραψε:Pumkin πως σε λενε ???σε αποθηκευσα με το ψευδωνυμο αλλα να μην ξερω???Laughing Laughing

η Χρύσα είναι το γλυκό μας κολοκυθάκι,,,που κάθε φορά που γράφει θέλω να φάω κολοκυθόπιτα!!!χιχιχι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tatianoula

tatianoula
aylin έγραψε:
tatianoula έγραψε:Pumkin πως σε λενε ???σε αποθηκευσα με το ψευδωνυμο αλλα να μην ξερω???Laughing Laughing

η Χρύσα είναι το γλυκό μας κολοκυθάκι,,,που κάθε φορά που γράφει θέλω να φάω κολοκυθόπιτα!!!χιχιχι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

εσενα το μυαλο σου μονο στο φαι ειναι???[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κ μετα λες θα γινεις pig pig

aylin

aylin
tatianoula έγραψε:
aylin έγραψε:

εσενα το μυαλο σου μονο στο φαι ειναι???[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κ μετα λες θα γινεις pig pig

ήταν και είναι στο φαί...είχα πολύ καιρό να απολαύσω κανονικό φαγητό-ακολουθώ διατροφή προ εγκυμοσύνης...και πάλι δεν έχω κόμπλεξ όμως Τατιανούλι με τα κιλά μου και ούτε κάνω υστερισμούς και υπερβολές...οκ είμαι οσα είμαι-γουρουνίτσα...αλλά αυτή είμαι...χιχιχι...εξ'άλλου μην ξεχνάς η μπέμπα κάνει δίαιτα για να μην είναι σαν την μαμά της....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φιλάκια

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελεια τα νεα της Αρετουλας μας!!!!

εγω παλι θελω να κανω φονο... ναι ναι αυτον που ολοι καταλαβαμε! τον Χαρο!
θεε μου αυτη η γυναικα θα με κανει serial killer , το παιδι μου θα το βλεπω στη φυλακη κανα 10λεπτο ανα επισκεψη

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχα χιονατούλα πάω και εγώ να φορτώσω Razz

stefaniandreas

stefaniandreas
χιονατουλα θα σε κανουν και ταινια με τη μαρθα βουρτση...αυτη που τα εβαλε με το χαρο!

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πας πεθερα? μακρυα απ την κουζινα και τα αιχμηρα αντικειμενα!

εγω φαντασου οτι ειμαι ετσι και τη βλεπω μια φορα το 3μηνο και αν!
αλλα τη δουλεια της την κανει!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στεφανια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing χαχαχαχαχ αστα πικρα εχει γυαλλισει το ματι μου μιλαμε

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια μου μου ειχε κολλησει και δεν μπορουσα να μπω στην ομαδα μας να διαβασω τα νεα σας....Τι έγινε εδώ?Χαμός με τα γεννητούρια...νιώθω σαν να λείπω καιρό....!!!!!!Να μας ζήσουν τα μωράκια μας!!Τα κορίτσια μια χαρά απ'οτι πρόλαβα να διαβάσω γιατι ειναι και πολλές οι σελίδες.Ευτυχώς και έβλεπα κάποιες ενημερώσεις από προφίλ του facebook.Πλησιάζουμε και οι υπόλοιπες στην τελική ευθεία και η αγωνία κορυφώνεται!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Όσο άγχος δεν είχα τους προηγούμενους μήνες όλο τώρα ήρθε και με βρήκε Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Με τον γιατρό που θα με ξεγεννησει ενώ έχω ακούσει τα καλύτερα επειδή δεν έχουμε πολλά πολλά δεν τον νιώθω πολύ κοντά μου και με αγχώνει και το γεγονός που θα είμαι μόνη μου στον τοκετό....Εσάς θα σας ακολουθήσει κανένας "μέσα" ή απαγορεύεται?Πιστεύω οτί είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον δικό σου πλάι σου εκείνες τις στιγμές..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:Αθηνουλα ενταξει ο μπομπιρας ε? τι ωρα θα πατε τη δευτερα?

ναι! το πιστευετε οτι πλεον φοβαμαι να μιλησω με σιγουρια? ανηπομονω αυριο να μου πει ο γιατρος εκει οτι αυριο (τη Δευτερα δηλ.) βγαινετε.

Τατιανουλα απο αιμα αν ρωτησες εμενα ειμαι μια χαρα. μεχρι 3η 4η μερα ειχα πολυ. ειδικα 3η μερα κομματακια εφευγαν. μετα τιποτα σχεδον. τωρα εχω σαν ναμαι τελευταιες μερες περιοδου. φοραω λοχειας αλλα μαλλον θα βαλω τις απλες περιοδου. ειναι αναλογα τον γιατρο και ειδικα στις καισαρικες εχεις πιο λιγο γιατι υποτιθετε ο γιατρος καθαριζει οσο μπορει καλα τη μητρα.. Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις