576 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 Παρ Οκτ 28, 2011 11:50 am
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω παντος ειδη το λεω καλα εισαι εκη μεσα και μεινε οσο παραπανω μπορεις!!!!
καληνυχτα καλα να περασετε.
καληνυχτα καλα να περασετε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Καλημέρα και από εμάς!!!Τι όμορφος ήλιος είναι αυτός πάλι έξω...Περιμένω τους γονείς μου σήμερα το μεσημέρι, τελείωσαν τα ψέμματα!Τώρα μάλλον θα συνειδητοποιήσω ότι θα γεννήσω-θα φροντίσει η μαμά μου να μου το υπενθυμίζει καθημερινά!!!! Τελευταίες ώρες με τον ανδρούλη μου οι δυο μας και λέμε να πάμε για χαλαρό καφεδάκι και να πάρουμε κάποια τελευταία πράγματα -ακόμη δεν πήρα σήμα για το αυτοκίνητο
Μαμαχ θα φτάσεις στις 36 μην ανησυχείς καθόλου!!Εγώ έλεγα όταν τα κόψω θα γεννήσω και δεν θα με προλάβει κανείς και ήδη έχουν περάσει 10 μέρες και τίποτα..και δεν το βλέπω να έρχεται,τελευταία θα μείνω καθότι και η Αλεξία είναι πιο μπροστά από μένα στην κύηση!! Όλα καλά απλώς θέλει λίγη ξεκούραση κα όχι άγχος!Εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω και πολλά από περπάτημα και βόλτες,κουράζομαι με το παραμικρό!Και ο γιατρός μου είπε να μην περπατάω-τουλάχιστον όχι ακόμη,ξέρω και γω?
Btw, ο μπέμπης από εχθές το πρωί έχει αφηνιάσει κανονικά!! Έχω θυμώσει μαζί του γιατί προχθές έστειλε την ψυχή μου στο Θεό με τα παιχνιδάκια του!!!!Αλλά θα γεννηθεί δεν θα γεννήθει???Σε ησυχία δεν θα τον αφήσω από τις αγκαλιές!!!!Θα δει αυτός!!!
tatianoula έγραψε:καλα ειμαι πηνελοπακη και''γω θα''θελα να ειμαι στην Κρητη τωρα...
Γενικα θελω να ερθω αλλα ολο δεν τυχαινει μωρε....
σε ποιο μερος εισαι εσυ???
penelope26 έγραψε:tatianoula έγραψε:καλα ειμαι πηνελοπακη και''γω θα''θελα να ειμαι στην Κρητη τωρα...
Γενικα θελω να ερθω αλλα ολο δεν τυχαινει μωρε....
σε ποιο μερος εισαι εσυ???
ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!!!!!!!!!! ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ... (5' ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΧΕΣΟΝΗΣΣΟΣ-ΜΑΛΙΑ (ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ...ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑΡ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ
supermama έγραψε:
υγ. μη γεννησει καμια ως τοτε!
tatianoula έγραψε:supermama έγραψε:
υγ. μη γεννησει καμια ως τοτε!
καλημερα!!γιατι καλε να μην γεννησει καμια?????και εμεις θελουμε νινακια ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!βλεπω ολες κρατηθηκατε το βραδυ και δε γεννησατε!!!εγω μεσα για την κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης