76 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 Δευ Οκτ 24, 2011 11:42 pm
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Από τον πεθερό μου Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα? Επιτρέπεται αυτό?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Από τον πεθερό μου Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα? Επιτρέπεται αυτό?
kikitso έγραψε:Carrie έγραψε:Από τον πεθερό μου Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα? Επιτρέπεται αυτό?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ;
PUMPKIN ΤΡΙΨΟΥ ΜΕ ΒΙΞ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ.ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΟΥ.
Carrie έγραψε:Από τον πεθερό μου Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα? Επιτρέπεται αυτό?
kikitso έγραψε:Carrie έγραψε:Από τον πεθερό μου Και θα έχουνε μπαμπάς και γιος ίδιο όνομα? Επιτρέπεται αυτό?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ;
και''γω ξερω οτι επιτρεπετε αλλα σκεψου θα φωναζεις το ονομα αν θυμαμαι καλα Θανος κ θα γυρνανε κ οι δυο......Γιατι δεν μπορειτε να βρειτε καποιο αλλο????τοσο ονοματα υπαρχουν !!
kikitso έγραψε:ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΦΤΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΕΝΑ ΤΣΙΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΟΤΡΙΒΙΝ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.
pumpkin έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.Σήμερα είναι η 5η μέρα που είμαι χάλια...Έχουν πριστεί οι αμυγδαλές μου, τσούζει ο λαιμός μου και έχω βήχα.Δεν μπορώ να πάρω ανάσα απο την μύτη και έτσι στεγνώνει ο λαιμός μου και είναι ένας κύκλος...
Πάντα το πάλευα μόνη μου με γαλατάκι, τσαϊ καραμέκες κτλπ αλλά αυτή τη φορά δεν βλέπω να περνάει και πήρα τον γιατρό μου τηλ
Έχει πάρει κάποια αντιβίωση με αντίστοιχα συμπτώματα? να πάω σε κανέναν παθολόγο?
alexia-marinos έγραψε:Ακριβως ετσι ημουν εγω την περασμενη εβδομαδα,κ οταν ενα βραδυ ζοριζομουν να αναπνευσω,μου ειπε την επομενη ο γιατρος μου που τον ενημερωσα να παρω αντιβιωση zinadol 500mg ,ενα χαπι ανα 12ωρο κ ειδα τεραστια διαφορα μεσα σε 1 μερα!!!Μετα απο 3 μερες δεν ειχα τιποτα...εγω παντως σωθηκα!!!!
pumpkin έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Ακριβως ετσι ημουν εγω την περασμενη εβδομαδα,κ οταν ενα βραδυ ζοριζομουν να αναπνευσω,μου ειπε την επομενη ο γιατρος μου που τον ενημερωσα να παρω αντιβιωση zinadol 500mg ,ενα χαπι ανα 12ωρο κ ειδα τεραστια διαφορα μεσα σε 1 μερα!!!Μετα απο 3 μερες δεν ειχα τιποτα...εγω παντως σωθηκα!!!!
Περιμένω να με πάρει τηλ να μου πει αν είναι να πάρω και εγώ γιατί δεν ξέρω καθόλου τις αντιβιώσεις και τι επιτρέπεται, αλλά θα κάνω πρώτα το βιξ και μετά λέω.Δεν παίρνει όμως να μην βγαίνω 2 φορές για φαρμακείο και την αρπάξω πάλι απο την αρχή!
Αλεξία είσαι ένα βήμα πριν το τέλος καλέ!!Δεν έχεις κάτι να κάνεις να περνάει η ώρα σου να ξεχνιέσαι λιγάκι?Εγώ έβαλα τον άντρα μου και μου κατέβασε sims 3 λολ!Και εγώ όμως έχω φτάσει στο σημείο που ΚΑΘΕ μέρα λέω άντε να βγει να τελειώνουμε! Και φαντάσου παρακαλούσα να φτάσω τις 30 εβδομάδες για να έχει πάρει λίγο βάρος, και τώρα μετράω τις ώρες να με πιάσουν οι πόνοι!
pumpkin έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ σήμερα μπήκα στον μήνα μου!!! Ελπίζω να μην τον φάω ΟΛΟ χαχα
Carrie έγραψε:Και εγώ αυτό νόμιζα Αλεξία μου και τα έξοψα την Παρασκευή παρόλο που ο γιατρός μου είπε να τα κόψω σε δύο μέρες -αλλά δεν άντεχα άλλες ταχυκαρδίες!!Στο είπα, θα τον φάμε τον μήνα Και όχι τίποτα πως θα την παλέψω 1 μήνα με τους γονείς μου σπίτι???? Εκτός και αν η μαμά μου μου κάνει τα νεύρα κρόσια οπότε γεννήσω νωρίτερα
pumpkin έγραψε:Ναι και εγώ το δουλεύω και με πιάσαν τα κλάματα πάλι προχτές γιατί σκεφτόμουν ξαπλώνοντας, τι καλά που θα ήταν να είχαμε τον μπέμπη ανάμεσα μας και με έπιασε απελπισία για τον 1 μήνα λολ!Αλλά οκ το ξεπερνάω τι να κάνω δηλαδή
Χτες το βράδυ εκεί που κοιμόνουν με πιάνει ένας πόνος σαν σουβλιά αριστερά στην κοιλιά και σχεδόν στην μέση αλλά λίγο πιο μπροστά.Βρε να αλλάζω στάση, να βάζω μαξιλάρια, να σηκώνομαι να ξαπλώνω, δεν περνούσε με τίποτα!Μετά απο κανα 10λεπτο βρήκα μια στάση βολική και πέρασε ευτυχώς.Δεν ήταν ο μπέμπης όμως, ούτε είχε πετρώσει η κοιλιά μου.Μπορεί να τραβήχτικα στον ύπνο Την τρομάρα μου την πήρα πάντως!
Νατάσα με το καλό και εσείς! Μιλήσατε με τον γιατρό για πρόκληση η καισαρική λόγω ζαχάρου?
Carrie έγραψε:Το είχαμε αναφέρει στην αρχή αλλά τώρα που όλα είναι καλά -θεωρητικά αρκεί να στρώσει και το σάκχααρο- δεν μου είπε κάτι. Θα πάμε φυσιολογικά όποτε έρθει αν κάτι δεν αλλάξει στην πορεία. Γενικώς ο γιατρός μου παρόλο που με είχε φρικάρει στην αρχή για να ξέρω όλα τα πιθανά ενδεχόμενα δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις και αφήνει την φύση να κάνει την δουλειά της..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης