276 Απ: ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ Δευ Οκτ 31, 2011 4:33 am
trilly
Πρωταγωνιστής!!
μινακι, μηπως της ποναει το αυτι της? μηπως εχει αρρωστησει? εγω λεω να την παρεις την παιδιατρο κατι θα σου πει. για να εχει αλλαξαι η συμπεριφορα της κατι θα εχει το μικρουτσικο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
trilly έγραψε:μινακι, μηπως της ποναει το αυτι της? μηπως εχει αρρωστησει? εγω λεω να την παρεις την παιδιατρο κατι θα σου πει. για να εχει αλλαξαι η συμπεριφορα της κατι θα εχει το μικρουτσικο
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:trilly έγραψε:μινακι, μηπως της ποναει το αυτι της? μηπως εχει αρρωστησει? εγω λεω να την παρεις την παιδιατρο κατι θα σου πει. για να εχει αλλαξαι η συμπεριφορα της κατι θα εχει το μικρουτσικο
ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΗΠΙΑ Κ ΚΑΦΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΙΑ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝΘΗΛΑΖΩ.ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ Ή ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ.ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ...
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσακι παρτην τηλ να της το πεις..γενικα να της πεις λεπτομερειες κατι θα σε συμβουλευσει..να ηρεμησεις και εσυ και το κουτσουνακι
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσακι παρτην τηλ να της το πεις..γενικα να της πεις λεπτομερειες κατι θα σε συμβουλευσει..να ηρεμησεις και εσυ και το κουτσουνακι
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΟΥΦ!ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ,,ΧΑΧΑ.
trilly έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσακι παρτην τηλ να της το πεις..γενικα να της πεις λεπτομερειες κατι θα σε συμβουλευσει..να ηρεμησεις και εσυ και το κουτσουνακι
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΟΥΦ!ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ,,ΧΑΧΑ.
βρε μινα, ποσο μου θυμιζεις την δικια μου περιπτωση δεν φανταζεσαι! κι εμενα με το που την ακουμπαγα κατω, γαριδα το ματι. και δυστυχως, εξακολουθει να το κανει.
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:dimitra37 έγραψε:ξεχασα να σου γραψω μινα μολις τελειωσεις με το θηλασμο της μπουμπου σου θα πινεις γαλλικο ωστε να περασει καποια ωρα αναμεσα στο καφε και στον επομενο θηλασμο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΓΕΛΑΓΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΣ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΕ ΑΝΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΔΙ.ΧΑΧΑΑ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΗ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Κ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ.ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΦΗ?Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
minubaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:dimitra37 έγραψε:ξεχασα να σου γραψω μινα μολις τελειωσεις με το θηλασμο της μπουμπου σου θα πινεις γαλλικο ωστε να περασει καποια ωρα αναμεσα στο καφε και στον επομενο θηλασμο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΓΕΛΑΓΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΣ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΕ ΑΝΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΔΙ.ΧΑΧΑΑ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΗ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Κ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ.ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΦΗ?Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
μινακι εμεναμου απογορεψε κοκα κολα,
φρουτα που εχουν μικρα σπορακια μεσα οπως ακτινιδια,φραουλες κ τις αντοιστηχες μαρμελαδες και απο λαχανικα να τρωω αλλα ενα ενα την φορα κ αν δω οτι σε καποιο αντιδραει αρνητικα με κλαμα κλπ να μην το ξαναφαω...
οσο για την γκρινια κ εμενα εχει αλλα οχι ολη μερα καποιες φορες, οπως στης 4που θα ξυπνησει κ την βαζω στηθος αρχιζει κ ουρλιαζει δεν ξερω γιατι,κανω αμαν μεχρι να την ηρεμησω, προφανως δεν θελει να φαει τοτε αλλα δεν ξερω τι να κανω κ μου το κανει παντα την ιδια ωρα, ουτε εμενα μου φαινονται για κολικοι, επισης κλαει οταν νυσταζει κ δεν μπορει να κοιμηθει κ αρχιζει παλι να κλαει τσιριζοντας ομως οταν την παιρνει η πεθερα μου αγκαλια... γιατι??? λετε επειδη καπνιζει πολυ πολυ κ της μυριζει???
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ?ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗ ΚΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ 6 ΤΟ ΒΡΔΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΔΗ 3 ΩΡΕΣ,,ΑΧ Ο ΑΤΙΜΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ!ΜΑ ΤΟ ΠΑΟΔΟ ΤΟ ΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΝΥΣΤΑΖΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙΝΑ ΠΩ..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης