26 Απ: ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ Τρι Οκτ 25, 2011 1:46 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tziz έγραψε:Βιβή πάω και για σένα! Τώρα που πήρα φόρα!
και εγω θελωωωω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Βιβή πάω και για σένα! Τώρα που πήρα φόρα!
dimitra37 έγραψε:μινα ποτε μου εκανες αιτημα που το βλεπω?
antonia32 έγραψε:Tziz έγραψε:Βιβή πάω και για σένα! Τώρα που πήρα φόρα!
και εγω θελωωωω
Tziz έγραψε:antonia32 έγραψε:Tziz έγραψε:Βιβή πάω και για σένα! Τώρα που πήρα φόρα!
και εγω θελωωωω
Σε έχω ήδη κάνει βρε! Εδώ και ώρα!
Για κοίτα!
Παρεπιπτόντως κορίτσια το όνομά μου είναι Αγγελική
Για όσες δε με ξέρετε, μιας και από το Τζιζ, δε υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε τίποτα... χαχαχαχαχα!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:dimitra37 έγραψε:μινα ποτε μου εκανες αιτημα που το βλεπω?
ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΕ ΘΕΣ...ΠΡΟΦΙΛ ΦΙΛΟΙ Κ ΕΧΘΡΟΙ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΕΣ Ε????
dimitra37 έγραψε:Μινα ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα το ειδα. τζιζ μολις γιναμε φιλες.
dimitra37 έγραψε:Εχω στειλει αιτηματα φιλιας περιμενω............
mama katerina έγραψε:εκανα κι εγω μερικες!
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:εκανα κι εγω μερικες!
ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕς ΕΣΥ?
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ
antonia32 έγραψε:κατερινακι ειμαστε φιλες και επισημα πια!!!! κοριτσια εκανα και εσας που μου στειλατε! μινα κ δημητρα αν δεν αλλαξετε αβαταρ αμεσως βλεπω να κυνηγαω τον αντρα μου για δευτερο νινι και οπρωτος μου γιος ειναι μολις 9 μηνων. γλυκες τα μωρακια σας!
antonia32 έγραψε:βερακι με συγκινησεις! θα τα μπιξω! κλαψ κλαψ! τωρα επεκτειναμε τη δουλεια! τα βαζω σε παγκακι-κουτιι βαπτισης με πετσετουλες και λαδοπανα και παραδιδω πληρη σετ βαφτισης. ΘΑ με κανεις φιλη και εμενα; ουτε εγω ειχα μεχρι σημερα φιλες... σημερα ομως εκανα αρκετες
dimitra37 έγραψε:κατερινακι δεν μου εστειλες αιτημα σου εστειλα εγω..........μηπως να παρεξηγηθω!!!!!!!!!!
antonia32 έγραψε:κατερινακι ειμαστε φιλες και επισημα πια!!!! κοριτσια εκανα και εσας που μου στειλατε! μινα κ δημητρα αν δεν αλλαξετε αβαταρ αμεσως βλεπω να κυνηγαω τον αντρα μου για δευτερο νινι και οπρωτος μου γιος ειναι μολις 9 μηνων. γλυκες τα μωρακια σας!
dimitra37 έγραψε:Μινα που να δεις τη φωτωγραφια που ειμαι εγω δυο ημερων η μονη διαφορα με τη μπουμπου μου ειναι οτι η δικια μου φωτωγραφια ειναι ασπρομαυρη. Πρεπει να βαλουμε καινουργιες φωτογραφιες.
valerakievelinaki έγραψε:ωραια θελουμε να γινουμε φιλες αλλα δεν ξερω ουτε πως κανεις αιτημα ουτε πως δεχεσαι αιτημα ! ειδα καπου κατι + και - κατι πατησα και δεν ξερω τωρα αν εκανα βλακεια !!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης