Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

Το πόσο πολύ βαθιά στην ψυχολογία μου έχεις μπει...είμαι λίγο φοβητσιάρα μωρέ και όσο πλησιάζουν οι μέρες όσο νά'ναι καισαρική είναι...

Πηνελοπάκι είναι ήρωας...ακόμα στη δουλειά?Αυτά είναι σε θαυμάζω και σε χαίρομαι!!![/quote]

Στελλιτσα μου,ολα καλα θα πανε,μην αγχωνεσαι,θα το δεις...!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994

Σε 3 μερες θα εισαι ηδη μανουλα !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316

alexia-marinos

alexia-marinos
Νατασα μου ολα καλα...? Τον ακους τον μπεμπη ?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Αλεξία μου!!Από αργά το πρωί και μετά δεν έχει σταματήσει!!!Χθες βρήκε να κάνει τον ψόφιο κοριό και να με κοψοχολιάσει??Δεν κάνουμε τέτοια αστεία στη μαμά!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 311356

alexia-marinos

alexia-marinos
Χα χα χα χα !!!!! Γελαω γιατι ακριβως τα ιδια μου εκανε στο δευτερο nst ο δικος μου...οση ωρα ειμασταν εκει κοιμοταν,με το που εφυγα απο το νοσοκομειο εκανε παρτυ!!!! Αφου ειναι καλα κ ζωηρος,ολα καλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994

Απο την κοιλια μας αγχωνουν τα αγορια μας Razz Razz Razz

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πφφφφ τι να πεις τώρα!!!Όλη μέρα μιλάμε είμαι σαν την Μ. Παρασκευή σήμερα!!Τώρα ηρέμησα και επιτέλους θα κάνω και εγώ αργία!!! Razz Razz Razz Δευτέρα πάμε και εμείς για υπέρηχο,να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός!Λέτε να μου κάνει και τραψηλική εξέταση ? Shocked Shocked Shocked Ακόμη δεν το έχω περάσει αυτό...

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Πφφφφ τι να πεις τώρα!!!Όλη μέρα μιλάμε είμαι σαν την Μ. Παρασκευή σήμερα!!Τώρα ηρέμησα και επιτέλους θα κάνω και εγώ αργία!!! Razz Razz Razz Δευτέρα πάμε και εμείς για υπέρηχο,να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός!Λέτε να μου κάνει και τραψηλική εξέταση ? Shocked Shocked Shocked Ακόμη δεν το έχω περάσει αυτό...

Αφου μπηκες στο μηνα σου λογικα θα σε εξετασει κ κολπικα για να δει τον τραχηλο...δεν ειναι τιποτα ομως,μην αγχωνεσαι...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια! πηγα τον ειδα! ειχε ανοιχτα τα ματακια του επιτελους και του συστηθηκα Laughing
το γαλατακι το κατεβασε μονορουφι και νομιζω ηθελε κι αλλο!του βγαλαν το σωληνακι που το ταιζαν και απο χθες τρωει μονο με μπιμπερο Very Happy η γιατρος κατι μας πεταξε για Δευτερα! μακαρι παναγιτσα μου! εγω παντως νιωθω τελεια!παω τωρα να κανω παραγωγη και μετα να κανω επιτελους ολοκληρη μπανιο σαν ανθρωπος γιατι δε μπορουσα.

alexia-marinos

alexia-marinos
supermama έγραψε:αχ κοριτσια! πηγα τον ειδα! ειχε ανοιχτα τα ματακια του επιτελους και του συστηθηκα Laughing
το γαλατακι το κατεβασε μονορουφι και νομιζω ηθελε κι αλλο!του βγαλαν το σωληνακι που το ταιζαν και απο χθες τρωει μονο με μπιμπερο Very Happy η γιατρος κατι μας πεταξε για Δευτερα! μακαρι παναγιτσα μου! εγω παντως νιωθω τελεια!παω τωρα να κανω παραγωγη και μετα να κανω επιτελους ολοκληρη μπανιο σαν ανθρωπος γιατι δε μπορουσα.

αχου καλε το παιδακι μου.......ειναι πολυ καλυτερα λοιπον ο Κωνσταντινουλης μας,αφου πλεον τρωει μονο απο το μπιμπερο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109 μακαρι Αθηνουλα μου να τον παρετε την Δευτερα,μακαρι..!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 654316 ετσι να νιωθεις παντα - ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 417472

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΕΛΛΑ ΣΕ ΕΧΩ "ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ"... ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... ΚΙ ΕΓΩ ΧΕΖΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ) ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΟΛΟΣΚΑΩ... ΛΕΩ ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΩΡΕ... ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ "ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ... ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΦΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ-ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ...
ΑΘΗΝΟΥΛΑ...ΤΙ ΩΡΑΑ ΝΕΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΣΟΥ... ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!
ΑΛΕΞΙΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ 10ο???? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ....
ΝΑΤΑΣΣΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.....

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

stefaniandreas

stefaniandreas
μπραβο τον μικρο αθηνα!αντε και αλλες 2 μερουλες υπομονη και παιχνιδι με τα μεγαλα!

http://stefxon@gmail.com

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!
Χιονατούλα όλο θέλω να σε ρωτήσω και το ξεχνάω!
Τα μπισκοτάκια με Μ&Μ που είχες πει οτι έχεις κάνει, πόσο καιρό κρατάνε περίπου σε αεροστεγές ταπεράκι ξέρεις μήπως?Να κάνω μερικά και να τα έχω στο ταπεράκι, και να τα ανανεώνω κάθε βδομάδα πχ?μην με πιάσουν οι πόνοι και κάθομαι να ψήνω χαχα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνούλα όλα καλά λοιπόν!Άντε και την Δευτέρα μακάρι να τον πάρετε σπιτάκι σας!!! Very Happy Very Happy Αύριο περιμένουμε τους γονείς μου και σήμερα όλη η μέρα πέρασε με δουλειές Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ατελείωτες είναι πραγματικά..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθηνά μπράβο για τον μικρό σου!Άνοιξε και τα ματάκια να σε βλέπει Very Happy
Στέλλα άντε μόνο το σκ έμεινε και μετά θα είστε 3 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 215994

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσοπουλα!
μπραβο Αθηνουλα για τα καλα νεα! με το καλο την Δευτερα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109

pumpkin μου να σου πω την αληθεια πανω απο 3-4 μερες ΔΕΝ μενουν οποτε δεν το εχω τεσταρει Laughing
παντως τα φυλαω σε αεροστεγος κλεισμενο κουτακι Very Happy

τοτουλα το 17 νουμερο δηλαδη ειναι πχ το 0-3? Rolling Eyes

ειχαμε κανενα νεο απ τις καινουριες μανουλες??? I love you

εμεις εδω χαλαρα μουσικη, η μπεμπα σαν να βαριετε σημερα και παει λιγο σλοου μοσιον drunken

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

penelope μου το έδειξε ο μπαμπάς μου το video, πολυ γέλιο ΧΑΧΑΧΑ
Δες βλέμμα μόλις πιάνει την κάμερα στο χέρι ε? τρελή ικανοποίηση ο μπόμπιρας χαχα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι και γω... καιμενα ετσι εβγαινε ο γιος μου απτο κρεβατι και το παρκο Laughing
εχω εναν πονοκεφαλο απο την μεραπου βγηκα!!! αλλο πραγμα! και παντα ξεκιναει απογευμα Rolling Eyes παλι ντεπον να παρω? ειναι σπαστικος και δυνατος! εχω πολλα που σκεφτομαι και μπλοκαρα το συστημα μαλλον.. και μια νυστα βρε κοριτσια!!! αλλο πραγμα!

totula

totula
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σας κοριτσοπουλα!
μπραβο Αθηνουλα για τα καλα νεα! με το καλο την Δευτερα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 23 328109

pumpkin μου να σου πω την αληθεια πανω απο 3-4 μερες ΔΕΝ μενουν οποτε δεν το εχω τεσταρει Laughing
παντως τα φυλαω σε αεροστεγος κλεισμενο κουτακι Very Happy

τοτουλα το 17 νουμερο δηλαδη ειναι πχ το 0-3? Rolling Eyes

ειχαμε κανενα νεο απ τις καινουριες μανουλες??? I love you

εμεις εδω χαλαρα μουσικη, η μπεμπα σαν να βαριετε σημερα και παει λιγο σλοου μοσιον drunken

μερικες μαρκες πουλανε παπουτσια αγκαλιας βαση την ηλικια αλλα θυμαμαι οτι πρωτα τα παπουτσια του μικρου ηταν 17 νουμερο

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θενξ τοτουλα μου Very Happy Very Happy

mamax

mamax
11:15 pm
tattooed_snowhite μου συγνομη για την αργοπορια τωρα μπηκα εγω καλα εχω 2 μερες που επεσα στα μισα yuutopar γιατι εκανα μεγαλη ταχυπαλμια και προσευχομαι να φτασω στην 36βδομαδα. και μεταξη μας και 40 και παραπανω θα θελα Laughing
εσυ τι μου κανεις?
carrie κανε υπομονη τον φαγαμε το γαιδαρο τωρα!εχει λιγο μεγαλη ουρα κανε ενα τελαιυτεο κουραγιο και ερχετε ο μπεμπης.
μορα χαιρομαι για τα νεα σου.
τωρα θα ρωτησω η κατερινα και η αρετη που γεννησαν με τι ψευδονιμα μπαινουν και δεν εχω καταλαβει...?????????

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΙ ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!
ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ!
ΜΑΜΑΧ Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ARDO ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΚΑΤΑΡΙΝΑ (ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ)

ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.
ΑΝΤΕ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ!
ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ...ΠΗΡΑ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΙΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....

mamax

mamax
τωρα καταλαβα λολ
τι κανεις κικιτσο εσυ πως πας?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ! ΕΥΤΗΧΩΣ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΜΟΟ 10 ΚΙΛΑ!!!

ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ;

mamax

mamax
εγω πονακια εχω και συσπασεις μπολικα
αλλα και μενα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα απο δω και περα! απο κιλα ειμαι στα 5, οχι απο προσοχη αλλα απο ανχος κυριως απο τι καταλαβενω.

φιλεναδα πηγα να σου απαντησω και δεν ξερω πως ανοιξα καινουργειο θεμα!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! ΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΗΘΕΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!
ΑΝΑΨΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑΚΙΑ!!! ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ 1 ΠΟΝΟ!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις