Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χιονατουλίνο μου τι σου έκανε πάλι?Το σημαντικό όμως είναι να μην επηρεάζεται απο την συμπεριφορά της η σχέση σας ως ζευγάρι.

Μαριάννα εγώ νοιώθω έτσι με τον δικό μου γιατρό, δεν περιμένω όμως και πολλά πολλά από εκείνον.Βλέπει 500 άτομα την ημέρα τι δέσιμο να έχει μαζί μου?Το πολύ πολύ εάν δω ότι μετά την καισαρική δεν με φροντίσει καθόλου...δεν θα πάρει φακελάκι!όχι που θα κάτσω να σκάσω...δεν ξέρω που θα γεννήσεις αλλά σε δημόσιο νοσοκομείο έτσι είναι...

Αντιθέτως παιδιά οι μαίες ήταν τόσο καλές Very Happy Very Happy Very Happy

tatianoula

tatianoula
κοριτσια νυχτιατικα δεν μιλαμε για πεθερες Mad Mad Mad

αθηνα ναι εσενα ρωτησα!!!

οσο για τον τοκετο θα σας ξεγεννησει κ τελος τι θελετε να σας νταντευει???γι''αυτους ειναι μια καθημερινοτητα μια πελατισσα παραπανω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

μαριαννα εγω δεν θα εχω καποιον μαζι μου δεν εχω ρωτησει αν επιτρεπετε ,,ο αντρας μου θελει αλλα εγω ΟΧΙ το θεωρο καπως το ''θεαμα''.. κ πιστευω οτι δεν ειναι για αντρες εκει μεσα!!!!!δικια μου αποψη ετσι!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
τατιανα μου νομιζω οτι ουτως η αλλως στο νοσοκομειο δεν επιτρεπεται ο συζυγος.αλλα για το γιατρο διαφωνω.πρεπει να νοιωθεις ανετα με το γυναικολογο σου

http://stefxon@gmail.com

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια ετσι ενοιωσα κι εγω με τον γιατρο μου οταν ηδη ειχα μπει στον μηνα μου και τα τιναξα ολα στον αερα και πηγα και γεννησα με οποιον ελαχε...Με κοιταγε αυτος ο ηλιθιος ο οποιος θα με ξεγενναγε στο Ιπποκρατιεο Θεσσαλονικης και με κοιταγανε -για καλη μου τυχη- και στο Παπαγεωργιου και απο κει ηδη μου ειχαν κλεισει για καισαρικη ημερομηνια ενω ο αλλος δε μπορουσε,εκει ενιωσα ενα απεραντο κενο και λεω ασε ρε φιλε,αντε γιεα...Και με προσεξανε σουπερ..Και δεν εδωσα φραγκο και ημουν και μονη μεσα...

stefaniandreas

stefaniandreas
μα το παν ειναι να αισθανεσαι ασφαλεια και οικιοτητα.τη ζωη σου και τη ζωη του παιδιου σου του εμπιστευεσαι

tatianoula

tatianoula
μα εγω νοιωθο ανετα με τον γιατρο μου κ δεν εχω κανενα προβλημα..με προσεχει μια χαρα ο ανθρωπος!!!

κ να αφηναν εγω δεν θελω να ειναι καποιος μαζι μου την ωρα του τοκετου...

γιατι δεν με καταλαβατε οεο???

stefaniandreas

stefaniandreas
μιλαμε για τα κοριτσια που γραφουν οτι δεν αισθανονται και πολυ ανετα με τους γιατρους τους.για το αν θα ειναι ο αντρας σου μεσα ειναι δικη σου επιλογη

tatianoula

tatianoula
mariannemam έγραψε:Όσο άγχος δεν είχα τους προηγούμενους μήνες όλο τώρα ήρθε και με βρήκε Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Με τον γιατρό που θα με ξεγεννησει ενώ έχω ακούσει τα καλύτερα επειδή δεν έχουμε πολλά πολλά δεν τον νιώθω πολύ κοντά μου και με αγχώνει και το γεγονός που θα είμαι μόνη μου στον τοκετό....Εσάς θα σας ακολουθήσει κανένας "μέσα" ή απαγορεύεται?Πιστεύω οτί είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον δικό σου πλάι σου εκείνες τις στιγμές..

αυτο σχολιασα!!και''γω πιστευω οτι πανω απ''ολα πρεπει να νοιωθεις ανετα κ να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου......

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ένα θα σας πω!!!Η μαμά μου ήδη ξεκίνησε!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked "δεν πρέπει να δεχτεις επισκέψεις ως λεχώνα αν νυχτώνει,ούτε να αφήνεις τα ρουχαλάκια του μωρού το βράδυ απλωμένα έξω, και αν θέλεις να πας στον φούρνο να πάρεις μισή ευχή στις 20 μέρες" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 28 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 28 679259 Σε τέτοια κατάσταση είμαι!!!!!!Πως θα την παλέψω μου λέτε???

Εγώ πάπντως νιώθω πολύ άνετα με τον γιατρό μου γενικά και ο καλός μου λέει ότι θα είναι μαζί στην κλινική..Τώρα είδωμεν!!Αν δεν αλλάξει γνώμη ως τότε.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

stefaniandreas

stefaniandreas
υπομονη!!!!!!!!!θα περασουν οι μερες!ασε που χειμωνιατικα που θα το πας το παιδι πριν τις 20 μερες???

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα στελλακι μου μια πικρα σκετη! εππιρεαζει το πορτοφολι μας , και αλλα χοντρα πραγματα! τελοσπαντων ελπιζω καποια στιγμη να τα μοιραστουμε να ξαλαφρωσουμε και οι 2! Laughing

κοριτσια εγω σκεφτομαι πως αν γεννησω με την πεθερα μεσα, απο τα νευρα μου που θα την βλεπω μπροστα μου , ουτε που θα καταλαβω πονο χαχαχαχαχ

και θα γεννησω και στο πιτσ φιτιλι Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
ειδες που καπου θα σε βοηθησει και αυτη???και θα εχεις να λες και στο παιδι οταν κανει αταξιες
"βρε η μαμα ειδε το χαρο με τα ματια της οταν σε ξεγεννουσε"

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:ειδες που καπου θα σε βοηθησει και αυτη???και θα εχεις να λες και στο παιδι οταν κανει αταξιες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ με πεθανεςςςςςς

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:υπομονη!!!!!!!!!θα περασουν οι μερες!ασε που χειμωνιατικα που θα το πας το παιδι πριν τις 20 μερες???

Παντου...Εγω τον εβγαλα Φεβρουαριο μηνα που ηταν ουτε 1μηνος εξω...Μια χαρα ηταν και ειχε και σκατοκρυο..

tattooed_snowhite έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:ειδες που καπου θα σε βοηθησει και αυτη???και θα εχεις να λες και στο παιδι οταν κανει αταξιες

Κι εμενα,κλαιω απο τα γελια.... Razz

tatianoula

tatianoula
[quote="Carrie"]ούτε να αφήνεις τα ρουχαλάκια του μωρού το βράδυ απλωμένα έξω

αλλιως τι θα γινει ???τι λενε?????

stefaniandreas

stefaniandreas
tatijana έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:υπομονη!!!!!!!!!θα περασουν οι μερες!ασε που χειμωνιατικα που θα το πας το παιδι πριν τις 20 μερες???

Παντου...Εγω τον εβγαλα Φεβρουαριο μηνα που ηταν ουτε 1μηνος εξω...Μια χαρα ηταν και ειχε και σκατοκρυο..

tattooed_snowhite έγραψε:

Κι εμενα,κλαιω απο τα γελια.... Razz
και γω δεν εχω σκοπο να μεινω μεσα ουτε 20 μερες γιατι ο μπαμπας μας εχει γενεθλια χριστουγεννα και θα παμε βολτα!!!αλλα απο το να μαλωνει με τη μαμα της 20 μερες ειναι θα περασουν
μερικες φορες τα λεω πετυχημενα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε Στεφανια νασαι καλα! ακομα γελαω Laughing

τατιανα μου τι κανει ο μπεμπαρος ο φανταστικος?
εσυ καλητερα με το κρυωματακι?

Νατασα απο δω και περα θα αρχισουν τα οργανα με τα ''οχι'' και τα ''μη'' εχει να πεσει τρελλο γελιο, ετοιμαστητε ψυχολογικα Laughing <-- αυτο το γελιο ειναι νευρικο Laughing

tatianoula

tatianoula
koριτσια εχουμε να ακουσουμε πολλες μ @ λακειες''χωρις παρεξηγηση'' απο μαμαδες ,θειες,γιαγιαδες,πεθερες κ.τ.λ.

οποτε κλεινουμε τα αυτακια μας κ κανουμε του κεφαλιου μας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

aylin

aylin
stefaniandreas έγραψε:μα το παν ειναι να αισθανεσαι ασφαλεια και οικιοτητα.τη ζωη σου και τη ζωη του παιδιου σου του εμπιστευεσαι

Σιγά που τους νοιάζει Στεφανία μου...το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τελειώνουν για να πέσει το φακέλωμα...

stefaniandreas

stefaniandreas
μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι.αλλα αν νοιωθεις ετσι πηγαινε γεννησε στην εφημερεια να μην του δωσεις φραγκο.ανθρωποι ειμαστε οχι 50ευρα και ετσι πρεπει να μας βλεπουν

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και γω θελω να πιστευω πως ακομα υπαρχουν ανθρωποι (πςςς καλα σημερα ειμαι και πολυ ρομαντικη ) Laughing

τατιανα μου δεν ηξερες γιατι δεν κανει να εχουμε τα ρουχακια εξω βραδυ? αααα σε βρισκω ανενημερωτη θα σε μαλωσω!
για να μην τα παρουν οι μαγισσες βρε! Razz

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="tatianoula"]
Carrie έγραψε:ούτε να αφήνεις τα ρουχαλάκια του μωρού το βράδυ απλωμένα έξω

Τιποτα το πολυ πολυ να κλεψουν σωβρακακια μωρουδιακα μωρε...Βλακειες....

tattooed_snowhite έγραψε:αχ βρε Στεφανια νασαι καλα! ακομα γελαω Laughing

Νατασα απο δω και περα θα αρχισουν τα οργανα με τα ''οχι'' και τα ''μη'' εχει να πεσει τρελλο γελιο, ετοιμαστητε ψυχολογικα Laughing <-- αυτο το γελιο ειναι νευρικο Laughing

Ο γαμπρος σου καλα ειναι κοιμαται...Ξεκουραζεται γιατι πολυ ετρεξε και λαχανιασε σημερις...ΧΑχαχαχ...οσο για το κρυωματακι?Αφου με ξεσκισε ολη νυχτα στην τουαλετα σημερα ειμαι σουπερ...Με ενα μαλλι....Μουρλια...Ο ευχουλης αυτοπροσωπως!!!!

Οντως κοριτσια ετοιμαστειτε ψυχολογικα γιατι θα καραφλιασετε πριν αρχισουν οι ορμονες να ριχνουν τις τριχες σας απο τον 3ο μηνα....θα το κανουν οι γυρω σας πολυ πιο γρηγορα...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="tatijana"]
tatianoula έγραψε:

Ο γαμπρος σου καλα ειναι κοιμαται...Ξεκουραζεται γιατι πολυ ετρεξε και λαχανιασε σημερις...ΧΑχαχαχ...οσο για το κρυωματακι?Αφου με ξεσκισε ολη νυχτα στην τουαλετα σημερα ειμαι σουπερ...Με ενα μαλλι....Μουρλια...Ο ευχουλης αυτοπροσωπως!!!!

Οντως κοριτσια ετοιμαστειτε ψυχολογικα γιατι θα καραφλιασετε πριν αρχισουν οι ορμονες να ριχνουν τις τριχες σας απο τον 3ο μηνα....θα το κανουν οι γυρω σας πολυ πιο γρηγορα...

οχι ρε πουσ#$%% μου αμα καραφλιασω θα ειμαι ΙΔΙΑ ο πατερας μου

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:και γω θελω να πιστευω πως ακομα υπαρχουν ανθρωποι (πςςς καλα σημερα ειμαι και πολυ ρομαντικη ) Laughing

τατιανα μου δεν ηξερες γιατι δεν κανει να εχουμε τα ρουχακια εξω βραδυ? αααα σε βρισκω ανενημερωτη θα σε μαλωσω!
για να μην τα παρουν οι μαγισσες βρε! Razz
με τις μαγικες σκουπες θα ερθουν???και μετα θα τα κανουν ξορκια και θα τα ξαναφερουν μαγεμενα πριν ξημερωσει και το καταλαβουμε??καλα που εχω στεγνωτηριο!!!γλιτωσε ο γιος μου!!

stefaniandreas

stefaniandreas
[quote="tattooed_snowhite"]
tatijana έγραψε:
tatianoula έγραψε:

οχι ρε πουσ#$%% μου αμα καραφλιασω θα ειμαι ΙΔΙΑ ο πατερας μου
ολα εχουν και τη θετικη τους πλευρα.
1.δε θα αμφιβαλει οτι εισαι παιδι του
2.με τοσες περουκες θα εχεις απειρες επιλογες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις