Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την προηγούμενη βδομάδα είχα την πεθερά μου 3 1/2 μέρες εδώ και μετά πήγα Σέρρες στους δικούς μου την Παρασκευή και ήρθαν αυτοί εδώ το Σάββατο και φύγαν την Κυριακή.Παρόλο που φυσικά οι δικοί μου δεν με κούρασαν ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά, με το που έφυγαν λέω ΣΠΙΤΙ μου σπιτάκι μου οι 2 μας με τον αντρούλη μου!!!!
Αφού σκέφτομαι οτι ίσως χρειαστώ βοήθεια μετά την γέννα για λίγες μέρες και με πιάνει απελπισία ρε κορίτσια, δεν αντέχω κόσμο απο πάνω μου :X
Νατάσα ήρωα Very Happy

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PUMPKIN ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΛΕΞΑΚΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΒΡΕ --ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ-- ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ!!!

ΑΧ ΝΟΝΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;;;

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:Την προηγούμενη βδομάδα είχα την πεθερά μου 3 1/2 μέρες εδώ και μετά πήγα Σέρρες στους δικούς μου την Παρασκευή και ήρθαν αυτοί εδώ το Σάββατο και φύγαν την Κυριακή.Παρόλο που φυσικά οι δικοί μου δεν με κούρασαν ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά, με το που έφυγαν λέω ΣΠΙΤΙ μου σπιτάκι μου οι 2 μας με τον αντρούλη μου!!!!
Αφού σκέφτομαι οτι ίσως χρειαστώ βοήθεια μετά την γέννα για λίγες μέρες και με πιάνει απελπισία ρε κορίτσια, δεν αντέχω κόσμο απο πάνω μου :X
Νατάσα ήρωα Very Happy

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΗΡΘΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ;;; ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ;ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ;ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ..

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι έτσι φαίνεται Αλεξάκι μου,τι να πω τώρα...

Εν τω μεταξύ αυτές τις μέρες ξέρετε τι κάνω ε?Καθ'ότι είμαι και τέρας οργάνωσης!!!Ασχολούμαι με δώρα Razz Razz Ψώνισα τα δώρα για τα ανήψια μου γιατί σκέφτομαι ότι θα έχω γεννήσει και που θα τρέχω μετά? Πήρα στην κουνιάδα μου αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002AO7G5G και στην ξαδέρφη μου για την μπέμπα της αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029MW9AQ και τώρα ψώνισα και το δώρο στον αγαπημένο μου γιατί στις 8/11 έχουμε επέτειο γνωριμίας 8 χρόνια και δεν θέλω να τον αφήσω χωρίς δώρο φέτος. Του πήρα αυτή την τσάντα http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptop-accessories/laptop-netbook-cases/belkin-move-toploader-15%22-tsanta-laptop-mayro/prod840134pp/ για να την παίρνει στην δουλειά (δεν έχει λαπτοπ βέβαια αλλά είναι πολύ καλή που την είδα από κοντά!!).

Κικίτσο τυχεροί είστε αν έχετε πολλούς υποψήφιους!!Εμείς είχαμε λίγους!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:PUMPKIN ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΛΕΞΑΚΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΒΡΕ --ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ-- ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ!!!

ΑΧ ΝΟΝΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;;;

Τι τους είπες όταν σου είπαν?
Όταν διαλέξεις αυτόν που θες, να πεις στους άλλους οτι αυτός που διαλέξατε σας το είχε προτείνει παλιότερα και περίμενες να δεις αν θα σου πει κάτι πριν αποφασίσεις ?
Εμείς έχουμε τον κουμπάρο μας, αλλά δεν μου κάνει ρε κορίτσια και πολυ για νονός.Εργένης, μια με την μια μια με την άλλη, δεν μου αρέσει και πολύ η κατάστασή του, θα ξεχνάει γενέθλια κτλπ θεωρώ.Έτσι λέω να πω στην ξαδέρφη του άντρα μου να το βαφτίσουν μαζί με τον κουμπάρο μας, γίνεται? ο ένας να τον κρατάει μπαίνοντας που διαβάζει και μετά άλλος στην κολυμπήθρα?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:
pumpkin έγραψε:Την προηγούμενη βδομάδα είχα την πεθερά μου 3 1/2 μέρες εδώ και μετά πήγα Σέρρες στους δικούς μου την Παρασκευή και ήρθαν αυτοί εδώ το Σάββατο και φύγαν την Κυριακή.Παρόλο που φυσικά οι δικοί μου δεν με κούρασαν ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά, με το που έφυγαν λέω ΣΠΙΤΙ μου σπιτάκι μου οι 2 μας με τον αντρούλη μου!!!!
Νατάσα ήρωα Very Happy

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΗΡΘΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ;;; ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ;ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ;ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ..

Είχε γενέθλια ο μπαμπάς μου μωρέ και πήγαμε και για το καροτσάκι, αν καθόμουν και άλλο θα σου έλεγα απο πιο πριν.Θα βρεθούμε όμως σίγουρα θα έρχομαι συχνά με το μωρό!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί να μην γίνεται?Απλώς προσωπικά είμαι της άποψης καλύτερα να έχει έναν νονό το παιδί αν δεν είναι ζευγάρι μεταξύ τους.Γιατί μετά ξέρεις μπερδεύεται κάπως το πράγμα!Αλλά εννοείται πως γίνεται!Ρώτησες όμως αν θέλει ο κουμπάρος σας?Γιατί εμάς πχ δεν θέλει και το είπε έτσι ακριβώς όταν του το προτείναμε -για τυπικούς λόγους μόνο γιατί ούτε και εμείς τον θεωρούσαμε ιδανικό αφού είναι αδιάφορος!Σκέψου ξέρει ότι είμαι έγκυος και δεν έχει πάρει ένα τηλ από τον Μάιο να δει τι κάνουμε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 966307

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:

Κικίτσο τυχεροί είστε αν έχετε πολλούς υποψήφιους!!Εμείς είχαμε λίγους!

ΕΤΣΙ ΛΕΣ ΝΑΤΑΣΣΑ Ε;;;ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 1.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νατάσα πολύ όμορφα τα δωράκια που τους πήρες!
Και εγώ έχω ψωνίσει απο τώρα ΟΛΑ τα δωράκια για τους συγγενείς για τα Χριστούγεννα απο το εβαυ τα περισσότερα, ψώνισα και αγιο βασιλάκη στολή για τον μπέμπη (τον άντρα μου τον λενε Βασίλη και μου λέει χτες ο γλυκός μου φέτος θα έχεις 2 αγιο Βασιλάκιααααααα!!!), ετοίμασα τις κουρτινούλες μου (μόνο σίδερο θέλουν).
Σιγά σιγά ετοιμάζομαι και εγώ να μην έχω τίποτα για μετά Very Happy
Πρέπει να βρω και πως θα καθαρίσω την κουζίνα μου αλλά οκ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό ακριβώς θέλω και εγώ Κικίτσο μου!Ευτυχώς την νονά μας τώρα την αγαπάω έτσι και αλλιώς πολύ και είμαι σίγουρη ότι είναι η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε!Απλώς βρείτε κάποιον που θέλετε και πείτε τους ότι το είχατε συμφωνήσει πολύ νωρίτερα μαζί του οποτε δεν γίνεται Smile

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Γιατί να μην γίνεται?Απλώς προσωπικά είμαι της άποψης καλύτερα να έχει έναν νονό το παιδί αν δεν είναι ζευγάρι μεταξύ τους.Γιατί μετά ξέρεις μπερδεύεται κάπως το πράγμα!Αλλά εννοείται πως γίνεται!Ρώτησες όμως αν θέλει ο κουμπάρος σας?Γιατί εμάς πχ δεν θέλει και το είπε έτσι ακριβώς όταν του το προτείναμε -για τυπικούς λόγους μόνο γιατί ούτε και εμείς τον θεωρούσαμε ιδανικό αφού είναι αδιάφορος!Σκέψου ξέρει ότι είμαι έγκυος και δεν έχει πάρει ένα τηλ από τον Μάιο να δει τι κάνουμε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 966307

Η αλήθεια είναι οτι δεν του το έχουμε πει, αλλά ΑΝ έχει κάποιο πρόβλημα, θα προτιμήσω αυτός να μας παντρέψει (έχουμε κάνει μόνο πολιτικό) και η ξαδέρφη να τον βαφτίσει.Του έχει τρελή αδυναμία απο την ώρα που έμεινα έγκυος η καλή μου,κάθε μέρα με παίρνει τηλ να δει τι κάνουμε!
Και ο κουμπάρος μου δεν είναι αδιάφορος οκ, αλλά δεν μου κάνει για "σωστός" νονός όταν το σκέφτομαι μακροχρόνια κατάλαβες? Rolling Eyes

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βασικο κ σοβαρο το θεμα του νονου τελικα....εμεις εχουμε νονα κ νονο....νονα θα ειναι η κολλητη μου,η οποια απο οταν εμαθε για την εγκυμοσυνη μου το προτεινε κ χαρηκα πολυ,κ νονος ενας φιλος κ συναδελφος του Μαρινου,ο οποιος μολις εμαθε κ αυτος για την εγκυμοσυνη ηθελε παρα πολυ να το βαφτισει κ μας το ελεγε συνεχεια...τελικα δεχτηκαμε κ ο Κωνσταντινος μας θα εχει 2 νονους!!!!Το παν ειναι να αγαπανε το παιδι μου,αυτο με νοιαζει!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα θα μου τα κάνει όλα η μαμά μου τώρα που θα έρθει ,όχι ότι μπορώ να κάνω και εγώ τίποτα,αφού ούτε να κουνηθώ δεν μπορώ πλέον Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Και αύριο λέω να παραγγείλω και εγώ τα χριστουγεννιάτικα φορμάκια του!Δεν ξέρω αν θα πάρουμε δώρα φέτος τα Χριστούγεννα σε όλους γιατί έτσι όπως θα είμαστε με το μωρό δεν ξέρω πόσο άνετοι θα είμαστε.. Embarassed Embarassed
Α!Πήγα χθες σούπερ μάρκετ και είχα κάτι κουπόνια babylino και λέω ας ρίξω μία ματιά και ρίξανε την τιμή!Ενώ το μικρό πακέτο είχε 7Ε περίπου τώρα έχει 5 και με το κουπόνι των 2Ε το παίρνεις 3Ε και το μεγάλο πακέτο είχε 17 και τώρα το έχουνε 15!Δεν ξέρω πόσο καλά είναι αλλά για αρχή..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ 1 ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ -ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΠΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΤΟΝ 2ο ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΣΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΝΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΗΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΠΟ ΤΑ BABYLINO ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι το χειρότερο!!Να νομίζουν ότι είναι και οι ιδανικοί νονόι - βλ. την κουμπάρα μας που μας πάντρεψε και που τελικά παρεξηγηθήκαμε και έχω μετανιώσει τόσο αυτή την κουμπαριά!!!

Κικίτσο η αλήθεια είναι ότι η νονά μας είναι συνάδελφος μου αλλά πλέον την θεωρώ από τις καλές μου φίλες και νιώθω πολύ κοντά της και έτσι αυτό το κάνει ακόμη καλύτερο!Και είναι και εκείνη νέα μανούλα και με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλα!Και σκέψου γνωριζόμαστε μόνο 2 χρόνιαSmile

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα σε όλες! τι μου κάνετε κοριτσάκια; περαστικούλια στις αδιάθετες. πρέπει να προσέχουμε όλες μας με αυτόν τον καιρό, γιατί είναι ότι πρέπει για κρυώματα. α, και στην Αθήνα κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας, οπότε μακριά από σχολιαρόπαιδα όταν είναι εφικτό.

χτες σας έλεγα ότι ο άντρας μου σκοπεύει να μου πάρει κόσμημα για τη γέννα. χτες ψάξαμε λίγο στο ίντερνετ και ψιλοκατέληξα σε αυτό, που είναι το απόλυτα κλασικό κομμάτι: http://www.cartier.com/en/jeweler-watchmaker/buy-cartier-love-bracelet#/en/jeweler-watchmaker/buy-cartier-love-bracelet

όμως, σήμερα που το έψαξα μόνη και είδα πόσο κάνει έπαθα σοκ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 585182

δεν μου παίρνει καλύτερα αυτοκίνητο; πιο φτηνά θα έρθει

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άλλο τώρα αυτό Ελπιδάκι..Κανονικά πρέπει να μας πάρουν κάτι? Εγώ πάντως για κάθε ενδεχόμενο ζήτησα αυτό http://www.q-jewellery.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4170&category_id=211&option=com_virtuemart&Itemid=354 Razz Razz Razz

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Εμένα θα μου τα κάνει όλα η μαμά μου τώρα που θα έρθει ,όχι ότι μπορώ να κάνω και εγώ τίποτα,αφού ούτε να κουνηθώ δεν μπορώ πλέον Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Και αύριο λέω να παραγγείλω και εγώ τα χριστουγεννιάτικα φορμάκια του!Δεν ξέρω αν θα πάρουμε δώρα φέτος τα Χριστούγεννα σε όλους γιατί έτσι όπως θα είμαστε με το μωρό δεν ξέρω πόσο άνετοι θα είμαστε.. Embarassed Embarassed
Α!Πήγα χθες σούπερ μάρκετ και είχα κάτι κουπόνια babylino και λέω ας ρίξω μία ματιά και ρίξανε την τιμή!Ενώ το μικρό πακέτο είχε 7Ε περίπου τώρα έχει 5 και με το κουπόνι των 2Ε το παίρνεις 3Ε και το μεγάλο πακέτο είχε 17 και τώρα το έχουνε 15!Δεν ξέρω πόσο καλά είναι αλλά για αρχή..

Α τέλεια και εγώ έχω κουπόνια μέχρι τέλος του μήνα να παω να τα ψωνίσω.
Εγώ πήρα μπιζού για τις γυναίκες απο το ebay (είχα ξαναπάρει και είναι μια χαρά ποιοτικά) και για τους άντρες, μια ζώνη για τον πεθερό μου, ενα στυλό για τον ξάδερφο,μια καρφίτσα για την θεία, ξέρεις τέτοια μικρο δωράκια μην φανταστείς κάτι ακριβό και εμείς δεν είμαστε για πολλά..Για όλους δώσαμε 40€ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 5 328109

elpis πολύ όμορφο το βραχιολάκι αλλά δεν βλέπω τιμή, πόσο κάνει να μας πέσουν τα μαλλιά? Laughing Laughing

Νατάσα και το δικό σου πολύ όμορφο!

ΥΓ ο γιατρός ακόμα να με πάρει τηλ έχω αρχίσει και τα παίρνω πολύ άσχημα έχει περάσει 1 1/2 ώρα.....Πήρα πάλι στην γραμματέα του και μου λέει ακόμα δεν σε πήρε? θα του πω να σε πάρει.
ΑΛΛΑ έπρεπε να είμαι σαν τις άλλες να τον ενοχλώ στο τηλ για το χρώμα των μαλλιών μου και αν κάνει να πιω κρασί!!
ΕΛΕΟΣ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
40Ε για όλους???Για δώσε κανένα link να πάρω καμία ιδέα!!Smile

alexia-marinos

alexia-marinos
Πολυ ομορφα τα κοσμηματα κοριτσια,εμενα ο δικος μου θα μου κανει λεει εκπληξη...!!! Pumpkin να τον ξαναενοχλησεις σε λιγο αν δεν σε παρει τελικα ο ντοκτορ!!!! Γιαυτο ειναι να τους ενοχλουμε,για τα σοβαρα θεματα!!!!

totula

totula
και εγω κοσμημα εχω ζητησει αλλα και γιατι ειχα και γενεθλια και θα τα συνδιασει μονο που μου ειπε οτι θα μου το δωσει χριστουγεννα λογω οικονομικων

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
ΝΑΤΑΣΣΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΗΛ. ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.
ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΟΡΑΩ; ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΤΑΞΙΔΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΚ. ΑΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλήθεια υπάρχουν τέτοιου είδους έθιμα?Ξέρω πχ ότι οι παππούδες πρέπει να χρυσώσουν το μωρό,εμένα οι γονείς μου μου είπαν ότι ήδη του πήραν ένα κωσταντινάτο -κάτι τέτοιο Rolling Eyes Rolling Eyes Ξέρετε κάτι για αυτό?Αλλά δεν νομίζω τα πεθερικά μου να το έχουν αυτό Rolling Eyes Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΟΛΙΣ ΜΗΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις