251 Απ: ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ Σαβ Οκτ 29, 2011 6:59 am
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:εμενα μια κοκα κολα παρακαλω,δε πινω καφεδες...ευχαριστω..
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ?ΔΕ ΠΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:εμενα μια κοκα κολα παρακαλω,δε πινω καφεδες...ευχαριστω..
basilikaki έγραψε:ΑΑΑΑΑ!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ .
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΟΥ.
dimitra37 έγραψε:καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
athina24 έγραψε:μαρη τρελλη πινεις νες και θηλαζεις??γι αυτο ειναι νευρικο!και εμενα μονο γαλλικο και ελαφρυ ελαφρυ!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΣΑ ΑΝΑΨΗΚΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ COLA ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΥΛΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΣΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:athina24 έγραψε:μαρη τρελλη πινεις νες και θηλαζεις??γι αυτο ειναι νευρικο!και εμενα μονο γαλλικο και ελαφρυ ελαφρυ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΑΧ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ Κ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ !!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ?ΡΩΤΑΓΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΑ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ...
dimitra37 έγραψε:ξεχασα να σου γραψω μινα μολις τελειωσεις με το θηλασμο της μπουμπου σου θα πινεις γαλλικο ωστε να περασει καποια ωρα αναμεσα στο καφε και στον επομενο θηλασμο.
tatijana έγραψε:Εγω όταν ήμουν έγκυος έπιναν ΜΌΝΟ κοκα κολα.
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ??ΜΟΝΗ ΕΜΕΙΝΑ... ΔΕ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΛΑΜΑ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...
mamavivo έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ??ΜΟΝΗ ΕΜΕΙΝΑ... ΔΕ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΛΑΜΑ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...
καμαρι μου υπομονη ,πολυ γκρινια τα μπεμπακια μας αυτο τον καιρο.και εγω μια απο τα ιδια ,αρρωστος παλι.
πηρες τηλ τον παιδιατρο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης