Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
524 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 524 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:καλως τη στεφανια! ουυυυ καταιδρωμενες δε λες τιποτα εγω θα σας ξεγεννησω ολες βρε! Laughing Laughing Laughing Laughing

υγ: ασχετο αλλα στο ΙΚΑ πρεπει να παω 56 ημερες πριν την ΠΗΤ για να κανω τα χαρτια? η οποτε να ειναι?
Rolling Eyes

Απολυση απο τον εργοδοτη σου γινεται 56 μερες πριν την ΠΗΤ. Τα χαρτια τα κανεις οποτε να'ναι.Να υποθεσω οτι χεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια,ετσι...?

stefaniandreas

stefaniandreas
σας διαβαζω ολο το απογευμα αλλα σημερα μιας και αυριο μπαινω στο μηνα μου αποφασισα να κανω παρασπονδιες και εφτιαχνα γλυκα με τον καλο μου...καναμε μια κουζινα...αλλη τοση ωρα καθαριζα.για το ικα δεν ξερω γιατι ειμαι δημ.υπαλληλος και ισχυουν αλλα για μας

http://stefxon@gmail.com

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΛΟΟΥΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ... ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.. 1200,00 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΟΧΙΚΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 200 ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ
ΑΛΕΞΙΑ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ?????? Shocked

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

alexia-marinos

alexia-marinos
stefaniandreas έγραψε:σας διαβαζω ολο το απογευμα αλλα σημερα μιας και αυριο μπαινω στο μηνα μου αποφασισα να κανω παρασπονδιες και εφτιαχνα γλυκα με τον καλο μου...καναμε μια κουζινα...αλλη τοση ωρα καθαριζα.για το ικα δεν ξερω γιατι ειμαι δημ.υπαλληλος και ισχυουν αλλα για μας

χα χα χα !!! απο χθες ειναι η μερα των γλυκων τελικα... Razz Razz Razz Razz

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χμ θα παω μια βολτα απ το λογιστη αυριο ουτος η αλλως, ναι εχω 200 ενσημα Αλεξακι!
Πηνελοπη 1200 ευρω? να υποθεσω οτι το ποσο εξαρτατε απο τον μινιαιο μισθο στην εργασια σου πχ? Rolling Eyes

Στεφανια τι γλυκο εκανες? ξελιγωσε μας λιγο Laughing Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
ε μα ναι!ολες γραφατε για γλυκα και εγω και η νατασα με τα σακχαρα ξελιγωθηκαμε.εμενα βεβαια δεν ειναι τοσο πολυ οποτε τωρα μου ειπε η διαβητολογος να φαω κατι...και το ξεσκισα!!!!
σας καληνυχτω!!!θα τα πουμε αυριο
και οσες ερθετε καλαμαρια για τη μαστογραφια 11 καφεδακι στον πεζοδρομο

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:χμ θα παω μια βολτα απ το λογιστη αυριο ουτος η αλλως, ναι εχω 200 ενσημα Αλεξακι!
Πηνελοπη 1200 ευρω? να υποθεσω οτι το ποσο εξαρτατε απο τον μινιαιο μισθο στην εργασια σου πχ? Rolling Eyes

εκανα μους σοκολατας
τα μπισκοτακια με μερεντα
και μιλφει
για να εχουμε ποικιλια!

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΧΑΛΟΟΥΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ... ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.. 1200,00 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΟΧΙΚΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 200 ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ
ΑΛΕΞΙΑ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ?????? Shocked

Ασε βρε Πηνελοπη,γκαντεμια σκετη....οταν πηγα τον περασμενο μηνα στο συστημα φαινονταν μονο τα ενσημα μεχρι Ιουλιο κ ειχα μεχρι τοτε 189 ενσημα Mad Mad Mad κ επειδη φετος αλλαξε το συστημα κ δεν μπορουσα να παρω καρτελα απο τον λογιστη,επρεπε να περιμενω μεχρι τελος Οκτωβριου να φαινονται τα ενσημα on line... οποτε θα παω αυριο κ για αυτο...με την κοιλια στο στομα ολα τελευταια στιγμη χωρις να εχω αλλη επιλογη..... Mad Mad

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:χμ θα παω μια βολτα απ το λογιστη αυριο ουτος η αλλως, ναι εχω 200 ενσημα Αλεξακι!

ΝΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΧΕΣ , ΕΜΕΝΑ ΜΕΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1112,00 ΕΥΡΩ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1200, ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑΣ

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:
Ασε βρε Πηνελοπη,γκαντεμια σκετη....οταν πηγα τον περασμενο μηνα στο συστημα φαινονταν μονο τα ενσημα μεχρι Ιουλιο κ ειχα μεχρι τοτε 189 ενσημα Mad Mad Mad κ επειδη φετος αλλαξε το συστημα κ δεν μπορουσα να παρω καρτελα απο τον λογιστη,επρεπε να περιμενω μεχρι τελος Οκτωβριου να φαινονται τα ενσημα on line... οποτε θα παω αυριο κ για αυτο...με την κοιλια στο στομα ολα τελευταια στιγμη χωρις να εχω αλλη επιλογη..... Mad Mad

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ 5' ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ 5' ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil

Ευτυχως τα εχω ολα ετοιμα οποτε ελπιζω να ξεμπερδευω κ εγω ευκολα κ γρηγορα...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο ρε στεφανια πετας τη βομβα και φευγεις ετσι αβασανιστα ε ? χαχαχαχα
καληνυχτα κοριτσι τα λεμε αυριο με το καλο!

πωπω Αλεξια ελλας το μεγαλειο σου ε?

Πηνελοπη θενξξξ! α ρε τι τραβαμε και με αυτη τη χαρτουρα!

και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν δινουν και τη σειρα! δεν πα να εισαι με την κοιλια στο στομα??? Mad Mad Mad

alexia-marinos

alexia-marinos
Σωτηρια,το διαβαζα το απογευμα για αλλη μια φορα για να βεβαιωθω οτι τα χαρτια μου για αυριο ειναι οκ κ στο παραθετω

http://forum.eimaimama.gr/t7450-topic?highlight=%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!! ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787
ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΟ(ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ), ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΩ....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.... ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:μπραβο ρε στεφανια πετας τη βομβα και φευγεις ετσι αβασανιστα ε ? χαχαχαχα
καληνυχτα κοριτσι τα λεμε αυριο με το καλο!

πωπω Αλεξια ελλας το μεγαλειο σου ε?

Πηνελοπη θενξξξ! α ρε τι τραβαμε και με αυτη τη χαρτουρα!

και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν δινουν και τη σειρα! δεν πα να εισαι με την κοιλια στο στομα??? Mad Mad Mad

Οπως τα λες ειναι Σωτηρια...Ελλας το μεγαλειο σου..!!!!!
Οσο για σειρα προταιρεοτητας ουτε λογος No No No affraid affraid affraid affraid

Εδω πριν 10 μερες πηγα ταχυδρομειο κ ηταν 3 ατομα πριν απο εμενα.Περιμενα την σειρα μου κ ο υπαλληλος οταν εφτασε η σειρα μου με αγνοησε παντελως κ ρωτησε τον κυριο που ηταν πισω μου τι θα ηθελε affraid affraid affraid affraid
Ε δεν αντεξα κ εγω κ τα πηρα στο κρανιο Twisted Evil Twisted Evil

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:

ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ (ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΙΚΡΗ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Wink
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΚΑ ΑΛΕΞΙΑ , ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕΚΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!! ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787
ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΟ(ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ), ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΩ....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.... ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 534787

Περναει ο καιρος κ δεν το καταλαβαινουμε....εγω εχω παλι το αλλο...απο το αγχος μου πλεον που δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα,(ουτε συσπασεις,τιποτα...)οποτε πηγαινω τουαλετα κοιταζω το σερβιετακι μηπως εχω αιμα...οπως τοτε που περιμενα με ανυπομονησια να δω αν θα αδιαθετησω η αν ειμαι εγκυος ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 33 966307

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ Αλεξια μου!!! αρκετα βοηθητικο! Very Happy Very Happy Very Happy

Πηνελοπη και γω κατι τετοια ονειρα βλεπω! μας ετοιμαζει λαου λαου ο εγγεφαλος Laughing Laughing Laughing

Αλεξια μην το συζητας το ΤΙ γινετε με τις σειρες! αφου σκεφτομαι πως θα την παλεψω στο ΙΚΑ που ειναι γουρουνια εντελως! και εγω που εχω και λιγο τα κιλακια μου, τους εχω ικανους να λενε οτι ειμαι χοντρη και το παιζω εγκυος! Mad Mad Mad
και γυαλλιζει το ματακι μου! Twisted Evil Twisted Evil

alexia-marinos

alexia-marinos

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΚΑ ΑΛΕΞΙΑ , ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕΚΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ [/quote]

Εκει εχεις δικιο...εχουμε κ τα καλα μας που μενουμε εκτος Ηρακλειου Wink Wink

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω πολυ Αλεξια μου!!! αρκετα βοηθητικο! Very Happy Very Happy Very Happy

Πηνελοπη και γω κατι τετοια ονειρα βλεπω! μας ετοιμαζει λαου λαου ο εγγεφαλος Laughing Laughing Laughing

Αλεξια μην το συζητας το ΤΙ γινετε με τις σειρες! αφου σκεφτομαι πως θα την παλεψω στο ΙΚΑ που ειναι γουρουνια εντελως! και εγω που εχω και λιγο τα κιλακια μου, τους εχω ικανους να λενε οτι ειμαι χοντρη και το παιζω εγκυος! Mad Mad Mad

Χα χα χα !!!!! Φανταζεσαι να σε βγαλουν κ τρελλη...? οτι δεν εισαι εγκυος αλλα το "παιζεις" ....? χα χα χα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω πολυ Αλεξια μου!!! αρκετα βοηθητικο! Very Happy Very Happy Very Happy

Χα χα χα !!!!! Φανταζεσαι να σε βγαλουν κ τρελλη...? οτι δεν εισαι εγκυος αλλα το "παιζεις" ....? χα χα χα

ετυχε στην ξαδερφη μου!!!! την κραζανε ολοι που περασε πρωτη!

alexia-marinos

alexia-marinos
Αν χρειαζεσαι αλλη πληροφορια Σωτηριακι,ρωτα οτι θελεις...

Επισης κοριτσια μου ειπαν οτι δικαιουμαστε κ επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ,κατι που δεν σου το λενε εκει για να γλυτωνουν τα λεφτα τα λαμογια Twisted Evil Twisted Evil
Την περασμενη εβδομαδα λοιπον που κατεθεσα τα χαρτια για το επιδομα ανεργιας τους ρωτησα κ μου ειπαν να ζητησω απο το ικα ενα χαρτι για το επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ κ να τους το παω μετα που θα γεννησω...

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε: και εγω που εχω και λιγο τα κιλακια μου, τους εχω ικανους να λενε οτι ειμαι χοντρη και το παιζω εγκυος! Mad Mad Mad

ΧΑΧΑΧΑ...ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΙΣ ΦΩΤΟ ,ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ?????? ΚΑΛΑ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η "ΚΟΥΤΡΟΥΚΑ" ΤΟΥΣ...ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!! ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΧΩΣΤΟΥ ΚΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΤΟ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την penelope26 στις Κυρ Οκτ 30, 2011 1:55 pm, 1 φορά

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε: και εγω που εχω και λιγο τα κιλακια μου, τους εχω ικανους να λενε οτι ειμαι χοντρη και το παιζω εγκυος! Mad Mad Mad

ΧΑΧΑΧΑ...ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΙΣ ΦΩΤΟ ,ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ?????? ΚΑΛΑ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΜΠΟΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η "ΚΟΥΤΡΟΥΚΑ" ΤΟΥΣ...ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΗΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!! ΑΝ ΣΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΧΩΣΤΟΥ ΚΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΤΟ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:Αν χρειαζεσαι αλλη πληροφορια Σωτηριακι,ρωτα οτι θελεις...

Επισης κοριτσια μου ειπαν οτι δικαιουμαστε κ επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ,κατι που δεν σου το λενε εκει για να γλυτωνουν τα λεφτα τα λαμογια Twisted Evil Twisted Evil
Την περασμενη εβδομαδα λοιπον που κατεθεσα τα χαρτια για το επιδομα ανεργιας τους ρωτησα κ μου ειπαν να ζητησω απο το ικα ενα χαρτι για το επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ κ να τους το παω μετα που θα γεννησω...
ΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ-ΤΟΚΕΤΟΥ-ΛΟΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΒΡΕ ΑΛΕΞΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις