Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το κικιτσακι μας!
πακετο αυτο με τη φιλη ... σκεψου καλα πριν απο καθε κινηση ειναι λιγο λεπτο το θεμα και μπορει να γυρισει σε σενα μπουμερανγκ, δεν ξερεις τι αντιδραση μπορει να εχει Rolling Eyes
αληθεια εσυ πως το εμαθες?

λεω να παω για υπνο κοριτσια μου!
κανονιστε μεχρι αυριο να εχουμε κ αλλα γεννητουρια ε? χιχιχιχιχ
φιλακια πολλα καλο ξημερωμα να εχουμε!

αλλη μια μερα πιο κοντα για να δουμε τα μπεμπιδια μας! I love you

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΩΤΗΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΣΟΚ..ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Sleep Sleep

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια κοριτσια!χτες ημουν τρεχαμενη για χιλιες δυο δουλειες-αφου δεν γεννησα στη μεση του δρομου παλι καλα- και εχω χασει και παλι απειρα επεισοδια!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ?!?!!? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 50580 και στα δυο μας τα κοριτσια και να χαιρονται τις μπεμπουλες τους!αχ,κοριτσια,με χει πιασει τρελη ανυπομονησια.Δεν θελω να βγει πριν την ωρα της αλλα να ερθει αυτη η ωρα,μαμωτο!!!!Εκεινη τη στιγμη ξερω οτι θα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182 απο το φοβο μου ως γνησια φοβιτσιαρα αλλα ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ!!!

Αθηνουλα,μην ανησυχεις,θα τον εχεις τον μπεμπη σου συντομα και μαλιστα επ'απειρον!καταλαβαινω οτι ειναι στεναχωρη κατασταση αλλα ευτυχως ειναι μια χαρα και γερος! flower flower flower

Χτες πηρα τις αιματολογικες -πιθανοτατα τις τελευταιες- δεν μου επισημανθηκε κατι οποτε θεωρω οτι ολα ειναι καλα.Εχω το χαμηλοτερο
σακχαρο που ειχα ever παρ'ολο που ειχα φαει κατι γλυκακια και δεν εχω προσεξει και πολυ τελευταια.Εχω ανωμαλο οργανισμο,παει τελειωσε!

Στελλιτσα,κοντευεις!μην αγχωνεσαι και μην φοβασαι (κοιτα ποιος μιλαει τωρα... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ) σκεψου το αποτελεσμα!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472

Το Σ.Κ θα τελειωσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη βαλιτσα,γιατι τη Δευτερα παω για βιοφυσικο,nst,doppler και ελεγχο περιτυλιξης και ο ντοκτορ με θελει ετοιμη.Λετε να βαλω τη βαλιτσουλα στο πορτ-μπαγκαζ μην τρεχουμε μετα? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 585182

Νατασα μου,κι εγω χτες το πρωι δεν την πολυενιωθα και αγχωθηκα αλλα αποψε δεν με αφησε παλι να κοιμηθω.Οσο για το nst,μου ειπαν οι κοπελες στο κεντρο που παω για τις εξετασεις αυτες πριν να εχω φαει ΚΑΛΑ και να εχω φαει και κανενα γλυκο.Παντως θεωρω οτι αν οντως υπηρχε κατι επικινδυνο η μαια θα σε ειχε βαλει μεσα.Εννοειται οτι θα το παρακολουθησεις και μην κωλωσεις να παρεις το γιατρο και ας ειναι αργια!

κικιτσο,τι να πω για τη φιλη σου...εγω ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα.Απ'ο,τι φαινεται ομως ο κοσμος το εχει τουμπανο και ο αμεσα ενδιαφερομενος το μαθαινει τελευταιος.Μου εχει τυχει να τσακωθουν δυο φιλεναδες μου για αυτο το λογο ομως.Ειδε η μια ('η νομισε πως ειδε) τον αρραβωνιαστικο της αλλης να φιλιεται με καποια και αμεσως της το ειπε.Ο αρραβωνιαστικος τα αρνηθηκε ολα,τις εβαλε ουσιαστικα να τσακωθουν,δεν μιλιονταν για 2-3 χρονια,τελικα χωρισε αυτη με τον αρραβωνιαστικο γιατι ηταν και λιγο καθικι,και τα ξαναβρηκε με τη φιλη της.Ομως δεν εχει σπασει τελειως παγος ακομα και εχουν περασει 5-6 χρονια τουλαχιστον... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 966307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 966307 το μπροσ γκρεμος και πισω ρεμα ταιριαζει απολυτα εδω...την περιπτωση η φιλη σου να το ξερει και απλα να μην μιλαει,την εχεις σκεφτει? scratch scratch

παω να κανω ενα μπανακι και να ετοιμασω πρωινο,ο αντρουλης ειναι ακομα ψοφιος και δεν θα τον ξυπνησω...μου ηρθε πτωμα χτες απο το ταξιδι και μου λεει "απλα σε παρακαλω μην γεννησεις αποψε!" Sleep Sleep Sleep Sleep σας φιλω πολυ να εχετε μια ομορφη μερα!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! γιατι κολαω πολλες φορες?μονο στο θεμα μας.. κολαει η σελιδα και σε σας? Rolling Eyes
τι κανετε?εγω ειμαι πολυ καλητερα. ξυπνησα επειδη ειχα ξεχειλησει... Laughing η μπλουζα μου εγινεμουσκεμα. δε σηκωθηκα αναμεσα στο βραδυ και υπερχηλισα Embarassed

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Στελλίτσα μου όχι, εχθές μετά το nst έκανε κάποιες κινήσεις αλλά από τις 9 ως τώρα ησυχία pale pale pale Μετά σκέφτομαι μήπως δεν τον ένιωσα γιατί κοιμόμουνα αλλά ξύπνησα το βράδυ και γενικώς είχα το νου μου στον ύπνο μου - μην με ρωτήσεις πως!- και δεν κατάλαβα κάτι!Θα δω πως θα πάει καμία ωρίτσα ακόμη και θα πάρω τον γιατρό γιατί έχω ανησυχήσει πραγματικά σήμερα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 534787 Δηλαδή πραγματικά έχω κουραστεί..Δεν ξέρω τι να προτοκοιτάξω τελικά!Τις συσπάσεις?Τον διαβήτη?Τον θυροειδή?Το σάκχαρο που ανεβοκατεβαίνει?Τώρα το μωρό που δεν κινείται όπως πρέπει? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 911307

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσετε όμορφα την μέρα σήμερα!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!δεν πιστευω να γεννησε καμια μεσα στο βραδυ.carrie αν εχεις αμφιβολιες ξαναπανε για καρδιοτοκογραφημα για να μην εισαι στην τσιτα ολη μερα

http://stefxon@gmail.com

aylin

aylin
Καλημέρα και απο εμένα,

Νατάσα απο τις 9 το βράδυ?Πάρε ενα τηλ τον γιατρό βρε ή φάε κάτι...

όμορφη μέρα εύχομαι σε όλες!!!

Υ.Γ-Αθηνά δηλαδή ούτε τα επιθέματα σε σώζουν?Μπράβο φτου φτου Very Happy Very Happy Very Happy

tatianoula

tatianoula
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΝΑ μας ζησει κ το τριτο μας μωρακι γιουπι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!!αντε σιγα σιγα να μεγαλωνει η λιστα μ''αυτες που γεννησαν...

Πηγαμε στον Ντοκτορ χτες ο μπεμπης μας μεγαλωσε ειναι τωρα ''2.700'' εχει παρει θεση κ ανυπομονει να βγει....Μου εκοψε τα αγαπημενα χαπια για της συσπασεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] λεει τωρα φτασαμε στο τελος δεν τα χρειαζεσε!!!κ θα παω απο βδομαδα να με ξαναδει....αυτα τα νεα μας!!!

φιλακια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

υ.γ. κικιτσο οντως ΠΟΛΥ περιπλοκη η ιστορια της φιλης σου!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κ απο εμενα!!!Τατιανα,ολα καλα με τον μπεμπη λοιπον,κοψαμε κ τα χαπια κ τον περιμενουμε..!!!!Ετσι,να παιρνουμε ολες σειρα...!!!!Νατασα,οσο μπορεις μην αγχωνεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εισαι σιγουρη κ εχεις να τον ακουσεις τοσες ωρες,πηγαινε κανε κοριτσακι μου ενα nst να σου φυγει κ το αγχος...και ενημερωσε μας!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο εμενα!!!
Χιονατη μου , λοξυγγας ειναι και εμενα εχει διαρκως.
Καρριε παρε κουκλα μου το γιατρο και μην το αφηνεις.Εγω δεν καταλαβα οταν σε εξεταζαν δεν ηταν ο γιατρος σου εκει?
Χθες με το Χατσικο πολυ κλαμα, αφου αγκαλιαζα το τσοου μου μετα και με κοιτουσε σα χαζο.Του ειπα απο σημερα δεν εισαι τσοου εισαι ακιτα.

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!

ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

CARRIE MOY ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΕΤΣΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

AYLIN ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ????
ΔΩΣΕ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ Η ΤΡΕΛΛΗ Η ΜΑΝΑ!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamita όταν πήγα στην κλινική όχι ο γιατρός δεν ήτανε εκεί γιατί έκανε ιατρείο και βασικά και εγω δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να είναι εφόσον πήγα για ένα από nst.Ήπια λίγο καφέ και σαν να πήρε λίγο μπρος αλλά θα το παρακολουθήσω και θα του τηλεφωνήσω μήπως πάω ξανά στην κλινική!Μα πως γίνεται όλα να συμβαίνουν αργίες και πριν από ΣΚ??? Rolling Eyes Rolling Eyes

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Μα πως γίνεται όλα να συμβαίνουν αργίες και πριν από ΣΚ??? Rolling Eyes Rolling Eyes

murphy's law οπως παντα...επισης σε οσες φιλες μου εχουν γεννησει,τα νερα εσπασαν μεσα στη μαυρη νυχτα και κατα προτιμηση σε αργιες και γιορτες...ή σε χιονοθυελλα...μην το ψαχνεις...

tatianoula

tatianoula
ειδα και''γω χτες τον ΧΑΤΣΙΚΟ αχ τι κλαμα ,,τι εργο ηταν αυτο πρωτη φορα το ειδα κ ΤΑ ειδα ολα...

μορα ετοιμαζεσε για παρελαση ε???προσεχε με της συσπασεις μην κουραζεσε πολυ...

νατασα παρε τηλ τον γιατρο σου κ δες τι θα σου πει...εγω τον εχω κοψει πολυ ''ψειρα'' με την καλη εννοια ,,οποτε δεν θα ενοχληθει!!!

αλεξια ναι ολα καλα ,,αντε να περνουμε ΣΕΙΡΑ.....

alexia-marinos

alexia-marinos
Τι θα κανετε σημερα κοριτσια ? θα πατε πουθενα ?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ
tatijana ΒΛΕΦΑΡΙΑΖΕ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!!
ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΧΩΝΕΥΕΙΣ" ΚΙ ΕΣΥ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ Laughing
ΑΘΗΝΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΗ Ε???? (ΑΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ) Shocked ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕΣ-ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ Shocked Shocked ????
ΧΙΟΝΑΤΗ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!
ΜΟΡΑ ΜΕ Τ ΜΑΛΑΚΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΟΚ ΑΚΟΜΑ Η ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΗ......

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

totula

totula
Καλημερα κοπελες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472
Καταρινα να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!
Εμεις χτες ειχαμε το κρεβατι και ευτυχως ξυπνησαμε οικογενκειακως μετα τις 10. Σημερα δεν σκοπευω να κανω τιποτα αν εξαιρεσεις μαγειρεμα. Θελω να ξεκουραστω γιατι αυριο ειναι ο γαμος που σημαινει πολυ τρεξιμο. Τωρα στελνουμε τον μικρο στην πεθερα μου και ο αντρας μου παει στο σπιτι μιας και αν ολα πανε καλα το αλλο σκ μετακομιζουμε.
Ειδα οτι ρωτησατε για νουμερο παπουτσιου εμεις στον αντωνη ειχαμε παρει το 17 . Οσο για τον καδο για τις πανες ειναι λιγο περιττο στο jumbo πουλανε αρωματικες σακουλες για πανες καταπληκτικες

alexia-marinos

alexia-marinos
totula έγραψε:Καλημερα κοπελες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472
Καταρινα να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!
Εμεις χτες ειχαμε το κρεβατι και ευτυχως ξυπνησαμε οικογενκειακως μετα τις 10. Σημερα δεν σκοπευω να κανω τιποτα αν εξαιρεσεις μαγειρεμα. Θελω να ξεκουραστω γιατι αυριο ειναι ο γαμος που σημαινει πολυ τρεξιμο. Τωρα στελνουμε τον μικρο στην πεθερα μου και ο αντρας μου παει στο σπιτι μιας και αν ολα πανε καλα το αλλο σκ μετακομιζουμε.
Ειδα οτι ρωτησατε για νουμερο παπουτσιου εμεις στον αντωνη ειχαμε παρει το 17 . Οσο για τον καδο για τις πανες ειναι λιγο περιττο στο jumbo πουλανε αρωματικες σακουλες για πανες καταπληκτικες

Να ξεκουραστεις οσο γινεται κ μπορεις...!!!!Ελπιζω να περασατε καλα χθες κ με το καλο να μπειτε κ στο σπιτακι σας την αλλη εβδομαδα !!!!

totula

totula
σε ευχαριστω αλεξια μου

alexia-marinos

alexia-marinos
totula έγραψε:σε ευχαριστω αλεξια μου

I love you I love you I love you I love you ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 417472

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟΤΟΥΛΑ ΞΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ .... ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ...
ΚΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΛΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ.... ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ Wink ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 215994
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ....
ΑΛΕΞΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ? ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ????

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΤΟΤΟΥΛΑ ΞΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ .... ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ...
ΚΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΛΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ.... ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ Wink ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 22 215994
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ....
ΑΛΕΞΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ? ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ????

Ασε Πηνελοπη μου,εχω αρχισει να απογοητευομαι...την αλλη Κυριακη κλεινω κ τον 9ο affraid affraid την εχει καταβρει μου φαινεται εκει μεσα....στον γιατρο θα ξαναπαω την Δευτερα,εκτος απροοπτου...που δεν το βλεπω...εσυ δουλευεις ακομα βρε θηριο?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ (ΑΤΥΠΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ....

aylin

aylin
penelope26 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ (ΑΤΥΠΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....

Το πόσο πολύ βαθιά στην ψυχολογία μου έχεις μπει...είμαι λίγο φοβητσιάρα μωρέ και όσο πλησιάζουν οι μέρες όσο νά'ναι καισαρική είναι...

Πηνελοπάκι είναι ήρωας...ακόμα στη δουλειά?Αυτά είναι σε θαυμάζω και σε χαίρομαι!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ (ΑΤΥΠΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....

Αφου μπορεις να το κανεις ετσι,καλυτερα...να παρεις πιο πολλες μερες αδεια μετα την γεννα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις