Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α μπράβο!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 215994

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλέ carrie ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πρέπει να πάρει κόσμημα ο σύζυγος! και κάτι καλό, να μείνει και στην κόρη ή στη νύφη μετά. τουλάχιστον έτσι απαιτεί το έθιμο.

pumpkin φοβάμαι ακόμη και να το γράψω το ποσό. όταν το πρωτοείχα δει αυτό το βραχιόλι έκανε γύρω στα 1.500 ευρώ. τώρα που το έψαξα πάει γύρω στα 4.000!!! Shocked Shocked Shocked

μα καλά ρε παιδιά, δεν έχουν το θεό τους; μέσα σε 3 χρόνια σχεδόν τριπλάσια τιμή; Mad Mad

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις γύρισα απο το φαρμακείο πήρα augmentin τελικά ελπίζω να δω βελτίωση γιατί κοντεύω να πέσω κάτω με τις ταρζανιές μου!
elpis 4000€? πραγματικά παίρνεις αμάξι με τόσα λεφτά χαχαχα
Εγώ δεν θέλω χρυσαφικά απο κανέναν!Προτιμώ πιο χρήσιμα πράγματα, τα δικά μου απο οταν γεννήθηκα έτσι κάθονται, καθώς και του αρραβώνα μου..Ήμουν μικρή τότε και δεν ήξερα, έπρεπε να πάρω οτι θέλω εγώ και οχι που μου πήραν όλοι χρυσά ρολόγια και περιδέραια!
Τέλεια νέα η Στέλλα Very Happy άντε να μας πει νέα απο την μικρή!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πουγκάκια για τα μπιζού
http://www.ebay.com/itm/250885310204?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3052wt_1163

καρφιτσούλα για την θεία
http://www.ebay.com/itm/270788611598?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3744wt_905

αξεσουάρ μαλλιών για την ξαδέρφη που τα φτιάχνει πολύ μόνη της
http://www.ebay.com/itm/270744961890?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3765wt_1163

ζώνη πεθερού (αυτός πάντα είναι ο πιο δύσκολος, οπότε του πήραμε κάτι χωρίς πολύ σκέψη..)
http://www.ebay.com/itm/350486873918?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3450wt_1396

για τον ποδηλάτη κουμπάρο μας (δεν ξέρω τι σημαίνει)
http://www.ebay.com/itm/150554578797?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3722wt_1163

για τον ξάδερφο
http://www.ebay.com/itm/380371541798?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_500wt_1413

και αρκετά ακόμα σε μπιζού στυλ με περλάκια κτλπ για πεθερά, μητριά αδερφή κτλπ

Ποιοτικά είναι σαν να τα πήρα απο ένα μαγαζί με μπιζού μέχρι 10€-15€, αλλά οκ συμβολικά δωράκια είναι είπαμε!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ,ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ...ΑΥΤΗ Η ΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pumpkin έγραψε:Πουγκάκια για τα μπιζού
http://www.ebay.com/itm/250885310204?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3052wt_1163

καρφιτσούλα για την θεία
http://www.ebay.com/itm/270788611598?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3744wt_905

αξεσουάρ μαλλιών για την ξαδέρφη που τα φτιάχνει πολύ μόνη της
http://www.ebay.com/itm/270744961890?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3765wt_1163

ζώνη πεθερού (αυτός πάντα είναι ο πιο δύσκολος, οπότε του πήραμε κάτι χωρίς πολύ σκέψη..)
http://www.ebay.com/itm/350486873918?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3450wt_1396

για τον ποδηλάτη κουμπάρο μας (δεν ξέρω τι σημαίνει)
http://www.ebay.com/itm/150554578797?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3722wt_1163

για τον ξάδερφο
http://www.ebay.com/itm/380371541798?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_500wt_1413

και αρκετά ακόμα σε μπιζού στυλ με περλάκια κτλπ για πεθερά, μητριά αδερφή κτλπ

Ποιοτικά είναι σαν να τα πήρα απο ένα μαγαζί με μπιζού μέχρι 10€-15€, αλλά οκ συμβολικά δωράκια είναι είπαμε!

Μια χαρα ειναι τα δωρακια,αλλωστε ειναι συμβολικα οπως λες...κ εκτος αυτο,οι εποχες ειναι δυσκολες για περιττα εξοδα....κ εμεις δεν θα παρουμε τοσο ακριβα δωρα οπως αλλες χρονιες...

alexia-marinos

alexia-marinos
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ,ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ...ΑΥΤΗ Η ΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Join the club!!!!!Ακριβως ετσι νιωθω κ εγω....

μονο που εσενα σε επιασε πιο νωρις απο εμενα...εχεις ακομα εβδομαδες μπροστα σου,μην το σκεφτεσαι απο τωρα...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όντως μια χαρά σε βρίσκω με τα δωράκια!!!Μου φαίνεται και εγώ έτσι θα κάνω φέτοςSmile

Όσο για την χάλια ψυχολογία...θα περάσειSmile(Θέλω να πιστεύω!!!)

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..

Τι έπαθες ρε αφροδιτάκι!
ΤΟΣΑ περάσαμε θα περάσει και το τέλος, πρέπει να το λέμε η μια στην άλλη μου φαίνεται Very Happy
Δες το γκρουπάκι σεπτ-οκτ, τώρα μιλάνε για τα μωράκια τους ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 215994

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ!!!!

AYLIN ANTE ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΑΙΡΙΑΞΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ)!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ pumpkiη ΜΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΗΚΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ(ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ).ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

aylin

aylin
Κορίτσια βγήκαμε , ήρθαμε σπιτάκι!!!

Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον!

Καταρίνα χίλια ευχαριστώ που ήρθες να με δείς!!!

Μπήκαμε χθες, μου κάνανε καρδιογράφημα-όλα καλά, με ρώτησαν εαν έχω ξυριστεί-ναι τους είπα-νά'σαι καλά Τατιανούλι μου που μας προειδοποίησες...μου πήραν αίμα για πλήρη έλεγχο και στη συνέχεια πήγα να κανονίσω την εισαγωγή.Αρχικά με΄έβαλαν γ θέση-οκ τραγική τριτοκοσμική κατάσταση 8 κλινο ήταν,άλλαξα και πήγα σε δίλκινο μια χαρούλα!Εαν εξαιρέσεις πως εκεί μέσα κάνει πρακτική εξάσκηση ο κάθε μ@λ@κ@ς ειδικευόμενος όλα πήγαν καλά...Την μπέμπα μου την έβγαλε πάλι 2,300 ...

Τέλος πάντων χθες είχαν περάσει κάποιοι γιατροί για να ρωτήσουν εαν ήταν απο την αρχή μικρούλι ή όλο αυτό έγινε τώρα.

Συμπέρασμα, η μπέμπα κάνει δίαιτα δεν θέλει να βγεί θρευταρίνα, ρυθμίστηκε η πίεσή μου κόβοντας μαχαίρι το αλάτι...αυτά!!!

Απο εκεί και πέρα, την Κυριακή το βράδυ εισαγωγή αλλά απο τις 12 το μεσημέρι θα πρέπει να είμαι νηστική και την δευτέρα το πρωί θα μπώ χειρουργείο!

Αυτά τα νεάκια μας!!!Οπότε πρώτα με το καλό η Καταρίνα μας, και στη συνέχεια οι μπεμπούλες Αρετής και δικιά μου... Very Happy Very Happy Very Happy

Φιλιά πολλά προς το παρόν κουκλίτσες μου

Καποιο νέο απο την Αθηνά είχαμε?

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω λυγισει κ ενω ακολουθω διατροφη για το σακχαρο...εχω κανει ατασθαλιες Shocked κ εχω φαει τσουρεκακι και μπουγατσα που ειχα λιγουρευτει...τωρα εχω τυψεις Crying or Very sad αλλα δεν αντεχω αλλο χωρις γλυκακι!!!!εχω λετε κανει κακο στο μωρο????χαζοερωτηση αλλα με τρωει κ αυτο..αφου εχω φαει το γλυκο... affraid

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ , ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΩΝΙΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ...

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επίσης για να περνάει ευχάριστα η ώρα ψάχνω για τα της γαμοβάφτισης μας Very Happy
Μπομπονιέρες, κειμενάκια πσοκλητηρίου κτλπ! Αν κάποια δεν είναι και πολύ προληπτική μπορεί να αρχίσει να ρίχνει μια ματιά απο τώρα να παίρνει ιδέες!
Επίσης εχω βρει μενού για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που θα κάνω στο σπίτι μας, τι γλυκά θα κάνω για το κάθε τραπέζι κτλπ κτλπ!

mora ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟ!!!!!!!
Η πεθερά μου έχει ΗΔΗ κανονίσει άδεια χωρίς να με ρωτήσει φυσικά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 328109

το ariel baby το έχει πάρει καμία τελικά? ξέρετε αν έχει και ίδιο μαλακτικό? επίσης persil baby πήρε καμία? γιατί έχω κουπονάκια για αυτό

alexia-marinos

alexia-marinos
aylin έγραψε:Κορίτσια βγήκαμε , ήρθαμε σπιτάκι!!!

Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον!

Καταρίνα χίλια ευχαριστώ που ήρθες να με δείς!!!

Μπήκαμε χθες, μου κάνανε καρδιογράφημα-όλα καλά, με ρώτησαν εαν έχω ξυριστεί-ναι τους είπα-νά'σαι καλά Τατιανούλι μου που μας προειδοποίησες...μου πήραν αίμα για πλήρη έλεγχο και στη συνέχεια πήγα να κανονίσω την εισαγωγή.Αρχικά με΄έβαλαν γ θέση-οκ τραγική τριτοκοσμική κατάσταση 8 κλινο ήταν,άλλαξα και πήγα σε δίλκινο μια χαρούλα!Εαν εξαιρέσεις πως εκεί μέσα κάνει πρακτική εξάσκηση ο κάθε μ@λ@κ@ς ειδικευόμενος όλα πήγαν καλά...Την μπέμπα μου την έβγαλε πάλι 2,300 ...

Τέλος πάντων χθες είχαν περάσει κάποιοι γιατροί για να ρωτήσουν εαν ήταν απο την αρχή μικρούλι ή όλο αυτό έγινε τώρα.

Συμπέρασμα, η μπέμπα κάνει δίαιτα δεν θέλει να βγεί θρευταρίνα, ρυθμίστηκε η πίεσή μου κόβοντας μαχαίρι το αλάτι...αυτά!!!

Απο εκεί και πέρα, την Κυριακή το βράδυ εισαγωγή αλλά απο τις 12 το μεσημέρι θα πρέπει να είμαι νηστική και την δευτέρα το πρωί θα μπώ χειρουργείο!

Αυτά τα νεάκια μας!!!Οπότε πρώτα με το καλό η Καταρίνα μας, και στη συνέχεια οι μπεμπούλες Αρετής και δικιά μου... Very Happy Very Happy Very Happy

Φιλιά πολλά προς το παρόν κουκλίτσες μου

Καποιο νέο απο την Αθηνά είχαμε?

Ολα καλα λοιπον Στελλιτσα!!!!!Την Δευτερα λοιπον κ εσυ θα εχεις την Μαριζουλα σου αγκαλια....μπραβο,με το καλο...!!!!Απο την Αθηνα δεν ειχαμε ακομα κανενα νεο....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι και εγώ έφαγα 2 φο΄ρες μπουγάτσα αλλά ήμουνα εντάξει στην μέτρηση!Όσο κοντεύει ο καιρός είναι πιο δύσκολο γιατί ούτε καν θυμάμαι πότε ήτανε η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα την εγκυμοσύνη μου... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Και όχι τίποτα αλλά πήρα και 2 κιλά σε 10 μέρες τώρα με τον αέρα!!!Να έτρωγα και κανά γλυκό να έλεγα χαλάλι!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 679259

alexia-marinos

alexia-marinos

Η πεθερά μου έχει ΗΔΗ κανονίσει άδεια χωρίς να με ρωτήσει φυσικά ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 328109

Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο...? scratch scratch scratch

totula

totula
aylin καλως ηρθες
και εγω εχω ψιλοετοιμασει απο τωρα τη βαφτιση τοσο καιρο που καθομαι

tatianoula

tatianoula
κοριτσια δεν σας προλαβαινω....πηρα Λαυρακι φρεσκο κ θα το κανω στο φουρνο με πατατουλες!!!

δωρα βλεπω κ ζηλευω εγω δεν περιμενω απο κανεναν κ τιποτα για να μην απογοητευτω μετα!!!

αλεξια και''γω μια απ''τα ιδια απο τοτε που βγηκα απο το νοσοκομειο η διαθεση μου ειναι στα πατωματα δεν εχω ορεξη για τιποτα το μονο που θελω ειναι να γεννησω!!!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ με ολη την σημασια της λεξης για τον υπνο δεν το συζητο δεν μπορω να βολευτω με τιποτα αλλα δυσκολευομαι κ να σηκωθο απο το κρεβατι λογω κοιλουμπας!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΞΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ....Χτες ομως που εβαζα κρεμουλα στην κοιλια το βραδυ καποια στιγμη πηγαν να με παρουν τα ζουμια οταν σκεφτηκα οτι δεν θα εχουμε την κοιλιτσα κ δεν θα εχουμε τα μωρακια μας μεσα να μας ξυπνανε κ να μας κλωτσανε!!!Πιστευω θα μας λειψει αργοτερα αυτη η αισθηση το οτι εχεις μεσα σου το μωρακι σου!!!αλλα τωρα απλα εχω κουραστει κ θελω να τελειωνει οποτε κ αυριο να παω να γεννησω μονο θα χαρω ΟΧΙ οτι δεν φοβαμαι Shocked Rolling Eyes !!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mmmm.....31 Οκτώβρη....ωραία μέρα για γενέθλια!!!Μπράβο Στελλίνα μου, όλα καλά και όλα υπό έλεγχο!! αχ,απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες εγκυμοσύνης σου!!Ολα πάνε μια χαρά!

(σύμφωνα με το deadline που μας έδωσε η γιατρός κι εγώ Δευτέρα θα γεννήσω, αν δεν έχει ξεμυτίσει η σεξομπουμπού-που δεν την βλέπω να ξεμυτάει!).Είπαμε, τρελλό timing τα μπουμπουκάκια μας!!

Κοριτσάρες καλημέρα και από εμένα(τί καλημέρα, καλό μεσημέρι εννοώ...) ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 564595 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 564595

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Μαράκι και εγώ έφαγα 2 φο΄ρες μπουγάτσα αλλά ήμουνα εντάξει στην μέτρηση!Όσο κοντεύει ο καιρός είναι πιο δύσκολο γιατί ούτε καν θυμάμαι πότε ήτανε η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα την εγκυμοσύνη μου... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Και όχι τίποτα αλλά πήρα και 2 κιλά σε 10 μέρες τώρα με τον αέρα!!!Να έτρωγα και κανά γλυκό να έλεγα χαλάλι!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #9 - Σελίδα 6 679259

Ασε,οσα κιλα δεν πηρα σε ολη την εγκυμοσυνη θα τα παρω τωρα....Μεχρι που μπηκα στον μηνα μου ημουν +13 κ τωρα εχω φτασει τα +17 !!!!!! Και δεν μου φαινονται τα ατιμα.....χθες που ανεβηκα στη ζυγαρια επαθα σοκ affraid affraid affraid affraid affraid !!!!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:κοριτσια δεν σας προλαβαινω....πηρα Λαυρακι φρεσκο κ θα το κανω στο φουρνο με πατατουλες!!!

δωρα βλεπω κ ζηλευω εγω δεν περιμενω απο κανεναν κ τιποτα για να μην απογοητευτω μετα!!!

αλεξια και''γω μια απ''τα ιδια απο τοτε που βγηκα απο το νοσοκομειο η διαθεση μου ειναι στα πατωματα δεν εχω ορεξη για τιποτα το μονο που θελω ειναι να γεννησω!!!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ με ολη την σημασια της λεξης για τον υπνο δεν το συζητο δεν μπορω να βολευτω με τιποτα αλλα δυσκολευομαι κ να σηκωθο απο το κρεβατι λογω κοιλουμπας!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΞΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ....Χτες ομως που εβαζα κρεμουλα στην κοιλια το βραδυ καποια στιγμη πηγαν να με παρουν τα ζουμια οταν σκεφτηκα οτι δεν θα εχουμε την κοιλιτσα κ δεν θα εχουμε τα μωρακια μας μεσα να μας ξυπνανε κ να μας κλωτσανε!!!Πιστευω θα μας λειψει αργοτερα αυτη η αισθηση το οτι εχεις μεσα σου το μωρακι σου!!!αλλα τωρα απλα εχω κουραστει κ θελω να τελειωνει οποτε κ αυριο να παω να γεννησω μονο θα χαρω ΟΧΙ οτι δεν φοβαμαι Shocked Rolling Eyes !!

Αχ Τατιανα μου,ακριβως ετσι αισθανομαι.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κακό είναι φυσικά γιατί θα έρχεται να κοιτάει τον μπέμπη οχι για να με βοηθήσει σε κάτι..
Στέλλα μπράβο για την μικρή σου, θα πας τελικά με πρόκληση και οτι γίνει ή καισαρική δεν κατάλαβα?
Όπως και να έχει κοίτα να ξεκουραστείς λίγες μερούλες έμειναν, ετοίμασε ρουχαλάκια κτλπ και θα έρθει και η Δευτέρα!!
8κλινο ρε γαμώτο λες και ζούμε σε άλλον αιώνα έλεος...

υγ η Αθηνά χάθηκε ε? θα έχει πάθει έρωτα χαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Τρι Οκτ 25, 2011 3:03 am, 1 φορά

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Αλεξάκι εγώ πως τα πήρα όμως με την διατροφή μου λες??? scratch scratch scratch

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις