Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξια μου σευχαριστω παααρα πολυ! πραγματικα μου λυνεις τα χερια γιατι παντα μισουσα την γραφειοκρατεια και να τωρα που χρειαζετε ειμαι στουρναρι Rolling Eyes Laughing

οταν με το καλο πας αυριο και κανεις τα διαδικαστικα απλα πες μου τι εκανες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 215994 Very Happy Very Happy

Πηνελοπη ασε ασε μιλαμε για πολυ γουρουνια! εχω ακουσει και με υφος ενα '' δεν εχεις αναγκη'' Mad

σεβασμος 0

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
penelope26 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Αν χρειαζεσαι αλλη πληροφορια Σωτηριακι,ρωτα οτι θελεις...

Επισης κοριτσια μου ειπαν οτι δικαιουμαστε κ επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ,κατι που δεν σου το λενε εκει για να γλυτωνουν τα λεφτα τα λαμογια Twisted Evil Twisted Evil
Την περασμενη εβδομαδα λοιπον που κατεθεσα τα χαρτια για το επιδομα ανεργιας τους ρωτησα κ μου ειπαν να ζητησω απο το ικα ενα χαρτι για το επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ κ να τους το παω μετα που θα γεννησω...
ΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ-ΤΟΚΕΤΟΥ-ΛΟΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΒΡΕ ΑΛΕΞΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?

Μα για το επιδομα ανεργιας κατθεσα τα χαρτια μου....

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ακόμα δεν κοιμάστε τσούπρες; εγώ περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει από το έκτακτο και στο μεταξύ έχουν στενάξει τα ντουλάπια και το ψυγείο.

μετά το κέικ έφτιαξα ποπ κορν, μετά μπισκότα, μετά λίγη μαρμελάδα ροδάκινο και τώρα χαλβαδιάζω το παγωτό στην κατάψυξη. και μετά θα παραπονιέμαι γιατί θα έχω πάλι καούρες...

μ αρέσει που ανοίγετε και κουβέντα με τους αθάνατους ελληνάρες! βρε ουστ βρομόσκυλα! εγώ περνάω πρώτη με τσαμπουκά γιατί έχουμε και το νόμο με το μέρος μας. και ας τολμήσει κανείς να πει κάτι. μαύρο φίδι που τον έφαγε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 186566

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:Αλεξια μου σευχαριστω παααρα πολυ! πραγματικα μου λυνεις τα χερια γιατι παντα μισουσα την γραφειοκρατεια και να τωρα που χρειαζετε ειμαι στουρναρι Rolling Eyes Laughing

οταν με το καλο πας αυριο και κανεις τα διαδικαστικα απλα πες μου τι εκανες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 215994 Very Happy Very Happy

Πηνελοπη ασε ασε μιλαμε για πολυ γουρουνια! εχω ακουσει και με υφος ενα '' δεν εχεις αναγκη'' Mad

σεβασμος 0

και εγω δεν τα πηγαινα καλα με τα διαδικαστικα του δημοσιου γιαυτο κ σου παρεθεσα το παραπανω λινκ για να μην ξεχασω κατι κ σε παρω στο λαιμο μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 534787 εννοειται οτι θα σε ενημερωσω κ αυριο τι εκανα κ τι μου ειπαν...

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:

σεβασμος 0

affraid affraid affraid affraid affraid ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ???? Μ@Λ@ΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΗΤ? ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΠΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΙΚΑ , ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΣΙΦΡΑ, ΕΠΙΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

alexia-marinos

alexia-marinos
elpisrex έγραψε:ακόμα δεν κοιμάστε τσούπρες; εγώ περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει από το έκτακτο και στο μεταξύ έχουν στενάξει τα ντουλάπια και το ψυγείο.

μετά το κέικ έφτιαξα ποπ κορν, μετά μπισκότα, μετά λίγη μαρμελάδα ροδάκινο και τώρα χαλβαδιάζω το παγωτό στην κατάψυξη. και μετά θα παραπονιέμαι γιατί θα έχω πάλι καούρες...

μ αρέσει που ανοίγετε και κουβέντα με τους αθάνατους ελληνάρες! βρε ουστ βρομόσκυλα! εγώ περνάω πρώτη με τσαμπουκά γιατί έχουμε και το νόμο με το μέρος μας. και ας τολμήσει κανείς να πει κάτι. μαύρο φίδι που τον έφαγε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 186566

καλε,παρε τον αντρα να του πεις να ερθει γρηγορα γιατι θα παρεις τουλαχιστον 2 κιλα αποψε !!!!! χα χα χα χα !!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:
penelope26 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Αν χρειαζεσαι αλλη πληροφορια Σωτηριακι,ρωτα οτι θελεις...

Επισης κοριτσια μου ειπαν οτι δικαιουμαστε κ επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ,κατι που δεν σου το λενε εκει για να γλυτωνουν τα λεφτα τα λαμογια Twisted Evil Twisted Evil
Την περασμενη εβδομαδα λοιπον που κατεθεσα τα χαρτια για το επιδομα ανεργιας τους ρωτησα κ μου ειπαν να ζητησω απο το ικα ενα χαρτι για το επιδομα τοκετου απο τον ΟΑΕΔ κ να τους το παω μετα που θα γεννησω...
ΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ-ΤΟΚΕΤΟΥ-ΛΟΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΒΡΕ ΑΛΕΞΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?

ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ???? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos

ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΗΤ? ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΠΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΙΚΑ , ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΣΙΦΡΑ, ΕΠΙΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ![/quote]

Ωχ,αυτο το κομματι το ειχα ξεχασει τελειως.... Embarassed Embarassed Embarassed

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
penelope26 έγραψε:

ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ???? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ!!!!

Ναι αμεεε!!!!!!!!! Πηγα πρωτα στο εργατικο με τα χαρτια κ μου ετοιμασαν το φακελο κ μετα στον οαεδ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ καταθεσα τον φακελο κ πηρα ημερομηνια πρωτης πληρωμης 5/12!!!!Γιατι εσενα ποιος σου ειπε οτο δεν δικαιουσαι επιδομα ανεργιας...?Κατ'αρχας εισαι κ εσυ εποχιακη..?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την Ελπιδα! τελικα μονο με τσαμπουκα περνας Laughing Laughing

Πηνελοπη μου ξερεις η φαση ειναι οτι ο γιατρος μου δεν ειναι συμβεβλημενος με το ικα και πρεπει να παω για το χαρτι σε αλλον Rolling Eyes

Αλεξια μου σευχαριστω και παλι!
αντε ποιος στη χαρη μας το ενα χερι νιβει τ'αλλο, ετσι κοριτσια βοηθατε γιατι χανομαστεεεεε Laughing

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpisrex έγραψε:

ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΗΚΕΣ.... ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ... ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:καλως την Ελπιδα! τελικα μονο με τσαμπουκα περνας Laughing Laughing

Πηνελοπη μου ξερεις η φαση ειναι οτι ο γιατρος μου δεν ειναι συμβεβλημενος με το ικα και πρεπει να παω για το χαρτι σε αλλον Rolling Eyes

Αλεξια μου σευχαριστω και παλι!
αντε ποιος στη χαρη μας το ενα χερι νιβει τ'αλλο, ετσι κοριτσια βοηθατε γιατι χανομαστεεεεε Laughing

Και εμενα ο δικος μου δεν εχει ικα κ εκλεισα ραντεβου σε γιατρο του ικα κ μαζι με την β επιπεδου κ το χαρτι του γιατρου μου,μου εγραψε το χαρτι με την ΠΗΤ για το κεντρο μανας κ παιδιου...

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όλη αυτή η συζήτηση περί ελλήνων γαϊδάρων και γραφειοκρατίας μου άνοιξε την όρεξη Razz Razz Razz

και αυτός ο χριστιανός με πήρε για να μου πει ότι θα αργήσει κι άλλο! Mad Mad

ε βάλε ένα λουκέτο στα ντουλάπια και μετά πήγαινε όπου θες χρυσέ μου, μην τ αφήνεις εκτεθειμένα στις άγριες ορέξεις της γκαστρωμένης!! cyclops

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:[
Ναι αμεεε!!!!!!!!! Πηγα πρωτα στο εργατικο με τα χαρτια κ μου ετοιμασαν το φακελο κ μετα στον οαεδ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ καταθεσα τον φακελο κ πηρα ημερομηνια πρωτης πληρωμης 5/12!!!!Γιατι εσενα ποιος σου ειπε οτο δεν δικαιουσαι επιδομα ανεργιας...?Κατ'αρχας εισαι κ εσυ εποχιακη..?
ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΣΑ (ΑΤΥΠΑ) ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΑΩ ΜΕ ΜΕΙΟΜΕΝΟ...ΕΤΣΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ...ΝΑ ΕΧΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ.... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΤΛ.... ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ....
ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
elpisrex έγραψε:όλη αυτή η συζήτηση περί ελλήνων γαϊδάρων και γραφειοκρατίας μου άνοιξε την όρεξη Razz Razz Razz

ε βάλε ένα λουκέτο στα ντουλάπια και μετά πήγαινε όπου θες χρυσέ μου, μην τ αφήνεις εκτεθειμένα στις άγριες ορέξεις της γκαστρωμένης!! cyclops

Ασε Ελπιδακι,μεχρι που μπηκα στον 9ο ημουν +12 κ μεσα σε 3 εβδομαδες πηρα 4 κιλα η γουρουνα pig pig pig pig pig affraid affraid affraid affraid

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου παω για υπνους! ευχαριστω για τις πληροφοριες πολυ πολυ!
αυριο θα παω λογιστη ελπιζω σιγα σιγα να βγει μια ακρη! Laughing

με το καλο αυριο το στελλακι μας! ολη μου την αγαπη και τις ευχες!

οποια μαθαινει νεα ας μας γραφει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 417472

φιλια κοριτσουδια τα λεμε αυριο με το καλο!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 850933

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpisrex έγραψε:όλη αυτή η συζήτηση περί ελλήνων γαϊδάρων και γραφειοκρατίας μου άνοιξε την όρεξη Razz Razz Razz

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ...ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΦΟΒΗ ΣΕ "ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ" ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.... ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΥΤΕΡΙΝΟΣ ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:[
ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΣΑ (ΑΤΥΠΑ) ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΑΩ ΜΕ ΜΕΙΟΜΕΝΟ...ΕΤΣΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ...ΝΑ ΕΧΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ.... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΤΛ.... ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ....
ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ!!!!

Πηνελοπη πηγαινε τοτε απο αυτη την εβδομαδα να τα καταθεσεις γιατι θα καθυστερησεις να παρεις ημερομηνια...εγω σου λεω πριν 8-10 μερες που τα καταθεσα πηρα για 5 Δεκεμβριου...

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω νυσταξα κοριτσια κ λεω να την κανω κ εγω σιγα σιγα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 850933 ...... Σωτηρια περιμενε,ερχομαι καλεεεεεεεεεεε χι χι χι χι !!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε κοριτσια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 34 417472

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άντε καληνύχτα όμορφες! πάω να κλειδωθώ στο μπάνιο και ελπίζω να μη φάω και τα σαπούνια! καλό ξημέρωμα!!! flower

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ....ΡΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ???? ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Ε????

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ....ΡΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ???? ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Ε????

Υποτιθεται οτι πληρωνεσαι τον Δεκεμβριο για τον Νοεμβρη,τον Γεναρη για τον Δεκεμβρη κ παει λεγοντας...με λιγα λογια πληρωνεσαι παντα τον μηνα που περασε,οχι αυτον που μπαινει...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα τσουπρες!!
ελπιδα τι λιγουρες ηταν κ αυτες χθες το βραδυ??
ελπιζω να μην εφαγες τελικα κανενα σαπουνι-σαμπουαν- αφρολουτρο.ε ποιανουν και εμενα κατι κουλα ωρες ωρες χωρις να νιωθω και κορεσμο..
Παιδευεστε με τα ικα -συκα ε?
εγω δεν θα παρω τιποτα ως αναπληρωτρια τελικα και επαψα να ασχολουμαι..
μιλησε καμια με τη μαμαχ?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!

ετοιμαζομαι σιγα σιγα για αθηνα,γιατρους,εξετασεις κτλ...ελπιζω να πανε ολα καλα,εχω μεγαλο καρδιοχτυπι σημερα και ενα μονιμο προαισθημα οτι μπορει να μην γυρισω σπιτι σμρ...σκεφτομαι να βαλω τη βαλιτσουλα μου στον αυτοκινητο...μην με ρωτατε γιατι...νιωθω καπως...χωρις σοβαρο λογο! pale No

ελπιζω να πανε ολα καλα με τη Στελλιτσα σημερα και να εχει γρηγορα το μωρακι της αγκαλια!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσιααααααααααααααααααααα!!
που ειστε??
αντε ξυπνηστε??
εγω κοιμηθηκα στον καναπε με τζακακι γι' αυτο ξυπνησα και νωρις..δε βολευομουνα το χοντρουλι pig
ελα και ειμαι μοναχουλι, που ειστε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις