Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από τον πεθερό μουSmile Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα?Smile Επιτρέπεται αυτό? Rolling Eyes Rolling Eyes

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.Σήμερα είναι η 5η μέρα που είμαι χάλια...Έχουν πριστεί οι αμυγδαλές μου, τσούζει ο λαιμός μου και έχω βήχα.Δεν μπορώ να πάρω ανάσα απο την μύτη και έτσι στεγνώνει ο λαιμός μου και είναι ένας κύκλος...
Πάντα το πάλευα μόνη μου με γαλατάκι, τσαϊ καραμέκες κτλπ αλλά αυτή τη φορά δεν βλέπω να περνάει και πήρα τον γιατρό μου τηλ Sad
Έχει πάρει κάποια αντιβίωση με αντίστοιχα συμπτώματα? να πάω σε κανέναν παθολόγο?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!

ΣΥΓΝΩΜΗ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 667478

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανούλα πολύ ωραία η ζακετούλα, μόνο να μην κρυώνεις!
Νατάσα Δηλαδή σου στέλνουν το βιβλίο σε pdf μορφή, Η το βρήκες σε online μαγαζί απλά και στο στέλνουν ταχυδρομικώς? Αν είναι το 2ο έχω πάρει τηλ σε πολλά online βιβλιοπωλεία και δεν το είχε κανένας :S

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Από τον πεθερό μουSmile Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα?Smile Επιτρέπεται αυτό? Rolling Eyes Rolling Eyes

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ;

PUMPKIN ΤΡΙΨΟΥ ΜΕ ΒΙΞ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ.ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΟΥ.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:
Carrie έγραψε:Από τον πεθερό μουSmile Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα?Smile Επιτρέπεται αυτό? Rolling Eyes Rolling Eyes

PUMPKIN ΤΡΙΨΟΥ ΜΕ ΒΙΞ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ.ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΟΥ.

Στο λαιμό απο μπροστά? δεν θα μου κάψει τα μάτια και τον λαιμό η μυρωδιά? σορρυ αλλά δεν έχω ιδέα!

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="kikitso"]

και''γω ξερω οτι επιτρεπετε αλλα σκεψου θα φωναζεις το ονομα αν θυμαμαι καλα Θανος κ θα γυρνανε κ οι δυο......Γιατι δεν μπορειτε να βρειτε καποιο αλλο????τοσο ονοματα υπαρχουν !!Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΦΤΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΕΝΑ ΤΣΙΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΟΤΡΙΒΙΝ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="tatianoula"]
kikitso έγραψε:

και''γω ξερω οτι επιτρεπετε αλλα σκεψου θα φωναζεις το ονομα αν θυμαμαι καλα Θανος κ θα γυρνανε κ οι δυο......Γιατι δεν μπορειτε να βρειτε καποιο αλλο????τοσο ονοματα υπαρχουν !!Rolling Eyes

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ... ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΑΝΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΑΜΕ ΜΑΡΚΟ Η'ΑΧΙΛΛΕΑ

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΦΤΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΕΝΑ ΤΣΙΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΟΤΡΙΒΙΝ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

Να σαι καλά πετάγομαι να πάρω!
Μάρκος και μένα μου αρέσει πολύ όπως και Μάριος που θα βγάλουμε το 2ο του μπέμπη μας.Αν ήταν στο χέρι μου θα ήταν το μόνο του όνομα ΑΛΛΑ...

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.Σήμερα είναι η 5η μέρα που είμαι χάλια...Έχουν πριστεί οι αμυγδαλές μου, τσούζει ο λαιμός μου και έχω βήχα.Δεν μπορώ να πάρω ανάσα απο την μύτη και έτσι στεγνώνει ο λαιμός μου και είναι ένας κύκλος...
Πάντα το πάλευα μόνη μου με γαλατάκι, τσαϊ καραμέκες κτλπ αλλά αυτή τη φορά δεν βλέπω να περνάει και πήρα τον γιατρό μου τηλ Sad
Έχει πάρει κάποια αντιβίωση με αντίστοιχα συμπτώματα? να πάω σε κανέναν παθολόγο?

Ακριβως ετσι ημουν εγω την περασμενη εβδομαδα,κ οταν ενα βραδυ ζοριζομουν να αναπνευσω,μου ειπε την επομενη ο γιατρος μου που τον ενημερωσα να παρω αντιβιωση zinadol 500mg ,ενα χαπι ανα 12ωρο κ ειδα τεραστια διαφορα μεσα σε 1 μερα!!!Μετα απο 3 μερες δεν ειχα τιποτα...εγω παντως σωθηκα!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Κοριτσια,δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα....δεν ξερω γιατι...θελω πλεον να γεννησω,δεν αντεχω αλλο αυτη την αναμονη...ζοριζομαι στον υπνο,στο περπατημα,παντου...η ψυχολογια μου 3-4 μερες τωρα εχει πιασει πατο....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pumpkin μπορείς να πάρεις και αντιβίωση τώρα,εγώ πήρα αμοξίλ για τις συσπάσεις.Καλύτερα μίλα με τον γιατρό σου γιατί το σημαντικό είναι να μην ανεβάσεις πυρετό σε αυτή τη φάση και να το προλάβεις.Στο λέω εγώ που είχα τις αμυγδαλίτιδες για πλάκα 7-8 φορές τον χρόνο και τελικά τις έβγαλα και ησύχασα!Όσο για το βιβλίο σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία που το παραγγέλνεις κανονικά..Μπορεί να μην το πρόσεξα ότι δεν είναι διαθέσιμο!

Ούτε εμένα μου αρέσει το Θανάσης και γι'αυτό είπαμε να τον φωνάζουμε Θάνο. Δεν ξέρω Rolling Eyes Rolling Eyes αν κάνεις πάντω μια ερώτηση δεν βλάπτει,αυτά ξέρεις είναι και λίγο όπως το δει ο κάθε παπάς!Μην βρεθείτε και προ εκπλήξεως..

Και εγώ χθες έτσι ήμουνα Αλεξία,στα πατώματα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 966307 Αλλά λόγω της βλακείας του σακχάρου..Νομίζω με έχουν κατακλίσει οι ορμόνες τώρα τέλος τέλος!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Ακριβως ετσι ημουν εγω την περασμενη εβδομαδα,κ οταν ενα βραδυ ζοριζομουν να αναπνευσω,μου ειπε την επομενη ο γιατρος μου που τον ενημερωσα να παρω αντιβιωση zinadol 500mg ,ενα χαπι ανα 12ωρο κ ειδα τεραστια διαφορα μεσα σε 1 μερα!!!Μετα απο 3 μερες δεν ειχα τιποτα...εγω παντως σωθηκα!!!!

Περιμένω να με πάρει τηλ να μου πει αν είναι να πάρω και εγώ γιατί δεν ξέρω καθόλου τις αντιβιώσεις και τι επιτρέπεται, αλλά θα κάνω πρώτα το βιξ και μετά λέω.Δεν παίρνει όμως να μην βγαίνω 2 φορές για φαρμακείο και την αρπάξω πάλι απο την αρχή!

Αλεξία είσαι ένα βήμα πριν το τέλος καλέ!!Δεν έχεις κάτι να κάνεις να περνάει η ώρα σου να ξεχνιέσαι λιγάκι?Εγώ έβαλα τον άντρα μου και μου κατέβασε sims 3 λολ!Και εγώ όμως έχω φτάσει στο σημείο που ΚΑΘΕ μέρα λέω άντε να βγει να τελειώνουμε! Και φαντάσου παρακαλούσα να φτάσω τις 30 εβδομάδες για να έχει πάρει λίγο βάρος, και τώρα μετράω τις ώρες να με πιάσουν οι πόνοι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 215994

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΑΑΑΑΑΑ σήμερα μπήκα στον μήνα μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 Ελπίζω να μην τον φάω ΟΛΟ χαχα

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Ακριβως ετσι ημουν εγω την περασμενη εβδομαδα,κ οταν ενα βραδυ ζοριζομουν να αναπνευσω,μου ειπε την επομενη ο γιατρος μου που τον ενημερωσα να παρω αντιβιωση zinadol 500mg ,ενα χαπι ανα 12ωρο κ ειδα τεραστια διαφορα μεσα σε 1 μερα!!!Μετα απο 3 μερες δεν ειχα τιποτα...εγω παντως σωθηκα!!!!

Περιμένω να με πάρει τηλ να μου πει αν είναι να πάρω και εγώ γιατί δεν ξέρω καθόλου τις αντιβιώσεις και τι επιτρέπεται, αλλά θα κάνω πρώτα το βιξ και μετά λέω.Δεν παίρνει όμως να μην βγαίνω 2 φορές για φαρμακείο και την αρπάξω πάλι απο την αρχή!

Αλεξία είσαι ένα βήμα πριν το τέλος καλέ!!Δεν έχεις κάτι να κάνεις να περνάει η ώρα σου να ξεχνιέσαι λιγάκι?Εγώ έβαλα τον άντρα μου και μου κατέβασε sims 3 λολ!Και εγώ όμως έχω φτάσει στο σημείο που ΚΑΘΕ μέρα λέω άντε να βγει να τελειώνουμε! Και φαντάσου παρακαλούσα να φτάσω τις 30 εβδομάδες για να έχει πάρει λίγο βάρος, και τώρα μετράω τις ώρες να με πιάσουν οι πόνοι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 215994

Δες τι αντιβιωση θα σου πει να παρεις...εμενα αυτη που σου ειπα ηταν για το αναπνευστικο,επειδη με το να εχει κλεισει κ ο λαιμος μου δυσκολευομουν στην αναπνοη κ ειδα μεγαλη διαφορα!!!!Τα ζεστα ροφηματα κ τα μελια δεν με ειχαν βοηθησει καθολου....

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ σήμερα μπήκα στον μήνα μου!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 328109 Ελπίζω να μην τον φάω ΟΛΟ χαχα

Με το καλο κουκλα μου να ερθει το μωρακι!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς μπήκαμε στο μήνα μας χθεςSmile Εγώ πάλι δεν ανυπομονώ τόοοσο να με πιάσουν οι πόνοι!Είμαι καλά προς το παρόν ,δουλεύω μέσα στο μυαλό μου πως θα είναι το μετά.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 788471 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 788471 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 788471

alexia-marinos

alexia-marinos

Αλεξία είσαι ένα βήμα πριν το τέλος καλέ!!Δεν έχεις κάτι να κάνεις να περνάει η ώρα σου να ξεχνιέσαι λιγάκι?Εγώ έβαλα τον άντρα μου και μου κατέβασε sims 3 λολ!Και εγώ όμως έχω φτάσει στο σημείο που ΚΑΘΕ μέρα λέω άντε να βγει να τελειώνουμε! Και φαντάσου παρακαλούσα να φτάσω τις 30 εβδομάδες για να έχει πάρει λίγο βάρος, και τώρα μετράω τις ώρες να με πιάσουν οι πόνοι! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 215994 [/quote]

Οσο βλεπω οτι περνανε οι μερες κ ο κυριος δεν συγκινειται να ερθει δεν ξερω τι με πιανει....περιμενα με τις συσπασεις που ειχα οτι μολις εκοβα τα χαπια θα γεννουσα....κ τωρα βλεπω οτι θα φαω ολο τον 9ο...παρ'ολο που ξερω οτι με περιμενει πολυ ξενυχτι κ οχι μονο,εγω το μονο που θελω ειναι να γεννησω..!!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ αυτό νόμιζα Αλεξία μου και τα έξοψα την Παρασκευή παρόλο που ο γιατρός μου είπε να τα κόψω σε δύο μέρες -αλλά δεν άντεχα άλλες ταχυκαρδίες!!Στο είπα, θα τον φάμε τον μήνα Razz Razz Razz Και όχι τίποτα πως θα την παλέψω 1 μήνα με τους γονείς μου σπίτι???? Shocked Shocked Shocked Εκτός και αν η μαμά μου μου κάνει τα νεύρα κρόσια οπότε γεννήσω νωρίτερα Razz Razz Razz ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 587529

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι και εγώ το δουλεύω και με πιάσαν τα κλάματα πάλι προχτές γιατί σκεφτόμουν ξαπλώνοντας, τι καλά που θα ήταν να είχαμε τον μπέμπη ανάμεσα μας και με έπιασε απελπισία για τον 1 μήνα λολ!Αλλά οκ το ξεπερνάω τι να κάνω δηλαδή Razz
Χτες το βράδυ εκεί που κοιμόνουν με πιάνει ένας πόνος σαν σουβλιά αριστερά στην κοιλιά και σχεδόν στην μέση αλλά λίγο πιο μπροστά.Βρε να αλλάζω στάση, να βάζω μαξιλάρια, να σηκώνομαι να ξαπλώνω, δεν περνούσε με τίποτα!Μετά απο κανα 10λεπτο βρήκα μια στάση βολική και πέρασε ευτυχώς.Δεν ήταν ο μπέμπης όμως, ούτε είχε πετρώσει η κοιλιά μου.Μπορεί να τραβήχτικα στον ύπνο Mad Την τρομάρα μου την πήρα πάντως!

Νατάσα με το καλό και εσείς! Μιλήσατε με τον γιατρό για πρόκληση η καισαρική λόγω ζαχάρου?

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Και εγώ αυτό νόμιζα Αλεξία μου και τα έξοψα την Παρασκευή παρόλο που ο γιατρός μου είπε να τα κόψω σε δύο μέρες -αλλά δεν άντεχα άλλες ταχυκαρδίες!!Στο είπα, θα τον φάμε τον μήνα Razz Razz Razz Και όχι τίποτα πως θα την παλέψω 1 μήνα με τους γονείς μου σπίτι???? Shocked Shocked Shocked Εκτός και αν η μαμά μου μου κάνει τα νεύρα κρόσια οπότε γεννήσω νωρίτερα Razz Razz Razz ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 4 587529

Τελευταιες κ καταιδρωμενες θα ειμαστε...!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το είχαμε αναφέρει στην αρχή αλλά τώρα που όλα είναι καλά -θεωρητικά αρκεί να στρώσει και το σάκχααρο- δεν μου είπε κάτι. Θα πάμε φυσιολογικά όποτε έρθει αν κάτι δεν αλλάξει στην πορεία. Γενικώς ο γιατρός μου παρόλο που με είχε φρικάρει στην αρχή για να ξέρω όλα τα πιθανά ενδεχόμενα δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις και αφήνει την φύση να κάνει την δουλειά της..

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:Ναι και εγώ το δουλεύω και με πιάσαν τα κλάματα πάλι προχτές γιατί σκεφτόμουν ξαπλώνοντας, τι καλά που θα ήταν να είχαμε τον μπέμπη ανάμεσα μας και με έπιασε απελπισία για τον 1 μήνα λολ!Αλλά οκ το ξεπερνάω τι να κάνω δηλαδή Razz
Χτες το βράδυ εκεί που κοιμόνουν με πιάνει ένας πόνος σαν σουβλιά αριστερά στην κοιλιά και σχεδόν στην μέση αλλά λίγο πιο μπροστά.Βρε να αλλάζω στάση, να βάζω μαξιλάρια, να σηκώνομαι να ξαπλώνω, δεν περνούσε με τίποτα!Μετά απο κανα 10λεπτο βρήκα μια στάση βολική και πέρασε ευτυχώς.Δεν ήταν ο μπέμπης όμως, ούτε είχε πετρώσει η κοιλιά μου.Μπορεί να τραβήχτικα στον ύπνο Mad Την τρομάρα μου την πήρα πάντως!

Νατάσα με το καλό και εσείς! Μιλήσατε με τον γιατρό για πρόκληση η καισαρική λόγω ζαχάρου?

Και εγω αυτο σκεφτομουν χθες βραδυ...εκει που ημασταν αραχτοι στον καναπε ελεγα του αντρα μου χθες ποτε θα γεννησω να εχουμε κ τον μπεμπη μαζι μας....

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Το είχαμε αναφέρει στην αρχή αλλά τώρα που όλα είναι καλά -θεωρητικά αρκεί να στρώσει και το σάκχααρο- δεν μου είπε κάτι. Θα πάμε φυσιολογικά όποτε έρθει αν κάτι δεν αλλάξει στην πορεία. Γενικώς ο γιατρός μου παρόλο που με είχε φρικάρει στην αρχή για να ξέρω όλα τα πιθανά ενδεχόμενα δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις και αφήνει την φύση να κάνει την δουλειά της..

Ολα πανε καλα κ χαιρομαι...μπραβοσ ου κοριτσι μου...παρ'ολη την ταλαιπωρια σου σε ολη την εγκυμοσυνη,τελικα ολα ειναι μια χαρα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις