Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ετω το ρειβονι ξεκινησε παλε..
κοριτσια που γεννατε? χιονατη?

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
totula έγραψε:
pumpkin έγραψε:Περιμένουν!!!
Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Emmanuela -- It's a BOY - ΠΗΤ 5-11-ΛΗΤΩ
Alexia-Marinos -- It's a BOY-ΠΗΤ 6-11
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
maria-baby -- It's a GIRL - ΠΗΤ 12/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Katarina -- Ιt's a GIRL 27/10 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Polaki -- It's a BOY -ΠHT 23/11
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Carrie--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11 Ρεα
zizi23--It's a GIRL-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11
neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
stefaniandreas -- It's a BOY - ΠΗΤ 3/12
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ
Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12 Έλενα
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
Penelope26 - It's a BOY-ΠΗΤ 13/12-ΜΗΤΕΡΑ
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

φωτεινουλα -- it's a BOY

Γέννησαν!!!
Supermama--20/10/2011 ΒΟΥ 3100gr και 50cm ύψος (ΓΕΝΕΣΙΣ)

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΓΩ ΜΑΜΙΤΑ...

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
polaki σας τρομαξε ο μπεμπης ε??κ αυτα με την ορεξη τους ειναι!!αλλα καλα εκανες κ πηγες να το ακουσεις!!!!

κοριτσια ρουχαλακια τα καλυτερα ειναι mothercare εγω εχω κ απο τα τζαμπο κ προικα της ανηψιας απλα με οσες μανουλες εχω μιλησει μου εχουν πει ολες το ιδιο οτι θα τα ευχαριστηθητε κ θα σας μεινουν κ για το επομενο κ θα ειναι σαν καινουρια!!!!

τωρα βεβαια αποψεις ειναι αυτες!!!

καληνυχτα παω για νανι τα λεμε αυριο!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρε ολα μειντ ιν τσαινα ειναι! δε βαριεσαι! τη δουλεια τους την κανουν!

ετο ετο εξεκινησε το παρτι ανιμαλ εμενα δε σταματησε ολη μερα! οποπο απ τη μυτη θα μας σερνουνε ωρη! 'τοιμασου! Laughing Laughing Laughing

θενξ για τα μαγαζια που μου ειπες ουτε που τα θυμομουνα! για να δουμε? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 262737

εγω θα γεννησω με τον Πασχαλιδη στην κλινικη του μαστορα οχι του μπομπ Razz Razz Razz

μεχρι τωρα παω για φυσιολογικο -εκτος απροοπτου- και ουτε επισκληριδιο σκεφτομαι! φυσικα τελειως ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 4872

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνυχτα τατιανουλα μας..Ναι πολακι μου θυμαμαι που σε ειχα ρωτησει. και η κολλητη μου στο νοσοκομειο γεννησε και μαλιστα το παλιο εκει στα λυκεια και ηταν πολυ ευχαριστημενη!!

Φευγω και εγω κοριτσια παω για ντους και νανι, καληνυχτα και φιλακια στα κοιλουμπακια!!

tatianoula

tatianoula
Περιμένουν!!!
Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Emmanuela -- It's a BOY - ΠΗΤ 5-11-ΛΗΤΩ
Alexia-Marinos -- It's a BOY-ΠΗΤ 6-11
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
maria-baby -- It's a GIRL - ΠΗΤ 12/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Katarina -- Ιt's a GIRL 27/10 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Polaki -- It's a BOY -ΠHT 23/11
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11 ''Ιπποκρατειο''
Carrie--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11 Ρεα
zizi23--It's a GIRL-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11
neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
stefaniandreas -- It's a BOY - ΠΗΤ 3/12
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ
Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12 Έλενα
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
Penelope26 - It's a BOY-ΠΗΤ 13/12-ΜΗΤΕΡΑ
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

φωτεινουλα -- it's a BOY

Γέννησαν!!!
Supermama--20/10/2011 ΒΟΥ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 3100gr και 50cm ύψος (ΓΕΝΕΣΙΣ)

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:μωρε ολα μειντ ιν τσαινα ειναι! δε βαριεσαι! τη δουλεια τους την κανουν!

ετο ετο εξεκινησε το παρτι ανιμαλ εμενα δε σταματησε ολη μερα! οποπο απ τη μυτη θα μας σερνουνε ωρη! 'τοιμασου! Laughing Laughing Laughing

θενξ για τα μαγαζια που μου ειπες ουτε που τα θυμομουνα! για να δουμε? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 262737

εγω θα γεννησω με τον Πασχαλιδη στην κλινικη του μαστορα οχι του μπομπ Razz Razz Razz

μεχρι τωρα παω για φυσιολογικο -εκτος απροοπτου- και ουτε επισκληριδιο σκεφτομαι! φυσικα τελειως ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 4872

εισαι πολυ δουγεια σου ωρη και εγω αυτονε ειχα στη κερκυρα.

Φευγω τσουπρες!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανουλι και μαμιτα καληνυχτα κοριτσια!!!
αλλη μια μερα πιο κοντα στα θαυματακια μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 90233

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΤΡΕΞΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑΑΑ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 417472
ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΕΕ???ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 531909

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PoLaKi στις Δευ Οκτ 24, 2011 12:56 pm, 1 φορά

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:μωρε ολα μειντ ιν τσαινα ειναι! δε βαριεσαι! τη δουλεια τους την κανουν!

μεχρι τωρα παω για φυσιολογικο -εκτος απροοπτου- [u]και ουτε επισκληριδιο σκεφτομαι! φυσικα τελειως [/u] ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 4872

εισαι πολυ δουγεια σου ωρη και εγω αυτονε ειχα στη κερκυρα.

Φευγω τσουπρες!!

μαυτα που ακουω ωρη που να παω??εστραβωστωμησα ουτε επισκληριδιο??
μπα εγω ειμαι χεστρα.

μπραβο παντως.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μωρε Πολακι μου τι θα παθουμε? το πολυ πολυ να πονεσουμε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λοιπον κοριτσουμπια παω και γω νανι αυριο εχει οαεδες τραπεζες και τα συναφι ομορφα !

φιλιααααααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 3 850933

alexia-marinos

alexia-marinos
Καληνυχτα κ απο εμενα.......

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pumpkin το βρήκα σε διάφορα καταστήματα ηλεκτρονικά το βιβλίο, λες να μην είναι διαθέσιμο?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Μαμίτα εδώ Αθήνα δίνουν αποδείξεις γιατί έχει φοβηθεί το μάτι τους αλλά πάντα υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που δεν ντρέπονται καν!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!carrie αυπνιες εχεις???πρωινη πρωινη

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
καλημερα κορτσουδια!!

ειμαι μες τα νευρα πηγα ΙΚΑ πρωι πρωι να καταθεσω τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας ...θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν μου εφταναν 6ενσημα κ θα τα κολλουσα???Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΑ Κ ΠΗΓΑ κ τι μου λενε οτι θα επρεπε να εχω για το 2010 δηλαδη θα με τρελανουν ,,την αλλη φορα που πηγα μου ειπαν δεν μας ενδιαφερει το ποτε αρκει να ειναι πριν την ΠΗΤ κ τωρα επειδη τα αλλα ενσημα ειναι για το 2009 σου λεει τα αλλα πρεπει να ειναι για το 10 τεσπα δεν εκανα τιποτα κ τελικα δικαιουμε μονο τοκετου τζαμπα κ την καρτα ανεργιας που εχασα κ 150ε που κολλησα ενσημα!!!!

tatianoula

tatianoula
οσο για ''επισκλυρηδιο'' και''γω λεω να μην βαλω αν αντεξω Embarassed Embarassed Embarassed ..αν δω τα σκουρα ομως με 1000 χαχχαχαχα γιατι αν ειναι ο πονος σαν αυτον που ειχα στο σπιτι δεν παλευετε με τιποτα!!!!

αλλα ας φτασουμε με το καλο εκει κ βλεπουμε!!!

totula

totula
καλημερα, τουλαχιστον θα παρουμε και αυτο. Οι αντρες μας δικαιουντε κατι αλλο?

tatianoula

tatianoula
οχι μονο αυτο.....δεν δικαιουμαστε κατι αλλο απλα με τσατιζει που δεν ξερουν τι τους γινετε ,,απ''την αρχη να μου ελεγαν οτι δεν δικαιουμε κατι αλλο κ οχι να με βαλουν στην διαδικασια να κολαω ενσημα κ μετα να μου λενε α δεν γινετε!!!!!!

εγω θα παρω τηλ στον συνηγορο του πολιτη!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα,κοριτσια,σημερα παρακοιμηθηκα και θα τρεχω να προλαβω παλι ολες τις δουλειες! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes εχω τραπεζες κτλ...νιωθω τρομερη κουραση και θελω να κοιμαμαι συνεχεια αλλα πως θα γινουν ολα οσα εχω να κανω?Και η μαμα μου δεν μπορει να μου τα κανει ολα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad σημερα εφυγε και ο αντρας μου για ταξιδι 3 μερες για τη δουλεια και θα γυρισει Πεμπτη απογευμα.Αγχωνομαι λιγο που θα ειμαι μονη μου αλλα θα παω να μεινω στους γονεις μου.Ευτυχως ενημερωσε την εταιρεια οτι περιμενουμε μωρο και αυτο ειναι το τελευταιο του για φετος.Αυριο εχω να παω για εξετασεις αιματος και ουρων,ελπιζω να ειναι οι τελευταιες!Την Δευτερα που μας ερχεται εχουμε το βιοφυσικο προφιλ,το nst,αλλο ενα ντοπλερ,και μια αλλη εξεταση που λεγεται ελεγχος περιτυλιξης ομφαλιδος.Ειναι οι τελευταιες που μου εχει γραψει,μετα μου ειπε θα με βλεπει πιο συχνα και δουμε τι θα κανουμε.Εχω αρχισει να εχω αγωνια! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

polaki,και εγω εχω το αγχος να την ακουω καθε μερα,αφου χτες που δεν την πολυακουγα το πρωι,κουνησα λιγο την κοιλια μου με το δαχτυλο και προφανως την ξυπνησα.Αλλα μου εχει πει ο ντοκτορ οτι απο δω και περα θα μεγαλωνει και θα στριμωγνεται,οποτε να μην παθαινω πανικο με τη μια...ξερω και γω? tongue tongue tongue

Απο τη Στελλιτσα ειχαμε κανενα νεο σμρ?ελπιζω να ειναι ολα καλα... I love you I love you I love you I love you

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια και λεμε για επιδοματα,εγω ειμαι ασφαλισμενη στον ΟΑΕΕ(πρωην ΤΕΒΕ) και δικαιουμαι μονο 800 ευρω για επιδομα τοκετου να πληρωσω μερος των εξοδων του νοσοκομειου.Ο γιατρος μου δεν ειναι συμβεβλημενος με το ταμειο μου,οποτε πληρωσα ΟΛΟΥΣ τους υπερηχους και τοους μικρους και τους μεγαλους.Ασ μην μιλησω ποσα λεφτα εχουν φυγει,γιατι θα παθω εγκεφαλικο... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil και παλι καλα τις αιματολογικες δεν τις πληρωνω γιατι ο μικροβιολογος ειναι ο ξαδερφος μου.Δεν δικαιουμαι τπτ απο τον αντρα μου γιατι εχω δικη μου ασφαλεια,μονο ο αντρας μου θα παρει 3 μερες αδεια τοκετου για να ειναι μαζι μου.Για λεφτα δεν νομιζω...

tatianoula

tatianoula
και μετα σου λεει καντε παιδια!!!!!ΜΟΝΟ εδω στην Ελλαδα συμβαινει αυτο ολα τα αλλα κρατη κ βοηθανε κ ολα αλλα εδω ημαστε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κοριτσια τι φορατε απο πανω????εμενα δεν μου κανουν τα μπουφαν μου κ σκεφτομαι να παρω κατι τετοιο να μην παιρνω κ παλτο

http://www.bestprice.gr/item/4857694/zaketa-plekth-melanze

τι λετε??????

totula

totula
και ο δικος μου δικαιουται 3 μερες αδεια εχει και μερες αδεια απο φετος οποτε θα τις παρει ολες μαζι και να με βοηθησει και μετα παιδια αλλα και για να γλιτωσει τις πρωτες μερες τα ταξιδια. ελεγα μιας και ειμαι ταμειο ανεργεια μπας και παιρνει τιποτα λεφτα και εκεινος. εγω μαλλον θα παρω και ο επιδομα καισαρικης, αν υσχιει ακομα. παντως πριν 3 χρονια ειχα βρει μια πολυ εξηπυρετικη κυρια στο ικα και μου ειχε πει να κανω ενσταση για να παρω παραπανω λεφτα και απο οσο θυμαμαι πηρα 200-300 ευρω παραπανω.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ξανά!!!Smile Στεφανία εκείνη την ώρα έφυγε ο άνδρας μου για δουλειά και βρικολάκιασα αλλά την ξαναέπεσα στις 7.30 και έτσι να'μαι πάλι!!

Τατιάνα θα έλεγα να το ψάξεις λίγο,πάρε και ένα τηλέφωνο στο ΙΚΑ να δεις τι θα σου πούνε..Ξέρω και εγώ?Και εμένα λογικά μου φαίνεται δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει πότε είναι!Η ίδια υπάλληλος-στόκος στο είπε??

Χαμομηλάκι από λεφτά μην το συζητάς..άλλο θέμα!!!

Πάντως κορίτσια ψάξτε το λίγο.Εγώ είμαι ΙΚΑ και ο άνδρας μου Δημόσιο στρατού και ξέρω πως αν εγώ δεν πάρω τα επιδόματα,θα τα πάρει εκείνος. Μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο και σε εσάς. Χαμομηλάκι ίσως μπορεί να πάρει εκείνος κάτι,δεν έχει σημασία που είστε διαφορετικό ταμείο..Όπως συμβαίνει άλλωστε και με την άδεια ανατροφής που μπορούν να πάρουν οι μπαμπάδες ΑΝ δεν πάρουν οι μαμάδες μέχρι και 9 μήνες!Δεν είναι να το αφήνουμε τέτοιους καιρούς ότι δικαιούμαστε.. Very Happy Very Happy

Η Στέλλα επικοινώνησε χθές και μου είπε πως δεν είχε κάποιο νεότερο και αν μάθει κάτι θα μου πει. Οπότε αναμένουμε!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ.
ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΕΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! ΑΧ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΖΕ..
ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΙΓΗ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις